|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
9.12.2008 11:51:38   
sonček33
Današnje akterke srečno!
Vse osatle pa - bodite v cvetju...pa danes vam še sijem, pol bo pa bl žalostno do konca tedna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
9.12.2008 11:53:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mismis - G  me je dala na ctg in pravi, da se vidi rahlo krčenje maternice - dobila na potnico za porodnišnico in če bo še kej podobnega kar tja, da mi ustavijo še za kkašnih 14 dni ali da dete vsaj dobi inekcijo dexametazona za pljuča. Sicer pa ok. danes sem fajn. Trkam na les.

Sonček, samo da je vse v redu s tabo in tvojim pikecom user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Kruce, kje pa si ti zadnja jutra? Smo se babe navadile, da nam ti postrežeš prvo kavico

Kruce se ta teden lufta, Krucika pa tudi in ker smo par dni po Klomifenu zelo pozno vstajamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a potem imata vsako jutro petelinji zajtrk user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
9.12.2008 11:53:26   
sonček33
blanč - jaz sem doma od začetka postopka do sedaj - torej že 8m

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.12.2008 12:01:22   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

blanč - jaz sem doma od začetka postopka do sedaj - torej že 8m

srečnicauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.12.2008 12:02:36   
mojsonček
Dan lubike!

Se švercam na šihtu, k mi noben ne bulji v ekran in vas lahko malo počekiram... Je blo svašta od včeraj do dons... Uuuuuuuu, fajna fotostimulacija, so se mi kr sline cedile.... čudn ane, če pa tolk časa nismo user posted image  pr nas doma, da zdaj počasi uvajava nazaj v življenje še posteljne aktivnosti.
Pupe moje, jst sm tko zasuta z delom, da samo še čukast gledam... tkole ni blo še nkol... pa v službi pa pol še doma kej postorit, zadnje čase čist zmozgana sam še padem v postlo in sanjam do jutranjih ur... še do wc-ja mi uspe pridrajsat na pol v komi... Pa ta hudičeva sramna kost me najeda iz dneva v dan pa to je res za popiiiiiiiiiiii... kako naj gre pol človek na sprehod okrog Blejskega jezerauser posted image  Mal sm morala pojamrat sej bom kr nehala...

ŽIŽIKA velkom, vilkomen, benvenuti! Smo te pogrešal user posted image

SONČI si zrihtala tko, da bo tvoj Lovro, Voranc pa še eno ime mi je ušlo nekam, počakal lepo v mamici? Kam se mu pa tko mudi? Zunaj mraz pa dež pa megla, jst ga ne štekamuser posted image  Kaj bi že rad žural za novo leto?

ZARČI ti je uspel mal odklopit, lepo... Bom v četrtek mislila nate, ko bom gledala spet svojo pikico in si želela, da boš (in tudi vse ostale) kmalu na mojem mestu user posted image

ŠUKI tebe pa tvoj s-menček tkole šutirauser posted image  bogaaaauser posted image  upam, da bo čim prej nehal... sej, če bi vedu kakšna krasna mamica ga čaka, sigurno ne bi izvajal takih akrobacij

SAPI user posted image user posted image user posted image  in user posted image  za nov bojni plan... samo pozitivno gledat naprej!

LARČI punca, že 16 tednov šteješ... kako čas beži... in praviš, da sumiš, da imata malčka že telovadbo, ki jo čutiš...iiiii, kolk lepo... se spomnim, ko sem to doživela prvič pred skoraj 11 leti... nikol ne pozabiš tega filinga... uživaj lepotička!

GOLDY, SABSA user posted image user posted image  za dobre izvide na NS... fino, ko so nas tko lepo obdarili še s cd-jko in slikicami... me smo vse junijke s kkšnim tednom zamika... to bo veselo user posted image user posted image user posted image

Lubike, konc veselja, že nove obveznosti na mizi, mi ne preostane drugega k da vas VSE lepo pozdravim in zaželim veliko sončka v očeh in topline pri srčku!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.12.2008 12:05:05   
mojsonček
Zdej bi se kr sama našeškala pa ne najdem unga smajlota...

