|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
20.9.2010 18:47:01   
Patty81
Ne vem kako to, nikoli nisem niti videla, da bi on kaj poslušal ali karkoli rekel. Očitno je odvisno od zdravnika...user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
20.9.2010 20:56:31   
Katalenca
No, pa sem iz pregleda. Sem imela ctg (srček dela s polno paro, miga, v glavnem je še cel živahen). Pri pregledu pa je ugotovila, da sem že skoraj 2 cm odprta, mat vrat stanjšan, glavica je že itak ene 14 dni spuščena.
Torej samo še čakamuser posted image
Je pa rekla, da se moram ful sprostit, mat vrat imam namreč čisto napet in da to  ni tko fajn. (mi bo pa baje dianatal pomagal, tko da mi ga je kar priporočala).
Rekla je, da ene ful na izi rodijo, če so bolj flegmatiki, druge pa so bolj napete oz vsaj podzavestno. No, očitno mednje sodim tudi jazuser posted image
Naj se sprostim, sexam,user posted image si kaj sladkega privoščim, se razvajam... Mogoče sem res podzavestno napeta, ful je še bilo enih stvari za uredit pa da si vse v miru pripravim, pospravim, še kaj spečem, kupim do konca stvari... Očitno se to odraža spodajuser posted image
V čet se moram še enkrat oglasim pri svoji gin v Lj (verjetno mi bo tudi plodovno vodo pogledala), če pa še do pon ne bo nič, bom pa v Kr hodila na preglede.
Ja nina33, v Kr bom rodila in danes sem si celo eno spalno srajčko kupila v beti, še imajo ugodno ponudbo od razprodaj. Spredaj ima gumbe.. 
Ginekologi so si pa itak ful različni.
Glede epiduralne v Kr je fajn, da pregled opraviš pred porodim. V bistvu ti z ultrazvokom pregleda hrbtenico in ti slikco sprinta. Podpišeš še dokument. Sicer lahko to pri porodu opraviš, sam baje ni tko fajn, če ti sred poroda dajo ene liste za prebrat in podpisatuser posted image
Danes pa vse nespečnice lepo spite :)

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
20.9.2010 20:56:48   
Katalenca

< Sporočilo je popravil Katalenca -- 20.9.2010 20:58:22 >

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
21.9.2010 8:05:05   
nov2010
Dobro jutro!

No se nekaj dni nisem javila, ker sem imela res gužvo. Ja upam da smo jo tokrat glede poplav na Gorenjskem koncu dobro odnesle.

Nina33 - ja resnično res komaj čakam da zaključim ta teden in potlej s ponedeljkom sem pa doma na "super duper dolgem dopustu" user posted image user posted image user posted image

Res komaj čakam, da potlej še lepo v miru zrihtam stvari za našga čmrla in se umirim in psihično pripravim na dan D. Kar res priznam da me včasih res mal stisne, ampak potlej si mislim če so vse rodile bom pa jaz tud gotov saj ne bo notr ostal.

Vsem ki ste takorekoč že tik pred dnevom D želim, da bi bili vse OK.

Archie - upam da je vse ok in da se lepo že doma crkjlate

Zinchi, Katalenca in Patty81 vam pa želim da bi čim prej ogledale svoje sončke.

No lep sončen dan vam želim. Pa izkoristimo teh par dni še ta sonček!

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
21.9.2010 9:17:29   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Joj, Teodora, sej če tale dež nau hmal nehal, se itak ne bo dalo rodit drgač kt v vodi user posted image . Mal heca, čeprav ni nč smešno, ko človk ven pogleda.
Men so noge v 1.user posted image proti koncu tut močno otekle, pravzaprav sem se cela mal "odebelila" zarad zastale vode. Je šlo šele po porodu nazaj. Glede pregleda "spodej" se jaz ne bi nč prtožvala, mene niso nikoli (v celi user posted image ) vaginalno pregledali (no, razen pač UZji na začetku, ko ni šlo drugače), in si nisem prav nič želela tega pa je bilo vse OK. Se pa lažni popadki v topli kopeli (ali pa tušu) baje umirijo, tko de....so verjetno to oni user posted image . Pa res uživaj v teh zadnjih dneh, ko si še 2v1 user posted image .
Aha, črpalki je kr 2 naroču user posted image ? Mogoče pa ni blo po nesreči, sej maš dve "uni" user posted image . Jaz upam, de je ne bom rabila.
Kje pa bosta/boste po porodu? Že v KR al še v LJ?

