Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 14:19:47
|
|
|
|
RAČKAPK
|
aja pa še to mi smo imeli včeraj zvečer po cepljenju urnebes je fejst jokala ampak smo pregurali brez svečke gold fish - a je bila 13. plača?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 14:24:50
|
|
|
|
Bambi D
|
ooo kolesarjenje... tudi jaz sem ful rada kolesarila. Komaj čakam, da naša pupa malo zraste, da bomo lahko skupaj malo pokolesarili. Pa kdaj bo tega dežja konc???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 14:32:45
|
|
|
|
leda
|
Tkaj pomeni tista zadnja? tista zadnja je edina zgodba s potovanja sej veste, če se maš fajn, nimaš kej dost za povedat, razen da je blo fajn. mi smo avto pustili na enem parkirišču v enem malem mestu v centru francije in se čez mesec in še malo dni vrnili. naložil vso kramo v avto, na avto, pod avto, se usedli in rekli, no, zdej pa telih 1.200 km, pa smo v domači postli. obrnil ključ in se ni zgodilo nič. rekl hm, hm, kako se reče kleme v francoščini??! ustavil prvi avto, jaz sem odplesala pantomimo, probal vžgat s klemami, nič. dobil telefon mehanika, ki je bil seveda na kosilo (vsa francija se v času kosila ustavi). ko se je najedel, je prišel, nam prodal nov akomulator in smo rekli, kul, zdej pa 1.200 km, pa smo doma. 200 km kasneje je začela svetit lučka na akomulatorju. moj flegmatik je reku, eh, to se mu sam zdi. 50 km kasneje pa smo se z zadnjimi močmi pridrajsal do pumpe. pol so nas naložil na vleko in odpeljal v mehanično delavnicu bogu iza nogu. fotka je naš prihod. pa smo dal spet dol bicikle in odkolesarli par kilometrov do bližnjega kempa, kjer smo nadaljnje tri dni čakal, da je stric mehanik najdu neoriginalne dele za avto. pol sem se jaz mal cenkala za plačilo, potem pa smo se usedli v avto in nič več rekli. ampak k sreči smo bili 10 ur kasneje doma.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 15:29:44
|
|
|
|
pf
|
Leda čudovite slike in verjetno tudi čudovito potovanje. Le tako naprej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 15:32:42
|
|
|
|
pf
|
Bambi baje bi naj bil dež do konec tedna. Joj a ni tečno? Jaz tak rada grem ven, da se malo nadiham, mala pa spančka lepo in je tudi na svežem zraku.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 16:20:40
|
|
|
|
leda
|
Leda čudovite slike in verjetno tudi čudovito potovanje. jap, super je blo. francija je itak idealna za potovanje, sploh s pamžki. doma se mi je še dolgo kolcal po fenomenalnih otroških igriščih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 16:28:28
|
|
|
|
Bambi D
|
Ja, pf, res kriza ta dež in mraz. Moja se zadnje čase ful pritožuje, če ji dam kapco na glavo.Se je že kar odvadla hodit ven... Rokce si bo pa pojedla, tolko si jih v usta tlači. A je vašim tudi videt prve zobke malo bolj izrazito skozi dlesni?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 16:48:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
si me sprovocirala s tvojim naštevanjem tKU razmetano okrog šotora pa imam tudi jaz... lepo, lepo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 16:54:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa kdaj bo tega dežja konc??? http://www.vreme-si.com/vreme-ljubljana.php juhuhu...............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 17:27:45
|
|
|
|
pf
|
Bambi nisem še kaj zasledila zobkov. Je pa res, da ima rokce dosti v ustih in slini se ful.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 17:42:10
|
|
|
|
arabela*
|
jooooooooooo,so naše bejbe danes tečne.Mala gnjavi že od samega jutra.Pa za p..... .Ampak v takem dežju pa res ne mislim šetat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 17:52:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
slini se ful. JA, kaj se lara tolk slini... stalno ji slinčke menjavam...pa še včasih tud bodi moker...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:04:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft JA, kaj se lara tolk slini... stalno ji slinčke menjavam...pa še včasih tud bodi moker... naša pa nič
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:07:53
|
|
|
|
leda
|
