Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 19:12:17
|
|
|
|
leda
|
mi še ne,pa še dolgo nebomo.Se naši zmeša v avtu,ko se ne vozi rada S prvo pa smo,ona pa je full uživala v vožnji isto...prva se je rada vozila praktično od začetka, tale pa non stop protestira. čeprav smo tut s tadrugo prišli do mb in nazaj, sam je bilo kar dela, da ni skoz vreščala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 19:17:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
ojla čveke!!! eJ mE to you.. glih sem se odločla,da vprašam, kje si? Pol pa najprej osvežim in evo tebe tle...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 19:20:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Živjo! Bi vas vprašala, kdaj ste šle ve z vašimi bambinoti na kako daljšo vožnjo? Recimo cca. 50 minut v eno in 50 minut v drugo stran. Jst zlo hitro.... pri treh tednih... ni blo 50 min vožnje.... do Portoroža
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 19:32:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
eprav smo tut s tadrugo prišli do mb in nazaj, sam je bilo kar dela, da ni skoz vreščala... Lara tudi na začetku ni marala... ju ful protestirala... tudi zdej ni navdušena, ma se je že navadla, da je preveč ne šmirglam med vožnjo.. kr gledam,da je en cajt budna in sita, preden greva v avto,tk da čim prej zaspi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 19:56:41
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Živjo! Bi vas vprašala, kdaj ste šle ve z vašimi bambinoti na kako daljšo vožnjo? Recimo cca. 50 minut v eno in 50 minut v drugo stran. Mi smo se pri ene petih tednih odpravli na Primorsko in po tem gremo vsak drugi teden tja. Do tja imamo eno uro, vendar se ne vračamo isti dan. Mala vožnjo vedno prespi, če je budna, je pa čist uročena in mislim, da kar uživa v vožnji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:01:36
|
|
|
|
morango
|
Naša je danes tud ena sitka, zgleda, da jo mal luna nosi, sam dejansko jo moram pa jaz nosit. Dvakrat mi je popoldne kao ful trdno zaspala, sam iz sobe sem šla in čez dve minuti se je že začel presunljiv jokec. No, vsaj ponoči je kar pridna. Aja, tiščanje rokic v usta je pa itak omiljeno opravilo. Jo skušam zamotit z dudo, včasih uspe, včasih se pa samo obrnem in veselo cmoka svojo roko. Je pa začela ta teden ful prijemat stvari okol sebe. Ob previjalni ima plišasto rožo in si jo zdaj že kar na obraz povleče in začne v usta tlačit. Čim več v ustih, tem bolje, zgleda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:03:44
|
|
|
|
morango
|
Ko je dobre volje, pa zgleda takole naša pikolinka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:05:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ko je dobre volje, pa zgleda takole naša pikolinka. Lepotička.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:06:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša bejba bi pa rada zaspala.... ma je ne pustim, se mi zdi pa še malo prezgodaj.... vsaj do devetih jo bom mučla tle... ma sem žleht... Pokl jo bom pa tk razkurla, da do 23 ne bo tela zaspat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:12:51
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša bejba bi pa rada zaspala.... ma je ne pustim, se mi zdi pa še malo prezgodaj.... vsaj do devetih jo bom mučla tle... ma sem žleht... Pokl jo bom pa tk razkurla, da do 23 ne bo tela zaspat... Lena je tud že omagala, saj bi bila še jaz zmatrana, če bi tko težila kot danes ona. Sam se mi pa zdi, da to še ni za čez noč. Jo bom tud jaz še mal na previjalni zmatrala, ko se zbudi. No, saj zato ne vem, kako uvest ritual vedno ob isti uri. Kaj pa če že prej zaspi. Jaz še zmeri delam po načelu: ne diraj lava, dok spava.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:16:54
|
|
|
|
ključek
|
bo polna luna, ne?? ker naša princeska je ......... ............tečka že od včeraj, danes se samo dere, nič ji ni prav, karkoli ji naredim-jo nosim, jo dam ležat, ji govorim, ji pojem...............nič od nič ne pomaga..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:17:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Iz katerih dveh barv rata črna? vsaj približno, da bi zgledala črno... modra in zelena? Če te barve zmešam v smetano, kaj ji bo spremenilo okus? Pozna kdo to? Uh, iz teh dveh bo nastala rjava. Mislim, da črno težko dobiš z mešanjem. Ko bubi vse plasteline pomeša med sabo, je ena prav grda rjava barva Okus.... hmmmm.... ne vem, katere barve si kupila. Ene imajo aromo in barvo. Aja, pa nisem jaz stručko za peko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:18:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ko je dobre volje, pa zgleda takole naša pikolinka.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:19:09
|
|
|
|
ključek
|
