|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
19.11.2008 11:39:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Joj, ko grem vcasih za seboj prebrat me kar mine.user posted image user posted image  Slovenski jezik mi je tako opesal user posted image user posted image

Moram se bolj potruditi.

Pa sej je čist ureduuser posted image .

Kje je pa Edina kej??????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
19.11.2008 11:40:23   
Anonimen
Nina7: Joj kako lepo................................user posted image user posted image user posted image  Samo zelenje kamor pogledas.

tamla pikica je pa cist tebi podobna... user posted image user posted image

Sneg pa cakam...da ga ne bom hodila v skrinjo gledat.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
19.11.2008 11:42:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Temperatura mu je sedaj padla na 38.3 - 0,6 = 37,7 C, sedaj še bom počakala, ti dve urci, potem pa ga šibama k P, ker ne bom mela prej mira.  Sem pa poklicala v Vošnjakovo, pa seveda nobenega dobila, ker delajo komaj od 14 ure. user posted image

No super samo da mu je temperatura padla... pa noska moras pucat da ne bo slo na useska....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
19.11.2008 11:43:24   
Anonimen

Nina7: Joj kako lepo................................user posted image user posted image user posted image  Samo zelenje kamor pogledas.

Sneg pa cakam...da ga ne bom hodila v skrinjo gledat.user posted image user posted image

Ja res je lepo,sploh če je tkole sončekuser posted image .

Ja zdej pravjo da je men podobna,na začetku so pa vsi govoril da je mojmuuser posted image . So jo pa itak same oči,pa zdej sam da fotoaparat pokažem ona vriskat začneuser posted image .
Sneg bo pa baje kmal pri nas.

Ej dej kakšno slikco Omarja gor,ga že dolg nismo vidl.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
19.11.2008 11:44:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Joj, ko grem vcasih za seboj prebrat me kar mine.user posted image user posted image  Slovenski jezik mi je tako opesal user posted image user posted image

Moram se bolj potruditi.

Kakor jaz berem... se zadnje case veliko masira...user posted image user posted image user posted image  Joj upam, da ne bo huda...user posted image user posted image

Pomojem morajo imet dones en cvek? A se nic dez ne pada?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
19.11.2008 11:47:10   
Anonimen

Moram se bolj potruditi.

Kakor jaz berem... se zadnje case veliko masira...user posted image user posted image user posted image  Joj upam, da ne bo huda...user posted image user posted image

Pomojem morajo imet dones en cvek? A se nic dez ne pada?user posted image user posted image

O blagor njej.Pr nas ni nč z masažo,če pa že je pa traja dve minutiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
19.11.2008 11:48:23   
Anonimen
Grem jest mal kuhat,pol bom pa mogoče šla mal na sprehod. V Kamnik pa ne morm,mi finance ne dovolijouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
19.11.2008 11:49:11   
Anonimen

Ja res je lepo,sploh če je tkole sončekuser posted image .

Ja zdej pravjo da je men podobna,na začetku so pa vsi govoril da je mojmuuser posted image . So jo pa itak same oči,pa zdej sam da fotoaparat pokažem ona vriskat začneuser posted image .
Sneg bo pa baje kmal pri nas.

Ej dej kakšno slikco Omarja gor,ga že dolg nismo vidl.

Sem vceraj nalimala na 16 strani ga imas.... da ne bo kaj narobe ne bom se enkrat...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
19.11.2008 11:49:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm.

Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita user posted image  Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati user posted image  GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj user posted image  Ampak, no ja, dokler tako lepo raste....
Oooooo, bravo, Mark user posted image user posted image user posted image

nina7, krasne fotke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Temperatura mu je sedaj padla na 38.3 - 0,6 = 37,7 C, sedaj še bom počakala, ti dve urci, potem pa ga šibama k P, ker ne bom mela prej mira.  Sem pa poklicala v Vošnjakovo, pa seveda nobenega dobila, ker delajo komaj od 14 ure. user posted image
Kar tako naredi, pravilno user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Meni je pa celo uspelo presesat stanovanje in zaviti prvo darilo za dedka mraza - za moževo starejšo nečakinjo user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.11.2008 11:50:56   
CatJa

Res je.

