Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 7:19:44
|
|
|
|
Olivija*
|
Dobro jutro vsem! Danes sem pa jaz prva. Naša punca kar pridno spi, včeraj je zaspala okrog 22:30, prebujat se je začela ob šestih. IZVIRNO SPOROČILO: lana luna če bo imela katera probleme z mlekom... men ga je prejšnji teden začel že zmanjkovat, sem si komaj 40ml načrpala. pol sem pa začela spet pit čaj za dojenje in vsak dan jest polento. in zdj mam spet mlekarne Tudi jaz pijem čaj, ki mi ga je poslala Lara, in ful pomaga! IZVIRNO SPOROČILO: lana luna jest dam v 2dl kar 2 žlički cukra. Tudi jaz kuham po navodilu pediatrinje take kamilčke (1dcl vode, 1 žlička cukra in 5 cvetkov kamilic). IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem zvagala Laro... oblečena je imela 5500g... bom potem zvagala še plenico in pajacka.. Pri šestih tednih pa je imela 4300..... Nekam lahko je to moje dete.. Lara, naša Ana je tudi v drugem mesecu zelo malo pridobila (iz 4800g na 5100g), zato sva se šli v ponedeljek kar tako iz firbca še enkrat vagat in je imela že 5980g (s plenico, bodijem in majčko). In res čutim, da je kar naenkrat ful težja, ko podirava kupčke. Prejšnji teden je bila ves čas lačna, jedla je na 2 uri, meni je že primanjkovalo mleka... Očitno je imela poskok v rasti. Čisto normalno je, da enkrat bolj hitro pridobivajo, potem pa malo počivajo. Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 8:01:50
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Jaz sem danes čisto out. Smo jedli ob dvanajstih, dveh, pol šestih. Potem je do sedmih čvebla in se kregala z zvezdico zaspanko, zdaj pa spet spi. Jaz pa več ne morem, sem pokonci že od pol šestih. Joj če ne morem zaspati nazaj stokrat v eni noči. Vmes pa je še dvakrat nekaj jamrala pa sem ji še dudo dajala med drugo in pol šesto. Tak da Lara daj Lariki diplomo. Jaz ji lahko samo . Od ponedeljka že zdaj je tri do štirikrat ponoči, prej pa samo dvakrat. Upam, da jo malo luna nosi in da mine, ker drugače se mi bo .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 8:04:40
|
|
|
|
pf
|
Glede telefona in dojenja je pa tak, da se ga Lana boji že od štarta. Pa ne zvoni zdaj tak pogosto, ampak v času dojenja, ko se umiri se ga vstraši in malo zajoka, drugače je pa ne moti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 8:05:09
|
|
|
|
pf
|
Bubi lepo mini božičko imate doma.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 8:07:42
|
|
|
|
pf
|
Tak grem goveje zrezke pripravljati za kosilo, ker mi je dolgčas. Tak sem jezna, da ne morem zaspati nazaj, bolj gre proti jutru dalj časa rabim da zaspim nazaj, če sploh. Zdaj pa čvebnik lepo spančka, jaz pa lahko meditiram v kuhinji zraven šniclov ali kaj čem druga delat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 9:32:54
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro! Mi smo se danes ponoč tud 3 dojil, ob 2, 5, 7, zdaj pa kar spi. Ga hodim gledat, če slučajno ni dobil vročine, včeraj smo bili cepljeni...kaže, da je vse ok
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 10:02:06
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 10:10:13
|
|
|
|
pf
|
No vidim da nismo medve edine, ki sva bile non stop ouf. Zdajle sem ravno brala na forumu "kako ste spali danes ponoči - polna luna". Saraya dobro jutro tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 10:12:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Malo brskam po mojih fotkah.... leta 2006... sedmera jezera, krnsko jezero, čaven, slivnica, leta 2007... egipt, florida, bavarski gradovi, budimpešta, rim, neapelj, pompeji, vezuv, dunaj leta 2008... egipt........ Lara....voziček, voziček, voziček.... haha Nam se je že 2005 zataknilo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 10:19:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf No vidim da nismo medve edine, ki sva bile non stop ouf. Zdajle sem ravno brala na forumu "kako ste spali danes ponoči - polna luna". Saraya dobro jutro tudi tebi. naša ga je tudi biksala nekaj.Se je zbudila ob pol treh,je jedla,pa potem ob pol štirih in jo je matralo,pa je bila čist budna.No ji je uspelo z mojo zizo v ustih zaspat nazaj .Potem pa nas je budilka ob osmih zbudila,....jao sem jo hotla zabrisat nekam...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 10:20:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nam se je že 2005 zataknilo nam tudi. Nazadnje je bla Turčija v igri.Uh je nevarno tisto podnebje........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 11:18:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, naša Ana je tudi v drugem mesecu zelo malo pridobila Ma dokler je punca živahna in nasmejana in pridobi vsaj pol kg, se ne bom sekirala... Se je poznalo, da je včeraj čez dan več jedla.... je spala od 21 do 8ih zjutraj... in še to, sem prišla rovarit po sobi, da se je zbudila....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 11:30:41
