|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
11.12.2008 19:12:17   
leda
mi še ne,pa še dolgo nebomo.Se naši zmeša v avtu,ko se ne vozi rada
S prvo pa smo,ona pa je full uživala v vožnji

isto...prva se je rada vozila praktično od začetka, tale pa non stop protestira.

čeprav smo tut s tadrugo prišli do mb in nazaj, sam je bilo kar dela, da ni skoz vreščala...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
11.12.2008 19:17:52   
Lara Croft
ojla čveke!!!

eJ mE to you.. glih sem se odločla,da vprašam, kje si? Pol pa najprej osvežim in evo tebe tle... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.12.2008 19:20:10   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Živjo! Bi vas vprašala, kdaj ste šle ve z vašimi bambinoti na kako daljšo vožnjo? Recimo cca. 50 minut v eno in 50 minut v drugo stran.

Jst zlo hitro.... pri treh tednih... ni blo 50 min vožnje.... do Portorožauser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.12.2008 19:32:26   
Lara Croft
eprav smo tut s tadrugo prišli do mb in nazaj, sam je bilo kar dela, da ni skoz vreščala...

Lara tudi na začetku ni marala... ju ful protestirala... tudi zdej ni navdušena, ma se je že navadla, da je preveč ne šmirglam med vožnjo..user posted image kr gledam,da je en cajt budna in sita, preden greva v avto,tk da čim prej zaspi...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.12.2008 19:56:41   
morango

Živjo! Bi vas vprašala, kdaj ste šle ve z vašimi bambinoti na kako daljšo vožnjo? Recimo cca. 50 minut v eno in 50 minut v drugo stran.
Mi smo se pri ene petih tednih odpravli na Primorsko in po tem gremo vsak drugi teden tja. Do tja imamo eno uro, vendar se ne vračamo isti dan. Mala vožnjo vedno prespi, če je budna, je pa čist uročena in mislim, da kar uživa v vožnji.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.12.2008 20:01:36   
morango
Naša je danes tud ena sitka, zgleda, da jo mal luna nosi, sam dejansko jo moram pa jaz nosit. Dvakrat mi je popoldne kao ful trdno zaspala, sam iz sobe sem šla in čez dve minuti se je že začel presunljiv jokec. No, vsaj ponoči je kar pridna.

Aja, tiščanje rokic v usta je pa itak omiljeno opravilo. Jo skušam zamotit z dudo, včasih uspe, včasih se pa samo obrnem in veselo cmoka svojo roko. Je pa začela ta teden ful prijemat stvari okol sebe. Ob previjalni ima plišasto rožo in si jo zdaj že kar na obraz povleče in začne v usta tlačit. Čim več v ustih, tem bolje, zgleda.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.12.2008 20:03:44   
morango
user posted image

Ko je dobre volje, pa zgleda takole naša pikolinka.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 282
11.12.2008 20:05:45   
Lara Croft

Lepotička..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.12.2008 20:06:47   
Lara Croft
Naša bejba bi pa rada zaspala.... ma je ne pustim, se mi zdi pa še malo prezgodaj.... vsaj do devetih jo bom mučla tle... ma sem žleht... user posted image user posted image

Pokl jo bom pa tk razkurla, da do 23 ne bo tela zaspat...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.12.2008 20:12:51   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Naša bejba bi pa rada zaspala.... ma je ne pustim, se mi zdi pa še malo prezgodaj.... vsaj do devetih jo bom mučla tle... ma sem žleht... user posted image user posted image

Pokl jo bom pa tk razkurla, da do 23 ne bo tela zaspat...

Lena je tud že omagala, saj bi bila še jaz zmatrana, če bi tko težila kot danes ona. user posted image  Sam se mi pa zdi, da to še ni za čez noč. Jo bom tud jaz še mal na previjalni zmatrala, ko se zbudi. user posted image
No, saj zato ne vem, kako uvest ritual vedno ob isti uri. Kaj pa če že prej zaspi. Jaz še zmeri delam po načelu: ne diraj lava, dok spava.

Neposredna povezava do sporočila: 285
11.12.2008 20:16:54   
ključek
bo polna luna, ne?? ker naša princeska je .........user posted image user posted image user posted image user posted image ............tečka že od včeraj, danes se samo dere, nič ji ni prav, karkoli ji naredim-jo nosim, jo dam ležat, ji govorim, ji pojem...............nič od nič ne pomaga..............

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.12.2008 20:17:15   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Iz katerih dveh barv rata črna? vsaj približno, da bi zgledala črno... modra in zelena?

Če te barve zmešam v smetano, kaj ji bo spremenilo okus? Pozna kdo to?

Uh, iz teh dveh bo nastala rjava. Mislim, da črno težko dobiš z mešanjem. Ko bubi vse plasteline pomeša med sabo, je ena prav grda rjava barva user posted image

Okus.... hmmmm.... ne vem, katere barve si kupila. Ene imajo aromo in barvo.

