Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:04:22
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Barbaw, ma jaz sem najbrž res za luno kar se tiče seksa najstnic....a glede na to, da imam dve punci, bom mogla bit bolj na tekočem. bund imamo tudi pri nas več in danes je oblekel eno preveliko puhovko, ker je tista, ki jo je imel včeraj trenutno v sušilcu... Ma nisi za na luno, ampak starostna meja se je pomaknila zelooooooo navzdol. Bo treba pazit. To pa se je zgodilo med drugim zaradi tega, ker so že v tistem času ko sem jaz na veliko žurala hotele biti osnovnošolarke v središču pozornosti. Prav nastvaljale so se fantom in da ne omenjam kako so hodile oblečene oz. slečene po svetu. Dobim kar glavobol ko pomislim,da bi moja taka hodila. Zdaj pa moja fejst tečnari. Bo treba letet. šccccc ja, saj drugače sem imela v otroštvu sosedo, ki je ornk zgodaj začela (beri 12 let) in vsem Saj se je pozneje umirila in ima fajn družino, ampak kot najtnico so jo poznali vsi le po "rada da"....srčno upam, da bom znala moje otroke drugače vzgojit. Zato pa sem jaz bila bolj pri ta poznih, ker mi je vedno hodila soseda pred oči in njeno početje se mi je gabilo . Ne vem no, pa saj najtniki se lahko še kako drugače zabavajo, za sex je cajt celo življenje....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:06:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ hijenca, bom fajn stiskala pestke za Vidka Drugače sem pa jaz zdajle čisto A veste, da sem šla po netu vohljat za eno kolegico (sem šla gledat, če se je vmes kaj javila), potem pa naletim na post še ene, ki jo poznam, in izvem prekrasno novičko Ma sem res vesela, je ena taka res zlata mamica in bodo imeli še enega Juhuhu za kolegico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:08:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Jaz sem tudi že čisto pod štromom, pa kaj ko P začne delat komaj ob 13.30.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:10:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Jaz sem tudi že čisto pod štromom, pa kaj ko P začne delat komaj ob 13.30. V Vošnjakovo ga pelji. V bolnici te ne bodo sprejeli.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 19.11.2008 11:13:44 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:11:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Barbaw, ma jaz sem najbrž res za luno kar se tiče seksa najstnic....a glede na to, da imam dve punci, bom mogla bit bolj na tekočem. bund imamo tudi pri nas več in danes je oblekel eno preveliko puhovko, ker je tista, ki jo je imel včeraj trenutno v sušilcu... Lepo si tole napisala. Ma nisi za na luno, ampak starostna meja se je pomaknila zelooooooo navzdol. Bo treba pazit. To pa se je zgodilo med drugim zaradi tega, ker so že v tistem času ko sem jaz na veliko žurala hotele biti osnovnošolarke v središču pozornosti. Prav nastvaljale so se fantom in da ne omenjam kako so hodile oblečene oz. slečene po svetu. Dobim kar glavobol ko pomislim,da bi moja taka hodila. Zdaj pa moja fejst tečnari. Bo treba letet. šccccc ja, saj drugače sem imela v otroštvu sosedo, ki je ornk zgodaj začela (beri 12 let) in vsem Saj se je pozneje umirila in ima fajn družino, ampak kot najtnico so jo poznali vsi le po "rada da"....srčno upam, da bom znala moje otroke drugače vzgojit. Zato pa sem jaz bila bolj pri ta poznih, ker mi je vedno hodila soseda pred oči in njeno početje se mi je gabilo . Ne vem no, pa saj najtniki se lahko še kako drugače zabavajo, za sex je cajt celo življenje.... Lepo si tole napisala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:13:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Barbaw, ma jaz sem najbrž res za luno kar se tiče seksa najstnic....a glede na to, da imam dve punci, bom mogla bit bolj na tekočem. bund imamo tudi pri nas več in danes je oblekel eno preveliko puhovko, ker je tista, ki jo je imel včeraj trenutno v sušilcu... Ma nisi za na luno, ampak starostna meja se je pomaknila zelooooooo navzdol. Bo treba pazit. To pa se je zgodilo med drugim zaradi tega, ker so že v tistem času ko sem jaz na veliko žurala hotele biti osnovnošolarke v središču pozornosti. Prav nastvaljale so se fantom in da ne omenjam kako so hodile oblečene oz. slečene po svetu. Dobim kar glavobol ko pomislim,da bi moja taka hodila. Zdaj pa moja fejst tečnari. Bo treba letet. šccccc Ce smem dodat. Vse je v vzgoji... Otroci so spuzve in ko od malega vsrkavajo en vzorec potem pa ko so najstniki hocemo da na ta vzorec pozabijo... Ce ga ali jo ze v vrcu sprasujejo a imas ze kakega fanta ali obratno..in ce mama nosi globoke dekolteje pa.. kaka sestricna mninikiklico pa tovarisica uhan v nosu in.... Vse to so vzorci...vsa okolica in nas dom in potem pridejo taki rezultati kot so.. Ker sem bila sama tak otrok, ki je odrastel v takem svetu in ker vidim sedaj se drugo stran lahko recem samo HB da zivim kjer zivim...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:14:59