Dobro jutro!

Jaz zdaj že drugi dan malo bolj 'pošteno' (do normalne ure) spim in zdaj ravno meljem svoj (sadni) zajtrk, pa lahko zraven kaj napišem.

V glavnem, dvojno naročilo črpalk res ni bilo namenoma ampak po pomotu, ker prvič ni zaznalo naročila in je šel potem še enkrat skozi postopek, naslednji dan pa videl, da sta že dispetched kar dve user posted image . A tega res nobena ne rabi ali že vse imate ali še niste v tovrstnih nakupih/pripravah?

Drugače je pa z našo 'nastanitvijo' tako, da bom jaz (in potem pikec) kar nekaj časa v Lj, kjer sem v hiši od staršev živela že prej in imam cel svoj štuk in vse urejeno, moj pa bo na Gorenjskem (ni KR, ampak blizu Radovljice) naprej štimal naš domek, da se potem, svetega leta xx user posted image vsi skupaj naselimo tja. Je sicer zoprno, da bomo takole narazen, ampak ne gre drugače. Ja, lahko bi tudi jaz/midva bila stisnjena nekje tam, ampak mi nekako ni potem ko bomo imeli dojenčka deliti gospodinjstva, kuhinje, kopalnice ... z njegovima staršema in se stiskat v mini mini sobici. Pa še kurjenje je čisto 'gorenjsko' user posted image , tako da bo čisto v redu kar tukaj preživet tole zimo in potem še kakšen mesec.

Moje noge so vsak dan bolj boge in včeraj sem zares že mislila, da bom šla v copatih v trgovino, saj ne dobim gor prav več nič. Potem mi je sicer mama našla neke natikače, ampak so me tudi ti tiščali.

Me pa spodaj - to bi bila verjetno sramna kost user posted image tako boli, kot bi mi jo en s kleščami vlekel narazen. In trebuh je takooooooooooo težek, saj zgleda nosim čisto naprej, glede na to, da me križ ne boli niti minuto. Pa tole dete ne bo kak mini, saj imava (bodočega) atija visokega celih 193 (in jaz 35 cm manj) user posted image .

No ampak bom že. Še telih par dni nas čaka bolj okornega gibanja, potem bo pa drugo veselje in gotovo si bom še kdaj rekla: joj kako je bilo fino, ko smo bili še v 'orginalni embalaži' user posted image

Torbe tudi jaz niti zame niti za dete še nimam pripravljene. Sem res v glavi naštimana da pridemo na vrsto konec meseca in nič prej. Sicer pa tako kot je ena rekla-tisto krtačko in kampelj že vržeš notri v minuti, za fotkič je zadolžen ati (fotograf), vse ostalo pa že lahko pride potem za mano.

Tako. Zajtrk pomljaskan, zdaj naskočim likalnik in zadnji kupček mini cunjic, potem imam kosilo z eno našo septembrko, potem pa že še kaj.

Lep dan vsem!

T.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
21.9.2010 14:56:03   
zinchy
zivjo dekletauser posted image
kako smo? počutje? glede na to da nas samo se 2 dni ločita od polne luneuser posted image
jest sm bla včerej na "notpadu lajv" no in morm mal pojamrat ni bilo po mojih pričakovanjih,zelo slabo se je videlo in se mraz je bilo k user posted image In pol še moj ogromni trebuh nisem vedela kako nej se damuser posted image
Ampak kot zakleto, ko sva odhajala je mene začelo špikati v ledeni del,postalo mi slabo in sva skoraj ostala doma..ampak kakor sem jest trmasta sm rekla,še na tole predstavo grem pol pa lah kuj vn prideš.user posted image sicer se je potem stvar umirila HB.
No in dons sem končno naštimala še torbo zame za v P. tako,da zdej smo pa res v nizkem štartu..sam se dečko se more odločt kdaj bi rd vn pršu user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
21.9.2010 17:39:39   
teodora75
Ja zinchy no, ti še kar malo počakaj. Je še katera pred tabo user posted image
Sicer pa pridna, da si pripravila torbo... Jaz še kar odlašam s tem. Ker itak vse rabim vsak dan... Pa itak se mi zdi, da ko/če bo panika, bom krtačko že dala podpajsko, vse ostalo pa lahko za mano pride.

Se pa pohvalim, da sem danes oprala in zlikala še zadnji kup(ček) mini cunjic. Zdaj pa ne bom nič huda, če par dni ne vidim likalnika.