Aja, pa nisem jaz stručko za peko user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 287
11.12.2008 20:18:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: morango

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.12.2008 20:19:09   
ključek
v torek smo imeli sistematski in pikico..............to je bilo enega vpitja..............mislm, da je nas je cel zdravstveni dom slišal, ker se je tako zelo drla, da to ni res............

še to...............velki smo 62 cm, težki pa 6.380 g................

< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.12.2008 20:34:02 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.12.2008 20:19:45   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ................luškana princeska.............

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.12.2008 20:30:29   
lana17
...vidim, da so danes naši tamački vsi povrsti sitni, Jon danes je na eno uro, vmes pa spi...
Leda, lepe slike...dobra sta, si ne predstavljam, da bi vozila s tolk tovora...uživam sam v vožnji po ravnemuser posted image ...
Morango, kakoooo leeeepaaaaa je tvoja princeska

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.12.2008 20:48:39   
meta21

Po 4 tednih smo šli iz Grosuplja v Ormož čez vikend in od takrat še 3x pa pri Lari smo bili na obiskuuser posted image ... Vse brez problema-ko se avto premakne zaspi in spi do konca poti, če se pa slučajno zbudi pa gleda v žabico (tisto z ogledalom), ki jo ima pred sabo in kmalu nazaj zaspi

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.12.2008 20:57:42   
meta21

Prava gospodična!user posted image user posted image user posted image

Moj Lovro je šel pa ravnokar spat in očitno moja teorija o štetju obrokovuser posted image ne drži, ker je danes namesto 6x pojedel kar 7x po 130ml. Upam, da je to samo začasno, ker se mi zdi da sem ga danes samo hranila. Spal je minimalno pa še to na joški. Zdaj ga je pa v trenutku zmanjkal. Očitno je res luna.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.12.2008 21:11:26   
arabela*
Mi pa se še vedno rihtamo.Se vidi,da smo same doma,je moj na klubu danes.
Samo še tamanjšo skopam,pa Anejo dam v pojstlo in je to to.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.12.2008 21:18:06   
Bambi D
morango, ful lušna pupica...
onur, mi smo bili dva dni nazaj prvič na poti na primorsko (cca. ura in petnajst minut vožnje), pa ni bilo težav. Zamotila sem jo z njenimi igračkami obešenimi na ročaj od lupinice. Edino zimskega pajacka sem ji mogla slečt, ker ji je postalo prevroče (se je začela potit po glavi). Po 45 minutah je zaspala, vmes pa se je stalno smejala igračkam...

Ma zdej ko vas berem, mi nikakor ne gre v račun, kako vam uspe rihtat svoje user posted image  po urnikih. Jaz tega nikakor ne morem uvesti, saj je moja deklica zelo nepredvidljiva. Čez dan se kar pogosto hraniva, po steklenički ji ničesar ne dodajam, ponoči pa vedno lepo spi (razen vmesnih podojev - pa še takrat spi). Začuda moja punčka sploh ne joče zaradi lakote, po navadi samo začne malo jamrat in premikat glavico v obe smeri (ponoči), čez dan pa začne strastno sesat rokico, kadar je lačna.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.12.2008 21:24:06   
RAČKAPK
MORANGO - res prava pikapolonicauser posted image je tale tvoja pikica

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.12.2008 21:25:38   
RAČKAPK
punce jutri je pa nakazilo otroških dokladov to bo avans
v ponedeljek pa porodniška - jupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 297
11.12.2008 21:30:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D

Edino zimskega pajacka sem ji mogla slečt, ker ji je postalo prevroče (se je začela potit po glavi).

Ma zdej ko vas berem, mi nikakor ne gre v račun, kako vam uspe rihtat svoje user posted image  po urnikih. Jaz tega nikakor ne morem uvesti, saj je moja deklica zelo nepredvidljiva.

Jaz za v avto ne oblečem pajacka, ker je v avtu isto stopinj kot v hiši. Meni se zdi boljše oblečt eno jopico, ga dat v lupinico, ki je itak obložena in pokrit z deko-ko se avto segreje pa samo deko in kapo dol potegnem. Sploh mam pa tok smotano lupinico, da ga v pajacku sploh ne bi not dobila.

Kar se pa urnika tiče, je pa najbrž lažje s flašo. Vem, koliko obrokov bo pojedel in jih tako razporedim čez dan, da zadnjega poje pribl. ob 8h. Ponoči se pa Lovro tudi zbudi in miga ampak, ker se ne oglasi, ga ne dvigujem. Jaz mislim, da bi se sigurno jokal, če bi bil lačen, ker podnevi naredi celo štalo, če ne je tisti trenutek, ko se mu zazdiuser posted image

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.12.2008 21:32:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

punce jutri je pa nakazilo otroških dokladov to bo avans
v ponedeljek pa porodniška - jupi user posted image user posted image user posted image

Jaz očitno dobim doklade za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image , ker jih še nisem dobila do zdaj. Mater bom bogatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.12.2008 21:32:39   
Lara Croft
Mi tud nimamo urnika.. vsak dan je in spi drugače..user posted image

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?