|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
9.12.2008 8:49:13   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj. Vidim, da se je včeraj tukaj kar nekaj dogajalo user posted image user posted image . Mi smo bili v pasji šoli in smo spet prišli domov zmarani in premraženi, tako da sem se samo k mojemu stisnila na kavč. Ja no, sej še en teden in pol, pa bo konec tudi te šole, potem se pa lahko začnem za moje izpite učiti. user posted image user posted image

Goldy in Sabsa, čestitke za pregled in pikice user posted image user posted image

Zarja, hvala za včerajšnega Colina, mi je pa danes sedel. Hvala tudi za jutranjo kavico

Netka, katera tvoja user posted image  od zadnjegea postopka pa bo to? Če je šele druga, te sigurno ne bodo spustili pred januarjem v postopek

Zvezdica, kaj pa tebe muči. A Medo nagaja?

Sonček33, nič nisem zasledila, kako  si ti včeraj opravila pri svoji zdravnici. Kaj je rekla za tiste nočen bolečine?

Gretka, zdaj si že skoraj na pol šihta, dobro delaj. Glede tvojih bolečin pa nikoli ne veš, mogoče se je pa folikelček prijel

Shadow, torej jutri lulamo, super, navijam da bo plusek user posted image user posted image

Žiži, a si se že sestavila po vikendaškem žuru?

Pikovit in Kajšica, kje sta. a sta že čisto decembersko razpoložene

Lučka, dobro opravi danes prisvoji zdravnici, pa lep pogled na pikico želim

Kruce, kje pa si ti zadnja jutra? Smo se babe navadile, da nam ti postrežeš prvo kavico

Baci, ti nič računati ciikla, to te samo opominja na trepetanje. Če pa si imela še estrofen, se zna zgoditi, da tvoje user posted image  sploh ne bo, dokler ne boš prenehala z jemanjem. Tako se je zgodilo tudi Zarji.

Miška, kaj pa tebe pohota daje ali kaj, včeraj sta z Zarjo prav tekmovali, katera bo prilepila več tipčkov gor user posted image user posted image

Stijan, tudi jaz ti želim, da danes dobro opraviš user posted image user posted image

bbpikica, lepe želje za vse nas, upam, da se čimprej uresničijo

Blanči, izpreži malo to gužvo v službi, pikce morajo tudi kdaj počivati

Pogrešam pa še veliko ostalih bork: Mčinčkovi, DaisyE, Marjetka Cvetka, Arneja, WP, Se*, Jazzz27, Tina, pika.po, Bambi, ...Punce javite se kaj

< Sporočilo je popravil mismis -- 9.12.2008 8:56:23 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.12.2008 8:54:21   
mismis
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Četrtek, 11.12.
Zarja1 - ETZ

Petek, 12.12.
Kajatina - UZ

Petek, 19.12.
Netka34 - posvet z dr. D.

Sreda, 24.12.
Zarja - lula

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Torek, 09.12.
Lučka25 - UZ
stijan - pregled

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled
Kicsi - razgovor z dr. Cerarjem

Četrtek, 11.12
Mojsonček - pregled

Ponedeljek, 15.12.
Lara Light - pregled
Želvica99 - UZ
Mlinčkovi - UZ

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ
blanči - UZ

Torek, 23.12.
mandreja - pregled

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled

Ponedeljek, 29.12.
Jazzz27 - NS

Torek, 30.12.
mandreja - AC
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Ponedeljek, 05.01.2009
anci banci - NS
ledenka - morfologija

Torek, 06.01.2009
Kisci - pregled

Petek, 09.01.2009

Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.2009
Lučka 25 - NS

user posted image
user posted image TA MESEC ČESTITAMO ZA OSEBNI PRAZNIKuser posted image

Petek, 12.12.
Kajšica - user posted image

Ponedeljek, 22.12.

mismis - user posted image

user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKI
          user posted image   Tina1, Sapi user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Shadow greje user posted image user posted image   test 11.12.2008
Bumo greje  user posted image
test 12.12.2008
Reby greje user posted image test 13.12.2008
bambi75 greje user posted image user posted image user posted image test 15.12.2008
Se* grejeuser posted image user posted image test 15.12.2008
Baci grejeuser posted image test 19.12.2008
Obayifo greje ?user posted image test 25.12.2008

