Nina33
|
Helou! Ste se pa razpisale . Se pozna, da me zvečer nč gor ni blo, je tok za prebrat. Archie, jaz sem si pumpala po podoju običajno, če bi kej slučajno not ostalo. Vmes med temi priporočenimi podoji na 3 ure itak ni blo cajta, ker sva se mnogo bolj pogosto pristavljala, se je preveč jokal drgač. Pa res nisem dolg se s tem matrala, ker mi enostavno ni zneslo, sem ga rajš kar pristavila in upala na najboljše. A je ne moreš budne obdržat med podojem Midva sva ga skoz neki matrala (žgečkala, no ), ker on bi se sam priklopil in z bradavico v ustih spal. Kolk cajta ti pa pije, preden jo zmanjka? Izpumpaš si pa pomoje kar dosti, jaz sem si redko več kot 20 ml iz vsake, res pa je, da sem to prakticirala po dojenju in naj bi bili že +/- prazni. So pa meni tut režim na 3 ure svetovali, sam se ga nismo ržali, je pač bolj pogosto dobil, ker se mi je smilil. Če bi spal pa... ne vem... Men se drugače zdi mal na preredko na 3 ure (čeprav je to non-stop neki, ker poj še previjaš pa take). Čez dan bi jo jaz pomoje kar bolj pogosto budila, ponoči pa pač ne, ko se bo lepo redila, je ponoči sploh ne bi budila, bi rajš čez dan not prinesla, pa ob vsakem hranjenju bi jo najprej pristavila in poj šele po flaški dala. Ker se baje tut zelo hitro navadijo, da se ni treba tolk trudit za mleko (iz flaške pač lažje teče, se ni treba pomatrat tolk, razen če narediš čisto majhno luknjico, samo to pa poj traja, da se naje ). Lija, mene tudi ni nikoli vaginalno pregledala. Srček je na vsaki posvetovalnici poslušala, CTG pa sem imela 1x tedensko zadnji mesec pred PDPjem. So čist različni, ja, je pa tut res, da mini nič trebuh otrdeval in si nisem želela kakšnega takega pregleda (verjamem, de ni nč fletn). Glede živali: sicer nimam psa, imam mačko, ki jo je povsod dosti . Me je bilo malo strah v 1. , ker je najraje hodila spat v posteljico in voziček in sem se bala, de bi ga lohk poležala poj al kej tacga. A je nehala spat noter, ko je mali "prišel" . Sta pa največja kolega, sicer pazim (no zdej ni več glih treba), da je +/- nežen (kot je dvoletnik lahko), je pa zelo potrpežljiva z njim. Enako kunec, miško lahko sve i svašta dela z njim . Pomoje je prav, da živalco "psihično" pripraviš na novega člana, pa naj se še tko čudno sliši, dejansko so kot mali otroci in so hitro lahko ljubosumni. A se vse da. Je pa moja Cilka (mačka) od kar sem noseča spet en sam velik hormon, samo, da imam naročje fraj, že gor leze (pa drgač sploh ni taka). Je bila že v prvo taka pa sva mislila, de zaradi selitve, ker smo se ravno takrat preselili. No, pa očitno to ni blo to . Zinchy, za križ ti na žalost lahko samo pošljem. Če boš našla kaj kar pomaga, prosim sporoči, bom zelooo vesela . Glede zapestja pa: zaenkrat (še) nimam težav, se pa pojavijo, ker se živec stisne zaradi zatekanja/zastajanja vode. Se uredi po porodu, mogoče ne čist kuj, se pa. Pa nč ke ne pomaga druzga kot počakat baje. Antoninap, saj se mi je zdelo, da gre tvoj zraven, pa sem vseeno opvabila, mogoče bi moral pa letet nazaj na šiht . Pa kdaj drugič, sej mamo (no, medve vsaj) še kar neki cajta. Za UZ greš pa kar dol, vsaj meni ni treba nikoli po kartoteko. Tehtanje dojenčka: mene bi preveč napsihiralo, ker bi ga skoz vagala in se sekirala, če ne bi dost pojedel. Pridobivanje je sicer pomembno, sam če se mama preveč sekira... Ne vem, to pot tut patronažne ne bom "pustila", da prevečkrat zvaga. Sej je samo dobro mislila, al sem bila poj čist na podnu. Se je vse popravilo, ko sem se nehala psihirat, patronažna je pa že vse obiske "porabila" ko se je glih napredek začel kazat in je poj čist tko, na "svoje stroške" čez cca. teden prišla zvagat in je pridobil vmes res veliko gor. Je pač od karakterja mame odvisno, jaz sem hotela, de gre gor po jusu in je blo poj vse tko čudn na štartu. Spanje pa: kar vam bo bolj pasalo. Če lepo spi, je čisto vseeno kje je (no, ne čisto vseeno, pa sej se razumemo ). Naš se je non-stop zbujal in si ne predstavljem, da bi kam dlje hodila ponj, je bil v posteljici (no, je še) tik ob najini postelji. Pa še to sem potem začasno spremenila v spanje v isti postelji z nama: sem bil apreutrujena in sem zaspala med dojenjem. Ko sem se zbudila pa če je spal, sem ga probala dat v posteljico nazaj. Včasih je ratalo, včasih se je zbudil in spet hotu pit... Se pa ni nič razvadil glede tega, zdej noče pri nama spat, hoče sam (z medijem) bit v svoji postelji. Boš videla, pusti si malo lufta,da si hitro lahko premisliš, če ne bo šlo tako kot si si zamislila. E, zdej sem se pa načvekala . Pa vidim, de je Janči že neki odgovarjala vmes . Bom vseen še jaz svoj roman pripopala, poj pa grem brat kaj Janči pravi. LP