|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
8.12.2008 21:26:02   
Goldy
No, zdej sem pa jaz tele!user posted image  Nisem bila do sedaj v šopingu. Pa gremo lepo po vrsti.  Nuhalna super, bila je ena simpatična zdravnica, vse je razložila.... Kaj čemo rečt, moj user posted image  je bil tako navdušen in ganjen, da je pozabil (?) vprašat, kaj bo. Sem potem jaz malo pofirbcala. Čisto se še ne vidi, se ji pa zdi, da bo fant. Dobila sva še filmčka, pa slikce....ta mesec zastonj. Mali si je nekaj rokico v usta tiščal, ko nas je imel pa dosti, se je pa meni nič, tebi nič obrnil in nam obrnil hrbet. Seveda je naše dete veliko že 6,4 cm, srčni utrip 154... Se pa PDP in s tem seveda tudi tedni računajo od datuma punkcije, tako da naše dete celo prehiteva za dva dni.
V glavnem tako sva bila vesela in zmešana ob enem, da sva seveda potem nekaj stvari pozabila kupit. user posted image
Kupila sem si ene nosečniške hlače v Kepici, nekaj daril, seveda modro majčko in kapico za našega user posted image  Jana. Sem pa mojega hecala, kaj pa če se bo na morfologiji pokazalo, da je punčka in te pokličem na Bali (takrat bo ravno službeno na Baliju). Ja, spet bomo pili, zdej za fanta, pol pa za punco, je bil odgovor. Moški del familije seveda na vse pretege trdi, kako fajn je, da je fant. Če bi bila pa punca, bi bilo takoooo fajn, ko bi bila punca.user posted image
Pol pa še po obiskih in to je bilo to. V glavnem smo veseli in srečni.
Naš korenjak pa seveda pozdravlja vse tete iz RR in jim želi vse polno malih navihančkov in navihank in to čimprej. Rabi družbo.user posted image  Bo držal pesti, jih že zdaj močno, močno stiska!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
8.12.2008 21:28:49   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Grethy jaz hudo navijam za vse naše borke da čim prej začnejo vse bruhat, bit zaspane in utrujene in da jih napade sladka zmedenost. Bom Božičku napisala, naj kar mal tle na RR poškil pa bo videl da imamo vse eno veliko željo in mu bo čist simpl darila prnest da se ne bo preveč matraluser posted image . Na notranjo stran brisalce pa ni slaba idejauser posted image  ziher je ziher.

Kaj pa če daš še malo to pismo vsem nam podpisat.
Bi potem ustvarile eno tako prijazno peticijo,
pa bi nas moral uslišati, a ne.

ja če nas pa pol ne usliš bom pa skor podvomla da obstajauser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
8.12.2008 21:40:07   
miska73
Sam še tegale dodam za Lučko in Mlinčko, pol pa dost za danes.

user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
8.12.2008 21:42:07   
miska73
Goldy user posted image čestitke za uspešen pregled.
Pa da je bil tvoj dragi tolk ganjen.
Kakšno fajno službo pa ima tvoj, da hodi na Bali.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
8.12.2008 21:48:15   
Goldy
Moj user posted image  ima fajno firmo - svojo! user posted image  Ja, gredo pa s poslovnimi partnerji in sodelavci svako leto na konferenco, ki je seveda malo "dlje". Bo pa drugo leto kar leteč in se mu bo precej dogajalo, ker gre sredi avgusta naše kulturno društvo na gostovanje na Japonsko. Samo jaz bom pa imela prijetnejše opravke doma.user posted image  Tako pač je. Sem pa prej malo več po Evropi hodila. Ta daljše destinacije bodo pa zaenkrat malo počakale. Pa se ne sekiram.user posted image

Sabsaaaa!!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
8.12.2008 21:49:18   
lučka 25
Grethy, vidva si kar vzemta čas za sebe. Pa drugi naj vaju res kar lepo pustijo primiru, če ne.... user posted image  user posted image

Reby, sobota se zelo hitro približuje. Upam, da belina ostane še dolgo in bo konec tedna prelep.

blanč, kako pa si ti kaj nosečka? Ne bit preveč pridna, zdaj lahko brez izgovora počivaš in si vzameš več časa za sebe.