Hijenca, jaz sem za Jana uporabljala ušesni termometer, dokler ni crknil, zadnjič pa sem hotela kupit digitalnega in ga prinesem domov, nam vsem zmerim temperaturo in smo imeli kao vsi 35 st. user posted image  Ga nesem nazaj, pa me hoče prodajalka prepričat, da jo pač očitno res imamo, pa sprobamo vse od tiste firme in je kazal vsak drugače, ampak vsi pa abnormalno nizko. Sem rekla, da se na takega ne morem zanest in zahtevala vračilo denarja, ter šla v lekarno kupit navadnega na živo srebro (ki je kazal cca. 36,3, kar naj bi bilo normalno). Do zdaj se mi je merjenje v ritki nekak upiralo, pa vidim, da ni nič hudega pa še najbolj natančno pokaže. Pa da se Videk čimprej pozdravi user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.11.2008 11:51:12   
Anonimen

Moram se bolj potruditi.

O blagor njej.Pr nas ni nč z masažo,če pa že je pa traja dve minutiuser posted image .

Eh....sej bo bolje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
19.11.2008 11:52:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Do zdaj se mi je merjenje v ritki nekak upiralo, pa vidim, da ni nič hudega pa še najbolj natančno pokaže. Pa da se Videk čimprej pozdravi user posted image

Jaz mojemu user posted image  z živosrebrnim termometrom merim kar pod pazduhico. Ga pač držim v naročju, mu govorim, ga nosim,... Ne znam merit v ritki user posted image

Aja, v ritki sem merila temperaturo samo naši user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.11.2008 11:53:47 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.11.2008 11:53:52   
barbaw

Moram se bolj potruditi.

Nič se ne sekiraj, še meni se včasih ne da razmišljat. user posted image

Nekaj je bil Logatec omenjam, verjetno so vse tja šle. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.11.2008 11:55:04   
špelin@
user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.11.2008 11:56:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image

Evo taki vici so mi pa svetski....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
19.11.2008 12:00:03   
barbaw

Meni je pa celo uspelo presesat stanovanje in zaviti prvo darilo za dedka mraza - za moževo starejšo nečakinjo user posted image

Kam pa skriješ darila?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 866
19.11.2008 12:01:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Nekaj je bil Logatec omenjam, verjetno so vse tja šle. user posted image

Ja neki tazga bo.... se bo kmal dez usul.user posted image user posted image

pardon:

Ja, verjetno imas prav. Kmalu bo zacelo dezevati...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
19.11.2008 12:01:34   
barbaw

user posted image

Ta je ta prav. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 868
19.11.2008 12:05:36   
špelin@
Kam pa skriješ darila?

V veliko kartonsko škatlo v klet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 869
19.11.2008 12:06:38   
Anonimen

Kam pa skriješ darila?

V veliko kartonsko škatlo v klet user posted image user posted image user posted image

Samo potem pa ne sme biti nic za jest... ker lahko pridejo miske.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
19.11.2008 12:06:53   
barbaw

Kam pa skriješ darila?

Pa nimate miši alil kakšnih škratov? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 871
19.11.2008 12:07:29   
špelin@
Kam pa skriješ darila?

ž
Saj ni nikoli nič za jest, ker drugače bi to že velika miška (le kdo je to user posted image ) prej vse požrla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
19.11.2008 12:08:22   
barbaw

Kam pa skriješ darila?

Jaz imam na srečo še toliko prostora v omarah, da lahko še noter skrijem pa na podstrešje zaenkrat. Bi ga pa radi uredili v mansardo, pa me glava peče, ko pomislim na to koliko to stane in koliko več stroškov bo potem z ogrevanjem in vse ostalo kar potegne za sabo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 873
19.11.2008 12:09:15   
Soncnica Sandra ***
Vse cunje pospravila, zlikala, v omaro zložila, ... zumsko garderobo dal spred, poletno pospravila user posted image , kavo v miru spila user posted image  zdej pa dam še Manci papat pol pa gassaaaa ven na sončks

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 874
19.11.2008 12:12:25   
barbaw

Kam pa skriješ darila?

ž
Saj ni nikoli nič za jest, ker drugače bi to že velika miška (le kdo je to user posted image ) prej vse požrla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?