|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
19.11.2008 12:13:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Kam pa skriješ darila?

V veliko kartonsko škatlo v klet user posted image user posted image user posted image

Samo potem pa ne sme biti nic za jest... ker lahko pridejo miske.
ž
Saj ni nikoli nič za jest, ker drugače bi to že velika miška (le kdo je to user posted image ) prej vse požrla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

A je miska ali je mison???user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
19.11.2008 12:15:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Vse cunje pospravila, zlikala, v omaro zložila, ... zumsko garderobo dal spred, poletno pospravila user posted image , kavo v miru spila user posted image  zdej pa dam še Manci papat pol pa gassaaaa ven na sončks

Dobro, da si me spomnila, da še moram madeže zdrgnit. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 877
19.11.2008 12:17:03   
Anonimen
Men se pa nic ne da....user posted image  Kuham krompircek pa bucke.. za nas pa ne vem kaj bom...

Mi itak kosilo jemo kasneje, ker pozno zajterkujejo... jaz pa itak skoz neki meljemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
19.11.2008 12:26:47   
barbaw

Men se pa nic ne da....user posted image  Kuham krompircek pa bucke.. za nas pa ne vem kaj bom...

Mi itak kosilo jemo kasneje, ker pozno zajterkujejo... jaz pa itak skoz neki meljemuser posted image

Jaz imam v omari veliko škatlo Tofifee al kako se že napiše in se spretno branim. Ga imam ful rada, no vsi ga imamo radi, pa ga še nismo odprli. Kuhaj pa juhico in upam, da bo maja kaj pojedla, zame in za mojega pa tašča kuha. Je rekla, da zdaj še bo, jaz pa se tudi pustim strežt. user posted image  Imamo pa zmenjeno, da jaz pečem pecivo. Zadnjič se muffine, včeraj princeske in testo ni bilo dobro. user posted image  Nimam pojma zakaj. Se vidi, da nisem uporabila svojega recepta. Jutri pa bom ruske kape. A jih poznate? Mmmmmmm so dobre. Edino packarija je z njimi ampak se splača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 879
19.11.2008 12:27:19   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Mi imamo: Dnevno v barvi španskega bezga in borovničevega jogurta, kuhinjo travnato zeleno, predsobo oranžno, spalnico mordo in kopalnico ter balkon rumen user posted image  Barve so zakon user posted image
Ampak za dnevno sobo bi rada šla zopet na belo, ker me malo moti, da je zraven še veliko drugih močnih barv, npr. od user posted image  rdeča igralna blazina...

user posted image   pa kupi raje, hm, recimo blazino v barvi pistacije. Kaj češ zdaj celo dnevno na novo barvat user posted image

Tudi pri nas obožujemo barve, vendar ne pretiravamo z njimi. V vsakem prostoru je le ena stena pobarvana, ostale so bele. Manj je več user posted image

Imamo pa tudi celo paleto. Stena v predsobi nasproti vhoda je rumena, spodaj v garderobni sobi je sv. modra, zunanja stena spodnje kopalnice je čokoladno rjava+oranžna, potem zunanja stena zgornje kopalnice in hkrati kuhinje je oranžna, ena stena v spalnici je zelena, v dnevni opečnato rdeča, edino otroška soba je cela v barvah in sicer take sladoledno rumene in zelene user posted image  Aja, sem še pozabila na en velik kot nasproti kuhinje, ki zaenkrat še nima nobene funkcije, ta je pa v barvi kapučina. Pa strop v kopalnici je zlat, pride kar zanimivo v kombinaciji s (sicer zdaj že dolgočasnimi) ploščicami.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 880
19.11.2008 12:32:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Mi imamo: Dnevno v barvi španskega bezga in borovničevega jogurta, kuhinjo travnato zeleno, predsobo oranžno, spalnico mordo in kopalnico ter balkon rumen user posted image  Barve so zakon user posted image
Ampak za dnevno sobo bi rada šla zopet na belo, ker me malo moti, da je zraven še veliko drugih močnih barv, npr. od user posted image  rdeča igralna blazina...

user posted image   pa kupi raje, hm, recimo blazino v barvi pistacije. Kaj češ zdaj celo dnevno na novo barvat user posted image