Je pa na balkonu strašno 'zanimiva' žehta - pralne pleničke. Je tukaj kakšna, ki jih je ali jih namerava uporabljat?

Bodite še naprej sončno fino!

T.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
21.9.2010 17:48:24   
Katalenca
Zinchy, pol pa dobr da nisi kar tam rodila user posted image In upam da te ni preveč nazeblo, če sediš dve uri pod milim nebom septembra si res asica!!!
Stoli so pa bili verjetno taki plastičniuser posted image , men so bili grozni, sem šla enkrat gledat film na lj grad poleti, mi je križ skoraj ven vrglo :)
Torbo že imam pripravljeno oz torbo kot tako in modrc pa copate notr pa še spalno srajčko. Kozmetiko bom pa na dan x notr dala. Za tamalega imam tudi pripravljeno, verjetno malo preveč cotk ampak saj ne vem kok bo kaj velikuser posted image
bravo teodora75 da si vse zlikala!!! Jaz bom uporabljala kar navadne pleničke, sem odprla paketek od 3-6 kg (tudi za v porodnišnico), so tako majhne...
Komi čakam!!

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
21.9.2010 17:49:55   
lija30
zinchy-no lepo,da te je nehalo zbadat.Tud jaz sem slišala,da je bil Not padu pod pričakovanji, da ni blo tko dober!
Jaz sem drugače ok, se zadnje 2 dni kr dobr počutim.Jutri grem na ctg bomo videl kaj bo pokazal, v četrtek pa na pregled!

Lepo,da si torbo pripravila, jaz jo imam že kr nekaj časa pripravljeno, da ne bo potem panike!

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
21.9.2010 18:48:06   
archie
zivjo,

najlepsa hvala za cestitke. Midve s Tejo sva danes prisle domov. Jaz sem ok, malo se vedno utrujena, mala je prava lencina in imamo prave borbe, da poje tistih 7 obrokov na dan. Ampak verjamem, da se bo to kmalu spremenilo in bo postala pravi zivc user posted image

srecno vse tistim, ki boste kmalu odsle spoznat svoje soncke!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
21.9.2010 20:45:07   
zinchy
user posted image teodora sej jest vam dajem prednost,sam ne vem kok me bo mali kej ubogov..ja s tole torbo je pa tko, danes sem imela glih energijo da jo nastimam kewr drugače bi jo res zadnji dan ker sem zadnje dni tko brez energije da bi lah po cele dneve samo spala..user posted image za zlikane cunce,jest sem jih samo v sušilca vrgla in potem lepo zravnala in v omaro.Jest bom kar navadne planice uporabljala.
Katalenca nisem si mislila,da bo tako mraz..sej potem sva z mojim ptredčasno šla domov.s stolom ni bilo toliko problema kakor s prostorom med vrstami..nisem vedla kam noge vtakntuser posted image glede cunjic za malega iz porodnišnice pa vrjemi,da jih imam tudi jaz preveč nastimanihuser posted image sam kaj ko ne ves koliko bo mali velik je treba bit prštiman..
lija jest imam šele 29. zadnjo posvetovalnico..ctg pa še nobenega nisem melauser posted image
archie super,da se fajn rihtata..ja se počakaj še malo da mala oživi potem boste pa imeli žurkeuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
21.9.2010 22:16:15   
Nina33
Ooo, archie! Super, da sta že doma, pa da je mala miška pridna za spat user posted image , važno, da je OK in da se redi. Si pa ne predstavljam, kako je, če user posted image ni za jest prpravljen skoz - naš bi skoz na men visu, bi bila prav vesela zdej take kot je tvoja user posted image . Upam, da ne postane prehitro "živc", da se boš lahko ornk spočila user posted image Kako je šlo?, mal "porodne zgodbe" prosim, če/ko boš imela čas. Pa podpis spet ne štima user posted image , se vama je že user posted image .
Zinchy, G so res zelo različni glede pregledov in kontrol. Jaz sem CTG imela 1x tedensko zadnji mesec. ampak samo to, nič drugega user posted image . Pa pridna, torbo naštimala. Mene bo pomoje spet "prehitelo" kukr se poznam user posted image .
Teodora, kere pleničke pa imaš? Jaz, no - moj mali user posted image - sem na navadnih, ker mamo zelo vlažno hišo user posted image . Me pa ima,da bi kombiniran pralno-sušilni stroj kupila (ima kera izkušnje s tem? da se ne bom zaj*) in bi za naše prihajajoče dete raje pralne imela. pa sem jih gledala (po netu) od Racmana (njihove in ene tuje, ki jih prodajajo), pa Bumgeniusove sem gledala, pa še ene par enih, ki pa se jim imen ne spomnim.
Nov2010, še trikrat user posted image . No, ko boš to brala, verjetno manjkrat user posted image .
Katalenca, kaj v LJ tud amnioskopijo delajo? Sem bla pa prepričana, de so sam pr nas v KR še taki user posted image Sproščen odnos do poroda pa verjetno res ne škodi, samo kako svojo podzavest v to prepričat ( če je taka, de ni flegma), mi pa tut ni jasno.
Eh, grem mal prigriznit, sprot pozabljam, kaj bi še napisala (no, sej mi je vseen kar dost ratal user posted image )