|
|
|
|
hijenca
|
Zdaj pa bom res pop*****. Ta moj preljubi termometer Lanaform 4 v 1, po novem zmeri v enem ušesku normalno temperaturo, v drugem ušesku pa vročino. HB, da imam tistega navadnega elektronskega, da lahko sproti preverim. Kličem Baby center in rečem, kaj je blo, pa mi reče, da so imeli zelo veliko pritožb glede tega termometra, ko pa smo ga kupovali, pa je bil oh in ah super in super. Nesla ga bom nazaj in bom zahtevala denar nazaj. Me pa zanima kateri termometer res pravilno meri v ušesku, kakšne izkušnje imate in katere uporabljate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:15:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan. ja mene bi že panika pri taki vročini za Vidka Barbaw, ma jaz sem najbrž res za luno kar se tiče seksa najstnic....a glede na to, da imam dve punci, bom mogla bit bolj na tekočem. bund imamo tudi pri nas več in danes je oblekel eno preveliko puhovko, ker je tista, ki jo je imel včeraj trenutno v sušilcu... Ma nisi za na luno, ampak starostna meja se je pomaknila zelooooooo navzdol. Bo treba pazit. To pa se je zgodilo med drugim zaradi tega, ker so že v tistem času ko sem jaz na veliko žurala hotele biti osnovnošolarke v središču pozornosti. Prav nastvaljale so se fantom in da ne omenjam kako so hodile oblečene oz. slečene po svetu. Dobim kar glavobol ko pomislim,da bi moja taka hodila. Zdaj pa moja fejst tečnari. Bo treba letet. šccccc Ce smem dodat. Vse je v vzgoji... Otroci so spuzve in ko od malega vsrkavajo en vzorec potem pa ko so najstniki hocemo da na ta vzorec pozabijo... Ce ga ali jo ze v vrcu sprasujejo a imas ze kakega fanta ali obratno..in ce mama nosi globoke dekolteje pa.. kaka sestricna mninikiklico pa tovarisica uhan v nosu in.... Vse to so vzorci...vsa okolica in nas dom in potem pridejo taki rezultati kot so.. Ker sem bila sama tak otrok, ki je odrastel v takem svetu in ker vidim sedaj se drugo stran lahko recem samo HB da zivim kjer zivim... Se strinjam!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:16:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa bom res pop*****. Ta moj preljubi termometer Lanaform 4 v 1, po novem zmeri v enem ušesku normalno temperaturo, v drugem ušesku pa vročino. HB, da imam tistega navadnega elektronskega, da lahko sproti preverim. Kličem Baby center in rečem, kaj je blo, pa mi reče, da so imeli zelo veliko pritožb glede tega termometra, ko pa smo ga kupovali, pa je bil oh in ah super in super. Nesla ga bom nazaj in bom zahtevala denar nazaj. Me pa zanima kateri termometer res pravilno meri v ušesku, kakšne izkušnje imate in katere uporabljate? S katerim si pa merila v ritki?? Po mojih izkušnjah v ušesku noben termometer ne izmeri točne oz. enake temperature, zato za natančno merjenje vedno uporabljam samo živosrebrnega!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:17:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa bom res pop*****. Ta moj preljubi termometer Lanaform 4 v 1, po novem zmeri v enem ušesku normalno temperaturo, v drugem ušesku pa vročino. HB, da imam tistega navadnega elektronskega, da lahko sproti preverim. Kličem Baby center in rečem, kaj je blo, pa mi reče, da so imeli zelo veliko pritožb glede tega termometra, ko pa smo ga kupovali, pa je bil oh in ah super in super. Nesla ga bom nazaj in bom zahtevala denar nazaj. Me pa zanima kateri termometer res pravilno meri v ušesku, kakšne izkušnje imate in katere uporabljate? Najbolj točen je še vedno navaden na živo srebro. Pa tisti, ki ga uporabljajo v bolnici so dobri. Otsalo pa je vprašanje. Bi verjetno mogla dat zelo veliko denarja zanj. >Pri ušesu je ful problem kako se vsede termometer. Če ni pravilno nastavljen ne izmeri prav temp.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:18:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa bom res pop*****. Ta moj preljubi termometer Lanaform 4 v 1, po novem zmeri v enem ušesku normalno temperaturo, v drugem ušesku pa vročino. HB, da imam tistega navadnega elektronskega, da lahko sproti preverim. Kličem Baby center in rečem, kaj je blo, pa mi reče, da so imeli zelo veliko pritožb glede tega termometra, ko pa smo ga kupovali, pa je bil oh in ah super in super. Nesla ga bom nazaj in bom zahtevala denar nazaj. Me pa zanima kateri termometer res pravilno meri v ušesku, kakšne izkušnje imate in katere uporabljate? Jah teli termometri so men bl tko. Jest prisegam na navadnega,pa ji v ritki zmerim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:21:41
