|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
30.9.2010 6:08:35   
naja17
Jutro gorenjke...

Nina čestitam za user posted image ... Mene pa prov nič ne matra, sem zadnjič še dohtarju rekla, da mi ne bi slučajno kej povedal, da me čist nič ne zanima user posted image ...

Mal vas berem, vidim, da ene že zibate, čestitke user posted image ...

Uglavnem, ne morem spat oz.verjetno sem se že naspala, sem pa dol padla zlo zgodej... Pravjo, da zna bit dete tud tako, torej po domač povedan, sem ga na je*ala user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
30.9.2010 8:21:54   
Patty81
Zinchy - hja, hvala za namig za sex...včeraj mi je ponovno delala stripping...tako da mi je bil zadnja stvar, ki mi je prišla na misel, ker me je cel dan bolelo :). TUd popadke sem imela nekje na 10min... Mogoče pa danes!? ;)user posted image

Nina33 - super, da je vse ok in lahko mirno uživaš naprej!
Stripping očitno ni pomagal, je pa rekla, da imam že čist mehko vse in da bo vsak cajt...user posted image
Amnioskopijo sem imela v petek, pa tud ni nič sprožila...:) bomo imeli pa oktobrčka ;) Ampak mi je res že grozno, ko vsi kličejo in je treba vsakemu posebej razlagat... Včeraj sem si dala telefon kr na tiho.

Kar se tiče spola, nama HB niso nič kaj 'težili', ampak je šele prvi otrok. Po moje zna bit za 2. večji pritisk...ampak upam da ne.
No, pa da se malo razpišem....:
Ima pa ena kolegica težave s tem...A si lahko predstavljate? Tip si tako zelo želi fantka....in pol jima G pove, da še ni ziher, ampak po strukturi telesa in izkušnjah si misli, da bi lahko bila punčka....je čist znorel, doma loputal z vrati....je bla moja prjatlca pri njima na obisku, jo je komaj pozdravil. Ni mogla verjet. Ime za fantka npr. imata že izbrano, o punčki se pa sploh ne pogovarjata, ker on ne sprejema tega, da bi lahko bla punčka. In njegovi starši tud ful hočejo vnuka.
Za po vrhu pa sta se še obe tašči na smrt skregali, glede imena!!!! Njegova mami želi, da nosi ime njenega očeta, češ da je lahko po njenem, ker je PDP ravno na njen rojstni dan. A še sledite? Upam da....

In kaj je največji IDIOTIZEM tega tipa??? Da jima je končno uspelo zanostit po 3 letih truda!!! Evo, na to pa sploh nimam komentarja...user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
30.9.2010 8:24:17   
Patty81
Uf, Naja17...ne tega govort, jaz tud slabo spim :). Zadnjih nekaj dni pa še slabše...vsako uro grem ponoči na WC...in si mislim, da bom potem bolj spala, ker na vsako uro se pa RES ne more zbujat ;).
Upajmo na najboljše, a ne? ;)

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
30.9.2010 9:25:42   
zinchy
patty! user posted image držim pesti,da bos danes ze kej dihala in kmalu pestvala..zdej si pa res ze na koncu.
ja glede tvoje prijateljice pa polom jest ne vem kerga bi okol ušes...fanta al tašče..dost slabo od njega da ne more sprejet puncko,sej je njegova!taščam bi pa jest ze povedala svoje itak se nimajo nc za umesavat! me kr zjezi k takle slisim.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
30.9.2010 10:09:18   
lija30
Nina 33-je bi blo prov super,da bi tvoj vlogeo prevzel a ne?Sej sam po noči,da ti ne bi bilo treba iz toplje postelje hodituser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
30.9.2010 10:11:37   
nov2010
Hoj, hoj!

Nina in Zinchy lepo od vaju da sta nam tako lepo tele seznamčke zrihtaleuser posted image . Jaz sem mela res zdej proti koncu v službi tako užvo, da sem res malo manj sledila.
Te prve tri dni ko pa sem sedaj doma pa je skoz akcija, v ponedeljek sem šla na CSD in ker je stavka sem seveda opravila samo na pol, v torek sem se zopet zaradi stavke pri zdravnici načakala, včeraj pa ponovno CSD pa še to zdej točno ne vem al sem vse opravla al ne.

