|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
9.12.2008 15:54:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
S pikico je vse v redu, lepo raste, vse ostalo tudi prelepo (vrečka, rumenjaček). tako, da je bil G prav zadovoljen. Dobila sem tudi slikico.user posted image
user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
9.12.2008 15:55:23   
sonček33
Lućka superca!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
9.12.2008 15:55:49   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

sam libido ti poskoči za 700%...vsaj meni jeuser posted image

no, meni je za tolko padu user posted image user posted image user posted image  pa mojmu tud user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
9.12.2008 15:59:42   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo
Mi smo oK, tudi pri meni je zaenkrat belina tam doli in upam, da ostane, user posted image  bi morala že dobiti čez vikend, s tem, da verjetno kar fajn tudi Utro pomaga, da je ni. Valjda, da bomo lulaliuser posted image ,
bom pa lepo počakala z razglasitvijo do petka, ko grem na uradno objavo rezultatov; krvnega.

BTW Utropizderaj ne zavira user posted image  in če se ma ta za vlit, bi se torej že morala. A bi ti šla lulat prosim?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
9.12.2008 16:02:54   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška Oki bova tole na 4 oka user posted image  user posted image

Kruce sam ne zdej rep med noge pliiiiz!user posted image

Žiži, sej Kruce  je rekel, da če mu bo uspelo, da bo prišel na kratek čas, ker je potem že zmenjen. Ampak bolje kot sploh ne...

Aha. Štekam.

Kruce a nisi ti s primorskega konca? Severna? Če je tko..pol se lahko z Laro in Netko kaj dogovorite glede prevoza...

Ma imamo ob istem času fešto v službi, pa s sošolki in še pri vas. Službeno bom šprical! Vsekakor se bom oglasil pri vas na poti k sošolkam in če bodo le te še vedno tako afnaste kot nekoč jim bom ušel nazaj k vam!
Ja z Laro in Netko se morda lahko dobimo na Kalcah, dvomim da imamo do tam isto pot ali pač? Pa vas potem skupaj poiščemo....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
9.12.2008 16:05:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
zarja - vsakokrat ko je reklama za parfum D&G k Matt not igra, se spomnim nate in ker je po večkrat na dan pol večkrat na dan pomislim nateuser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, da lahko ob takem tipu sploh še zravn na kaj misliš. Saj se zezam. Jaz mam za druge stvari podobne asociacije.
Na tebe se spomnim vsakih pet minut, ko me nečak kliče (oziroma to je več kot klicanje, ker telefon zvoni vsaj 5 x na dan), da se je z Božičkom že dogovoril, da mu pod mojo smrekco nastavi Spajdermena. Za crknit mi je, ker ga povežem takoj z tvojim plezalčkom malimuser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
9.12.2008 16:05:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

no, meni je za tolko padu user posted image user posted image user posted image  pa mojmu tud user posted image

bogec

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
9.12.2008 16:15:55   
baci

baci, jaz mislim, da si ti bolj slaba zaradi Tablet, ki jih jemlješ. Te te naredijo kot povoženo.

nobenih tablet ne papam,tako da ni od tega!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
9.12.2008 16:18:16   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

Še moje poročilo!

Danes bila v MB in dobila navodila za 3. ICSI (upam, da res gre v tretje rado). V začetku oz. nekje v sredini marca je nekako predvidena punkcija. JUPI pa se je začelo. Edino kar je, tablete Femoden mi nekako ne sedejo in imam po njih res stranske učinke.

Toliko zaenkrat.

PA PA

to bo kr hitro user posted image user posted image user posted image

meni so po Femodenu,full noge zatekale,pa taka zabuhla sem bila!!!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
9.12.2008 16:19:04   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

bogec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
9.12.2008 16:22:39   
zarja1
Drage Shuki, Zvezdica in Kicsi....
jutri lepo pozdravite svoje
user posted image
 in držimo pesti, da je vse v najlepšem redu.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
9.12.2008 16:22:58   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: baci

baci, jaz mislim, da si ti bolj slaba zaradi Tablet, ki jih jemlješ. Te te naredijo kot povoženo.

