Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:55:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso hijenca.....a ima vročino od tega ušeska imam eno vprašanje: A ima otrok nujno vročino, če ima vnetje ušes? Varja je ornk tečna, spi mi na rokah in ko jo odložim, vrešči vročine pa nima. calgel ne zaleže več Ni mi znala povedat, od kod ta močna vročina. Lahko, da so ušeska, lahko da so zobki, lahko ga pa kaj drugega muči. Rekla je, da ga naj opazujem, zbijam vročino, čistim nosek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:56:50
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, a ni tvoja velika pika v 4. razredu , še tri leta, pa je že normalno, da sexa, al kako , aja pa od katine je v 6.
< Sporočilo je popravil kasso -- 19.11.2008 16:57:20 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:57:25
|
|
|
|
sesil
|
kasso, ne poznam odgovora. moja se je tudi ponoči na 1,5 ure zbudila, sem jo mogla podojit da je zaspala. tudi danes v vozičku na veliko protestirala - sem jo mogla nosit. kaj vem kaj ji je. mogoče so res zobi, ampak videt ni pa nič.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 16:58:39
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil hello, danes smo se pa z Anejo samo potepale. Nikjer konkretno, ampak sva ble skozi zunaj - je blo tako lepo vreme. najstnice in sex? ko sem jaz delala v šoli, so dečve 6 rezred na veliko razpravljale o seksu, v 7 pa jih 100% že kar nekaj seksa (2-3 v razredu sigurno). žalostno ampak resnično. sekirca v Logatcu. a ni to tam kjer je skakalnica. sej tako se mi zdi. sem že bla tam gor. ma ne mi rečt, da si skakala res da sem nora, ampak tolko nora pa še nisem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:00:27
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, a ni tvoja velika pika v 4. razredu , še tri leta, pa je že normalno, da sexa, al kako , aja pa od katine je v 6. ma ne se tolko sekirat, naše ne bodo take
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:00:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan ! Preden sem uspela vse prebrat, je pa trajalo. Smo s pregleda, danes ni bilo naše P, ampak jo je nadomeščal en drug .Bi kmalu pozabil dat napotnico za urin, če ga ne bi sestra spomnila. Mere: teža-7530g,dolžina-68,5 cm,OG-44cm.Dobil je pikico,potem se je še polulal in sva šla. Odvzem krvi imamo pa še pri 9. mesecih.Naslednji pregled 25.02.2009 Potem sva še na brzino letela potrgovinah, sem iskala kakšne tople copatke zanj,pa nisem nič pametnega našla.Kakšen predlog? Imam pa še od Nejca skoraj nove Cicibanove copatke in čeveljčke, pa bom najprej to probala, potem pa videla, če rabim kaj kupovat.Oblečene je imel žabice, bombažne nogavičke, pa še volnene čez, pa je imel pri P čisto mrzle noge za uspešno opravljen pregled!!! Jaz tudi rabim kupit čeveljčke za Manco, pa ne vem katero št Ko sem šla pa k našim na kosilo, se pa srečala Darmar in Svojeglavo, ki sta veselo vozičkale. Ooooo lepo, potem je darmar še živa, sem jo hotela že poklicat kaj je z njo Vse najboljše Taji za 7. mesecev in Evi, Gregorju, Omarju ter seveda mojemu srčku Tilnu za 6. mesecev
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:01:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil hello, danes smo se pa z Anejo samo potepale. Nikjer konkretno, ampak sva ble skozi zunaj - je blo tako lepo vreme. najstnice in sex? ko sem jaz delala v šoli, so dečve 6 rezred na veliko razpravljale o seksu, v 7 pa jih 100% že kar nekaj seksa (2-3 v razredu sigurno). žalostno ampak resnično. sekirca v Logatcu. a ni to tam kjer je skakalnica. sej tako se mi zdi. sem že bla tam gor. ma ne mi rečt, da si skakala res da sem nora, ampak tolko nora pa še nisem jaz sem šla le bungee jumping od ekstremnih športov in bi še, ker je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:01:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso imam eno vprašanje: A ima otrok nujno vročino, če ima vnetje ušes? Varja je ornk tečna, spi mi na rokah in ko jo odložim, vrešči vročine pa nima. calgel ne zaleže več takle smo mi meli ene 2 dni pri 5 mesecu,sva ga peljala tud k zdravniku, ker je samo jokah tudi na rokah, pa ni ugotovil nič, samo da naj ga spremljma, potem je pa minilo samo od sebe, no čez mesec je dobil zobek, pol sva ga pa razvadla po rokah nosit in še zdej noče sam v postli zaspat...no zdej je že 2x zaspal z nama na kavču v dnevni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:02:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, sem se spomnila, da dolgujem še en odg. