|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
18.11.2008 9:58:16   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella jaz skoraj nobene ne poznam. Bi mogle počasi piat pod slik katera je katera. user posted image  Prepoznala sem Aljo in ANjo in Edinoos, ostale pa ne. user posted image  Se vidi, da me ni bilo na skoraj vseh srečanjih. user posted image
Kile gor ali dol, ti si tako simpatična in topla oseba. user posted image  Če pa tvoja samozavest trpi, pa boš mogla nekaj naredit, čeprav si taka pozitivka, da ni videt, da bi imela kako pomanjkanje samozavesti.

Samo na enemu si bila, kolikor se jaz spomnim, ampak prepoznala pa bi te tud na sred LJuser posted image  

Saj to me baše. No **** bi takoj prepoznala, ker po slikah vem katera je in špelino tudi, ostale pa ne.Pa mogoče Auroro tudi po slikah. Za ostale pa res ne vem katera kam spada. Bi mogle imei priponke z imeni. user posted image

Sicer bi pa jaz tudi tebe prepoznala tudi sredi NY. user posted image

oj, kaj pa mene user posted image , saj si me že videla...pa spremenila se nisem nič.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 376
18.11.2008 10:03:47   
Soncnica Sandra ***
Evo še tole: v albumu sem hotela napisat kdo je kdo, pa ni šlo, tako, da sem to napisala kar pod komentarje.

Če sem se kje zmotila, me prosim opozorite da popravim

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 377
18.11.2008 10:04:25   
kasso

Špelin@ in Hijenca jaz sem kupila zase bundo v Kik-u. In nisem dala niti 15 eur zanjo. user posted image  Mi je pa ful dobra, ker je črna z belim vzorcem in podložena s flisom, tako da je res debela in topla. Je pa bila v enem katalogu mesec dni nazaj.
špelin@ to pa velja samo zate: zakaj se še mučiš s flašo? Daj mu vse na žlico, pa se boš ti manj mučila pa Gregi bo bolj vesel. user posted image  da bi se čimprej naspala in odpočila

jaz pa sploh ne vem, kje bi dobila tako poceni bundeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 378
18.11.2008 10:04:55   
špelin@
Uspela spravit v red kopalnico!!! To je že konkreten dosežek, glede na to, da se je mali takoj, ko sem vstala od računalnika, zbudil. Ampak se je na srečo potem fino zaigral user posted image

Stanovanje je v totalnem razsulu, samo gledam okrog sebe, kje naj se česa lotim, če bom sploh uspela še kaj. Da ne bo prej Gregi prijavil, da hoče na roke... user posted image

Hvala vsem za info okrog Kik-a. Bom šla ob priliki firbcat user posted image  Estrella*, a potem Alja ne mara mlečnih kašic? Pa si ji dala za probat tudi ta sladke Lino variante?? Ker naš mali "dojenčkastih" od Hippa, alnature, babylove ipd. tudi ne mara... Moram narediti konkretno gost keksolino, frutolino, grisolino, to mu pa gre v slast user posted image  Pa da se mi ne bi katera spotaknila ob dejstvo, da linoti vsebujejo cukr! Lahko komot pride s čim drugim nahranit našega gospodiča user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 18.11.2008 10:05:15 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 379
18.11.2008 10:07:09   
špelin@
Estrella ful imaš dobre barve sten. So mi ful všeč.

Se strinjam user posted image  Obožujem barvne stene!!! Mi imamo v dnevni/spalnici močno svetlo zeleno, v jedilnici nežnejšo barvo španskega bezga, v otroški sobi pa turkizno user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 380
18.11.2008 10:09:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Uspela spravit v red kopalnico!!! To je že konkreten dosežek, glede na to, da se je mali takoj, ko sem vstala od računalnika, zbudil. Ampak se je na srečo potem fino zaigral user posted image

Stanovanje je v totalnem razsulu, samo gledam okrog sebe, kje naj se česa lotim, če bom sploh uspela še kaj. Da ne bo prej Gregi prijavil, da hoče na roke... user posted image

