Shadow
|
Lep dan vsem skupaj! Zadnje dni pred testom se poskušam z drugimi stvarmi zamotit, da ne mislim samo na to, kak me nekaj špika po kritičnih delih. IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Šedov a boš lulala al boš nelulanka kot Želvica naša? Zarja, jutri imam namen lulat, sem celo danes test kupila. IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Shadow ti si pa na dobri poti. Saj vas malo na hitrico preberem občasno, ampak se raje ne oglašam, da ne sejem slabe volje tu gor. Že nekaj dni imam občutek, da ni uspelo, ampak dokončno bomo videli čez kak dan ali dva . Tako, da vam potem javim. Bambi, ne še obupati, prosim te! Jaz sem tudi že parkrat kar Alwayske uporabila, ker sem bila ziher, da se mi bo čez pol ure vlilo, pa se še zaenkrat ni... Rade volje delim svojo dobro pot s tabo!!! Bumo, ma sploh nisem potrpežljiva, fuuuuuul me muči, ampak NE! Da ne bom slučajno prehitro razočarana... do jutri bom že potrpela! In fajn, da si ti tudi ok. ŠKoda, da nimamo mariborčanke testa na isti dan. IZVIRNO SPOROČILO: Reby Shadow- ti si sigurno nosečka, komaj čakam te novičke!!! Reby, dam za pir, če tvoje besede držijo! Za seveda brezalkoholnega, oz. karkoli po izbiri! Kako si kaj ti? Lučka25, za uspešen UZ in držim pesti, da ti podaljšajo bolniško! IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Živijo . Imam eno vprašanje.Kok časa in če sploh so,so vam odsvetovali spolne odnose po IVF-u? Joj, Kicsi, mi2 sploh več nisva ziher, da še bova znala, ko bomo spet lahko... Sicer pa pravijo, da je to kot vožnja s kolesom... nikoli ne pozabiš. Vse ostale - noseče, ovulirajoče, pikajoče, trepetajoče, Femoden jemajoče, čakajoče, menstruirajoče, zdravnike klicajoče, itd. - pa veliko sreče, uspeha in sončka! Pa še malo životinjskega carstva za vse nas za srečo:
|