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, mmmm, kako mamljivo izlgeda kruhek In pridna pomočnica Ti tudi sama pečeš kruh, če se prav spomnim. Koliko pa ga spečeš na enkrat, mislim koliko kg da dobiš ven? Naenkrat (da 1x napolnim pečico) uporabim max. 1,5 kg moke. Koliko potem ven pride v teži, ne znam ocenit Vem samo, da dobim ven 3 hlebce in nekaj žemljic Pečem v pečici na dveh etažah, vmes zamenjam zgornji in spodnji pekač Zdej si mi pa dala ful dobro idejo, da bi lahko naredila še jaz kdaj žemljice . Vedno naredim samo dva velika hlebca. Bom naslednjič za spremembo naredila žemljice
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:03:34
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan ! Preden sem uspela vse prebrat, je pa trajalo. Smo s pregleda, danes ni bilo naše P, ampak jo je nadomeščal en drug .Bi kmalu pozabil dat napotnico za urin, če ga ne bi sestra spomnila. Mere: teža-7530g,dolžina-68,5 cm,OG-44cm.Dobil je pikico,potem se je še polulal in sva šla. Odvzem krvi imamo pa še pri 9. mesecih.Naslednji pregled 25.02.2009 Potem sva še na brzino letela potrgovinah, sem iskala kakšne tople copatke zanj,pa nisem nič pametnega našla.Kakšen predlog? Imam pa še od Nejca skoraj nove Cicibanove copatke in čeveljčke, pa bom najprej to probala, potem pa videla, če rabim kaj kupovat.Oblečene je imel žabice, bombažne nogavičke, pa še volnene čez, pa je imel pri P čisto mrzle noge za uspešno opravljen pregled!!! Jaz tudi rabim kupit čeveljčke za Manco, pa ne vem katero št jaz imam dvoje snežke + kombinezon pa ima tudi copatke zraven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:03:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, sem se spomnila, da dolgujem še en odg. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, mmmm, kako mamljivo izlgeda kruhek In pridna pomočnica Ti tudi sama pečeš kruh, če se prav spomnim. Koliko pa ga spečeš na enkrat, mislim koliko kg da dobiš ven? Naenkrat (da 1x napolnim pečico) uporabim max. 1,5 kg moke. Koliko potem ven pride v teži, ne znam ocenit Vem samo, da dobim ven 3 hlebce in nekaj žemljic Pečem v pečici na dveh etažah, vmes zamenjam zgornji in spodnji pekač SS: Milim, da bom k tebi prišla po inštrukcije za peko kruha, ker jaz sem totalni anti talent Estrella ti kar prileti, sploh ni panike. Te bom držala za besedo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:03:52
|
|
|
|
jana81
|
SS a Manca že stoji , no ob opori mislim ...ker NEjc če se drži roba kavča že stoji kako minuto, pol klecne, pa se spet postavi, in ne vem kakšne čeveljčke naj mu kupim, imamo ene cicibanke, samo so ful dragi, bi mu rajš zdele ko še ne hodi kupila kakšne patike z mehkejšim podplatom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:04:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
JANA: kje se pa ti skrivaš??? Vidim, da si se danes že malce oglasila. Kako kaj zdravje in počutje???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:07:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS a Manca že stoji , no ob opori mislim ...ker NEjc če se drži roba kavča že stoji kako minuto, pol klecne, pa se spet postavi, in ne vem kakšne čeveljčke naj mu kupim, imamo ene cicibanke, samo so ful dragi, bi mu rajš zdele ko še ne hodi kupila kakšne patike z mehkejšim podplatom. Ne, stoji pa še ne. Če jo držim pod pazduho, tako, da jo na rahlo podpiram stoji, da bi se pa smo kavča držala pa ne. Glede čeveljčko pa tudi jaz ne vem kakšne naj kupim, pa niti ne vem kako gredo št.oziroma kako veš kako velike kupit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:17:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS a Manca že stoji , no ob opori mislim ...ker NEjc če se drži