Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:08:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj punce.... še malo pa se bojo začele septembrke 2009 zbirat.... ene so že noseče, ma še ne vejo..... ma joj, ku lepu, ko se spovnem... se kr malo otožno počutim, ko vem, da ne bom nikoli več... čeprav si več otrok niti ne želim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:19:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK gold fish - a je bila 13. plača? ne še....bom videla 18
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:20:02
|
|
|
|
Bambi D
|
Ja, tudi jaz sem kar otožna, ko se spomnim nosečnosti. Sem danes pomerjala nosečniška krilca, ki mi še stojijo v omari za zlikat. Prav manjkal je tisti simpatičen trebušček v njih. Moja deklica je pravkar ponovno zaspala, se je drla kot zmešana, ko sem jo previjala, pa sploh ne vem, kaj ji je manjkalo. Grem zdej malo na stepper, da se vsaj malo razgibam... Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:22:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Pa kdaj bo tega dežja konc??? .... meni zdaj prav paše, ker sem voziček uničla.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:24:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Rokce si bo pa pojedla, tolko si jih v usta tlači. A je vašim tudi videt prve zobke malo bolj izrazito skozi dlesni? naš ma tud roke rad .... za zobe se mi pa zdi spredaj zgoraj, da se nekaj belega vidi....samo kolko se spomnim pridejo najprej spodnji ...sem že pozabla....iskat se mi pa ne da..beri nimam cajta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:26:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jooooooooooo,so naše bejbe danes tečne.Mala gnjavi že od samega jutra.Pa za p..... .Ampak v takem dežju pa res ne mislim šetat ....... jaz pa tak fajn luftam nonstop, pa diham sveži zrakec...pol pa malega z vozičkom po stanovanju vozim...pa si tak misli, da sma zunaj ...samo malo bolj toplo je...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:27:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft JA, kaj se lara tolk slini... stalno ji slinčke menjavam...pa še včasih tud bodi moker... naša pa nič naš tud ne....malo ja, samo še ne rabi slinčka...bolj dela neke balončke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:32:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej ne delam nič posebnega, samo vsak dan isto: Previjem ga in oblečem pižamico, ugasnem ta veliko in prižgem ta malo lučko, ga podojim, dam flašo, podreva kupčka-vmes pržgem vrtiljak, ga še par minut crkljam v naročju, da se umiri, ga dam v posteljico, mu dam dudo, lupčka, rečem lahko noč in oddidem-to je moja "čarovnija". Lovro - a češ malo k nam prit, da se vidva pubeca malo pomenita ..... IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa si ne delam utvar, da je to meni uspelo, najbrž mam srečo, da imam takega otroka. Zdaj pač vztrajam, da mu bo prej ali slej jasno, da je to čas za spanje. ...pičica...pa res imaš srečo IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa še to-od 2. meseca spi v svoji sobi, ker se ponoči zbudi in cmoklja pa vzdihuje in jaz ves čas čakam, da bo zajokal, tak da zraven njega nič ne spim. Zdaj sem pa v sosednji sobi pri odprtih vratih in s prižganim angelcare-om in je ok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:33:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ojla čveke!!! me en teden ni, pa vas komaj najdem................. .............madonca ste se pa napričale...............le kdaj bom imela čas vse prebrati................... nč, šibam...............upam, da se zvečer kej več tipkamo............... čao.............. sem te že hotela danes dat med pogrešane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:34:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya leda,lepe fotke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:36:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Živjo! Bi vas vprašala, kdaj ste šle ve z vašimi bambinoti na kako daljšo vožnjo? Recimo cca. 50 minut v eno in 50 minut v drugo stran. mi smo bili pri cca 3 mesecih .... do Graza - je sicer malo manj kot 50 min.....ampak če štejemo še postanke vmes....bi lahko bilo tu nekje....se pa naš rad vozi...v bistvu vedno spi v avtu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:41:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Moj Lovro je šel pa ravnokar spat in očitno moja teorija o štetju obrokov ne drži, ker je danes namesto 6x pojedel kar 7x po 130ml. kaj vidva sta zmanjšala obroke ....... ker zdaj smo pri neki glihi ..prej se mi je pa ful več zdelo pri vama