|
|
|
|
pf
|
Bravo Lara.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 11:34:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz sem danes čisto out. Smo jedli ob dvanajstih, dveh, pol šestih. Ma kriza no.... Bi kr verjela, da si aut.. Ma morda pa na kašnem slabem mestu spi, da se tok zbuja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 11:41:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kriza no.... Bi kr verjela, da si aut.. Ma morda pa na kašnem slabem mestu spi, da se tok zbuja... jaz pa sem se že navadla . Prej,ko smo ji ponoči dajali AM,je jedla enkrat na noč. Zdaj,ko je na joški,pa še zravn mene spi,pa je,kdaj se ji zaljubi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 11:50:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz pa sem se že navadla . Ti si še mlada pa ti ni problem... jaz sem vsa zabuhla, če moram enkrat ponoči vstat.... Yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... sem kupla vse potrebno za torto.... tudi barve sem dobila... upam, da mi bo ratala vsaj malo lepa... nimam roke za oblikovanje in risanje.... Iz katerih dveh barv rata črna? vsaj približno, da bi zgledala črno... modra in zelena? Če te barve zmešam v smetano, kaj ji bo spremenilo okus? Pozna kdo to?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 11:52:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nam se je že 2005 zataknilo nam tudi. Nazadnje je bla Turčija v igri.Uh je nevarno tisto podnebje........ ...bom rajši kar tiho ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 11:53:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj,ko je na joški,pa še zravn mene spi,pa je,kdaj se ji zaljubi ..sem ti rekla, da je pametna deklina...kaj se bo nekaj nafilala, če lahko fajn sproti papca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 12:19:06
|
|
|
|
simat
|
lara croft, moja nina ima 4.800 g pa bo v nedeljo stara 3 mesece, odpustna 2950 g, zredi se okrog 600 g na mesec, pa so me vsi presekiral da je presuha, samo bolj malo je in tudi jaz sem bila kot dojenček zelo suha 5.700 g pri 6 mesecih, pr enem letu 8.000 g. tako da če ne joka, ni lačna, ne morejo bit vsi dojenčki pri 3 meseih 7 kilski.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 12:52:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ti si še mlada pa ti ni problem... jaz sem vsa zabuhla, če moram enkrat ponoči vstat.... nisem kaj dost mlajša od tebe
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 13:32:14
|
|
|
|
leda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nam se je že 2005 zataknilo nam tudi. še ena, ki ma celo plejado potovalnih fotk vse do leta 2005. pol pa mal manj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 13:59:33
|
|
|
|
Bambi D
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish heeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooo si le prišla ... ....jaz sem pa pri prvem imela kombinacijo ful pogosto pristavljanje..na njegovo željo, pa možek mi je polento kuhal...pa še hippov čaj in druge čaje sem pila..... .....pa ma da je delovalo.... ....13 mesecev mlekarna Ojla, bejba! Ja, sej v bistvu tudi škodi ne, tko da tudi čajčki niso odveč. Pri meni se mi zdi, da je enako, če ga pijem ali ne... Aja, glede GH, po mojem rajši še malo počakaj, sej se ti nikamor ne mudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 14:06:37
|
|
|
|
Bambi D
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... v čem je fora, da ne večkrat sprožit ..da se kao ne prestraži, vznemiri prepogosto.....tak jaz to razumem..... od začetka se mi zdi, da je bilo to kar nekajkrat...zdaj, ko bo počasi 4 mesece pa se mi zdi, da že skoraj tega refleksa ni več.... včasih malo.... aja, pf - jaz tud imam radio prižgan, pa telefon zvoni, pa naš malo trzne...da bi pa jokal...to pa ne..... ...mogoče jo je pa kdaj kaj prestrašilo ... Ta refleks povzroči strah pri otroku (ustraši se premika v prostoru, hrupa, včasih tudi svojega tresljaja med spanjem), najbrž ga ni dobro velikokrat sprožiti, da se otrok ne bi prevečkrat prestrašil in se posledično ne bi čutil varnega, kar potem slabo vpliva na čustveni razvoj. Sem pravkar šla pogledat, baje pri 4. mesecu začne izginjati, kar je dober znak .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 14:08:53
|
|
|
|
leda
|
lara, si me sprovocirala s tvojim naštevanjem http://www.facebook.com/album.php?aid=46628&l=9bf85&id=780067070 evo punce, tole je link na fotke našega kolesarskega potovanja s taprvo. na tak deževen dan se prileže malo listanja albumov. komi čakam, da bo tadruga malo zrasla, pa spet kam odkolesarmo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 14:17:12
|
|
|
|
RAČKAPK
|
leda krasne fotke kaj pomeni tista zadnja?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?