mojsonček
|
Dan lubike! Se švercam na šihtu, k mi noben ne bulji v ekran in vas lahko malo počekiram... Je blo svašta od včeraj do dons... Uuuuuuuu, fajna fotostimulacija, so se mi kr sline cedile.... čudn ane, če pa tolk časa nismo pr nas doma, da zdaj počasi uvajava nazaj v življenje še posteljne aktivnosti. Pupe moje, jst sm tko zasuta z delom, da samo še čukast gledam... tkole ni blo še nkol... pa v službi pa pol še doma kej postorit, zadnje čase čist zmozgana sam še padem v postlo in sanjam do jutranjih ur... še do wc-ja mi uspe pridrajsat na pol v komi... Pa ta hudičeva sramna kost me najeda iz dneva v dan pa to je res za popiiiiiiiiiiii... kako naj gre pol človek na sprehod okrog Blejskega jezera Mal sm morala pojamrat sej bom kr nehala... ŽIŽIKA velkom, vilkomen, benvenuti! Smo te pogrešal SONČI si zrihtala tko, da bo tvoj Lovro, Voranc pa še eno ime mi je ušlo nekam, počakal lepo v mamici? Kam se mu pa tko mudi? Zunaj mraz pa dež pa megla, jst ga ne štekam Kaj bi že rad žural za novo leto? ZARČI ti je uspel mal odklopit, lepo... Bom v četrtek mislila nate, ko bom gledala spet svojo pikico in si želela, da boš (in tudi vse ostale) kmalu na mojem mestu ŠUKI tebe pa tvoj s-menček tkole šutira bogaaaa upam, da bo čim prej nehal... sej, če bi vedu kakšna krasna mamica ga čaka, sigurno ne bi izvajal takih akrobacij SAPI in za nov bojni plan... samo pozitivno gledat naprej! LARČI punca, že 16 tednov šteješ... kako čas beži... in praviš, da sumiš, da imata malčka že telovadbo, ki jo čutiš...iiiii, kolk lepo... se spomnim, ko sem to doživela prvič pred skoraj 11 leti... nikol ne pozabiš tega filinga... uživaj lepotička! GOLDY, SABSA za dobre izvide na NS... fino, ko so nas tko lepo obdarili še s cd-jko in slikicami... me smo vse junijke s kkšnim tednom zamika... to bo veselo Lubike, konc veselja, že nove obveznosti na mizi, mi ne preostane drugega k da vas VSE lepo pozdravim in zaželim veliko sončka v očeh in topline pri srčku!