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • Obayifo (4. IUI, Graz)
  • Vitaebella (IVF)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, ETZ 05.12.)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 19.12.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, 3.12.po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ) 
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.) 
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
    user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image  user posted image
    Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36 user posted image  user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image  user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image  user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Jazzz2user posted image , lana08user posted image , Kalinauser posted image , anci banciuser posted image , mlinčkoviuser posted image , Lučka 25 user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBER user posted image      

user posted image      želvica99 (LJ)  
    user posted image   
    blanči (PO)  
    user posted image    Sulfinija (N)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1277
    9.12.2008 9:08:47   
    netka34
    Mismis, konc decembra bom dobila drugo user posted image in bi blo res fajn, d bi pol konc januarja začela. Mam en tak filing...Je tudi ena naša rr-jevka tko mela, d je šla po drugiuser posted image takoj v akcijo spet in zej hmal pričakujeuser posted image ...
    Jeb..ga, bomo vidl, kva bojo povedal dr.user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
    Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1278
    9.12.2008 9:33:43   
    Zvezdica
    Oj miška...si našla tiste skodelice?

Ne medo...krči nagajajo, medo se pa tud gre neke hece. Se spet hoče neki obrnt, to pa boli k user posted image .

Morda ve katera kako je Abra?

i belive i can fly....

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 1279
    9.12.2008 9:34:41   
    Zvezdica
    .Je tudi ena naša rr-jevka tko mela, d je šla po drugi takoj v akcijo spet in zej hmal pričakuje ...

Netka...držim pest za uspeh. In user posted image user posted image user posted image za optimizem.

i belive i can fly....

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 1280
    9.12.2008 9:36:07   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Oj miška...si našla tiste skodelice?

Ne medo...krči nagajajo, medo se pa tud gre neke hece. Se spet hoče neki obrnt, to pa boli k user posted image .

Morda ve katera kako je Abra?

našla, kupila in že porisala user posted image user posted image user posted image  Hvala.
    Pa je imel otrok spet veselje

Upam, da te krči čimprej nehajo hecati.
    abra se je pa zadnjič javila, da potrebuje malo odklopa, da je zato nič ni gor

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1281
    9.12.2008 10:04:46   
    zarja1
    Dobro jutro srčice......

Baci kaj pa če si tud ti tako kot BBpikica še kakšno virozo fasala. Če ni blo nobene stimulacije, pol ti zarad ET še ne bi smelo bit tak zgodaj slabo. A ne bi ti malo raje v ambulanto poklicala? Navijam pa, da si user posted image  in da so slabosti posledica tega. Kaj pa veš, ene čutijo slabost tudi takoj. Drži se.

Mismis je bla spet pridna. Najprej kužona v šolanje, pol pa še sebe.user posted image  Mater si pridna. Jaz se že preveč dolgo odločam al bi še šla naprej al ne...pa sem tolk lena ratala, čeprav me Graz kr vleče k sebi. Ti pa želim, da boš januarja že user posted image , saj veš - se baje z lahkoto učijo. Tak pravijo, no.

Mišek 73 si si opomogla od stimulacije, mater mene je pa pol celo uro zvijalo. Hormoni so dosegli plafon, tak da ništa več za mene.user posted image

Grethy si mu že pisala. Moj je pozabil user posted image kupit vošćilnice, tak da mu bova pisala šele zvečer.

Goldy a tvoj rabi še kakšno delavko? Sem takoj za.user posted image  mislim Bali....

Šedov a boš lulala al boš nelulanka kot Želvica naša?user posted image

Želvi kako si pupek noseč?user posted image

Lučka a ti si se to z Shuki zmenla, za novoletno ročno delo.......na vašem koncu je res neka fina energija..user posted image

Shuki moj spi al pa spajdermenčka lovi...a je priden?user posted image

Larči lubek kako si sonce? Še malo pa znova vikend in potepanja....

Gigika tebe bom nekaj nucala, ti pošljem zs.

Netka jaz navijam za tvoj januar.

Pikovitka + Tassi še malo pa v MB po plajtravčke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kajsica kaj naj ti RR-jevke kupimo za RD?

Obi kako kaj? A zadost počivaš?

a Kajatina se je kaj javla?

Blanči lepota vijolična....zate me še kr drži veselje!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Bumo kako kaže? A bomo kaj lulali?

