špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... nina7, krasne fotke IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Temperatura mu je sedaj padla na 38.3 - 0,6 = 37,7 C, sedaj še bom počakala, ti dve urci, potem pa ga šibama k P, ker ne bom mela prej mira. Sem pa poklicala v Vošnjakovo, pa seveda nobenega dobila, ker delajo komaj od 14 ure. Kar tako naredi, pravilno IZVIRNO SPOROČILO: **** Kakor jaz berem... se zadnje case veliko masira... Joj upam, da ne bo huda... Meni je pa celo uspelo presesat stanovanje in zaviti prvo darilo za dedka mraza - za moževo starejšo nečakinjo
|