pf
|
Dobro jutro. Morango lepa pupica. Saraya škoda za otroške, zdaj si res ob tri mesece kot je rekla Lara. Naša se ful rada vozi isto z avtom, ponavadi kar hitro zaspi. Mi je fajn, da uživa ker imamo isofix vzadaj za sovoznikovim sedežem in je tudi ne vidim. Tak da je pridna pupica. No danes smo pa samo dvakrat papali in sicer ob dvanajstih in petih, zdaj pa spančkamo spet. Mi urnik oz. večerni ritual res izvajamo stalno ob isti uri (hvala bogu) ampak se zbujamo čisto različno, ampak nič zato ker mi res veliko pomeni, da imam zvečer časa malo tudi zase in npr. kopel v dvoje, branje, televizor, cartanje, masaža, pogovor. To mi več pomeni kot spanje zjutraj, zato smo tudi bolj hitri zvečer in zato me tudi zvečer ni tolikokrat na forumu. Midve sva tak same cel dan, tak da zvečer malo not spravimo. Ne bi pa bilo pošteno, da mu težim da smo premalo skupaj, potem pa na forumu čepim. Bi bil cel , bi imel hitro kaj za dodati. Gold fish jaz sem prejšnjo soboto delala nazadnje trebušnjake in me zdaj kar fajn boli rana od CR. Madonca tole bo kar težko trebuh nazaj dobiti v stanje pred porodom. Preden bodo mišice spet utečene bo minilo. Meni so razložili, da jih bo potrebno ponovno natrenirati, ker so prerezane in dokler tega ne bo, bo pač trebuh tak kot pač je. Jaz imam že kilograme, ki sem jih imela pred nosečnostjo, ampak daleč od tega,da zgledam tako kot sem takrat. Niti kaubojke mi niso prav, samo ene so mi , pa še tiste so malce dotrajane. Zdaj pa rabim nove in po eni strani si mislim, da bi počakala, da me bo manj v trebuhu skupaj, ampak bodimo realni, to še ne bo tako hitro.
|