teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Joj, Teodora, sej če tale dež nau hmal nehal, se itak ne bo dalo rodit drgač kt v vodi . Mal heca, čeprav ni nč smešno, ko človk ven pogleda. Men so noge v 1. proti koncu tut močno otekle, pravzaprav sem se cela mal "odebelila" zarad zastale vode. Je šlo šele po porodu nazaj. Glede pregleda "spodej" se jaz ne bi nč prtožvala, mene niso nikoli (v celi ) vaginalno pregledali (no, razen pač UZji na začetku, ko ni šlo drugače), in si nisem prav nič želela tega pa je bilo vse OK. Se pa lažni popadki v topli kopeli (ali pa tušu) baje umirijo, tko de....so verjetno to oni . Pa res uživaj v teh zadnjih dneh, ko si še 2v1 . Aha, črpalki je kr 2 naroču ? Mogoče pa ni blo po nesreči, sej maš dve "uni" . Jaz upam, de je ne bom rabila. Kje pa bosta/boste po porodu? Že v KR al še v LJ? Dobro jutro! Jaz zdaj že drugi dan malo bolj 'pošteno' (do normalne ure) spim in zdaj ravno meljem svoj (sadni) zajtrk, pa lahko zraven kaj napišem. V glavnem, dvojno naročilo črpalk res ni bilo namenoma ampak po pomotu, ker prvič ni zaznalo naročila in je šel potem še enkrat skozi postopek, naslednji dan pa videl, da sta že dispetched kar dve . A tega res nobena ne rabi ali že vse imate ali še niste v tovrstnih nakupih/pripravah? Drugače je pa z našo 'nastanitvijo' tako, da bom jaz (in potem pikec) kar nekaj časa v Lj, kjer sem v hiši od staršev živela že prej in imam cel svoj štuk in vse urejeno, moj pa bo na Gorenjskem (ni KR, ampak blizu Radovljice) naprej štimal naš domek, da se potem, svetega leta xx vsi skupaj naselimo tja. Je sicer zoprno, da bomo takole narazen, ampak ne gre drugače. Ja, lahko bi tudi jaz/midva bila stisnjena nekje tam, ampak mi nekako ni potem ko bomo imeli dojenčka deliti gospodinjstva, kuhinje, kopalnice ... z njegovima staršema in se stiskat v mini mini sobici. Pa še kurjenje je čisto 'gorenjsko' , tako da bo čisto v redu kar tukaj preživet tole zimo in potem še kakšen mesec. Moje noge so vsak dan bolj boge in včeraj sem zares že mislila, da bom šla v copatih v trgovino, saj ne dobim gor prav več nič. Potem mi je sicer mama našla neke natikače, ampak so me tudi ti tiščali. Me pa spodaj - to bi bila verjetno sramna kost tako boli, kot bi mi jo en s kleščami vlekel narazen. In trebuh je takooooooooooo težek, saj zgleda nosim čisto naprej, glede na to, da me križ ne boli niti minuto. Pa tole dete ne bo kak mini, saj imava (bodočega) atija visokega celih 193 (in jaz 35 cm manj) . No ampak bom že. Še telih par dni nas čaka bolj okornega gibanja, potem bo pa drugo veselje in gotovo si bom še kdaj rekla: joj kako je bilo fino, ko smo bili še v 'orginalni embalaži' Torbe tudi jaz niti zame niti za dete še nimam pripravljene. Sem res v glavi naštimana da pridemo na vrsto konec meseca in nič prej. Sicer pa tako kot je ena rekla-tisto krtačko in kampelj že vržeš notri v minuti, za fotkič je zadolžen ati (fotograf), vse ostalo pa že lahko pride potem za mano. Tako. Zajtrk pomljaskan, zdaj naskočim likalnik in zadnji kupček mini cunjic, potem imam kosilo z eno našo septembrko, potem pa že še kaj. Lep dan vsem! T.
|