Shadow,pa si res kar malo sumljiva. Kaže, da si na dobri poti. Držim pesti, da belina ostane za dooooolgoooo.user posted image Pa pridna si, da vstrajaš. Jaz sem test naredila točno na dan, ki mi ga je določil Reš. Se nisem dala, moj pa sploh ni dovolil, da bi sploh pomislila na to, da bi me začeli prsti srbet.user posted image

zaraja, ti kar piši božičku, da bo darilo res najlepše do sedaj user posted image user posted image user posted image O, pa hvala za Božičkov naslov.user posted image
Pa jaz bi tudi gledala, saj otrokom vedno oči pokrijem.user posted image

bbpikica, lepo skrbiš za RR-jevke. Pa ti si tudi med njimi. jaz čakam vse po vrsti, da se mi s svetlobno hitrostjo pridružite.  user posted image  Pol pa lahko na temi nosečnost, čvekanje v pričakovanju odpremo temo IVF/ICSI/IUI nosečke, da še tam čvekamo kot nore.user posted image

miška, kako si kaj? Manjka stimulacije, a ne? Jaz bi tudi, vsaj gledala, če že kaj drugega danes ne bo....sem spet sama doma (ima moj moški večer user posted image ). pa hvala za fotko - Milkota. user posted image

Goldy, super novičke. Lepo, da vaš korenjak lepo raste in je z njim vse O.K. Ja, pa še res je. Zdaj boste pili za fanta, če se bo pa potem izkazalo drugače, boste pa še za punčko.user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
8.12.2008 21:52:11   
lučka 25
stijan, dobro opravi jutri an pregledu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa upam, da jutri na UZ spet vidiva najino pikico, kako raste in kako ji srček bije kot za stavo. Jaz že vem, da če bova imela punčko, da bo taka očijeva lubica, da bo kar joj.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
8.12.2008 21:52:33   
Kicsi
Goldy-BRAVO user posted image user posted image .Bomo vsi skupaj pili junija a ne?user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
8.12.2008 21:56:33   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

stijan, dobro opravi jutri an pregledu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa upam, da jutri na UZ spet vidiva najino pikico, kako raste in kako ji srček bije kot za stavo. Jaz že vem, da če bova imela punčko, da bo taka očijeva lubica, da bo kar joj.user posted image

Lučkec a ti maš spet UZ. A ja, saj res, pri svojem G...
Uživaj jutri na pregledu.

Stijan ti pa prav tako dobro opravi.

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
8.12.2008 22:00:36   
sabsa
Pozdravček vsem! Tudi pri meni je NS minila super. Super zdravnica. Nuhalna svetlina je 1,1 mm in zelo majhna verjetnost za kateri koli sindrom. Velikost 5,8 cm, srčni utrip 160. Se mi je pa zmotila, ker je PDP merila glede na zadnji datum menstruacije in ne glede na punkcijo. Sem ji sicer povedala, da je bila ivf oploditev, pa ni reagirala. Tako da je zarodek za 1 teden postarala. Upam, da njena zmota ne spremeni rezultatov. Kar se spola tiče ... sicer je malce zgodaj, a se ji zdi, da bo punčka. Bomo videli. Naslednji teden imam uz pri osebni ginekologinji. Sem pa uradno 11t in 5d noseča (in ne 12t5d).

Goldy čestitam za dobre rezultate! Koliko si ti sedaj noseča? Koliko si imela NT (nuhalna svetlina)? Kdaj si pa imela pregled?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
8.12.2008 22:00:54   
Kicsi
Lučka25 in Stijan,uživajta ob jutrišnjem pregledu. user posted image
Nočko vsem skupaj. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
8.12.2008 22:03:16   
Kicsi
Sabsa-BRAVO za lepe novičke.user posted image
Zdaj pa grem res spat.

NOČKO

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
8.12.2008 22:05:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Pozdravček vsem! Tudi pri meni je NS minila super. Super zdravnica. Nuhalna svetlina je 1,1 mm in zelo majhna verjetnost za kateri koli sindrom. Velikost 5,8 cm, srčni utrip 160. Se mi je pa zmotila, ker je PDP merila glede na zadnji datum menstruacije in ne glede na punkcijo. Sem ji sicer povedala, da je bila ivf oploditev, pa ni reagirala. Tako da je zarodek za 1 teden postarala. Upam, da njena zmota ne spremeni rezultatov. Kar se spola tiče ... sicer je malce zgodaj, a se ji zdi, da bo punčka. Bomo videli. Naslednji teden imam uz pri osebni ginekologinji. Sem pa uradno 11t in 5d noseča (in ne 12t5d).

Goldy čestitam za dobre rezultate! Koliko si ti sedaj noseča? Koliko si imela NT (nuhalna svetlina)? Kdaj si pa imela pregled?