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:42:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Začuda moja punčka sploh ne joče zaradi lakote, po navadi samo začne malo jamrat in premikat glavico v obe smeri (ponoči), čez dan pa začne strastno sesat rokico, kadar je lačna. naš je isti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:44:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce jutri je pa nakazilo otroških dokladov to bo avans v ponedeljek pa porodniška - jupi .....tisti otroški .... ...špukec v morje ..ono drugo ... ...... ma saj veš.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:45:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ponoči se pa Lovro tudi zbudi in miga ampak, ker se ne oglasi, ga ne dvigujem. Jaz mislim, da bi se sigurno jokal, če bi bil lačen, ker podnevi naredi celo štalo, če ne je tisti trenutek, ko se mu zazdi ..kaj čem jaz našega enkrat probat pustit...ker joče se ne, zbudi se..jaz pa mislim, da je lačen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:46:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi tud nimamo urnika.. vsak dan je in spi drugače.. mi tud...... čeprav smo na flaši
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:46:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz očitno dobim doklade za 3 mesece , ker jih še nisem dobila do zdaj. Mater bom bogata jaz pa sploh še vloge nisem dala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:47:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj babe, jst sem toook lačna..... vsak večer imam te probleme.... pol se pa z vodo nalivam, da malo želodec zamotim... pa kaj pr hudiču imam zdej za bit lačna, nooooooooooooooooooo?! Že tku te kile ne grejo dol... ja, kako le, če pa mi ne rata it mal migat... moja Lara znori, da grem zvečer za eno urco proč.. če bi čez dan vsaj po uro in pol skupaj spala bi takrat šibnila magari na fitnes... samo, kaj ku bi mi blo žal, da ne grem z njo na sprehod... joj, sej ne vem, kaj bi rajši... Bi si leg magic kupla... sem zadnjič sprobala pr eni frendici... ma kaj ku ta reč toook ruži.... bi me moj hmali nateral...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:48:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....... jaz pa tak fajn luftam nonstop, pa diham sveži zrakec...pol pa malega z vozičkom po stanovanju vozim...pa si tak misli, da sma zunaj ...samo malo bolj toplo je... jaz voza sploh v stanovanje ne dobim,kaj šele da bi ga po stanovanju vozla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:48:57
|
|
|
|
gold fish
|
babe...zakaj pa me niste prekinle...da sem nabila zdaj monologov .. ma tak je, če te cel dan ni gor, pol pa hočeš nadoknadit..... ..jaz tud grem..... grem probat, če že lahko delam trebušnjake .....po 2 CR prav fajn boli, pa buši je tud .. ..sem probala pred časom, pa mi je bilo tak kot da me je kdo na frišno vrezal čao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:48:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz pa sploh še vloge nisem dala Ma škoda dej.... si ob tri mesece...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:49:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
babe...zakaj pa me niste prekinle...da sem nabila zdaj monologov .. pa res... skoraj celo stran si zasedla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:49:58
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bo polna luna, ne?? ker naša princeska je ......... ............tečka že od včeraj, danes se samo dere, nič ji ni prav, karkoli ji naredim-jo nosim, jo dam ležat, ji govorim, ji pojem...............nič od nič ne pomaga.............. pri nas je isto,verjetno polna luna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:50:26
|
|
|
|
arabela*
|
. pol boljše,da ne greš na temo mariborčank,ker se boš zredila še za par kil zraven Aja,lara tebe mislim
< Sporočilo je popravil Saraya -- 11.12.2008 22:51:25 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 11.12.2008 22:52:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz voza sploh v stanovanje ne dobim,kaj šele da bi ga po stanovanju vozla jaz pa ga zdaj kar večkra not dam, pa malo vozim sem ter tja...pa včasih zaspi, če ne me gleda, ko pospravljam...danes sem zraven likala .. .... včasih mu je fajn, da grema malo po stanovanju na sprehod...ponavadi zjutraj tam pred 8
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......