Hvala vsem za info okrog Kik-a. Bom šla ob priliki firbcat user posted image  Estrella*, a potem Alja ne mara mlečnih kašic? Pa si ji dala za probat tudi ta sladke Lino variante?? Ker naš mali "dojenčkastih" od Hippa, alnature, babylove ipd. tudi ne mara... Moram narediti konkretno gost keksolino, frutolino, grisolino, to mu pa gre v slast user posted image  Pa da se mi ne bi katera spotaknila ob dejstvo, da linoti vsebujejo cukr! Lahko komot pride s čim drugim nahranit našega gospodiča user posted image

Dala sem ji keksolino, pa pravi NE. Bom probala še frutolino, to je moja zadnja možnostuser posted image  V kiku je vsaj 70% robe take, da se je ne splača kupit, moraš si vzet čas in faj prebrskat, pa dobiš krasne in poceni zadeve.

ss: sem dobila mailuser posted image Hvala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 381
18.11.2008 10:10:49   
Estrella*

Se strinjam user posted image  Obožujem barvne stene!!! Mi imamo v dnevni/spalnici močno svetlo zeleno, v jedilnici nežnejšo barvo španskega bezga, v otroški sobi pa turkizno user posted image

turkize se spomnim še iz slikuser posted image Jaz imam še ful dela, ker moram še marsikaj pofarbat, pa čakam primeren časuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 382
18.11.2008 10:15:25   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Estrella jaz skoraj nobene ne poznam. Bi mogle počasi piat pod slik katera je katera. user posted image  Prepoznala sem Aljo in ANjo in Edinoos, ostale pa ne. user posted image  Se vidi, da me ni bilo na skoraj vseh srečanjih. user posted image
Kile gor ali dol, ti si tako simpatična in topla oseba. user posted image  Če pa tvoja samozavest trpi, pa boš mogla nekaj naredit, čeprav si taka pozitivka, da ni videt, da bi imela kako pomanjkanje samozavesti.

Samo na enemu si bila, kolikor se jaz spomnim, ampak prepoznala pa bi te tud na sred LJuser posted image  

Saj to me baše. No **** bi takoj prepoznala, ker po slikah vem katera je in špelino tudi, ostale pa ne.Pa mogoče Auroro tudi po slikah. Za ostale pa res ne vem katera kam spada. Bi mogle imei priponke z imeni. user posted image

Sicer bi pa jaz tudi tebe prepoznala tudi sredi NY. user posted image

oj, kaj pa mene user posted image , saj si me že videla...pa spremenila se nisem nič.

tebe tudi prepoznam sredi NY če je treba. Sem si te zapomnila, pa KAtino pa svojeglavo pa Tano, .... Tiste s srečanja sem si vse zapomnila, samo za eno nisem ztiher kateri nick ji pripada. user posted image  Ostale pa se spomnim, ki ste bile na srečanju, samo na čveku pri Alji je pa nekaj takih, ki jih ne poznam in bi mogla it po otrocih gledt, katera kam spada. Ja no Naty zdaj vem po Žanu katera je. user posted image

Glede Kika se strinjam. moraš prav posikat dobre zadeve, če jih iščeš jih najdeš (pa ne vedno).

Mi imamo vse stene barvne, ampak mi niso več všeč. Sem se jih naveličala v 3 letih. Drugo leto malamo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 383
18.11.2008 10:20:01   
Anonimen
Jaz imam pa fotoaparat...popravljen polnilec in ze dela..user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
18.11.2008 10:20:54   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz imam pa fotoaparat...popravljen polnilec in ze dela..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
18.11.2008 10:22:21   
kasso

joj kako te razumemuser posted image . Jaz sem danes en stroj dala prat, malo za silo pospravla in posesala tla....nič se ne pozna, še vedno je razsul...danes imam namen tudi kopalnico spravit v red, ker je user posted image ...za likat ful, Varja pa mi ne da mira....zdaj je pri meni v naročju...sledi uspavanje, potem pa naložim še jaz slikce in akcija.