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
22.9.2010 11:28:59   
archie
Nina33, saj sploh nimam porodno zgodbe user posted image prides en vecer prej v P, te dajo na CTG, uredis birokracijo, britje in te posljejo v sobo. Zjutraj sledi klistir, vstavljanje katetra in via operacijska. Dobila sem spinalni blok (ki je fuuuul prijel!), tako da sem bila ves cas budna. Vsega je konec v cca. uri in pol (od odhoda iz sobe do prihoda nazaj). Potem sem pa lezala v sobi in se prijavala obcutku po CR... spinalna je hitro popuscala in s tem se je malo vecala bolecina. Za kosilo se nisem bila sposobna dvignit, za vecerjo sem se (sem se samo uprla na roke), pa me je potem takooo zacela rana bolet, da sem se zacela jokat od bolecin (sploh ko je prisla sestra k meni in rekla, da me hoce zvecer spravit na noge). No, potem so se me usmilili in sem dobila injekcijo v rit in bolecina je popustila v 10 min in spet sem bila lahko nasmejana user posted image . naslednji dan sem potem pocasi vstajala in potem je bilo vsakic lazje. Danes rane skoraj ne cutim vec, lahko imam malo na trebuhu, pa me ne boli, lahko se priklanjam.... tako je ze od nedelje. Tako, da hudo je bilo prvih 3 dni, potem je bil pa luksuz.

Malo zbujam na 3 ure, jo previjem, podojim in zaspi nazaj. tak ritem je potreben, ker je malo rumena in zato bolj zaspana. res pa je, da imam tudi jaz kar precej casa zase, ker mi precej spi.

Bom spremenila podpis user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
22.9.2010 11:50:05   
naja17
Dan...

Jaz vas na hitro berem, vidim, da ste večina v pripravljenosti, jaz sem pa bolj dejavna pr marčevkah user posted image ... Jaz bom pol z nino33, če sem prav zasledila, tu klepetala user posted image ...

Archie - si na jesenicah rodila? Odnosi dohtrji, sestre itd.?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
22.9.2010 12:04:03   
archie
ja, na Jesenicah.

odnos: hja, vecinoma pozitiven. Se najdejo tudi kaksne bolj stroge sestre, ampak ni bilo pa nobene nesramnosti ali nobene nepripravljenosti pomagat. Nekatere sestre so pa itak visek prijaznosti, vedno nasmejane, vedno prijazne.
mene je na koncu bolj motil ves sistem. jaz sem morala punco budit na 3h. enkrat mi sploh zajtrka ni uspelo pojest, ker sem morala malo previt, podojit in dat spat. Jaz za to potrebujem 3/4h. in je sel zajtrk mimo. In za kosilo sem imela iste probleme. Sedaj doma jaz jem takrat, ko sem lacna in ko imam cas, ne pa takrat, ko mi nekdo prinese kosilo in rece JEJ. ampak to ni problem v sestrah, je bolj v samem sistemu delovanja P.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
22.9.2010 12:23:01   
Patty81
Archie, verjamem da mora bit po CR bolj tko... prjatlca je bla decembra, je bla čist fertik. Tako da svaka čast, porod je za tabo in zdaj itak sledijo še čestitke user posted image user posted image user posted image !