LUČKA in STIJAN uživajta v pogledu na vajine otročke!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.12.2008 12:11:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Zgleda da bom jaz res zadnja akterka v tem letu!!!!!!!!!! Joj naj rata!!!!!!!!! Božiček vem, da tud RR prebiraš, a me slišiš??????? Daj malo pocumpraj....

ker sem božičkov služabnik letos... sem že posredovala tvoje želje.
Je reku, a zarja...ja ziher bouser posted image

Pa še tole dobiš zraven ampak sam za gledat

http://user posted image

Zvezdica draga moja. Mal se pomirim, pa neham user posted image , pol pa spet tak lep post dobim. Čist sem adijo dans. Rada vas mam FEJST!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.12.2008 12:14:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
ZARČI ti je uspel mal odklopit, lepo... Bom v četrtek mislila nate, ko bom gledala spet svojo pikico in si želela, da boš (in tudi vse ostale) kmalu na mojem mestu user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1308
9.12.2008 12:15:41   
baci
lepo sončno jutro!!!

hvala vam za odgovore!!! vendar se nisem nič pomirla!!!
naj vam povem da nisem jedla nobenih tablet,ampak sem mogla na dan ovulacije poklicat in 4 dni po O, so mi vstavli zamrzjenčke!!!

ja nič,bom se probala pomirt in mislit na same lepe stvari in nič več računat,kdaj bo,bo!!!

upamo lahko samo na najboljše!!!

hvala vam še enkrat!!!

......vsak dan je nov začetek....

Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.12.2008 12:15:51   
zarja1
Sonček moj 33 držim pesti, da bo še mal vse zdržalo.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.12.2008 12:20:49   
zarja1
Bačika jaz mam tud O mal kasneje kot je po reglcih. Skoz bolj proti 20. dnevu cikla, vem kr ko sem jemala Klomifen al pa O krvne teste delala je bil najvišji progesteron. Ampak ti nič ne računaj, ker šele 14 dni po ET sploh lahko vrednost hcg fajn naraste, zato je kalkulirat prihod user posted image  nesmiselno. Če bi že morala, pa je ne bo, prit, bi verjetno šele okrog 30. dneva cikla, torej še maš fore. Ti nič ne študiraj, itak je zadeva že določena in se je ne tamo ne ovamo zdaj ne da spremenit.
Upanje, pa itak umre zadnje. Držim pesti!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.12.2008 12:22:58   
gigi1
Ojla pupike

saj vam sploh ne morem več sledit...

Sonček33 HB da je vse kot je treba. Zdržita še čim dlje se da skupaj user posted image user posted image user posted image

Šukica moja  user posted image . A tkole se s-manček premetava? Sporoči user posted image  da mora mamico poslušat. Da smo tko RR tetke naročile. Ti pa počivaj

Zvezdica user posted image  kakšni krči so tebe dajali? Želodčni ali maternični? Vidim, da imaš jutri pregled. Malo povprašaj.

Zarjica še malo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Nisi mi poslala ZS. In veš, da me lahko ponucaš user posted image

Mojsonček hvala za pogrešanje. Kaj pa tebe sramna kost tolk boli? A se ti je to tud pred 11imi leti dogajalo?

Larči jupiii user posted image  user posted image  user posted image

Blanči kaj pa če bi šla ti do svojega G v vmesnem času (dokler je Reš na dopustu), da ti potrdi nosečnost in da bolniško?? Itak večina G IVFovkam da bolniško brez problema.

Miška ni bil prehud žur. Je bilo glih prav. Bolj me je nočna vožnja nazaj zmatrala.
Še malo pa boste šolo končali user posted image

Baci morda te res utro... daje. kar počivaj user posted image user posted image user posted image

Bambi upam, da te občutki varajouser posted image user posted image user posted image

Podganca hvala za mojo najljubšo ritko user posted image   Kako si mi ti? Še tolk v gužvi?