Estrella, Naty in SS slikce sem pogledalauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 386
18.11.2008 10:28:17   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Špelin@ in Hijenca jaz sem kupila zase bundo v Kik-u. In nisem dala niti 15 eur zanjo. user posted image  Mi je pa ful dobra, ker je črna z belim vzorcem in podložena s flisom, tako da je res debela in topla. Je pa bila v enem katalogu mesec dni nazaj.
špelin@ to pa velja samo zate: zakaj se še mučiš s flašo? Daj mu vse na žlico, pa se boš ti manj mučila pa Gregi bo bolj vesel. user posted image  da bi se čimprej naspala in odpočila

jaz pa sploh ne vem, kje bi dobila tako poceni bundeuser posted image

Špelin@...bundice so bile po 15 eur,tako kot sta ti tudi že Brbaw in Estrella napisale.Dobiš ful ugodno,samo si moraš čas vzeti, da vse pregledašuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 387
18.11.2008 10:28:18   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image , sedaj pa čakamo......

kasso, Špelin@: sta bile pa pridne danesuser posted image  Jaz grem najprej pod tuš in potem rihtat dolgove..user posted image  Cune so moje prekletstvo, nikdar krajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
18.11.2008 10:33:36   
Anonimen
Spelin@:

Evo obljuba dela dolg....skret je sicer zaseden ampak posteljica pa zgleda takole:

user posted image

Tole je pa nas majcek...ki nikoli ne pride na vasa srecanja  user posted image user posted image :

user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
18.11.2008 10:35:41   
kasso

tebe tudi prepoznam sredi NY če je treba. Sem si te zapomnila, pa KAtino pa svojeglavo pa Tano, .... Tiste s srečanja sem si vse zapomnila, samo za eno nisem ztiher kateri nick ji pripada. user posted image  Ostale pa se spomnim, ki ste bile na srečanju, samo na čveku pri Alji je pa nekaj takih, ki jih ne poznam in bi mogla it po otrocih gledt, katera kam spada. Ja no Naty zdaj vem po Žanu katera je. user posted image

uni dve pa ki jih ne prepoznaš sta sesil in SS

Varjo sem uspavala brez joška...juhej...zdaj pa grem naložt slikce...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 390
18.11.2008 10:35:58   
Anonimen
Mater pomanjsala sem jih za 75% pa se vedno tok velike....user posted image

Pa kako naredite da so full majhne pa kliknes na njo pa se poveca??? Slike...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
18.11.2008 10:42:22   
Estrella*
****: res je carskauser posted image , le kako, da mali ne spi dobro v njejuser posted image Naša spi v svoji posteljci kot top, brez uspavanja in sem za to res  res veselauser posted image  Omar se pa tud spreminja, je že pravi dedec. Kolk on približno poje v 24h????Verjetno več, ker mu je teža kar poskočila

Pa da ti napišem še mojo kao dieto: zmanjšala sem ure prehranjevanja in sicer; ne jem pred 8h in ne po 18h. Ne ločujem svari , jem počasi(hudo težkouser posted image ), samo takrat ko sem res lačna in samo toliko , da sem zadovoljno sita. Bel kruh sem zamenjala za polnozrnatga. Probala bom malo več hodit in po možnosti še malo ab rocket obiskatuser posted image Sladkarije so off, če bo res kriza, dobi mama kako vrstico čokolade. Bomo videli, če bo kaj uspeha. Samo najprej moram zdržat kak mesec, da bom lahko poročalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
18.11.2008 10:44:18   
Estrella*

Mater pomanjsala sem jih za 75% pa se vedno tok velike....user posted image

Pa kako naredite da so full majhne pa kliknes na njo pa se poveca??? Slike...

Ma tisto k ti ne moreš, na shrani.si, kaj pa stran  na kateri ima anitka slike???Glej v podpisu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
18.11.2008 10:47:24   
Aurea
Še enkrat dobro jutro user posted image

Kakšen sonček imamo danes user posted image user posted image user posted image  medve bova prav kmalu šibale ven user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

ss a me prosim dodaš, ker ne vidm tvojga albuma user posted image

Mene tudi, prosim!

Naty, luštne slikce! Vidim, da Žana tudi zanima glasba, lepo, lepo. Katera je pa gospodična zraven? A ni on z Anjo-Tio? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Ooooojoj.....Upam in želim vama da zdajle prav lušno pančata user posted image

Hoj Čmrlika,ja, sva kar potegnili do 10h. user posted image  za bundo, to je res najslajše, ko dobiš tobro zadevo za tako znižano ceno.

****, a nimate odejice z lokom? Potem je pa verjetno res fino, če bi kupila kakšne viseče igračke... In tudi tebi user posted image  za šoping.

Estrella, a lahko še mene dodaš za gledat album, prosim!

