|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
26.9.2010 23:10:22   
zinchy
ma ja sej nos mam jest že celo nosečnost zabasan..ampak pocutje se nekam slabšauser posted image no kaj pa ve ostale nosečke kako ste? da ne bom sam jest jamralauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
26.9.2010 23:15:14   
Patty81
Ja, res že komaj čakam! user posted image
Trenutno me sploh ni strah bolečine in kako bo...samo da ga že enkrat vidim :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
26.9.2010 23:19:57   
zinchy
patty in prav je tako! bolj boš sproščen lažji bo poroduser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
26.9.2010 23:20:51   
Nina33
OK, če že siliš user posted image : mene križ boli pa trtica pa ceu hrbet u bistvu pa nekje z dlesni občasno mal krvi prteče pa, ja, nos "zabasan" - bol zatečena sluznica, nč ven ne pride, samo diha/spi se težko, upam, de tko ostane sicer, ker res ne bi rada prehlada ipd. fasala, pa nespečnost me daje (ponoči), samo spala bi (podnevi), včasih bi prav vse požrla poj se mi pa po cel dan nč ne je, pa mal sem presrečna pa mal (pre)sitna user posted image Takle mamo user posted image . Sem pa vesela kt se mi trebuh prav lepo že vidi, pa sprejemam čestitke ob doseženi polovici nosečnosti user posted image , pa brcanje obožujem user posted image ...
Eko, zakaj si pa vprašala, zdej pa maš user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
26.9.2010 23:25:12   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81

Ja, res že komaj čakam! user posted image
Trenutno me sploh ni strah bolečine in kako bo...samo da ga že enkrat vidim :)

Sej ni krize glede bolečin, res ni piknik, ampak... itak se marskej dobi, de lažje zvoziš user posted image Pa tko kt je Zinchy napisala - čimbolj sproščeno pa bo sigurno lažje. Mora bit pa zoprno tkole čez rok vlečt, čeprav vemo, da je to sam datum in gre komot kar dost dni gor al pa dol. Vsekakor bomo navijali zate, mogoče boš pa že za rodit, ko boš v P pršla pa sam vedla ne boš user posted image

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.9.2010 23:26:21   
Patty81
Hvala user posted image .
Jaz na srečo nimam problemov s prehladi...ne morem verjet in to že dejansko celo nosečnost. Samo čisto na začetku se spomnim, da sem bla pa nisem upala lekadola pit...sploh ne vem, če sem kdaj zdržala tolk časa zdrava!
Je pa mojga nekaj grlo matralo te dni...sem rekla ma da se pozdraviš, da boš lahko zraven  - in je že ok user posted image ! No, zdaj grem pa probat spat, da bo čimprej jutro ;).
Lahko noč

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
26.9.2010 23:27:16   
Patty81
Nina - iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
26.9.2010 23:29:47   
zinchy
user posted image ti se kr izpovejuser posted image jest se sovem mene sredi nosečnosti..me je tko desni kolk bolel in trtica, da sem ob slabem vremenu lahko samo ležala...uh ja hormoni..jupiuser posted image tgo je tud znanost zase,mene morm rect splon niso tko zelo dajali parkrat so me povozil drgac sem bla pa kr znosna..no saj možek tako praviuser posted image zdej zadne mesce sem pa samo se srečnauser posted image se še skregat ne more noben z manouser posted image
Nina drugače pa kr jej..to je obdobje k ni treba pazt kaj ješ..saj jest nism..mogoče mam par kilc preveč ampak se ne sekiram dokler se jest pa baby urdu počutvauser posted image
je pa treba učasih mal pojamrat se člivk kuj bolš počutuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
26.9.2010 23:30:26   
Nina33
Jaz sem rodila ornk prehlajena pa med porodom in poj še do jutra sploh nisem vedela, de nisem čist zdrava user posted image . In sem se poj tut v parih dneh pocajtala (de ja ni blo treba une mask čez gobček imet). Sem pa drgač redko prehlajena, še redkeje pa kakšen tablet vzamem.
Jaz morm tut spat letet, no, vsaj probat...
Patty user posted image !

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
26.9.2010 23:33:45   
Nina33
Kolk pridno tipkate medtem jaz neki pametujem user posted image . Ma sej jaz se niti ne sekiram zaradi vseh teh "nevšečnosti", samo križ/trtica me včasih resno zjezita. Za hormone pa itak ne odgovarjam, sej se jih nisem jaz zmislila user posted image .
Ja, Patty, pravjo, de mam veze user posted image , mogoče pa bo direkt v uhe prletelo user posted image
P.S. Sem šla že spat, ja... user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 26.9.2010 23:34:08 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
27.9.2010 11:29:58   
lija30
zinchy
zinchy-še vedno sem v enem kosu.Me je pa včeraj pošteno neki zagrabilo v križu.Sem bla čist adijo.Pa neki me je črvičilo,danes pa kot nova.Se mi pa zdi,da se mi je trebuh mal dol povesil,pa kr konstantno mi otrdeva.Tko,da pomoje se počasi pripravlja!user posted image Pa ti kako si?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
27.9.2010 11:33:06   
lija30
Nina33-evo me Nina.Še vedno sem domauser posted image
Danes počutje super v primerjavi z včeraj.Tko,da pomoje ni blo še kej hudega.Me pa vsak dan bolj daje
in že kr komej čakam.Sam bi kr oktober počakala, k septembra imamo že preveč praznovanj med sorodniki, tko da bo oktober kr ok!