Tudi pri nas obožujemo barve, vendar ne pretiravamo z njimi. V vsakem prostoru je le ena stena pobarvana, ostale so bele. Manj je več user posted image

Imamo pa tudi celo paleto. Stena v predsobi nasproti vhoda je rumena, spodaj v garderobni sobi je sv. modra, zunanja stena spodnje kopalnice je čokoladno rjava+oranžna, potem zunanja stena zgornje kopalnice in hkrati kuhinje je oranžna, ena stena v spalnici je zelena, v dnevni opečnato rdeča, edino otroška soba je cela v barvah in sicer take sladoledno rumene in zelene user posted image  Aja, sem še pozabila na en velik kot nasproti kuhinje, ki zaenkrat še nima nobene funkcije, ta je pa v barvi kapučina. Pa strop v kopalnici je zlat, pride kar zanimivo v kombinaciji s (sicer zdaj že dolgočasnimi) ploščicami.

MI pa imamo predsobo v losos barvi s tem, d aje ena stena 2 odtenka temnejša z vzorcem, predsoba je rumena, kuhinja je bela, ker je ful malo stene vidne, dnevna soba pa je malo rumena, ena stena ubijalsko rdeča, ena pa ima rumeno podlago in oranžen vzorec čez. Isto je nareje okvir okrog okna in oboka. Spalnica roza, otroška pa malo temno modra, svetlo modra, kožna in rumenkasta. Kopalnica pa je položena kar s tremi barvami ploščic (bela, rumena in modra), vmes pa je bordura. user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 881
19.11.2008 12:33:59   
barbaw
Edini prostor, kjer se še nisem naveličala barve je kopalnica. Ostalo pa bi zamenjala za kaj drugega in bolj močnega. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 882
19.11.2008 12:40:40   
CatJa
Jaz bi zamenjala tole v dnevni. In sicer v tako orng rdečo, ma ne vem, kako jo naj imenujem. Taka mal bolj temna, ampak rdeča rdeča user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 883
19.11.2008 12:51:46   
kasso

Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm.

Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita user posted image  Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati user posted image  GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj user posted image  Ampak, no ja, dokler tako lepo raste....

super user posted image user posted image user posted image dečko

Logatčanke so se menle, da grejo na skirco...kaj je to, pa ne vem, morda kak lokalni hribček user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 884
19.11.2008 12:54:07   
Anonimen
Sorry, sem morala mozu en predracun zrihtat...

barve: pri nas je v navadi da so stropi beli stene pa barvne... Trenutno smo v najemu ... ampak v najinem stanovanju pa se ne vem kakko se bom odlocila... nimam pojma, ce ne bom kar njemu prepustila itak ima vec stila in okusa kot jaz...
Samo vem da po tleh nocem imet shine keramike razen ce bi bil marmor... ampak hocem mat...ker ne mislim dvakrat na dan po tleh pomivat.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
19.11.2008 13:55:07   
Soncnica Sandra ***
Evo sva nazaj. Zunaj na sončku je bilo super. Se pa že čuti, da se bliža druga ura in da ni več tako nočan sonček.
Sva pa z Manco srečale pravega ježeka na sprehodu, madonca jo je šibal, je bil hiter kot miška.

Evo vam prilepim še eno slikico naše Mance, kako objena plišastega ježeka od strica Mitja.

user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.11.2008 13:57:09   
Soncnica Sandra ***

Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm.

Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita user posted image  Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati user posted image  GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj user posted image  Ampak, no ja, dokler tako lepo raste....

user posted image user posted image user posted image ta prav je tale tvoj poba!!!!
Tudi pri nas je bilo obdobje, ko je ful malo GH jedla, ampak je potem vse notri prinesla user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.11.2008 14:10:49   
Anonimen
**** kok je že velik Omar,pa sedi tud že user posted image user posted image user posted image .

Jaz bi zamenjala tole v dnevni. In sicer v tako orng rdečo, ma ne vem, kako jo naj imenujem. Taka mal bolj temna, ampak rdeča rdeča user posted image

Mi mamo pa kuhinjo, dnevno in  kopalnico v rdeči in beliuser posted image ,ostalo pa je zaenkrat še v beli,ker še nimamo pohištva,pa bomo pol razmišljal kakšne barve bojo,ko bo.