Lučka in Stijan dobro opravita. user posted image  user posted image  user posted image

Zih sem še kej pomembnega pozabla...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.12.2008 12:23:26   
baci
hvala!!!

ja,saj bomo upali na najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.12.2008 12:31:19   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mojsonček hvala za pogrešanje. Kaj pa tebe sramna kost tolk boli? A se ti je to tud pred 11imi leti dogajalo?

Tut če me je, sem pozabila... Baje, da se lahko z vsako naslednjo nosečnostjo slabša user posted image ... predolga pavza je bla vmes user posted image  pa ne po naši želji...
Ponoč se v posli obračam k prase na ražnju user posted image  k me tko štihne... mah, sej bo za zdržat, edin tele kile ne vem kako drgač brzdat k jest pa tut moram, hudiča... če pa nč ne bom mrdala pol bom do poletja k slonica kar pa zihr ni fajn... bo treba kej pogruntat

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.12.2008 12:38:10   
gigi1
Mojsonček upam, da se bo tole kmalu umirilo. Pa kilce naj bi se čez kakšen mesec tud stabilizirale. Držim pestke.

Miška bodi pls tolk zlata pa mi napiši št. od sr Mire. Nimam pri sebi. Sem glihkar M dobila in bi jo rada takoj poklicala, če je še tam. Thks

Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.12.2008 12:52:05   
mismis

Miška bodi pls tolk zlata pa mi napiši št. od sr Mire. Nimam pri sebi. Sem glihkar M dobila in bi jo rada takoj poklicala, če je še tam. Thks

maš SMS, za vsak slučaj pa še tukaj: 01 231 82 45

dobro zrihtaj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.12.2008 12:52:06   
Pija76
En sončen pozdravček vsem skupajuser posted image !

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.12.2008 12:56:48   
kajatina
Dober dan drage punce. Veliko ste spet napisale, ampak sem uspela malo preleteti in vesela sem, da so večinoma same dobre novičke. Berem pa tudi, da ste kar lepe zapravljivke. No, saj pri nas je kar podobno.
No, jaz se kar pridno špikam in v petek bomo videli kako je kaj z mojimi jajčki. Upam, da bodo v redu. Vam javim v petek.
Danes sem postavila smrekico z jaslicami in komaj čakam, da pride moj možek domov, ko bo zelo presenečen.
Uživajte babike.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.12.2008 12:59:41   
zarja1
Kajatina kdaj špekuliraš, da bo punkcija in transfer?

Horny Teddy

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
9.12.2008 13:04:52   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

maš SMS, za vsak slučaj pa še tukaj: 01 231 82 45

dobro zrihtaj

Srce hvala za sms in tukaj. Sem si jo že shranla.
Sr Mire ni do naslednjega tedna in jo bom raje kar počakala...da vidim kaj je mislila...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
9.12.2008 13:21:30   
gloria
Sonček kaj jaz to beremuser posted image ...mali bi že kr rad mamico spoznal....ti mu lepo povej da naj še mal počaka in da se kmalu viditauser posted image

....letim ven...pozdrav vsemuser posted image ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
9.12.2008 13:22:35   
kajatina
Zarja upam, da bo v petek vse ok, kar pomeni, da bi v soboto lahko padla stop, potem sem pa pozabila kdaj je punkcija?user posted image oz. kdaj bo, če bo stop že kar v petek? Ti sigurno veš.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
9.12.2008 13:23:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: kajatina

Zarja upam, da bo v petek vse ok, kar pomeni, da bi v soboto lahko padla stop, potem sem pa pozabila kdaj je punkcija?user posted image oz. kdaj bo, če bo stop že kar v petek? Ti sigurno veš.

mislim, da mora pretečt 36 ur......zdaj si me dobla....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
9.12.2008 13:27:32   
kajatina
No kakorkoli, punkcija naj bi bila po mojem v pon. ali pa v tor., potem pa transfer v nedeljo ali pon. Punkcije se pa že sedaj tok bojim (do sedaj me je vedno nenormalno bolelo), da sem že čist nervozna, ko se spomnim. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
9.12.2008 13:30:35   
zarja1
uf Kajatina to pa si glih pred Božičkom, boš naša prva januarska user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?