Baci praviš, da si dobila stop injekcijo. Mogoče pa ta vpliva na tebe. JAz vem, da sem se po punkciji počutila, kot bi bila noseča,no vsaj mislim,d a se tako počutiš saj jaz še nikoli nisem bila.user posted image
Imela sem popolnoma drugačen apetit za hrano, zvijalio me je kot pred user posted image  ,prsi so me ful bolele, razpoloženje mi je nihalo, no po parih dneh se je umirilo.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
9.12.2008 16:24:11   
Shadow
Lep dan vsem skupaj! Zadnje dni pred testom se poskušam z drugimi stvarmi zamotit, da ne mislim samo na to, kak me nekaj špika po kritičnih delih.

Šedov a boš lulala al boš nelulanka kot Želvica naša?user posted image

Zarja, jutri imam namen lulat, sem celo danes test kupila. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Shadow ti si pa na dobri poti.

Saj vas malo na hitrico preberem občasno, ampak se raje ne oglašam, da ne sejem slabe volje tu gor. Že nekaj dni imam občutek, da ni uspelo, ampak dokončno bomo videli čez kak dan ali dva . Tako, da vam potem javim.

Bambi, ne še obupati, prosim te! Jaz sem tudi že parkrat kar Alwayske uporabila, ker sem bila ziher, da se mi bo čez pol ure vlilo, pa se še zaenkrat ni... Rade volje delim svojo dobro pot s tabo!!! user posted image

Bumo, ma sploh nisem potrpežljiva, fuuuuuul me muči, ampak NE! Da ne bom slučajno prehitro razočarana... do jutri bom že potrpela! user posted image  In fajn, da si ti tudi ok. ŠKoda, da nimamo mariborčanke testa na isti dan.

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Shadow- ti si sigurno nosečka, komaj čakam te novičke!!!

Reby, dam za pir, če tvoje besede držijo! Za user posted image  seveda brezalkoholnega, oz. karkoli po izbiri! user posted image  Kako si kaj ti?

Lučka25, user posted image user posted image user posted image  za uspešen UZ in držim pesti, da ti podaljšajo bolniško!

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Živijo user posted image .
Imam eno vprašanje.Kok časa in če sploh so,so vam odsvetovali spolne odnose po IVF-u? user posted image

Joj, Kicsi, mi2 sploh več nisva ziher, da še bova znala, ko bomo spet lahko... user posted image  Sicer pa pravijo, da je to kot vožnja s kolesom... nikoli ne pozabiš.

Vse ostale - noseče, ovulirajoče, pikajoče, trepetajoče, Femoden jemajoče, čakajoče, menstruirajoče, zdravnike klicajoče, itd. - pa veliko sreče, uspeha in sončka! user posted image

Pa še malo životinjskega carstva za vse nas za srečo:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
9.12.2008 16:24:16   
baci
a mislite,da je bila to, po transferju stop inekcija???user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
9.12.2008 16:25:58   
bambi75

Še moje poročilo!

Danes bila v MB in dobila navodila za 3. ICSI (upam, da res gre v tretje rado). V začetku oz. nekje v sredini marca je nekako predvidena punkcija. JUPI pa se je začelo. Edino kar je, tablete Femoden mi nekako ne sedejo in imam po njih res stranske učinke.

Toliko zaenkrat.

PA PA

user posted image  user posted image  user posted image  za začetek. Probaj jemati femoden zvečer, tudi meni je prej nagajal potem pa je bilo dobro ko sem ga jemala zvečer.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
9.12.2008 16:26:40   
zarja1

Baci praviš, da si dobila stop injekcijo. Mogoče pa ta vpliva na tebe. JAz vem, da sem se po punkciji počutila, kot bi bila noseča,no vsaj mislim,d a se tako počutiš saj jaz še nikoli nisem bila.user posted image
Imela sem popolnoma drugačen apetit za hrano, zvijalio me je kot pred user posted image  ,prsi so me ful bolele, razpoloženje mi je nihalo, no po parih dneh se je umirilo.

ja samo eno je punkcija, drugo pa ko dobiš le stopko zarad ETZ. Jaz te mam na sumu al si tolk zgodaj začela čutit radostiuser posted image  al pa si res virozo fasala. No moj bi rekel, da me živčki dajejo, tak da glej variant je mali milijon. Počivaj, veliko pij, mal sprehodov za cirkulacijo in svež luft pa bo. Navijam zate full, da je ta prvo.

