lučka 25
|
Grethy, vidva si kar vzemta čas za sebe. Pa drugi naj vaju res kar lepo pustijo primiru, če ne.... Reby, sobota se zelo hitro približuje. Upam, da belina ostane še dolgo in bo konec tedna prelep. blanč, kako pa si ti kaj nosečka? Ne bit preveč pridna, zdaj lahko brez izgovora počivaš in si vzameš več časa za sebe. Shadow,pa si res kar malo sumljiva. Kaže, da si na dobri poti. Držim pesti, da belina ostane za dooooolgoooo. Pa pridna si, da vstrajaš. Jaz sem test naredila točno na dan, ki mi ga je določil Reš. Se nisem dala, moj pa sploh ni dovolil, da bi sploh pomislila na to, da bi me začeli prsti srbet. zaraja, ti kar piši božičku, da bo darilo res najlepše do sedaj O, pa hvala za Božičkov naslov. Pa jaz bi tudi gledala, saj otrokom vedno oči pokrijem. bbpikica, lepo skrbiš za RR-jevke. Pa ti si tudi med njimi. jaz čakam vse po vrsti, da se mi s svetlobno hitrostjo pridružite. Pol pa lahko na temi nosečnost, čvekanje v pričakovanju odpremo temo IVF/ICSI/IUI nosečke, da še tam čvekamo kot nore. miška, kako si kaj? Manjka stimulacije, a ne? Jaz bi tudi, vsaj gledala, če že kaj drugega danes ne bo....sem spet sama doma (ima moj moški večer ). pa hvala za fotko - Milkota. Goldy, super novičke. Lepo, da vaš korenjak lepo raste in je z njim vse O.K. Ja, pa še res je. Zdaj boste pili za fanta, če se bo pa potem izkazalo drugače, boste pa še za punčko.
|