No, jaz še čakam...se mi zdi da občasno (na cca 1-2 uri) čutim rahle bolečine v križu in trebuhu, trebuh mi pa itak že nekaj dni otrdeva...se je zgleda odločil, da bo pa le tehtnica po horoskopu user posted image .
No, v petek moram bit že navsezgodaj na amnioskopiji pa da vidimo, kaj bo stric rekel.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.9.2010 13:41:39   
Nina33
Archie, super, da tako fino okrevaš, pa de je spinalna fajn prijela user posted image . Ritem je pa fajn tak držat, pr mojmu se pač ni dalo, kje bi on tri ure brez priklopa zdržal user posted image . Glede hrane je doma res bolš, jaz sem tut večinoma vse hladno dobila v P, glih takrat nikoli ni spal.
Patty, tehtnice so zakon user posted image . Moj mali je tehtnica (bo naslednjo nedeljo star dve leti), je prava šarmerska faca user posted image . Mora biti že zdaj barvno usklajeno oblečen user posted image , res.
Naja, bova lohk res še kar douh klepetali, sam mal večkrt morš sem pridt user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 22.9.2010 13:46:58 >

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
22.9.2010 13:56:18   
lija30
evo mene!Nazaj iz ctg-ja!Sreček prav lepo bije, o popadkih pa še ni duha ne sluha-Mi je una naprava sam ene 4 krat v pol urce kolikor sem bila prikopljena prešla vrednost 20, tko da baje da to še no to!
Je blo pa baje danes ponoči v Kranjski porodnišnici noro, jih je 9 prišlo rodit, tko da je kr gužva!Tko,da luna očitno deluje!:)))))

Me je pa danes privič postalo malo strah poroda.Ko sem imela ctg-itak to ležiš tam kjer so porodne sobe, je zraven ena rojevala.Se je tako drla in stokala, da je blo groza.Me je pošteno postalo strah.Tko,da se bo treba zdej kr fejst psihično pripravit na vse.:))))user posted image

Jutri imam pa še pregled pr svoji G, tko da bomo videl kaj bo še ona kej povedala!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
22.9.2010 13:56:24   
naja17
nina saj pridem veš, sam so kle že vse nek čist prot koncu, pa sam o tem klepet teče... jest sem še na tem, da mi trebuh kej zraste, pa čakam da bom kej začutla user posted image ....

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
22.9.2010 14:07:21   
lija30
naja17 Lilypie Maternity tickers
naja17 user posted image
boš vidla kako hitro ti bo minilo, in kmalu boš tudi ti pisala o tem kako že čakaš da se znebiš trebuščka:))))))user posted image

Men je cela nosečnost ful hiter minila!Vlečti pa semi je začelo pri 34 tednu, ko že sam ne veš kaj bi počel, k ti gre že vse na živce.Trebuh te moti pri spanju, pa sploh ko gre za prvo nosečnosti si ves na trnih, a boš zaznal popadke, .........

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
22.9.2010 14:20:53   
naja17
lija user posted image , sej vem ja... zdej bi se pač rad pokazala, pol se bom pa skrivala k bom zih k balon (un ta leteč k grejo človečki notr, ne navadn rojstnodnevn)....

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
22.9.2010 14:22:58   
lija30
ti pa si:)))))), vse nosečnice so lepe:), tko da nobena ni kot balon!
Se sploh ne smeš obremenjevat kolk kg boš pridobila, k se da vse potem izgubit.
Tko,da ti sam uživej v nosečnosti, jej ko ti paše in kar ti paše, pa hodi na sprehode pa bo čist ok!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
22.9.2010 18:49:46   
poka29
Ojla!

Še jaz po dolgem časuuser posted image  Ne bo nas zmanjkalo klepetulj, tudi v letu 2011. Jest sem januarka,tako da je še kar nekaj časa. Sicer pa se dva tedna nazaj imela morfologijo in je blo vse ok, le želodčka se ni dobro videlo, zato sem mela danes še kontrolo. In danes se je tud ta pokazal, tko da smo zdej malo bolj mirni. Me je pa začelo boleti v predelu sramne kosti-ali morda katera ve, do kdaj ta bolečina lahko traja-do konca nosečnosti?? Upam, da ne-saj ne da bi blo tko hudo, ni pa prijetno.
Čestitke archie user posted image user posted image

Vsem, ki pa bostev kratkem rodile, pa čim "lažji" porod.

A mogoče katera ve za kako dobro knjigo o dojenčkih, ki bi se jo splačalo prebrat. Teh knjig je toliko, pa ne vem katere izmed njih so dobre.