Sorry, sem morala mozu en predracun zrihtat...

barve: pri nas je v navadi da so stropi beli stene pa barvne... Trenutno smo v najemu ... ampak v najinem stanovanju pa se ne vem kakko se bom odlocila... nimam pojma, ce ne bom kar njemu prepustila itak ima vec stila in okusa kot jaz...
Samo vem da po tleh nocem imet shine keramike razen ce bi bil marmor... ampak hocem mat...ker ne mislim dvakrat na dan po tleh pomivat.

O to maš pa prov. Mi mamo v dnevni,kuhinji in kopalnici shine ploščice,ker je moj take zbral,mene pa zdej glava boli k jih morm skoz pucat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
19.11.2008 14:23:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

O to maš pa prov. Mi mamo v dnevni,kuhinji in kopalnici shine ploščice,ker je moj take zbral,mene pa zdej glava boli k jih morm skoz pucat user posted image .

Ja to sem v prejsnjem stanovanju obcutila....shine ploscice... ma sam pucat sem mogla cel dan...

Vsaka pikica se gor pozna...

Ma ti zdej kar svijemu daj cubjo pa ajmer v roke pa naj puca...user posted image user posted image user posted image  Ker je sam tako izbral naj pa se vidi kako je to fino...

Tudi pri pohistvu sem mu ze povedala, da ko bova opremljala da mora biti prakticno in uporabno ter lahko za vzdrzevat in cistit...

Je*bes ti lestence z 1000 in 1 kristalom ... lepo ja... zelo lepo za pogledat, ampak glava boli ko je to treba pucat.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
19.11.2008 14:27:34   
tilči
Dober dan !

Preden sem uspela vse prebrat, je pa trajalo. Smo s pregleda, danes ni bilo naše P, ampak jo je nadomeščal en druguser posted image .Bi kmalu pozabil dat napotnico za urin, če ga ne bi sestra spomnila. Mere: teža-7530g,dolžina-68,5 cm,OG-44cm.Dobil je pikico,potem se je še polulal in sva šla. Odvzem krvi imamo pa še pri 9. mesecih.Naslednji pregled 25.02.2009
Potem sva še na brzino letela potrgovinah, sem iskala kakšne tople copatke zanj,pa nisem nič pametnega našla.Kakšen predlog?
Imam pa še od Nejca skoraj nove Cicibanove copatke in čeveljčke, pa bom najprej to probala, potem pa videla, če rabim kaj kupovat.Oblečene je imel žabice, bombažne nogavičke, pa še volnene čez, pa je imel pri P čisto mrzle nogeuser posted image

Ko sem šla pa k našim na kosilo, se pa srečala Darmar in Svojeglavo, ki sta veselo vozičkale.user posted image
user posted image
Vse najboljše Taji za 7. mesecev in Evi, Gregorju, Omarju ter seveda mojemu srčku Tilnu za 6. mesecev
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.11.2008 14:32:33   
Anonimen

Ja to sem v prejsnjem stanovanju obcutila....shine ploscice... ma sam pucat sem mogla cel dan...

Vsaka pikica se gor pozna...

Ma ti zdej kar svijemu daj cubjo pa ajmer v roke pa naj puca...user posted image user posted image user posted image  Ker je sam tako izbral naj pa se vidi kako je to fino...

Tudi pri pohistvu sem mu ze povedala, da ko bova opremljala da mora biti prakticno in uporabno ter lahko za vzdrzevat in cistit...

Je*bes ti lestence z 1000 in 1 kristalom ... lepo ja... zelo lepo za pogledat, ampak glava boli ko je to treba pucat.user posted image user posted image

Ja njemu naj dam ajmer pa cunjo,on sploh ne porajtauser posted image .  Sej k bova rihtala taspodnjo kopalnico bojo pa drugačne,ker se na teh res vsaka pikica pozna,pa odtisi stopal......
Pa on bi mel kr ene poličke v dnevni pa bla bla bla. Ma ja, a bo on skoz prah brisu? Čim manj tegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
19.11.2008 14:48:24   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, pa še ena:

user posted image

vav ful je cute slikca, pridna Manca da tako pomaga.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 892
19.11.2008 14:49:34   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan.

ja mene bi že panika pri taki vročini user posted image user posted image user posted image user posted image za Vidka

Barbaw, ma jaz sem najbrž res za luno kar se tiče seksa najstnic....a glede na to, da imam dve punci, bom mogla bit bolj na tekočem.

bund imamo tudi pri nas več in danes je oblekel eno preveliko puhovko, ker je tista, ki jo je imel včeraj trenutno v sušilcu...