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa bom res pop*****. Ta moj preljubi termometer Lanaform 4 v 1, po novem zmeri v enem ušesku normalno temperaturo, v drugem ušesku pa vročino. HB, da imam tistega navadnega elektronskega, da lahko sproti preverim. Kličem Baby center in rečem, kaj je blo, pa mi reče, da so imeli zelo veliko pritožb glede tega termometra, ko pa smo ga kupovali, pa je bil oh in ah super in super. Nesla ga bom nazaj in bom zahtevala denar nazaj. Me pa zanima kateri termometer res pravilno meri v ušesku, kakšne izkušnje imate in katere uporabljate? S katerim si pa merila v ritki?? Po mojih izkušnjah v ušesku noben termometer ne izmeri točne oz. enake temperature, zato za natančno merjenje vedno uporabljam samo živosrebrnega! Merila sem z navadnim elektronskim, takšnim ko jih imajo v porodnišnici. Ker je tako nemiren, ko mu merim temperaturo, da z navadnim na živo srebro ne morem zmerit. Pa porka duš, dala sem 45 € za smotan termometer, pa tak klump.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:22:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj tocen je se vedno zivosrebren... jaz imam sicer enga digitalca starega 13 let ampak je tocen ker je made in japan... Drugace pa to naj bi bila temperatura tam okrog 39.1...Nujno ga moras shladit in mu dat nekaj proti temperaturi al svecko al pa sirup!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:25:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Najbolj tocen je se vedno zivosrebren... jaz imam sicer enga digitalca starega 13 let ampak je tocen ker je made in japan... Drugace pa to naj bi bila temperatura tam okrog 39.1...Nujno ga moras shladit in mu dat nekaj proti temperaturi al svecko al pa sirup!!!! Če si mu že dala kaj za zbijanje vročine pazi, da mu ne daš druge doze prehitro. Zbijaj mu z mrzlimi obkladki pa zrihtaj si prevoz al pa taxi pa v Vošnjakovo k dežurenmu. Pa fajn ga zadekat ko greš pa obvezno ušesa zaščiti. Doma ga imej v čimbolj lahkih in ohlapnih oblačilih (pižama).
< Sporočilo je popravil barbaw -- 19.11.2008 11:26:08 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:29:19
|
|
|
|
CatJa
|
Zdravo, čvekice! Naj najprej voščim današnjim 6 in 7 mesečnikom: Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Najbolj tocen je se vedno zivosrebren... jaz imam sicer enga digitalca starega 13 let ampak je tocen ker je made in japan... Drugace pa to naj bi bila temperatura tam okrog 39.1...Nujno ga moras shladit in mu dat nekaj proti temperaturi al svecko al pa sirup!!!! Če si mu že dala kaj za zbijanje vročine pazi, da mu ne daš druge doze prehitro. Zbijaj mu z mrzlimi obkladki pa zrihtaj si prevoz al pa taxi pa v Vošnjakovo k dežurenmu. Pa fajn ga zadekat ko greš pa obvezno ušesa zaščiti. Doma ga imej v čimbolj lahkih in ohlapnih oblačilih (pižama). Ja seveda predozirat ga pa ne smes... ce si mu ze dala potem ga hladi magari v ogreti kopalnici z mlacno kopeljo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Zdravo, čvekice! Naj najprej voščim današnjim 6 in 7 mesečnikom: Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... velik fant.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:33:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Zdravo, čvekice! Naj najprej voščim današnjim 6 in 7 mesečnikom: Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... Še en težkokategornik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, ko grem vcasih za seboj prebrat me kar mine. Slovenski jezik mi je tako opesal Moram se bolj potruditi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Zdravo, čvekice! Naj najprej voščim današnjim 6 in 7 mesečnikom: Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... Lepo da se nam javis...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali je danes kaksno srecanje? Kaksen cvek? Ker ni niti Estrelle in ne naty tudi Edinaos ....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:37:06
|
|
|
|
Anonimen
|
katina: sele sedaj sem videla, da si se javila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
No takle mamo pa mi vsak dan,če ni megle Pa še ena slikca Gaje **** ko bo pa sneg pa poslikam pa nalimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
barbaw... dej napisi kaj prosim.... ker tole je grozno - samogovori...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 11:39:17
|
|
|
|
hijenca
|
Temperatura mu je sedaj padla na 38.3 - 0,6 = 37,7 C, sedaj še bom počakala, ti dve urci, potem pa ga šibama k P, ker ne bom mela prej mira. Sem pa poklicala v Vošnjakovo, pa seveda nobenega dobila, ker delajo komaj od 14 ure.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?