tKU razmetano okrog šotora pa imam tudi jaz... glede na to, da smo zamenjal skor 20 kempov in točno tolikokrat postavljal šotor, se s pospravljanjem glih nismo ukvarjal plus tamala je stopla iz svoje prikolce sveža, spočita in pripravljena na akcijo, mi2 pa kar težkih nog.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:12:11
|
|
|
|
leda
|
http://www.vreme-si.com/vreme-ljubljana.php aaaaaaa. grem iskat pelerino. obe rabva sprehod...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:28:16
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Mogoče ji pa ritual ni všeč ? mene bolj ta vsakdanji zdajšnji ritem zanima..... ....geni...za spanje ... jih ne morš naročit...... daj ono drugo no malo....če vse to izvzameš..... A ste se mal name spravle, kaj . Sej ne delam nič posebnega, samo vsak dan isto: Previjem ga in oblečem pižamico, ugasnem ta veliko in prižgem ta malo lučko, ga podojim, dam flašo, podreva kupčka-vmes pržgem vrtiljak, ga še par minut crkljam v naročju, da se umiri, ga dam v posteljico, mu dam dudo, lupčka, rečem lahko noč in oddidem-to je moja "čarovnija". Pa si ne delam utvar, da je to meni uspelo, najbrž mam srečo, da imam takega otroka. Zdaj pač vztrajam, da mu bo prej ali slej jasno, da je to čas za spanje. Pa še to-od 2. meseca spi v svoji sobi, ker se ponoči zbudi in cmoklja pa vzdihuje in jaz ves čas čakam, da bo zajokal, tak da zraven njega nič ne spim. Zdaj sem pa v sosednji sobi pri odprtih vratih in s prižganim angelcare-om in je ok.
< Sporočilo je popravil meta21 -- 11.12.2008 18:31:13 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:32:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda aaaaaaa. grem iskat pelerino. obe rabva sprehod... Midve z lano17 sva tud pogumno odpluli do prve pokrite terase na kafe! Malčkoma je blo všeč, nama pa itak...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:34:41
|
|
|
|
ključek
|
ojla čveke!!! me en teden ni, pa vas komaj najdem................. .............madonca ste se pa napričale...............le kdaj bom imela čas vse prebrati................... nč, šibam...............upam, da se zvečer kej več tipkamo............... čao..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:35:03
|
|
|
|
arabela*
|
to je že groza,kak naša roke not v usta tiši.Pa kruli zravn,revica .Prej si je roke not potisnila tak,da je vse zbruhala ven
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:41:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya to je že groza,kak naša roke not v usta tiši.Pa kruli zravn,revica .Prej si je roke not potisnila tak,da je vse zbruhala ven Jaz mu tud skoz roke ven vlečem pa dudo not tlačim ampak takoj ko me ni zraven dudo ven pljune pa roke not tišči. Pa še slini se zraven, da je moker do popka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:44:26
|
|
|
|
petra1978
|
Ojla babike. Saraya, tudi naš Gal je danes siten za p..... Jutri je polna luna. V soboto bo že bolje, boš videla. Drugače pa se lahko tudi jaz pohvalim z večernim ritualom za spanje. Ob 19.30 se skopama, potem grema v dnevno sobo, kjer je ugasnjena luč in televizija na bolj tiho, se tam najema, včasih tudi podrema kupčka (včasih rabi pol ure da rigne, zato ga zvečer ne mantram preveč), potem pa, če še nizaspal na rokah, ga odnesem v posteljico, mu dam dudo in roko in zaspi. Včasih se potem še prebudi po 5 minutah, ker mu duda ven pade, ampak hitro zaspi nazaj. Upam, da bo tako pri nas tudi ostalo, ker čez dan pa ne spi dosti.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:44:51
|
|
|
|
arabela*
|
leda,lepe fotke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:46:24
|
|
|
|
petra1978
|
Zakaj ne morem citirat? Gal si tud skoz roke tišći v usta in se slini. Kot en mali polž je.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:48:36
|
|
|
|
onur
|
Živjo! Bi vas vprašala, kdaj ste šle ve z vašimi bambinoti na kako daljšo vožnjo? Recimo cca. 50 minut v eno in 50 minut v drugo stran.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 18:59:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Živjo! Bi vas vprašala, kdaj ste šle ve z vašimi bambinoti na kako daljšo vožnjo? Recimo cca. 50 minut v eno in 50 minut v drugo stran. mi še ne,pa še dolgo nebomo.Se naši zmeša v avtu,ko se ne vozi rada S prvo pa smo,ona pa je full uživala v vožnji
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?