|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
28.9.2010 12:38:17   
lija30
Katalenca
Katalenca-še eno vprašanje,.a si bila ob uporabi epiduralne kaj raztrgana?

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
28.9.2010 13:44:56   
zinchy
lija pri meni nč novega..je pa mali zelo mirenuser posted image čutim ga glih toliko,da vem da je vse v redu.se mi pa zdi,da kadar se premika mi tko dol prtisne da mislim da mi bo vn pogledovuser posted image
glede raztrganin je pa odvisno od posameznice,lahko jih mas lahko ne..ni vazno ali ti dajo epiduralo ali ne.

Nina kako je slo na morfologiji???

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
28.9.2010 21:55:30   
zinchy
kje ste gorenjske user posted image ??user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
28.9.2010 23:14:59   
Nina33
Helou!
Na M smo se načakali user posted image , debelo uro, z malim velikim bodočim bratcem seveda. Je bil glede na vse blazno priden user posted image . Opravili dobro, z malim user posted image vse OK, bo spet big giant head, kot je bil že prvi (38cm ob rojstvu, zdej pri dveh letih ima bučo veliko za štiri leta user posted image ). Pa fantek naj bi bil user posted image user posted image .
Patty kako? Je striping zalegel?
Katalenca čestitke user posted image . Še naprej se fino rihtajte. pa še se nam oglašaj, prav?
Nov2010, zdej pa uživancija, a?
Antoninap, čestitke za dobro M in user posted image user posted image . Ime pa le še za fantka izberi, jaz bom tut rajš mal z rezervo vzela napoved, čeprav je bila zelo prepričana user posted image Pa kere cort košarice user posted image , bi imela kuj, čeprav bi si jo Cilka zihr za svoj novi dom izbrala user posted image .
Iskrca, mene je kr "strah" it te male cunjice sortirat pa gledat pa tko...Ker mi solze ke v oči siijo že sam ob misli na to user posted image .
Zinchy, tuki smo, tuki user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 28.9.2010 23:20:49 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
28.9.2010 23:17:13   
Nina33

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

SEPTEMBER 2010
- ana, 22 let, PDP: 11.9.2010, 1user posted image  0user posted image , user posted image , Radovljica
                       - Patty81, 28 let, PDP: 24.9.2010, 1user posted image  0user posted image , user posted image , Lesce

OKTOBER 2010
-      Zinchy, 23 let, PDP: 10.10.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj, NP: 29.9., UZ lega 7.9.
- lija30, 29 let, PDP: 11.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, okolica Kranja
- pikica1111, 24 let, PDP: 12.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Šenčurja, NP: 22.9.
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj, NP: 22.9.

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 2.12.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image 0user posted image , ?, Tržič, NP: 22.9.

JANUAR 2011
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image 0user posted image , ?, Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image  2user posted image , ?, Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Sr. Bela 
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 25.10.
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2user posted image , user posted image , ?, Kranj, morf.: 29.9.

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1user posted image  0user posted image  , ?, Jesenice, NP: 27.9.

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj

user posted image  nas je: 18

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 28.9.2010 23:18:06 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
28.9.2010 23:20:01   
Nina33
A je še kej za popravit/dodat na seznamu?
Katalence pa sploh gor ni blo user posted image .
Teodora, ko boš pr cajtu - javi se kaj! user posted image
Archie, kako? Upam, da vama gre dobro user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
28.9.2010 23:20:19   
zinchy
user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image no samo da je vse vredu!dej pa se pol poti pol bos mela pa se enga navihancka.user posted image
mene je pa danes popoldne ornk zvil,sm ze misnla da bomo sli v Rim pa se je pol vse umiril..ni se moj danuser posted image patty upam,da ze dihas no al pa da se saj kej dogaja.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
28.9.2010 23:23:13   
zinchy
zdej lahko ze nov seznam zacnemo delat...o rojenih otrocih.user posted image
predviden datum,nick,datum poroda,teza.dolžina???ce se keri da no...jest sm bl levak s temi seznamiuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
28.9.2010 23:36:17   
Nina33
Jaz jih znam sam skopirat pa kej zbrisat (če preveč zbrišem poj vrnit pač ne znamuser posted image ) pa kero malenkost dodat user posted image . naj se kera s talentom za to javi user posted image . al pa kera, kt ve kje se kej dobrga "sunt" da user posted image in me poj po svoje mal popravimo.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
29.9.2010 0:00:26   
zinchy
user posted image  user posted image

GORENČKI 2010

datum                                             ime
        rojstva        nickname        PDP          otroka          teža      dolžina

< Sporočilo je popravil zinchy -- 29.9.2010 0:02:54 >

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
29.9.2010 0:04:23   
zinchy
mal sm pr septemberkah pošnofala..upam,da ne zamerjouser posted image zdej pa sam se dodajamo? ce se kateri da?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
29.9.2010 0:14:09   
Nina33
user posted image  user posted image

