Nina33
|
I poka29 Me je pa začelo boleti v predelu sramne kosti-ali morda katera ve, do kdaj ta bolečina lahko traja-do konca nosečnosti?? Upam, da ne-saj ne da bi blo tko hudo, ni pa prijetno. A mogoče katera ve za kako dobro knjigo o dojenčkih, ki bi se jo splačalo prebrat. Teh knjig je toliko, pa ne vem katere izmed njih so dobre. Toliko za dans, se bom pa potrudla da postanem večja klepetulja Glede bolečin - mene občasno (HB ne čisto vsak dan) bolita trtica in križ, bolečin v predelu sramne kosti se tut s 1. ne spomnim, se pa baje kosti že zelo zgodaj začnejo pripravljati na porod (vezi postajajo ohlapne ipd), tako,da ja... lohk traja do poroda. Omeni svoji G na pregledu, baje te pošlejo k fizioterapevtu/tki, da z določenimi vajami mal ublažiš zadeve. Jaz bom svoji G definitivno rekla kaj za križ intrtico. No, če ne bom spet pozabila, bo treba res listek napisat in ga ne doma pozabit . Knjige: če bi jih prav o dojenčkih, ti jaz lahko ene dve, tri "svetujem": - Velika knjiga o dojenčku: gre po mesecih, kar fajna - Igrajmo se z dojenčkom: so take "home-made" igračke notri opisane za vsako (tudi opisano) razvojno stopnjo - Otrok: čustveni in vedenjski razvoj vašega otroka Poj pa še mal idej za mamice (pa tut atije): - Povezovalno starševstvo: mal ameriška, ampak kar OK - Rojstvo brez nasilja: ma mal orto slog, ideja pa ni švoh - Modrost rojevanja: za prot koncu - Devet stopnic: mal ezoterična, al lepa, bolj kot roman - Naravno otroštvo: moj mali škrat jo obožuje , je pa tut tko kar OK - Očkov kotiček: zabavna - Hura! Očka bom: tut zabavna - od Pantley Elizabeth so kar uredu ( Otroško spanje- brez joka v sanje, Z otrokom lahko sodelujete ipd. npr.) - Jesper Jull ima tud kar zanimive Je pa s tem knjigami pač tko, ni ene, ki bi mi bila res čist, čist všeč, jaz pobiram ideje, ki so mi dobre, ostale pa mirno spregledam . Sem jih pa s knjižnice skoraj kar po vrsti jemala, tut kakšne "zgodovinske" primerke, če za druzga ne, sem se mal nasmejala . No, le potrudi se, da boš res prava klepetulja . Eko, stroj opral cunje, jih grem obest, da ne bodo zmečkane preveč .
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 23.9.2010 0:35:02 >