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.12.2008 16:27:25   
zarja1

Še moje poročilo!

Toliko zaenkrat.

PA PA

user posted image  user posted image  user posted image  za začetek. Probaj jemati femoden zvečer, tudi meni je prej nagajal potem pa je bilo dobro ko sem ga jemala zvečer.

Bambi imava midve tajming. Jaz sem ji isto napisala na temi Ambulanta MB...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
9.12.2008 16:28:24   
baci
zarja-upam da je to res to!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
9.12.2008 16:29:34   
zarja1

a mislite,da je bila to, po transferju stop inekcija???user posted image user posted image

ja to vse dobite, ki ste šle po user posted image  bez stimulacije. Zato ti odsvetujejo prej delat test, ker lahko lažno pokaže.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 9.12.2008 16:30:12 >

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
9.12.2008 16:32:08   
baci
aha,te pa je  stop inekcija!!!

ja,to pa nam je rekla sestra naj ne delamo testa prej,ker bo pokazal +!!!

te pa imam reakcijo od te inekcije!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
9.12.2008 16:32:39   
bambi75

Še moje poročilo!

Toliko zaenkrat.

PA PA

Bambi imava midve tajming. Jaz sem ji isto napisala na temi Ambulanta MB...user posted image user posted image user posted image

A res user posted image  user posted image  user posted image  no grem malo še tja prečekirat.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
9.12.2008 16:32:55   
mala81
Vedno sem jemala femoden ob 21. uri, ampak mi enostavno ne odgovarja. Ampak, če sem 2x preživela še bom pa verjetno tokrat. Saj ni tako hudo, da se  ne bi dalo preživet, ampak ti glavoboli. Mah kaj čem jamrat, za naše user posted image  smo pa ja pripravljene it čez vse ovire na naši poti! 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
9.12.2008 16:36:19   
bambi75
Shadow pa nebi ti že nocoj kaj lulala pa mi polepšala večer? user posted image   Me jutri cel dan ne bo on ne bom mogla na RR pa bom cela živčna, kako je.
Glede mene pa saj nisem čisto obupala, ampak kar bo pa. Spremeniti tako ne morem nič. Sem se pa odločila, da naslednjič poskusim drugje.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
9.12.2008 16:40:40   
Shadow
Ti ti Bambi, me kar v skušnjavo spravljaš! user posted image  Ne, jutri bom šele, ker me spet nekaj šraufa. Je pa danes točno en mesec od zadnje menstre. Torej imam neke vrste obmesečnico. Hm.

Boš jutri, ko boš utegnila, videla žalostne ali pa vesele smajlije tukaj gori.

A res razmišljaš o menjavi centra, če tokrat ne bo uspelo? Saj sem tudi jaz razmišljala, da če ne bo ok, bi pa morda k Rešu malo šla pogledati, za zadnja dva pa bi morda šla še na GK. Upam da, da ne ti ne jaz ne bova rabili več nikamor drugam hoditi.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
9.12.2008 16:52:46   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Ti ti Bambi, me kar v skušnjavo spravljaš! user posted image  Ne, jutri bom šele, ker me spet nekaj šraufa. Je pa danes točno en mesec od zadnje menstre. Torej imam neke vrste obmesečnico. Hm.

Boš jutri, ko boš utegnila, videla žalostne ali pa vesele smajlije tukaj gori.

A res razmišljaš o menjavi centra, če tokrat ne bo uspelo? Saj sem tudi jaz razmišljala, da če ne bo ok, bi pa morda k Rešu malo šla pogledati, za zadnja dva pa bi morda šla še na GK. Upam da, da ne ti ne jaz ne bova rabili več nikamor drugam hoditi.

Shadow user posted image . Kaj pa če lepo prosim. user posted image

Ja to je moj že 4 postopek v MB in mogoče mi pa terapija ne odgovarja. ZAto razmišljam o LJ. Samo bom spet morala čakati. Če ne uspe pa lahko potem še vedno probam pri Rešu samoplačniško seveda, če bom imela voljo.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?