Potlje sem šla pa proti popoldnevu v LJ, smo šle s sodelavkami na poslovilno kosilo. Joj kolk je blo luštn ob Ljubljanici je prav luštno sonček sijal. Zvečer sem pa samo dol padla in spala sem kot ubita.

Danes sem se pa odločila da imam dan za lenarjenje, no če bom ekstra dobre volje mi bo clo ratal en stroj cunj speglat-če ne bo pa za kakšen dan preloženouser posted image .

Nina - no boste meli pa še enga fantka user posted image

patty - držimo pesti da se bo mogoče danes začelo kaj dogajati

No tolk za sedaj na kratko, se še tipkamo kasnej.

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 30.9.2010 10:12:33 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
30.9.2010 10:16:18   
lija30
Patty81
Patty81-groza, tega tipa pa res ne razumem.Namesto,da bi bil vesel,da jima je končno ratal zanosti on zganja take, haloooooooo!Itak je ponavad tko,da bi si vsak moški želel vsaj enega fantka.Sej moj se tud skoz heca, da bo 100% čeprav ne veva spola.Sam pa vem, da bo vesel, tud če dobi punčko, sploh ker ima že eno salbo izkušno za sabo.Glede imem pa tkole.Midva imava za punčko že 2 leti sigurno izbrano ime, pač je obema tko všeč.Tko,da sva imela kr problem,da sva izbrala ime za fantkauser posted image .Morva pa imet oba pripravljena, k spola ne veva.user posted image Sam,da pa ta tako nori, tega pa ne štekam.Pa da se tastari vtikajo kako bo otroku ime, halooooo.Men je to najbolj mimo,da bi svojemu otroku morala dati ime po starih starših, al pa starših.Zakaj le?Sej toj e moj otrok.Joj,da bi se men to dogajalo bikr spakirala pa šla!

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
30.9.2010 10:20:04   
lija30
zinchy
zinchy-jutro.A se pančaš,a si se že v porodnišnico odpravila?user posted image
Upam,da si še venem kosu!
Pri nas je danes megla, tako da sem še kr notr in mal lenarim, bom šla kasneje na en sprehod!
Pri meni se je trenutno vse umirilo, al pa sam jaz ne čutim,da bi se mi kaj dogajalo.
Ponoči spim ful dober, nč ne hodim na wcuser posted image sem prov vesela, da se ful dober naspim!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
30.9.2010 10:20:27   
antoninap
Mene je tudi malo skrbelo, ko je G rekel, da bo user posted image , ker sigurno si je moj user posted image bolj želel, čeprav ni nič rekel, ampak je itak full vesel, sploh ker je bilo vse ok na morfologiji. Verjetno bo na koncu atijeva cartanka user posted image Res težko razumem ljudi, ki delajo cirkus, kakašnega spola bo user posted image , meni je najbolj važno, da je vse OK. Itak lahko najdeš prednosti pri obeh, tako user posted image kot user posted image .

Tudi midva sva sicer imela namen počakat na dan D, da bi izvedela za spol, pa nisva zdržala user posted image Bo vsaj gnezdenje nekoliko lažje, ko vem, katere barve in stil izbrat user posted image

Patty, lija in zinchy, a trebušček na koncu full tišči? A se še sploh da kolikor toliko normalno spat in počet vsakdanje stvari? user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 30.9.2010 10:21:14 >

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
30.9.2010 10:22:42   
lija30
antoninap
antoninap-mene trebušček nč kej več ne tišči kot prej.Razen otrdeva mi neprestano!Drugače pa jaz delam še vse kar sem delala pred 3 meseci-likam, sesam, pospravljam,........

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
30.9.2010 10:38:26   
zinchy
lija30 evo meuser posted image se nikamor nism sla..moj fante ma tle zadnjo besedo in prav,da bo se mal na toplemuser posted image men se ze zdej mesa k tko komej čakam svojo stručko,kaj šele če bo čez rok...Patty kako zdržiš?
Jest bom tut dons počivala,mi je pa čudno ker me nobeneo gnezdenje ne primeuser posted image sm tko lena da nism za nikamor že 3 tedne.
Ja ce ne hods ponoč na wc si zjutrej kot nov..jest pa se zmerej ustajam ponoč,pa skos se obračam.
antoninap mene trebuh nc ne ovira,počnem stvari vse kot prej..razn zdej me ze mal kriz boli k je mali ze kar tezak..