GORENČKI 2010

datum                                          ime
        rojstva        nick        PDP          otroka          teža      dolžina

user posted image   16.9.2010 CR  Archie         23.9.2010   Teja        3330g     49cm

user posted image    22.9. 2010   Katalenca                        David       3450g    51cm

user posted image    23.9. 2010   teodora75     30.9.2010  Svit Valentin  3500g  53cm

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 29.9.2010 0:16:03 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
29.9.2010 0:15:27   
Nina33
Eko, čakamo nove user posted image . Upam, de nisem kere pozabila user posted image Plohe nisem gor dala, se mi ne da iskat vseh podatkov user posted image . Znam pa dobr "krast", ne? user posted image Upam, de ne zamerijo. Zinchy, a ni lepo videt ob strani, kako sva samo midve "aktivni" user posted image ?

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 29.9.2010 0:17:51 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
29.9.2010 10:49:07   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Pa fantek naj bi bil user posted image user posted image .
Antoninap, čestitke za dobro M in user posted image user posted image . Ime pa le še za fantka izberi, jaz bom tut rajš mal z rezervo vzela napoved, čeprav je bila zelo prepričana user posted image Pa kere cort košarice user posted image , bi imela kuj, čeprav bi si jo Cilka zihr za svoj novi dom izbrala user posted image .

Nina, čestitke za še enega user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Cilka predvidevam, da je muca? user posted image Jaz bi tudi mačko, pa je moj alergičen, tako da imamo dva kunca, Zigija in Uši. Še zdaleč se ne pustita tako božat kot mačka, amapak nekaj živega je pa vseeno fajn imeti pri bajti user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
29.9.2010 11:42:19   
zinchy
Ninauser posted image za seznamček...evo zdej pa gremo akcija..punce rojevat,da bo kej za pisatuser posted image
Evo mene iz pregleda,imam najboljše izvide do zdej v celi nosečnosti,se hemoglobin se mi je povisal na 132user posted image danes sm mela ctg pa je vse mirno na frontiuser posted image gtko,da nč se ne kaze da bo su ke prej vn..

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
29.9.2010 13:25:37   
Patty81
Hello!
Sam javljam, da še kr ni akcije...pa smo že 5 dni čez. V petek spet pregled...ta moj mali se ne da user posted image !

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
29.9.2010 14:39:01   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: lija30

Katalenca
 Katalenca-še eno vprašanje,.a si bila ob uporabi epiduralne kaj raztrgana?

Hej, nise, se raztrgala, me je pa prerezala, očitno imel kar veliko glavico (37 cm) :)
drugače raztrgana nisem bils, poleg sem imela še dianatal in mislim da je kar pomagal, pregledi niso boleli, lepo je masirala presredek, se je trudila potem je morala prerezat...
Popadke pa ne morš zgrešit :) če so tapravi.
Hvala vsem za želje.
Še kaj več sporočim, ko bom lahko normalno sedelauser posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
29.9.2010 15:50:52   
lija30
lep sončen pozdravček!
Danes sem se cel dopoldan potepala po sončku:)))), je bilo prov super!Sedaj pa malo počivam, pa čakam možka da pride iz službe!

Nina 33 in zinchy-prov lepo sta zrihtale nov seznamček:))))))Pa prov pridne sta,da tko aktivno sodelujeta pa vse urejata!user posted image sej kmalu se bo pa začel polniti!

Zinchy-a ti pa praviš,da se še nič ne dogaja!:))))lepo, mogoče se pa res še srečava v porodnišnici. :)))A si imela v porodnišnici ctg?A je katera lih takrat rojevala ko si bila priklopljena?

Nina33-čestitke za še enega fantkauser posted image

Mene tud že kr mal matra,kaj bova imela, a bo fantek a punčka!Moj itak bolj za fanta navija!

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
29.9.2010 16:03:26   
zinchy
lija ja sm bla v porodnišnici pa ena glih rodila puncko Ninouser posted image in sem bla pol čist razneženauser posted image Ni pa blo nobene gospodične,ki bi se drla,je bil tak pozetivn vzdušje tm notr,sestre so se smejale pa vse so ble prijazne..tko,da ce bi mi en reku če grem rodit bi rekla z lahkoto ker sem se prav odlično počutila tm.
Tko,zdej mam pa se drug teden ctg mi je reku G. da sam pridem ke in rečem da sm prsla na ctg pa me vzamejo,da se sama odločm ker dan..men je to odličn sistem.Vrjetn bom sla naslednjo sredo.Pa če ne bo še nč prej sm pa v ponedljek 11. naročeno na amniouser posted image to je to.
Ja mejbi se pa res srečavauser posted image A si se odločila že kam bos sla? v kranj ali jesenice?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
29.9.2010 16:08:03   
lija30
bom šla kr v Kranj.user posted image Tko,da mogoče se pa srečava!
O ful lep, da so bile vse dobre volje!