Toliko za dans, se bom pa potrudla da postanem večja klepetuljauser posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
22.9.2010 21:35:20   
iskrca
hey hey, se še jst po dolgem času spet mal oglasim. Dnevi mi ful hitr minevajo, skoz akcija, za katero poskrbi moja mala sončica, pol pa ob 8 dol pademuser posted image  
Mi je ful fajn brat tiste ki ste že čisto pri koncu, kje je še to pri meniuser posted image  No sej, upam da ne bo prehitro okoli, ker imam kar en tak čuden občutek, da bi rada še mal izkoristila čas samo za mojo user posted image , ker potem ne bom imela več tok časa zanjo. A ma še katera drugouser posted image  take prebliskeuser posted image  
Ampak sej vem, da bo tud pol čist dost časa za obauser posted image  in tud glede ljubezni ni nobenega dvoma, da ne bi imela drugega user posted image toook rada kot mojouser posted image .... Sm čudna aneuser posted image   Sej se bom skuliralauser posted image

archie čestitke za tvojo sončicouser posted image user posted image user posted image  uživajta v cartanju!!
Glede hrane v porodnišnici, pa pri nas v Kr ni bilo nikol problema(materam prijazna porodnišnica- pri men je držalouser posted image ). Zjutraj so nam malčke vzeli in jih umili ter preoblekli, me pa smo imele čas za tuš in zajtrkuser posted image . Se spomnim, ko so mi jo en dan po zajtrku pripeljale nazaj in je blo dretje laaaačnauser posted image , jst sem pa še jedla in sem hotla seveda vstat in jo podojit, pa mi je rekla sestra: Ne ne, najprej se mora mami najest, da boš potem lahko tud ti kaj jedlauser posted image . Čez dan sva imele pa očitno tud tak ritem, da je šlo ravno čez. Je bla pa mala točna ko urca, na točno tri ureuser posted image user posted image  

lija30 tud men se je pol na konc vleklo za po** Pa itak poln pričakovanj, men na konc (mala je zamujala 15 dniuser posted image ) zadnji teden niti minute niso več minevale. Bo pa tokrat definitivno čist drugač, nama bo user posted image  čist prehitro minila ob naših navihancihuser posted image

sem se čist razčvekala, zdej sem pa res že za v horizontalo.
Lepo bodite in božajte svoje bušije (jst svojega še ne morem, razen ena dva šlaufauser posted image )

(odgovor članu poka29)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.9.2010 23:51:24   
Nina33
Čer!
Lija
, je "zabavno" poslušat kako druge rojevajo, ne? Ne skrbi, dve user posted image nista glih in niti 2 poroda ne, tako, da se ne pusti prestrašit in samo pozitivno naprej user posted image . Moj porod ni bil prav nič grozno, grozno bolečega, pa nisem nikoli bila v kaki hudi formi al kej tacga user posted image . Si pa zmatrana poj, to je pa res.
Jaz pa nisem bila nič sita bauha in dejstva, de sem user posted image user posted image Je res, da sem ornk trebuh šele proti koncu dobila in da sem rodila dober teden "prezgodi", ampak... Men je to en tak fleten cajt (bil in je user posted image ), sploh ko so ta dobri hormoni na pohodu. Skrbi so pa vedno, tko to gre.
Iskrca, mene včasih tut mal stisne, če se bom lahko mišku tudi po rojstvu drugega bitja tolk posvečala, de mu ne bo prehudo user posted image Rada ga bom itak vedno imela najbolj a svetu, tako kot prihajajoče dete pa vse bodoče tut user posted image , samo cajta upam, da bo dost, da to tut pokažem. Pa sej bo, tut tvoja bo že kar velika takrat.
Poka, super za viden želodček, verjamem, da te je skrbelo. Mi imamo pa še 6 dni do morfologije, sem prav vesela, ker me zaenkrat še nič ne zvija. Ponavadi me že kar kak teden pred pregledom (tut čist navadno posvetovalnico) grabi ena taka čudna panika, de kej ne bo OK. Sam, verjamem, da je in da bo vse OK.
Naja s trebuščki je pa tko kt  z večino stvari: ko ga še ni, ni prav, ko pa je pa tut ni čist prav user posted image . Se pa strinjam z Lijo, user posted image smo pa ja vse najlepše sploh user posted image .
Patty, še samo dva dneva do PDPja?! user posted image Naj te ne pusti predolgo čakati.
Teodora, kako pa ti? Kej dogaja?
Zinchy, a boš še 2v1 druh teden za kašno kavico? Eh, če ne te bom pa kar dol v čakalnico te na uno z avtomata povabila user posted image .
Kje se pa februarki potepata?
A že vse spite? Kolk se mate ene fajn user posted image .
Lepe sanje!

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......