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
30.9.2010 11:26:24   
flik
živjo user posted image ,

najprej iskrene čestitke tistim, ki mate svoje male štručke že v naročjihuser posted image , vsem tistim, ki vas že po malem šraufa želim čim hitrejši, lažji in brez posedic porod... vsem ostalim, ki pa imate(mo) še malo več do poti v Rim, pa čim manj nosečniških težavic in čim lepši iztek nosečnosti. Takouser posted image .

evo mene po dolgem času. Sicer sem že 1 teden doma, ampak je skos neka akcija, v službi na koncu sem mela ful gužvo (predaja poslov pa to), tako da sm bla čist crknena, zdej pa se kar nekak ne morem umirit, skos neki prčkam, šibam naokoli user posted image user posted image user posted image . Jutri sm misla it na CSD, pa bom rajš prestavla še za kak dan (stavka pa to).
Včer sem oprala 3/4 cunjic za user posted image , dons sem jih 2 uri peglala. Joj, sem že čist pozabla, kolk so te stvari mejčkeneuser posted image .

Aja, sej ste o tem gotov že kej govorle, pa vseen vprašam -  al se je treba za posvet za epiduralno v Kr porodnišnci naročit al lahko kar prideš tja, takrat, ko delajo? Prvič vem, da sem mela uro, zdej pa ne vem, al se je kej spremenil - na netu nič ne piše.  No, prej vas tuki vprašam predcen kličem.

Zdej pa šibam na sprehod, dokler je še suho. Imejte se lepo.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
30.9.2010 11:56:31   
Patty81
Kar se tiče oviranja trebuha...niti ni neke panike. Odvisno od dneva...zdaj sicer lahko hodim le še na krajše sprehode, ker me začne hitro spodaj bolet, ko mi že tišči dol. Z glavico je vsidran že čisto nizko. Jutri bo 1 teden čez rok. Moram pa priznat da se zadnja 2 tedna veliko težje obračam v poselji, ker mi otrdeva trebuh in me kr malo boli. Aha, za wc sem pa po moje že povedala, da hodim vsako uro ponoči... ampak jaz to jemljem kot pripravo ne potemuser posted image . Drugače pa sploh nimam tako velikega trebuha kot vidim nekatere, kar je verjetno tud v pomoč ;).
Delam pa še vedno vse. Danes sem že milijontič očistila stanovanje ;). Vsakič ko ga čistim, mislim da je to 'zadnjič'. Malo težje se je sklanjat, pa pač počepnem in je :).
Tud sodelavcem še nekaj pomagam pri enem projektu in sem še aktivna...se že delajo norca, da bom še s porodne sobe klicala, kaj je še treba nardit ;). Je pa res, da mi ni problem pomagat, ker so sodelavci, s katerimi sem skupaj pri projektu, dejansko tud moji prijatelji, itak imam čas pa še dolgčas mi je user posted image .

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
30.9.2010 14:19:58   
lija30
flik
flik-glede epiduralne v Kranju je tako,da prideš en dan med tednom od 8-10 zjutrej v porodnišnico, pa opraviš razgovor za epiduralno.Jaz sem en dan prej poklicala v porodnišnico, pa vprašala če lahko pridem naslednji dan, pa so mi rekel,da brez problema-sem pa rajši preventivno poklicala,da ne bi zastonj hodila!
Ti kr pokliči so ful prijazni!