roba kavča že stoji kako minuto, pol klecne, pa se spet postavi, in ne vem kakšne čeveljčke naj mu kupim, imamo ene cicibanke, samo so ful dragi, bi mu rajš zdele ko še ne hodi kupila kakšne patike z mehkejšim podplatom. Ne, stoji pa še ne. Če jo držim pod pazduho, tako, da jo na rahlo podpiram stoji, da bi se pa smo kavča držala pa ne. Glede čeveljčko pa tudi jaz ne vem kakšne naj kupim, pa niti ne vem kako gredo št.oziroma kako veš kako velike kupit? ma saj zdaj še naj ne bi hodili....za hčerko sem kupila šele, ko je začela hodit, če si jo držal za rokice št. 19..... greš v ciciban izmeriš in kupiš. snežke pa imam ene št. 20 in ene 21. jana, a si naredila test?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:20:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** JANA: kje se pa ti skrivaš??? Vidim, da si se danes že malce oglasila. Kako kaj zdravje in počutje??? razkazujem se sončku dokler je še, danes sem bila skoraj cel dan zunaj, noter samo toliko, da sva jedla in se previla. Zdravje je vredu, tud noseča verjetno nisem, ker se je prikazala , ker nimam več injekcije za zaščito. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Glede čeveljčko pa tudi jaz ne vem kakšne naj kupim, pa niti ne vem kako gredo št.oziroma kako veš kako velike kupit? cicibanke ima naš številko 17 (so mu še malo velike), pa ima nogico veliko 10cm, recimo addidasove ima tud 17 pa so mu že majhne, po moje je najboljše da se probajo, ker so ful različne številkice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:21:15
|
|
|
|
kasso
|
končno ni zavreščala, ko sem jo dala na posteljo in zdaj grem kuhat...mogoče se še kaj oglasim. sem hotela še povedat, da kako sem pozabljiva, oz. da doma pa ne vidim, kako je. Moj brat ima punco že 10 let in 10 let mlajšo s tem, da je letos praznovala 25 let. ampak mi je vedno delovala bolj zrelo kot sem jaz...sigurno pa je bolj resna kot brat...obstajajo izjeme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:22:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, a si naredila test? , sem dobla tardečo včeraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:26:18
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Ja čveke kam se vam pa mudi? Jaz vam ne utegnem več slediti. Mi smo že v Čatežu, Gal panča, mami pa spet na internetu - wireles vleče tudi v sobo SS jaz sem z Minisveta dobila eno zanimivo ponudbo tehle toplih škorenjčkev http://www.stonzwear.com/department.aspx?DeptId=3&&AdID=10&RD=1 za katere zbirajo prednaročila in bodo stali nekje med 27 in 34 evri. Jaz sem se za ene kar odločila in jih naročila. Hja nič - alarm, pa še kopat se gremo Se beremo morda kasneje - sedaj nisem uspela nič za nazaj prebrati in napisati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:26:19
|
|
|
|
jana81
|
kasso za Varjo, da bo kmalu boljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:26:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 413 strani Ja, pa vidve vesta, kdaj so februarčice že začele!!!! Ja 3m pred nami, kaj pa decembrke??? Danes pa moja res malo pojedla in sedaj ko sem jo skuhala brokoli in krompir je pojedla par žlič in fertik, sem ji dala še frutek in spet pr žlič in konec. Se mi bo kar zrolalo Mene tako zjezi, če otrok noče jest kasso: ja lahko ima vnetje ušesa brez vročine. Moj Andraž ga je imel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:31:07
|
|
|
|
jana81
|
včeraj sem imela malo časa in sem na kuhinjsko okno narisala tole: zdej rišem še no ko pa imam jst čas, pa vas ni nikjer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:32:40
|
|
|
|
Estrella*
|
Jana, jaz sem tu, me prav glava boli in se tečna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:33:27
|
|
|
|
jana81
|
kaj sem našla..... I DRIVE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 17:33:54
|
|
|
|
sesil
|
joj, sem sklerozna nina7, sem ti hotela že 100x napisat, pa pozabim. če nisi lih vešča v risanju, pa preriši na folijo in to projeciraj na steno. pol pa po steni prerišeš. barvat pa znaš. upam da razumeš kaj sem hotela povedat . pa veselo na delo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?