|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
20.11.2008 22:02:16   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Katastrofa!A verjamete,da se tole nasilje med boljšimi in slabšimi učenci že v 2.razredu kaže?To se je Tamari zgodilo,ker je pisala matematiko boljše od enega sošolca.On ji je bol tolk fouš,da jo je na hodniku spotaknil,da se je full udarlauser posted image .Ja,drage moje veliko dela nas čaka in jekleni živci bodo prou prišli.

jao jao user posted image user posted image user posted image  
sej, pol je pa tuki še ta tanov sistem, ko jih neki ločujejo po ocenah, budaleuser posted image user posted image user posted image , da bojo ja še večje razlike med njimi. Sej se bojo še pobil med sabo, al se bo pa začelo tako kot v ameriki, ko pride nekdo v šolo in začne streljat. user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
20.11.2008 22:02:23   
Bajsa
Kar se pa nasilja v šoli tiče, pa adijo! Jaz upam, da bomo znale naše otroke naučit spoštovat sebe in druge, da jih bomo vzgojile v zrele ljudi. Jaz sem res proti nasilju in tepežu, je pa res, da bom Zalo zih naučila, da prva nikoli ne sme udart al pa žalit, ampak zase se pa mora znat postavt. Bo močna baba, ko mama user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.11.2008 22:02:30   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ja, tole na Trenjih je pa res zaskrbljujoče user posted image  Sej ko začneš študirat v kakšen svet smo rodile te naše otročke lohk samo user posted image , ampak punce, v naših rokah je tist moč, ki jih bo naučila drugače in mi lahko naredimo lepši svet za naše user posted image

Tudi sama mislim, da največ vzorcev vedenja otroci prinesejo od doma. Tako da nas čaka res veliko delo. Pa saj bomo zmogli - mi smo februarčki. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.11.2008 22:02:49   
dolenjka

Ja, tole na Trenjih je pa res zaskrbljujoče user posted image  Sej ko začneš študirat v kakšen svet smo rodile te naše otročke lohk samo user posted image , ampak punce, v naših rokah je tist moč, ki jih bo naučila drugače in mi lahko naredimo lepši svet za naše user posted image

zelooo lepo sio to napisala user posted image

No Bajsa, a ti povem da je to naredila na začetku večernega dojenja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
20.11.2008 22:04:14   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Kar se pa nasilja v šoli tiče, pa adijo! Jaz upam, da bomo znale naše otroke naučit spoštovat sebe in druge, da jih bomo vzgojile v zrele ljudi. Jaz sem res proti nasilju in tepežu, je pa res, da bom Zalo zih naučila, da prva nikoli ne sme udart al pa žalit, ampak zase se pa mora znat postavt. Bo močna baba, ko mama user posted image

To pa podpišem. Branit pa se tudi morajo znat oz. postavit zase. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
20.11.2008 22:04:57   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No Bajsa, a ti povem da je to naredila na začetku večernega dojenja user posted image

Mogoče ti pa hoče kej povedat user posted image Mogoče bi se pa odstavla. No jaz ne morem bit pametna, ti boš že vedla. Ti pa želim, da se ti hitr zaceli, pa da te nikol več ne vgrizne, ker vem kako zelo svinjsko to boli!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
20.11.2008 22:08:12   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jencili, v Kopru nubijevih žličk nimajo že neki cajta. JE rekla, da jih naročajo samo da jih iz skladišča ne morejo dobit. Proim ppoglej če jih imeta v Kranju.

Pina-1 če iščeš tiste ki kažejo toploto jih imajo pri nas v Lj v centru, no ja saj imeli so jih še v ponedeljek

Maj to so žlice od Nubija, ki so kar dolge in ne vem alis o občutljive na toploto ali ne. ( je jencili včeri pripopala link). Ona ma eno tako žlico in jaz bi rabla za kašice. ČE jih jencili sluajno ne dobi, bom tebe poprosila da mi jih nabaviš, če jih v lj imajo.

OK bom jutr še enkrat pogledala.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
20.11.2008 22:09:13   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mogoče ti pa hoče kej povedat user posted image Mogoče bi se pa odstavla. No jaz ne morem bit pametna, ti boš že vedla. Ti pa želim, da se ti hitr zaceli, pa da te nikol več ne vgrizne, ker vem kako zelo svinjsko to boli!