Je pa res,da imam pregled šele 4 dni pred rokom, ful zanimivo,da na koncu še vedno tko poredko naročajo na te preglede!

Nč sedaj grem pa mal likat:)
Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

user posted image
Make a pregnancy ticker

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
27.9.2010 11:34:55   
Patty81
Halooo!
Evo, pa sem spet doma. CTG spet risal popadke, danes odprta 3 cm (v petek bla 2). AMpak spet, dokler ne čutim eno uro na 5min ostajamo doma...
G mi je naredila stripping - bolelo ampak je kar hitro fertik, še zdaj boli doma, ampak če bo pomagalo je vredno user posted image . Če tud ve tega ne poznate, je to luščenje ovojev. Ob prehodnem materničnem vratu zdravstveni strokovnjak odmakne plodove ovoje proč od vratu, kar naj bi sprožilo izločanje hormonov, povezanih s sproženjem poroda.
No, pa smo spet pametnejši user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
27.9.2010 11:39:09   
lija30
Patty81
Patty81 -no pol imaš pa še malo, pa boš rodila!
Je pa ful dober,da tebe vsaj še vaginalno kej pogledajo.Mene nič, in sploh ne vem a se že kaj
odpiram,a je maternični vrat že kaj zmehčan.

Razmišljam,da bi si šla danes kupit seneni drobir,da si bom zvečer naredila parno kopel!

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
27.9.2010 12:11:20   
zinchy
patty se kr doma...no sej upam,da boš zdej kmal sla rodit..zgleda da je tvojemu malcku tko fajn v trebuščku da kr noče in noče vnuser posted image
lija še ena,ki vztrajauser posted image pol praviš,da bo oktoberček se malo pa se bo sezona odprlauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
27.9.2010 14:23:11   
Nina33
Patty mene pa, ko berem o temle stripingu, kar zmrazi... Uf, more bit zoprn filing. Ampak če malega spodbudi...Navijamo dalje user posted image user posted image
Lija, lepo de še ne prehitevaš.
Zinchy, za jutri jaz tisto na četrt menjenje za jutri čist 100% odpvedujem, mali mož nekaj kreha user posted image .
Na pregledu dobro opravila, slišala user posted image , vesela user posted image . Pa mal me je hotela kregat, češ de sem se premalo zredila. Nikol jim ni prav user posted image . Jutri pa še morfo. Sej bo.
Antoninap, kako sta opravila?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
27.9.2010 17:30:17   
Katalenca
drage  moje, tudi jaz sem postala mamica sinčka Davida, ki se je rodil 22.9. Začelo se je ponoči ob pol enih, me fajn zaboli v trebuhu, ok, grem na wc.  Se vležem, potem pa čez 10 min spet fajn zaboli. Ok, kaj je to???? Hlačke ble mal mokre. Ok, menjam. Ta druge že rahlo obarvane rdeče.
No, potem paslednji popadki pa že na 6-5 min.
Dragi, začelo se je :) On pa po eni uri spanja bil valda ful vesel user posted image v torek zvečer sva namreč še ful čistila po pleskanju :)
Potem popadki sledili na 5 min. Se počasi oblečem, torbo do konca pripravim in deset do treh bla že v kr porodnišnici.
Me sprejme sestra, se vležem v sprejemni sobi, nastavi ctg, popadki vedno bolj boleči in potem lepo počasi izpolneva papire med merjenjem. Me pregleda in odprta 4 cm. Juhu. Potem ne bo tako dolgo.
Potem klistir (čisto prijetno, v  sekundi končano), grem počasi na wc...
Potem do moža in sva skupaj predihavala popadke. Naslednji pregled že bila 6 cm odprta. Odličila sem se za epiduralno in bilo je res super, sicer mi ni čisto prijela in sem bila vesela, da mi ni, ker sem vseeno nekaj čutila. In ob pol desetih je prijokal za svet sinek David. Res priporočam epiduralno ker res odvzame bolečino, občutke pa ne. Porod je prijetnejši,
V petek prišla domov, Danes na obisku patronažna, vse super, dojimo se lepo, ...
Lepo pozdravljene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
27.9.2010 18:48:56   
Patty81
Ooo Katalenca, frajerka, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
Super da je šlo tako hitro! Jaz že od četrtka čutim popadke ampak nič še konkretnega, da bi se stopnjevalo. Danes bla odprta 3cm in še čakam :)
Uživaj s svojim user posted image !