Super, samo da je vse v redu. user posted image  ja za PDP pa se kar navadi, da te bodo vedno tretirali od zanje M, pa čeprav jim boš vsakič sproti govorila, da si zanosila v IVF postopku. Še dobro, da meni oba PDP-ja strižeta smo za 2 dni.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
8.12.2008 22:16:11   
gigi1
Ahoj punčke

Goldy in Sabsa čestitam user posted image  user posted image  user posted image . Kolk je lepo take novičke brat user posted image

Vidim, da ste imele foto sešn user posted image

Podganca moja a Josha nisi spoznala? Kako to?

Lučka kar pomatrat se bo treba user posted image . Upam, da ti kmalu ne bo več slabo.

Kje je naša Se*?

Pa Jazzy?

Obi držim pestke user posted image

Larica, šuki, Pija, Zarjica, Miška, BB, Kisci, Sapi, Senčka, Gretka, Blanči, Pija in še vsem ostalim lupčke in lep večer

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
8.12.2008 22:31:08   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mišek tud ta zažiga....

Zarja, pri najboljši volji... ne prepoznam keri bi tole lahko bil.

ja tvoj Josh Holloway

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
8.12.2008 22:34:29   
zarja1
Goldy in Sabsa full lepo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

jutri pa lepe novičke od naše Lučke in Stijan!!!!!!!!

Nočko babe, me čaka nova runda utropizderaja....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
8.12.2008 22:36:02   
miska73
Žiži jst moram uno ritko od Fabia spet gor prilimat...
moram mal konkurence Mattu delat...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
8.12.2008 22:37:43   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
ja tvoj Josh Holloway

Ma, če ga pa nisem spoznala. Ampak je pa fejst, a ne.

Nočko tudi od mene. Sladko pančkajte.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
8.12.2008 22:54:15   
baci
dober večer

ja naj vas vse lepo pozdravim in povem da sem čist adijo!!!
tako se počutim kot da me je traktor povozo!!!
ni mi za nič,obhajajo me neke slabosti,ki nevem zakaj sploh so,ker v prvem postopku,mi ni bilo niti malo slabo!!!
nevem,no bom že zdržala teh nekaj dni,preden naredim test!

zarja-nisem dobila nobenih tablet,samo testeke za ovulacijo sem delala!!

user posted image user posted image user posted image user posted image tinauser posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
8.12.2008 23:23:03   
baci
še eno vprašanje

mi lahko poveste,kako si naj sedaj izračunam user posted image ,če imam ciklus med 24-30 dni!!
vstavli pa so mi na 21 dan ciklusa!!!
res si ne znam zračunat,saj vem da je butasto vprašanje,vendar si teh mojih slabosti neznam drugače predstavljat,kot tako da bom dobila danes jutri to tečko!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
9.12.2008 7:53:34   
Zvezdica
Jutro

Še vam skuham eno kavico..... sem danes spet tako slabo spala.

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
9.12.2008 8:21:03   
netka34

Netka kdaj ti planiraš start postopka? Al je to odvisno od tega kaj bo rekel Dr. D?

Jap, miška, vse je odvisno od dr.D-ja. Js ga bom sicer pobarala, dame pošlje imidiatly, ma ne  vem pa, če on to prakticira...

Sapi naša mikena, sm prow user posted image   !user posted image user posted image Ne hodi dolgo po kolenih!! Hitro se postavi s5 na noge in gas in dolge luči!! Z vsakim porazom smo vedno bližje uspehu!!user posted image

O, Goldy, kak lepoooo!!user posted image user posted image

Sabsa, super za super rezultate!!user posted image user posted image

Baci, kaj pa bi si ti računala? Če dan za test, ga lah delaš en 12-i dan po et-ju za ziher. Pa a si daješ kaki utro? Mogoče si od tega slaba? Le pogumno, sej bo!!user posted image

Juuuuuutro tudi ostalim! En lep sončen dan vam želim. Pol pa kopalke gor, pa pod kako palmo!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
9.12.2008 8:22:26   
netka34
Ej Zvezdica, hvala za krasno kavico!! Sam js sm si še mal mlekca nalila!
Kaj pa te je mučil mladiček, da si slabo spala?user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
9.12.2008 8:24:21   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Eh netkič ne vem...zadnje dni sem kot povožena. Sploh vam ne sledimuser posted image
Si moram mal časa vzet za prebrat za nazaj...da vidim kaj se dogaja.

i belive i can fly....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
9.12.2008 8:29:40   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Eh netkič ne vem...zadnje dni sem kot povožena. Sploh vam ne sledimuser posted image
Si moram mal časa vzet za prebrat za nazaj...da vidim kaj se dogaja.

Ej pupika, pa ti si že čisto blizu cartanja, pa sploh ni čudn d si taka! Še malček potrpi, pa boš bogato poplačana za te ježeve muke! Pa počivej, ane!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?