Glede na to, da je to samo 1x naredila tega ne bom tako smatrala, sploh pa ne ker tako lepo poje obe user posted image  Očitno je tudi ona kdaj huda name user posted image  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
20.11.2008 22:09:19   
listek1

bajsa, tud jest se podpišem pod tole, sam, da bo močn desc, tako kot ati. JEst vedno govorim, če ga bova znala pol tako vzgojit, kot sta mojadva mene, bom zelo vesela. Rada bi pa dosegla tudi to, da če bo imel kakršen koli problem, da se lahko obrne na naju, da bomo skupaj poiskali rešitev,..... Da bomo držali skupaj v dobrem in slabem user posted image  Resnično upam, da bo imel vedno v glavi, da sva tukaj, da lahko vedno računa na naju. matr sem zafilozofirala user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
20.11.2008 22:13:02   
jencili
aja punce, jst sm tud slikala...sam niso nevem kaj slike...no razen Lane (od Misar) pozerkeuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
20.11.2008 22:13:47   
Maj78

Jaz pa sploh ne znam zgleda iskat po tem e-bayu user posted image  Iščem kake zimske, ''kosmate'' copatke, al pa čeveljčke, ampak mehke, pa prov nč ne najdem user posted image  
Bamby, Ella, na pomoč user posted image

Zakaj ne pogledaš na tej spletni strani

http://www.mojskratek.si/kajnamalenogice.html

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
20.11.2008 22:14:56   
jencili
no ja, vidi se nas, se pa vidi, da ne bi bla za fotografa...če kera želi, naj mi sporoči mail...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
20.11.2008 22:23:52   
lillchy123
čer
vidim, da ste spet v elementu. mene moj že čaka, da greva gledat film, tko da leetiiiim predem pouser posted image . sam tolk da vam zaželim nočko
pa user posted image   user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
20.11.2008 22:24:41   
jencili
sm ubrala drugo tehniko in pošiljam slikce vsem, katerim jih je poslala Februarka. Če pa se še kera najde, pa naj mi sporoči na ZS

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
20.11.2008 22:31:11   
MetiLu
Čer!
KOmaj sem se prebila, zdej pa nimam volje komentirat user posted image  brez zamere user posted image

Pina, za cuclej ti bom ful hvaležna, če jih boš dobila, mi sporoč, da ti nakažem, pa mi jih kupi in pošlji user posted image  sva bila dones še enkrat v mullerju, pa mi je prodajalka rekla, da teh cucljev sploh nimajo user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  v rit naj se kavsnejo, a zdej nej pa vsakič novo flaško kupujem user posted image  pa mal sva ša v šoping, mam nove šuhije za 20 € user posted image  pa avotzicek sva najdla, jutri ga gremo iskat v pikapolonico user posted image  je pa tak, da se ga bo dalo uporabljat kasneje tud kot jahča user posted image  