Ma nisi za na luno, ampak starostna meja se je pomaknila zelooooooo navzdol. Bo treba pazit. To pa se je zgodilo med drugim zaradi tega, ker so že v tistem času ko sem jaz na veliko žurala hotele biti osnovnošolarke  v središču pozornosti. Prav nastvaljale so se fantom in da ne omenjam kako so hodile oblečene oz. slečene po svetu. Dobim kar glavobol ko pomislim,da bi moja taka hodila.

Zdaj pa moja fejst tečnari. Bo treba letet. šccccc

ja, saj drugače sem imela v otroštvu sosedo, ki je ornk zgodaj začela (beri 12 let) in vsem user posted image user posted image user posted image Saj se je pozneje umirila in ima fajn družino, ampak kot najtnico so jo poznali vsi le po "rada da"....srčno upam, da bom znala moje otroke drugače vzgojit. Zato pa sem jaz bila bolj pri ta poznih, ker mi je vedno hodila soseda pred oči in njeno početje se mi je gabilouser posted image . Ne vem no, pa saj najtniki se lahko še kako drugače zabavajo, za sex je cajt celo življenje....

To je vse res, samo sedaj se jim tako mudi, da je joj. Ko bo enkrat poročena kakih 10-15 let, bo itak vsega sitauser posted image

Špelin@: Uff, lepo od kolegiceuser posted image Jaz sem tudi tako srečna, ko izvem kako tako novičkouser posted image . Da se razume, je fajn, dokler se meni ne zgodiuser posted image pri drugih pa sem v 9 nebesih

hijenca: po pravici povedano jaz nisem nikoli slišala pohval za ušesni termometer. Ga imam za orientacijo, ampak še vedno raje posežem po klasičnem.  Imam pa od braunovega in se mu tudi vsake toliko malo odklopi. Hjenca, če svečke ne pomagajo, ga daj hladit v vodo s kake 36stC in mu počasi dotakaj hladnejše vode. Vročina začne padat po parih minutah v vodi. To je ukrep, ki so mi ga priporočili v bolnici, če ima otrok visoko vročino in svečka ne prime. Paracetamoli ne prime vedno, v bolnici potem dajo voltaren svečko, ki pa je za vsakdanjo uporabo kar nevarna, saj lahko ob predoziranju preveč zniža temperaturo. Jaz sem jih dobila na recept, ko smo z malim šli na morje v tujino.

CatJa: user posted image  za zdravega korenjačka!!! Ma saj se bo tud mamica lahko naspala, še malo ...GH, naša spet manj jeuser posted image

****: si uganlauser posted image  Smo vozičkale/kurile kalorije/ po sončku
kasso: ja na lokalne hribču smo bile do kolen v blatuuser posted image

nina7: ja lep razgled, pa gospa antilopa , vidim , da uživauser posted image

tilči;user posted image  za pregled in mere. A si Darmar in svojeglava sta bile pa danes caught in the actuser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 893
19.11.2008 14:51:30   
Čmrlika

ZA 7 DOPOLNJENIH

IN

ZA DOPOLNJENIH 6 MESECEV

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

user posted image user posted image user posted image          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA 7 DOPOLNJENIH

IN
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   user posted image  user posted image   user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA DOPOLNJENIH 6 MESECEV

Hvala estrella- ti pa si res prava, da se tako lepo potrudiš za naše hroščke! user posted image
Hvala tud vsem ostalim za čestitke moji Taji!
Kako čas beži, jaz mam že pravo babo doma user posted image

Cmrlika: Hojco smo ze obdelale...ce bos sla nazaj brskat pa bos nasla. Jaz sem ultra proti.