Jaz imam drug teden v četrtek pregled,patakrat mi bo še ctg delala, k baje da ga ima sedaj tud moja G v ordinaciji-v zdravstvenem domu.So mi  pa takrat ko sem bila v porodnišnici na ctg rekel,da ni panike,da lahko pridem kadar koli želim tud sama še vmes na ctg, če bom naprimer začutila,da se otročiček ne premika več, tako kot ponavadi!

Jaz sem drugače danes super.Razen trebuh mi pa kr konstantno otrdeva!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
29.9.2010 16:14:12   
zinchy
ja sej meni je tudi rekel naj kr pridem,ce ne bom čutila otroka ali karkoli drugega..ja meni tudi otrdeva trebuh pa skos me neki zvija..ampak na ctgju pa nc ne pokazeuser posted image no ja upam,da samo da bo fante pred roka vn pršuuser posted image
no super pol se pa res se srečavauser posted image ce bo vse po pravilih.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
29.9.2010 16:15:26   
lija30
user posted image ,mogoče pa res.če nav pri meni prvi termin obveljal, k najprej sem imela 19.10 termin, tko da........

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
29.9.2010 16:15:59   
zinchy
patty tvojemu je pa res fletno v bušijuuser posted image pravjo,da sex spudbudi porod..user posted image če se ne prakticiraš,bi pa mogoče mogla probatuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
29.9.2010 16:17:43   
zinchy
moj prvi datum je bil pa 12.10. tako,da ni velike razlike...ampak nikol ne veš kako je malčki odločjo.tukaj imamjo pa res ZADNJO BESEDOuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
29.9.2010 22:41:12   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Cilka predvidevam, da je muca? user posted image Jaz bi tudi mačko, pa je moj alergičen, tako da imamo dva kunca, Zigija in Uši. Še zdaleč se ne pustita tako božat kot mačka, amapak nekaj živega je pa vseeno fajn imeti pri bajti user posted image

Cilka je mačka, ja user posted image . Imamo pa tut kunca (je Danilo user posted image ), se ne pusti božat kej preveč, razen malemu user posted image Še prenaša ga lahko okol pa ga ne brcne, zastopi ga, kdor ga more user posted image . Jaz nisem glih vesela, ko vidim to prenašanje, ker mi je kar slabo, če pomislim kaj se lahko zgodi, če se poba spotakne user posted image . Imamo pa poj še morsko pujso Fani, je bolj prijazne sorte kot Danilo, mi je pa še bolj slabo, ko jo okoli nosi. Pa "zunanjega" mačka Maksa imamo tut. Se mi zdi, de rabim žvali okol sebe kt zrak user posted image . Aja, pa Cilko tut proba prenašat okol, pa jo bolj vleče, ker unih 6 kil se mal težko vzdigne user posted image .
Zinchy, super za lepo izkušnjo user posted image . Pa mogoče bosta pa z Lijo res skupi user posted image .
Patty, a poj un stripping nč ni zalegu user posted image A ti bodo kašno amnioskopijo delal? Ta baje tut rada sproži (pa tut ni prijetna) user posted image Sicer naj pa mali junak kar uživa, dokler se le da (beri: dokler se mami skor ne zmeša od čakanja user posted image , joj more bit to zoprno, pa čeprav je "le" en datum ta PDP). user posted image
Katalenca, na čimprejšnje sedenje user posted image . Jaz sem si kr z unim obročem za plavanje pomagala. Pa ležala kadar se je le dalo user posted image . Lepo, da se še javljaš, pa upam, da se lepo rihtata z Davidom user posted image user posted image .
Pa hvala za čestitke za še enega poba user posted image user posted image . Sem bla tko vesela, ko je bilo vse OK in tko (pa tut men se je na štartu sanjalo, de bo poba - sicer se mi je poj sanjalo tudi, da je G na UZ "ušlo" de je punčka user posted image ), da sta moja starša bla prepričana, de bosta vnukinjo dobila user posted image . Me je že ta žlehtna prijela, de bi ju v zmoti pustila, ker mi je grdo tako "forsiranje", pa nisem mogla bit tih user posted image . V 1.user posted image pa jaz nikakor nisem hotela vedet, zdej sem pa rekla, de če je blo v 1. po moje, naj bo v 2. po user posted image . V 3. pa spet ne bomo vprašali user posted image - če bom seveda zdržala, zdej vidm, de sem v resnici hujši firbec kot sem mislila.
Iluzija, kje pa ti kej hodiš? Za Nov2010 vsaj vemo, de uživa user posted image . No, pa ostale tut mal manj besede šparat, no! Sej lohk s službenga mogoče (une, ki še delate), de naute doma tipk nucale user posted image . Mal heca more bit.
E, še tale hec: moj user posted image tut postaja noseč user posted image : pridem okol dveh spat, je še +/- buden, se čez cajt na WC odpravi, poj še čez neki cajta pa še enkrat s postle leze - je revež lačen ratal user posted image . Če bo tkole nadaljeval, bo men vse nočne opravke prevzel user posted image .
Lepo noč vsem!
Lepo noč vsem! No

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......