Estrella Kile gor ali dol, ti si tako simpatična in topla oseba. user posted image  Če pa tvoja samozavest trpi, pa boš mogla nekaj naredit, čeprav si taka pozitivka, da ni videt, da bi imela kako pomanjkanje samozavesti.

Se podpišem. Za spodbudo: user posted image

Špelin@, a vaša noč je bila potem tudi bolj tako tako user posted image  Ja, naša tudi sovraži flaško, zato moramo vse dajati po žlički... jih pa vsaj odvajati  ne bo treba user posted image

Grem zdaj zdrgnit WC,  user posted image

O groza, a si me morala spomniti user posted image  user posted image  user posted image  

Tana7, potem nam pa skuhaj kakšnega tle gor, meni se včasih čajček namesto kave prov prileže user posted image  Hm, kakšna fora s tem umivanjem zob... ne vem, če bi pri meni kaj zaleglo, verjetno bi samo zobno pasto prej porabila user posted image .

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 394
18.11.2008 10:50:26   
Aurea

turkize se spomnim še iz slikuser posted image Jaz imam še ful dela, ker moram še marsikaj pofarbat, pa čakam primeren časuser posted image

Mi imamo: Dnevno v barvi španskega bezga in borovničevega jogurta, kuhinjo travnato zeleno, predsobo oranžno, spalnico mordo in kopalnico ter balkon rumen user posted image  Barve so zakon user posted image
Ampak za dnevno sobo bi rada šla zopet na belo, ker me malo moti, da je zraven še veliko drugih močnih barv, npr. od user posted image  rdeča igralna blazina...

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 395
18.11.2008 10:53:39   
Aurea
user posted image Greva medve na sončka, punce, lepo se imejte!

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 396
18.11.2008 10:54:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Mi imamo: Dnevno v barvi španskega bezga in borovničevega jogurta, kuhinjo travnato zeleno, predsobo oranžno, spalnico mordo in kopalnico ter balkon rumen user posted image  Barve so zakon user posted image
Ampak za dnevno sobo bi rada šla zopet na belo, ker me malo moti, da je zraven še veliko drugih močnih barv, npr. od user posted image  rdeča igralna blazina...

Saj te imam med prijateljiuser posted image Sem še enkrat poslala vabilo. Povej če vidiš

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 397
18.11.2008 11:11:30   
hijenca
Dober dan!

Da vam povem, kaj sem že jaz danes vse nardila. Zbudila sem se ob 7. uri, takoj za mano Videk. Ob 7.15 kliče ati, da prodajamo moj avto in da pridejo po 8 uri gledat avto. Ura 7.45, mali končno dobi flaško, pridejo že prvi gledat. Midva se notri hranima, oni zunaj gledajo avto. Nato mama na hitro skoči ven, kjer že na pol proda avto, ko se pripeljejo drugi, kateremu je moj lubi že skoraj obljubil avto in pride skoraj do pretepa zaradi 14 let stare gare. Na koncu moram oblečt Videka kot eskimca in gremo  uredit prepis, HB da sma si z Vidkom uspela zrihtat prevoz, ker drugače bi zmrznila zunaj. Ob 10 uri sma bila doma, prodala avto in imava sedaj € za bundouser posted image , ampak nikamor ne morema, ker nimama avta. user posted image user posted image user posted image

Sedaj sem si končno nardila nekaj za jest. Pridem kasneje nazaj.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 398
18.11.2008 11:25:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Super barve user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
prodala avto in imava sedaj € za bundouser posted image , ampak nikamor ne morema, ker nimama avta. user posted image user posted image user posted image

****, čudovita posteljica user posted image  Joj, kakšen fant je že Omar... Se ga še spomnim kot čisto majhnega čmrljčka...

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 399
18.11.2008 11:26:12   
špelin@
Pa da ti napišem še mojo kao dieto: zmanjšala sem ure prehranjevanja in sicer; ne jem pred 8h in ne po 18h. Ne ločujem svari , jem počasi(hudo težkouser posted image ), samo takrat ko sem res lačna in samo toliko , da sem zadovoljno sita. Bel kruh sem zamenjala za polnozrnatga. Probala bom malo več hodit in po možnosti še malo ab rocket obiskatuser posted image Sladkarije so off, če bo res kriza, dobi mama kako vrstico čokolade. Bomo videli, če bo kaj uspeha. Samo najprej moram zdržat kak mesec, da bom lahko poročalauser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?