v torek smo imeli sistematski in pikico..............to je bilo enega vpitja..............mislm, da je nas je cel zdravstveni dom slišal, ker se je tako zelo drla, da to ni res............ še to...............velki smo 62 cm, težki pa 6.380 g................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.12.2008 20:34:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:19:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: morango Ko je dobre volje, pa zgleda takole naša pikolinka. ................luškana princeska.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:30:29
|
|
|
|
lana17
|
...vidim, da so danes naši tamački vsi povrsti sitni, Jon danes je na eno uro, vmes pa spi... Leda, lepe slike...dobra sta, si ne predstavljam, da bi vozila s tolk tovora...uživam sam v vožnji po ravnem ... Morango, kakoooo leeeepaaaaa je tvoja princeska
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:48:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Živjo! Bi vas vprašala, kdaj ste šle ve z vašimi bambinoti na kako daljšo vožnjo? Recimo cca. 50 minut v eno in 50 minut v drugo stran. Po 4 tednih smo šli iz Grosuplja v Ormož čez vikend in od takrat še 3x pa pri Lari smo bili na obisku ... Vse brez problema-ko se avto premakne zaspi in spi do konca poti, če se pa slučajno zbudi pa gleda v žabico (tisto z ogledalom), ki jo ima pred sabo in kmalu nazaj zaspi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 20:57:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ko je dobre volje, pa zgleda takole naša pikolinka. Prava gospodična! Moj Lovro je šel pa ravnokar spat in očitno moja teorija o štetju obrokov ne drži, ker je danes namesto 6x pojedel kar 7x po 130ml. Upam, da je to samo začasno, ker se mi zdi da sem ga danes samo hranila. Spal je minimalno pa še to na joški. Zdaj ga je pa v trenutku zmanjkal. Očitno je res luna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 21:11:26
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa se še vedno rihtamo.Se vidi,da smo same doma,je moj na klubu danes. Samo še tamanjšo skopam,pa Anejo dam v pojstlo in je to to.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 21:18:06
|
|
|
|
Bambi D
|
morango, ful lušna pupica... onur, mi smo bili dva dni nazaj prvič na poti na primorsko (cca. ura in petnajst minut vožnje), pa ni bilo težav. Zamotila sem jo z njenimi igračkami obešenimi na ročaj od lupinice. Edino zimskega pajacka sem ji mogla slečt, ker ji je postalo prevroče (se je začela potit po glavi). Po 45 minutah je zaspala, vmes pa se je stalno smejala igračkam... Ma zdej ko vas berem, mi nikakor ne gre v račun, kako vam uspe rihtat svoje po urnikih. Jaz tega nikakor ne morem uvesti, saj je moja deklica zelo nepredvidljiva. Čez dan se kar pogosto hraniva, po steklenički ji ničesar ne dodajam, ponoči pa vedno lepo spi (razen vmesnih podojev - pa še takrat spi). Začuda moja punčka sploh ne joče zaradi lakote, po navadi samo začne malo jamrat in premikat glavico v obe smeri (ponoči), čez dan pa začne strastno sesat rokico, kadar je lačna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 21:24:06
|
|
|
|
RAČKAPK
|
MORANGO - res prava pikapolonica je tale tvoja pikica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 21:25:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
punce jutri je pa nakazilo otroških dokladov to bo avans v ponedeljek pa porodniška - jupi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 21:30:37
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Edino zimskega pajacka sem ji mogla slečt, ker ji je postalo prevroče (se je začela potit po glavi). Ma zdej ko vas berem, mi nikakor ne gre v račun, kako vam uspe rihtat svoje po urnikih. Jaz tega nikakor ne morem uvesti, saj je moja deklica zelo nepredvidljiva. Jaz za v avto ne oblečem pajacka, ker je v avtu isto stopinj kot v hiši. Meni se zdi boljše oblečt eno jopico, ga dat v lupinico, ki je itak obložena in pokrit z deko-ko se avto segreje pa samo deko in kapo dol potegnem. Sploh mam pa tok smotano lupinico, da ga v pajacku sploh ne bi not dobila. Kar se pa urnika tiče, je pa najbrž lažje s flašo. Vem, koliko obrokov bo pojedel in jih tako razporedim čez dan, da zadnjega poje pribl. ob 8h. Ponoči se pa Lovro tudi zbudi in miga ampak, ker se ne oglasi, ga ne dvigujem. Jaz mislim, da bi se sigurno jokal, če bi bil lačen, ker podnevi naredi celo štalo, če ne je tisti trenutek, ko se mu zazdi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 21:32:01
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce jutri je pa nakazilo otroških dokladov to bo avans v ponedeljek pa porodniška - jupi Jaz očitno dobim doklade za 3 mesece , ker jih še nisem dobila do zdaj. Mater bom bogata
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 21:32:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi tud nimamo urnika.. vsak dan je in spi drugače..
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?