Sva pa sprobala novi vozek in je ZAKON!!! user posted image

Zdej grem pa spat, nočko, februarčki pa lepo spite user posted image

Jakec od Janey, ne nagajej mamiki!!! user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
20.11.2008 22:37:56   
vrtnica76
Dolenjka,user posted image držim pesti da si to zadevo z bradavico čimprej pozdraviš.Po eni strani sem kar vesela,da smo šele zdej dobili zobek,ker me kr skrbi,da mu ne bodo kakšne take ideje po bučki hodileuser posted image .Že nekejkra me je z dlesnimi tolk stisnu,da se mi je kr zabliskal.Sem mu lepo rekla,da to ne sme delat,pa me je sam čukast pogledal in šeenkrat šausnil-lump mali!Si ne upam predstavljat kako to zaboli,če ima zobke.HB,da so mlekarne že precej zmanjšale proizvodnjouser posted image sam ne vem kako se bomo pol ponoč švercaluser posted image .
Zdej pa grem počasi v mižule.Nočkouser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
20.11.2008 22:39:28   
Suzi*
ne vem kaj je to danes za en čudež, pa vem, da ne smem hvalit prehitro.....ampak tamala že od pol devetih spi. user posted image  to je ful nenavadno pri nas. je pa res da se je za večerjo napokala kokr po  moje še nikol. je pojedla cel sadni jogurt MU zgoščen s kosmiči 7 žit. pol pa še nabito zizo povrh čez kakšno uro. user posted image  .......če je bla bejba ves čas lačna user posted image , ko se je zbujala cele večere in noči user posted image , se bom pa kr v rit ugriznla. user posted image user posted image  majke mi!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
20.11.2008 22:41:20   
dolenjka
Suzi, ne grizi nse v ritko, imaš tko lepo user posted image  user posted image  user posted image  Žana je sam mal s februarčki podebatirala in zato jo še v sredo pripelji, da 2. del oddebatirajo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
20.11.2008 22:42:20   
mesecnica
Janey - full luštne slikce Jakca in Micke tudi. user posted image  Mi smo imeli včasih muco doma, pa je zdaj nimamo več. Pa res včasih kar pogrešam te male kepice. Sploh ko so čisto micene user posted image .
Listek1 - jaz imam raspirator od podjetja Living Lab - kupljen v lekarni. Mislim, da drugega sploh nimajo user posted image . Je bil pa kar drag - tam okoli 40 €.
Buči - user posted image  za prispevek.
Pina-1 - user posted image  za Ano in njene nove mere ter za odličen motoričen razvoj.
Bamby - hvala za slikce. user posted image  Pa full ti lepo je Anaja. Naša je pa včeraj tudi lepo jedla, danes pa skoraj nič user posted image .
Vrtnica76 - user posted image  za prvi zobek.
Ella79 - user posted image  Zoja za njene mere in za razvoj.
Larisa - naša obvlada sedenje in plazenje že ne vem...od 6 meseca se mi zdi. Pa kar se tiče spanja ni še nič boljše. Se kar naprej postavlja in vseda.user posted image
Dolenjka - user posted image , da se ti poštima bradavica. Kar ne morem verjet, da si dobila injekcijo. Hudo...

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
20.11.2008 22:43:30   
mesecnica
Suzi* - user posted image  Žana za spanje. Upam, da tako zdrži celo noč.

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
20.11.2008 22:43:33   
Suzi*
dolenjka, user posted image . hitr se "zaceli". user posted image  hecam se. vem kako je, če te ugriznejo. mene žana skor skos tako na "tenko" žveči. user posted image  (tud za žlico ful na tanko usta odpira, damica). pa po 10. minutah že ful bradavica boli. prov zagrizla je pa samo 1x. lumpa. pa upam, da ne bo nikol več.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
20.11.2008 22:44:09   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ne vem kaj je to danes za en čudež, pa vem, da ne smem hvalit prehitro.....ampak tamala že od pol devetih spi. user posted image  to je ful nenavadno pri nas. je pa res da se je za večerjo napokala kokr po  moje še nikol. je pojedla cel sadni jogurt MU zgoščen s kosmiči 7 žit. pol pa še nabito zizo povrh čez kakšno uro. user posted image  .......če je bla bejba ves čas lačna user posted image , ko se je zbujala cele večere in noči user posted image , se bom pa kr v rit ugriznla. user posted image user posted image  majke mi!!

user posted image  user posted image  user posted image  za spanje

Jaz že nekaj časa opažam, da ima Lana dojenje samo za odžejat in crkljanje. user posted image  Se mi zdi, da je več ne nasiti. user posted image

Ampak, glede na to, da sta vidne kar "pozno" štartale z GH, dvomim, da je bila Žana lačna. Ji pač probaj v bodoče dat za večerjo GH in malo kasneje še dojenje za spat. Nam to funkcionira. Upam, da bo tudi vama. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
20.11.2008 22:45:08   
Suzi*
...sem vedla da ne smem hvalit. user posted image  ampak je vseeno dolgo zdržala.
šibam dat dozo. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
20.11.2008 22:45:45   
jencili
user posted image  kok cajta traja da pošlje 6 klinčevih slik...me že kr mineva...drugač jih bom pa jutr, ker bi šla mal spat oz. knjigo brat počasi

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
20.11.2008 22:48:36   
dolenjka
No tko, jaz pa grem zdaj ninat, pa mogoče tudi jaz spet 2 strani v knjigi preberem, ko me je glih Jencili spomnila user posted image

Sej veste kaj vam želim? Dolgooo in mirnooo nočko user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......