špelin@
|
Najprej čestitam Taji, Evi, Omarju, Tilnu in Gregorju!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vedno hvalim Varjo, kako ni nikoli problemov ponoči, no in to noč pa , jok in jok. Spala je le v naročju, ko sem jo polegla pa . šele ob 05:30 mi je kapnilo, da so pa mogoče zobki in zgleda, da res, ker ko sem ji namazala s Calgelom je zaspala in še vedno spi. Srčekgirll, dober star blondinsko-policajski vic, ki v stripovski obliki itak bolj pride do izraza ****, samo hec je, tega tudi MARTINA25 ne more zamerit, no Vici so pa večinoma kar vsi lahko razumljeni žaljivo: od Janezkovih, do raznih farških, pa dohtarskih, Mujo-Haso variant, gorenjskih, pa vse do tistih, ki prikazujejo, kako nesposobne so ženske v prometu,... TO SO VICI!!! Ne smemo jih resno jemat, ker bi se samo brez potrebe žrli. Estrella*, ti pa imaš nore sanje IZVIRNO SPOROČILO: **** Glede cestitk za 6 mesecev .... hmm...no mi ne damo nic na to pa ne bom nic huda ce me kar spustite... A bejž, bejž... Ne boš rekla, da ti srček ne zaigra, ko pomisliš, da je tvoj mali fantek že pol leta v tvojem naročju Naty*, mmm, ko si ravno omenila suhe slive, meni so ful zadišale... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj grem pa vilo od hrčkov spucat, potem pa Housa gledat. Se še ni začel, je pe vedno Preverjeno. Lahko noč pa lepo spite pa naj se hroščki nič ne budijo!!!! Tvojim hrčkom se pa prav krasno godi Ah, sem na 25. strani obupala in ne grem bolj za nazaj brat... Če je kaj pomembnega, mi namignite. Moram posesat stanovanje Aja, tilči in valentina2006, dobro opravite danes
|