lučka 25
|
Bumo, naj belina ostane še zeloooo doooolgooo. mismis, pridna si. Res j bolje, da zdaj narediš izpite in diplomo, ker nikoli ne veš kaj pride vmes. jaz ne vem kako je, ko se študij zavleče, ali ko študiraš ob delu. Sem bla bolj piflarske narave, sem hotla vse takoj in sem končala vse v roku. Imam pa doma nekoga, ki se "bori" z diplomsko že dve leti in vem kako se je težko vsesti nazaj, pa čeprav si to želiš. shuka, potem se pa res jutri vidiva. Kdaj boš pa šla ti h G, ob kateri uri. ker meni je načeloma vseeno, ker itak nimam ure, se bom vtihotapila (na željo G) gigi, bom dala vse argumente na mizo, ma da rata z bolniško. Ker ne mislim ogrožat nosečnosti, sem se preveč trudila za ta cilj. Reby, jas sem bila najprej na bolniški od punkcije do ET, potem so bili pa tako in tako prazniki. Nato sem šla v službo in od 6t dalje sem sedaj na bolniški. Pri tebi naj ap kar lepo ostane belina, saj veš 13 je prav lepa številka. Kicsi, midva sva po prvem UZ imela spolne odnose, a sem imela nato par dni izcedke. Zdaj pa ne vem kaj naj. Moj kar ne upa, da ne bi bilo kaj narobe. Ampk moje potrebe,... joj joj joj, so nenormalne. Zvezdica, saj tvoj medo je že pravi korenjak. Še malo, ap bo dan D. baci, upam da se ti vse umiri. Zdaj pa resne vem kaj bi lahko bilo vzrok tvojemu počutju. Stpko pa dajo tudi pri IUI po postopku, da podpre nosečnost in nekako pomaga pri vgnezditvi. mala, super za novo akcijo. sonček, je kaj bolje? Nam moraš še malo sijati, da bo vs v najlepšem redu. zarja, kaj pa tvoji hormoni in vse tablete. Si že čisto , ali si vsa zaspana. Še dva dni, pa greš po otročke. ledenka, vidiš, meni je želja poskočila, mojemu pa padla od strahu. Zdaj pa ne vem, a se boji mene, ali da bo kaj narobe. po moje se bolj mene boji. Bambi, ja ta stop inekcija ima kar nekaj učinkov. Marsikatera pravi, da je vsa zaspan, pa napeta po njej. Kako si p kaj ti in otroc? So pridni in so v varnem naročju. Shadow, potem pa jutri držim pesti zelooo močno. Pa nič z bambi planov delat za druge klinike, ker vama bo sedaj uspelo, a prav? bbpikica, boš videla, bo kmalu prišel časza tebe in za vse tu gor in povsod drugod, ki bijejo podobno bitko kot me. Bumo, tudi ti se bližaš dnevu, ko boš zagledala . Kdaj pa misliš kaj lulat? lara, jaz sem v red. Sam danes sem vsa cmerava. me zgleda mal meče. komaj čakam, da pride dragi domov in me kam odpelje, da vsaj malo odmislim vse skupaj. Po moje se preveč sekiram, kako bo z bolniško, ker me prvič ne vleče v službo (pa jo imam noro rada, uživam v delu, samo,...) Ah, kaj je z mano, takega razmišljanja pa nisem vajena pri sebi. Šc, šc, šc negativne misli. zarja in lara, pri meni pa je tako, da en nečak noro navija z bobne, pa pravi svakinja, da če jih imamo radi naj se jih usmilimo in, da sat harmonika in kitara čist dovolj. Ta drugi bi pa vse, kr je povezan z avijoni, raketami. Zanimivo, da ju spajdermani, supermani, ....skratka razni meni in strašni liki ne zanimajo, ker so za niju brezvezni. Dobro, a ne?
|