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
27.9.2010 19:17:26   
zinchy
katalenca hvala za vzpodbudno porodno zgodbo user posted image Čestitke za user posted image in veloko lepih trenutkovuser posted image
Nina no vela,sej pri meni se je pa najavila prijateljica dopoldne tako da mi bo kar prov prišlo vse skupaj user posted image pa en velik user posted image za pregled...am,am am,am me zanima...kaj pa spol???user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
27.9.2010 19:20:04   
zinchy
Patty upam,da se tvoj baby odloči da je danes njegov dan in da kmalu slisimo lepe noviceuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
27.9.2010 19:25:09   
nov2010
Hojla Gorenje!

Evo danes je bil zadnji delovni danuser posted image user posted image user posted image !
No zdej pa upam da bomo mal užival. Je bil dan kar naporen, najprej sem šla še za 3 urce v službo, potlej sem šibnila še v BC v btc dkončno določt  in rezervirat voziček. potlej sem bila pa še eden večjih optimistov danes in sem šla v KR na CSD, kjer sem hotela oddat vlogo za paket, da ga bomo dobil še v oktobru. In v sprejemni je stal 5 žensk in govorile so samo v katere škatle naj kakšne papirje mečemo, nobena pa ni mogla niti na hiter pogledat če je vse OK izpolnjeno. Ma so mi dvignle pritisk na 300!!! Res no javni sektor stavka k živi na naš račun in oni bi radi še ne vem kaj, pa 15 v mescu 100% plačo dobijo, eni je niso dobil že pol leta. Gospodarstvo v krizi in oni bi radi neke povišnice....Ma sem se mogla mal razpizdit...upam da nisem užalila katere od vas.

Nina33 - ja zdej upam da bom uživala 100 na uro in lepo vse v miru pripravla. Pa zdej ko bom imela več časa se lahko dobimo za kakšno kavico user posted image

Katalenca - čestitke za fantka Davida. Super, da je vse OK. In hvala za še eno priporočilo za epiduralno, saj se jaz skoraj že 90% nagibam nanjo

Patty81 - upam da čimprej zagledaš svojo pikico

lija - navijamo za oktobrčka
zinchy - tebi pa držimo pesti za ful hud datum 10.10.user posted image

No sedaj se grem pa mal uležt k sem kar mal utujena od tea dolgega dneva.

Prijeten večer vsem še naprej!!!

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
28.9.2010 8:18:13   
iskrca
dobro jutro souser posted image in novopečene mamice,

želim vam en maximalno lep dan, upam da tud kaj s sončkom obsijan. Sicer pa imamo mi svoje sončke itak skoz pri sebi in nam je vedno lepouser posted image user posted image user posted image  

katalenca čestitkeuser posted image user posted image user posted image   Prav super porodna zgodba!

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
28.9.2010 8:44:08   
antoninap
Katalenca, čestitke za sinčka Davida! user posted image user posted image user posted image

Mi smo včeraj opravili morfologijo, user posted image pridno rase in je vse ok, teža že 425 gramov. Kot kaže bomo imeli malo princesko user posted image , pa sem bila 99,9% prepričana, da bo fantek user posted image Res pa je, da sem v začetku nosečnosti dvakrat sanjala, da bo punčka, mrbit je pa bilo kaj na tem user posted image Upam samo, da se dr. Reljić ni zmotil, ker je rekel ... mislim, da bo punčka ... kaj misliš, bo ali ne bo? user posted image

Včeraj sem doma imela potem še celo telefonijado z Lip Poljčanami, ki so že dvakrat nekam "pospravili" mojo naročilo in nam kar nočejo dostavit otroške sobice, jaz pa že vsa gajstna, da končno začnem oprmeljat, ko imam zdaj energije za 4 in eno tono idej. Najbolj mi gre na živce, ko ti ne kdo reče, da te bo poklical nazaj, pa potem čakaš ko neumen in klica seveda ni.

Popoldne sva se šla še po BTC mal potepat in v MotherCare kupila košarico za novorojenčka (ene par jih imajo znižane, so full corti, če katera kupuje), tako da bo pupa zdaj spala z nama v spalnici za začetek.

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
28.9.2010 9:32:59   
iskrca
antoniap za Lip Poljčane sem že slišala od parih, da so imele kar ene probleme in na stvari ful dolgo čakaleuser posted image  Ne vem, ne razumem tega, razen če jim tako noro laufa, da imajo tono naročil in ne folgajo? Mene je v prvi user posted image tud ful grabilo gnezdenje, sem ful uživala v nakupovanju, pa pol sem doma miljonkrat cunjice pregledalauser posted image user posted image  Oh komi čakam, spet bomo imeli male majcene cortik cunjiceuser posted image user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
28.9.2010 11:22:42   
lija30
Katalenca
Katalenca-čestitke ob rojstvu sinčka!:)))Pa ful lepa porodna zgodbica!Pol vse pravte, da se popadkov ne da zgrešiti.K mene najbolj matra to,da sploh ne bom vedla da imam popadke, ker imam dokaj vidok prag bolečine!Tudi jaz bom vzela epiduralno, so mi jo priporočili zaradi visoke dioptrije!

zinchy
-kako si kaj?Počutje ok?Mene že dva dni mal zbada spodej, sam pomoje se to dojenček počasi spušča.Pazadnje par dni res noro brca, tko da ne vem kaj dogaja!

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......