lučka 25
|
Zvezdica, hvala za kavico. Netka, ti kar bodo vstrajna in se probaj čim bolj zmenit. Jaz sem šla tudi po drugi M, oz. ko sem imela drugo M sem bila že v postopku. baci, jaz mislim, da si ti bolj slaba zaradi Tablet, ki jih jemlješ. Te te naredijo kot povoženo. mismis, pa ti to resno s svojimi ispiti, ko bo konec pasje šole, a nas samo hecaš. zarja, vidim da stimulacija zdaj res za tebe odpade. pa službo, ki te pošlje na kako potovanje kot je Bali pa to, bi po moje vse rade. pa nič bat za Božička, on se j že vse zmenil, da ima zate pripravljene . Shuka, vidim da j tvoj pikec pravi nogometaš. Te čisto premeče. Upam, da malo umiri udarce in bodo postali bolj nežni. Kajsica, bomo poskrbele, da bo ćur dober in boš uživala, pa mismis tudi. A že 13 obletnico. o midva nisva poročena, ampak se pa skupaj gledava že 15 let. Goldy, pridna, pridna. je treba kdaj tud delat, a ne? Sonček je pa lep, mraz pa tudi hud. lara, ti kar bodi v pogonu, ampak vseeno ne pretiravat. Sonček koristi vsem nam, nosečkam pa sploh. bambi, naj se tvoji dvomo o uspehu kar skrijejo, pa naj pride na plan en velik uspeh. A prav? sonček, samo da je vse v redu in, da naslednjič veš kaj moraš naredit. Naj veseli dogodek še počaka, ima še dovolj časa. Kruce, vidim, das skrbita za telovadbo. Dobro. blanč, jaz sem delala še skoraj 2 tedna, potem pa sem šla k osebnemu zdravniku (kljub temu, da še nisem imela UZ in nosečnost še ni bila uradno potrjena), pa mi je kar on napisal bolniško za 1 mesec. Zdaj moram pa še od G dobit mnenje. Grem jutri k njemu v ambulanto, ker dones an UZ ni hotel ali p ni imel časa, da bi se pogovarjal o tem. Upam, da mi ga uspe prepričat. Ti se kar pojdi zmenit. mojsonček, preveč delaš. mal probaj izprežt. saj vem, lahko je rečt, naredit pa težje. gigi, kako si? Delavno? Pija, živjo tudi tebi. kajatina, lepo se špikaj naprej, folikli pa naj rastejo kot po pravilih. pa nič mislit n punkcijo, ko bo čas zanjo boš že stisnila zobe. me bomo pa mislile nate in bo bolečina manjša.
|