A res, veš da sem bolj ne pridna pri branju, ...hvlaa bom še malo prečekirala, čeprav sem že odločena Da je NE BO pri nas.

Srcek girll....bi te lepo prosila ce se vzdrzis vicev o policajih ker imamo mi med nami eno punco ki je policistka in je zelo fejst...in ji tole ni prav nic smesno, pa ce sem cist odkrita tud meni ne...

Ker semze zadnic vprasala pa si me spregledala, da ce so vsi policisti tok butasti ne vem zakaj jih potem klicejo ljudje ko gre kaj narobe... naj si pomagajo sami a ne... Kaj ti bo pa ena budala pomagala ki ne loci ogledala od vozniske ....in tako naprej da ne bom prevec zasla itak upam that u get the point...

Vici so fajn ampak samo taki ki nikogar ne zalijo...

user posted image , Moj ati ni butast...user posted image  mam pa vice vseeno rada...user posted image

Ej SS- kak je pa tvoja mala lušna ...sej so vsi, ampak je pa res prava babika, lepa ko ...ma ne najdem besed, pa ta lička! user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
19.11.2008 14:59:16   
Anonimen
Tilči user posted image user posted image user posted image  za pregled in mere.

Estrella a ste se načvekale? Tale antilop stolček je pa  zakon. Je moj privleku še enga ,rabljenega,pa mi je ta res bolšji. Pri unem je vse tok težko spucat....ga bom kr k moji mami peljalauser posted image

Ej Tally kje se potepaš?

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
19.11.2008 15:00:20   
Anonimen
Pa Taula se že full dolg ni javla. Kje pa on tiči,a kera veuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
19.11.2008 15:02:49   
Čmrlika
A imajo ze vsi majcki po kak zobek? Mi nimamo... njegove tecnobe pa tud ne morem zobkom pripisat ker traja ze kar vec kot mesec dni, ali pac??

Midve ga še nimava...user posted image , pa tečnoba je že minla, pa prišla pa minla, pa zbujanje ponoči, pa jamranje pa tiščanje vsega živega v usta...pa slinjenje prišlo...pa šlo., pa prišlo p šlo.....user posted image

Ah, pa pravim to danes prijateljici medicinski sestri in mi potrdi, da jih muči toooooo dolgooooooooooo časa lahko , vse dokler prebijajo...user posted image

Čmrlika mi hojice nimamo kam dat, tako, da bo moral brez nje shodit. Mlekeca papama kot velika. Za kavico pa ne vem kako se bomo sedaj zmenili, ko sma obe pešaka.

OOOOOOO bogec, zdaj ga pa je povozlo, ...user posted image  da se čimprej pozdravi! user posted image user posted image user posted image

Taja mu pošilja poljubčka! user posted image

Kavico pa boma že kdaj..uspele, ne?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
19.11.2008 15:04:15   
špelin@
O pridne, niste mi nakopale preveč branja user posted image

Kam pa skriješ darila?

V veliko kartonsko škatlo v klet user posted image user posted image user posted image

Samo potem pa ne sme biti nic za jest... ker lahko pridejo miske.
ž
Saj ni nikoli nič za jest, ker drugače bi to že velika miška (le kdo je to user posted image ) prej vse požrla user posted image

A je miska ali je mison???user posted image user posted image

Ena salamensko konkretna miš user posted image

CatJa, zlat strop v kopalnici, to mora pa res zanimivo izgledati, daj 1x kakšno fotko, mene firbeeeeeeeeeeec user posted image

Pametno razmišljaš user posted image

tilči, user posted image  za Tilna.

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 898
19.11.2008 15:05:37   
kasso

Pa Taula se že full dolg ni javla. Kje pa on tiči,a kera veuser posted image

pa mya tudi ne...

Katy, kako pa Lara in nečak?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
19.11.2008 15:08:56   
Čmrlika
Tilen , Omar, Gregi in Eva...vse najboljše za pol svečke še od naju s Tajo...

Kr šibate za nama...user posted image

Sem morala voščit, miš moja mala se prebuja pa mi zgleda ne bo zneslo vsega prebrat...user posted image  ITAK!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?