Zgleda da bom jaz res zadnja akterka v tem letu!!!!!!!!!! Joj naj rata!!!!!!!!! Božiček vem, da tud RR prebiraš, a me slišiš??????? Daj malo pocumpraj....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 9.12.2008 10:09:46 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1282
    9.12.2008 10:11:48   
    zarja1
    ooooooooo Zvezdica je pa že kuhala......paše!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1283
    9.12.2008 10:15:37   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zgleda da bom jaz res zadnja akterka v tem letu!!!!!!!!!! Joj naj rata!!!!!!!!! Božiček vem, da tud RR prebiraš, a me slišiš??????? Daj malo pocumpraj....user posted image user posted image

Ojla Zarčiuser posted image

že 2 dni ne spim kot bi mogla, včeraj me je pa dodobra prestrašil naš lump, al zato ker se toliko premetava po meni al kaj je ne vem, ampak včeraj sem komaj vstala s postelje tolk me je bolelo spodaj, pa trebuh mi je v primerjavi s prejšnjimi dnevi večkrat otrdel, tako da bom danes samo počivala. Jutri pa grem po potrdilo o PDP pa bom še mojega g. obiskala in ga vprašala kaj se dogaja. Upam, da bo bolje. Mogoče sem malo pretiravala v sedenju pa se mi malo maščujeuser posted image .
    Je pa spajdermanček že kak dober teden tolk aktiven, da je že atiju žal, da sta se zmenila, da me tolk šutira, ko vid, da me kr vrže kdaj kaka brcika v luft ko me v mehur rukne.

Takle mamo jauser posted image

Grem tud jest tvojmu Božičku pisat, da te obdari konec leta, ker si to res zaslužiš, saj si bila neizmerno pridna.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1284
    9.12.2008 10:27:26   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ojla Zarčiuser posted image

že 2 dni ne spim kot bi mogla, včeraj me je pa dodobra prestrašil naš lump, al zato ker se toliko premetava po meni al kaj je ne vem, ampak včeraj sem komaj vstala s postelje tolk me je bolelo spodaj, pa trebuh mi je v primerjavi s prejšnjimi dnevi večkrat otrdel, tako da bom danes samo počivala. Jutri pa grem po potrdilo o PDP pa bom še mojega g. obiskala in ga vprašala kaj se dogaja. Upam, da bo bolje. Mogoče sem malo pretiravala v sedenju pa se mi malo maščujeuser posted image .
    Je pa spajdermanček že kak dober teden tolk aktiven, da je že atiju žal, da sta se zmenila, da me tolk šutira, ko vid, da me kr vrže kdaj kaka brcika v luft ko me v mehur rukne.

Takle mamo jauser posted image

Grem tud jest tvojmu Božičku pisat, da te obdari konec leta, ker si to res zaslužiš, saj si bila neizmerno pridna.user posted image

o Shuki moj jaz sem bla pa ziher, da spančkata. Joj to verjamem, da mora bit hudo. Ti sam počivaj. Veš pomoje spajdermenček misli, da je je mami v pogonu mora tud on bit. Si pa še malo in na cilju. Veš kolk hitro se bo cajt obrnil, pa bomo že dihale s teboj. Joj komaj čakam.

Na zapisano pa že user posted image , ne veš kolk mi pomeni, da človek, ki ga še nisem srečala, a se mi zdi da ga že poznam celo večnost, tolk navija zame. Shuki nesebičnost se vedno obrestuje. Rada te mam.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1285
    9.12.2008 10:28:33   
    kajsica

Kajsica kaj naj ti RR-jevke kupimo za RD?

Dobro jutro babike moje! Kako ste kaj?

Zarjica moja draga, kaj bi imela........vaše riti v čimvečjem številu in dobro voljo da prinesete s seboj! Mi bo to zelo zelo veliko pomenilo, napram temu da sem sama doma....Pa da še kako novo v živo spoznamo....je tako prijetno druženje.

Saj bom imela malo praznovanja v krogu družine, samo bo glavni akter zame manjkal. Sva to nedeljo imela 13. obletnico, pa sva bila samo na skypu malo user posted image . No ja tud to je neki, da ga vsaj slišim.

Lep dan vam želim vsem skupaj!

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1286
    9.12.2008 10:31:16   
    zarja1
    Kajsica bom glih drug dan grela, tak da bom raje ostala doma. Bom pa vas ziher poklicala. Če ne druga, ti bomo podarile virtualno darilo.
    Čestitke za 13.