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
30.9.2010 14:20:53   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81
... Evo, na to pa sploh nimam komentarja...user posted image

Na celo tole štorjo nimam besed...user posted image Pa kje se taki najdejo? Mojga je zanimal fest kerga spola je bitje, mu je pa čist vseeno, samo da je. Ker je najino/naše. In to je vse kar šteje. O bodočih babicah/dedkih pa tut ne bi zgubljala besed. Kako bi bil svet lep, če bi se folk zase brigal, vsaj pri takih (in podobnih) rečeh. Ko se jih bo pa res rabilo kaj, jih pa valda nikjer ne bo, ponavadi je že tko user posted image . Se mi bodoča mami prav smili.
Pa pridne čveke ste ratale, me prav veseli user posted image , je fino brat. Samo spomin me mal heca, pa poj težko kej pokomentiram, če ne grem kr sproti user posted image .
Patty, tut če bo oktobrček, sej ma še manj ko 10 ur cajta za september ujet user posted image .
Flik, Nov2010 - verjetno uživata v tehle štajkih, ne? Na CSD že tko traja ko bi Noe barko delal, zdej pa verjetno dela ene tri al kuko?
Lija, Zinchy, lepo de ne prehitvata user posted image , naj bo Patty zdej naslednja user posted image user posted image
Eko, zdej pa kosilo pogret, sem bla včeri prepridna, sem skuhala za celo četo rižote user posted image .
Lep malo oblačen dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
30.9.2010 14:49:28   
Nina33
A kera ve kaj o tem oziroma ima kakšne izkušnje?
Sem dons v lekarni njihov letak vzela, mi je zanimivo.
http://www.buscek-center.com/
Pa če kero zanima, me tut zanima user posted image .
Pa novembra baje začnejo s temle:
http://www.zdravo-gibanje.si/

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
30.9.2010 14:53:46   
lija30
nina33-te delavnice ima ena prijateljica, oziroma ko smo bile mlajše smo skupaj hodile na plesne.Baje,da je vse ful zanimivo, imajo tudi tečaj priprava na porod.Jaz sem sega nameravala udeležit,pa sem potem zbolela.Predava prov ena izkušena babica, baje ful zanimivo, ne tko kot v materinski šoli, k je kr neki.
Tko,da se ti splača it na kšno stvar če te zanima!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
30.9.2010 15:01:50   
Nina33
No, to je pa lepo slišat user posted image . Si bom mogoče res privoščila kej iz njihovega programa user posted image .

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
30.9.2010 15:03:13   
lija30
tud na faceboou skoz kaj oglašujejo, tko da če ga imaš si lahko tud tam pogledaš!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
30.9.2010 15:06:52   
nov2010
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

A kera ve kaj o tem oziroma ima kakšne izkušnje?
Sem dons v lekarni njihov letak vzela, mi je zanimivo.
http://www.buscek-center.com/
Pa če kero zanima, me tut zanima user posted image .
Pa novembra baje začnejo s temle:
http://www.zdravo-gibanje.si/

Nina jaz sem se v začetku septembra zanimala za pilates, pa še ni bilo dovolj prijav. bBje sedaj začnejo 6. oktobra, mislim da jaz ne bom šla ker bom v 33.tednu že res bolj okorna.
Seveda pa me zanima potlej predvsem vadba z dojenčkom in pa tudi masaža dojenčka se mi zdi zanimiva.

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 30.9.2010 15:07:59 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
30.9.2010 15:48:30   
zinchy
nov2010 jest bom sla tut na vadbo z malcki ampak v Britof k je tudi pilates center..drug teden se zacne in gre frendica s svojim malckom,da vidi kako je po novem letu se ji bom pa še jest pridužila. je pa milm da 8 vaj 25e..to je meni ful ugodno.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
30.9.2010 17:29:38   
nov2010
zinchy - boš poročala kako je bilo. Pa če bo OK se bom pa potlej v Britof vozila. K itak iz Kranja mi je al Stražišče ali Britof skoraj enako daleč

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
30.9.2010 18:30:33   
zinchy
nov2010 seveda ti sporočim..more pa bit malček najmanj star 3 mesece preden začne hoditi na vadbo.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
30.9.2010 22:23:53   
Nina33
Kje ste vse Gorenjke? Kakšna je že lohk v P, vse pa ne, no user posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
30.9.2010 22:31:05   
Nina33
Archie kako se rihtata? Upam, de je zalaufalo, da se Teja pridno redi user posted image user posted image !
Teodora, javi se nam kaj z novičkami! Nas (no, mene, de nau zamere) zanima vse: porod, Svit Valentin, tvoje počutje...vse user posted image user posted image user posted image user posted image
Katalenca, kako pa vidva z Davidom kaj user posted image ?
Sem "mal" firbčna, kaj morem user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......