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1287
    9.12.2008 10:42:03   
    Shuka

Na zapisano pa že user posted image , ne veš kolk mi pomeni, da človek, ki ga še nisem srečala, a se mi zdi da ga že poznam celo večnost, tolk navija zame. Shuki nesebičnost se vedno obrestuje. Rada te mam.user posted image

A dej no, zdej so pa še men solze na oči udarile ob tvojih besedahuser posted image

user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1288
    9.12.2008 10:43:40   
    lara light

A dej no, zdej so pa še men solze na oči udarile ob tvojih besedahuser posted image

user posted image

O o o, še jazuser posted image ...kako je to lepouser posted image user posted image

Dobro jutro dober dan, vas grem brat!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1289
    9.12.2008 10:47:03   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image

O o o, še jazuser posted image ...kako je to lepouser posted image user posted image

Dobro jutro dober dan, vas grem brat!user posted image
    Hormoni so na udaruuser posted image
    user posted image

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 1290
    9.12.2008 10:55:40   
    Goldy
    Dobro jutro, dober dan!

zarja - ni problema. user posted image  Samo za Bali si malo prepozna. No, saj bo pol spet kaj. Letos so bili na Kubi... Saj vsako leto najboljši nekam gredo. In imajo prijetno s koristnim.user posted image  Je pa res, da je priden.

Dečve drage, pri nas je sonček, ampak mraz!!! Grem jaz ene papirje šlihtat. Se mi sicer ne da, sam je treba..

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1291
    9.12.2008 11:00:36   
    lara light
    Ja, shuki, definitivno souser posted image . Kako si ti? Vidim, da tvoj s.manček ne počiva več? Upam,da je boljeuser posted image ...danes le počivaj pridno. Mislim nateuser posted image

Netkič, gremo!user posted image  Pogumna, nasmejana, polna energije in optimizma, kot vedno!user posted image user posted image

Zarči mala, ma jaz pohajam cel teden, spolh te dni, ker imamo tri sonca na nebu!user posted image Čudovito je zunaj in ne morem bit doma. Še malo pa gremo po otročkeuser posted image user posted image

Lubčka vsemuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1292
    9.12.2008 11:22:06   
    bambi75
    Pozdravček vsem skupaj.

Sapi user posted image .

Shadow ti si pa na dobri poti.
    Goldy in Sabsa lepo da je s user posted image  vse ok.

Mismis in ostale, ki ste me pogrešale. Saj vas malo na hitrico preberem občasno, ampak se raje ne oglašam, da ne sejem slabe volje tu gor. Že nekaj dni imam občutek, da ni uspelo, ampak dokončno bomo videli čez kak dan ali dva . Tako, da vam potem javim.

Neposredna povezava do sporočila: 1293
    9.12.2008 11:46:41   
    sonček33

Mismis - G  me je dala na ctg in pravi, da se vidi rahlo krčenje maternice - dobila na potnico za porodnišnico in če bo še kej podobnega kar tja, da mi ustavijo še za kkašnih 14 dni ali da dete vsaj dobi inekcijo dexametazona za pljuča. Sicer pa ok. danes sem fajn. Trkam na les.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 1294
    9.12.2008 11:47:14   
    Kruce Fiks
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis
    Kruce, kje pa si ti zadnja jutra? Smo se babe navadile, da nam ti postrežeš prvo kavico

Kruce se ta teden lufta, Krucika pa tudi in ker smo par dni po Klomifenu zelo pozno vstajamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1295
    9.12.2008 11:47:46   
    Zvezdica
    Jutri pa grem po potrdilo o PDP pa bom še mojega g. obiskala in ga vprašala kaj se dogaja. Upam, da bo bolje. Mogoče sem malo pretiravala v sedenju pa se mi malo maščuje .

Takle mamo ja

Šukec...koliko tednov si noseča?

Če ti trebuh otrdeva potem obvezno pij magnesol...meni ej super pomagalo in prvič in zdaj. Če te pa dol prtiska je pa to pač treba v zakup vzet. mene tam od 6 m dalje. Za pop.iz.dituser posted image Ampak se da preživet.

i belive i can fly....

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1296
    9.12.2008 11:49:07   
    sonček33
    Sapi žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
    Neposredna povezava do sporočila: 1297
    9.12.2008 11:50:20   
    Zvezdica
    Zgleda da bom jaz res zadnja akterka v tem letu!!!!!!!!!! Joj naj rata!!!!!!!!! Božiček vem, da tud RR prebiraš, a me slišiš??????? Daj malo pocumpraj....

ker sem božičkov služabnik letos... sem že posredovala tvoje želje.
    Je reku, a zarja...ja ziher bouser posted image

Pa še tole dobiš zraven ampak sam za gledat

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1298
    9.12.2008 11:50:46   
    sonček33
    Sicer sem pa prišla prevert, če me Netka še kar ignorira. user posted image

(odgovor članu hedviga)
    Neposredna povezava do sporočila: 1299
    9.12.2008 11:51:02   
    blanč
    eno vprašanje za nosečke. kako dolgo ste še delale, ko ste izvedle za pozitiven rezultat??

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
    (Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?