Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:02:16
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Katastrofa!A verjamete,da se tole nasilje med boljšimi in slabšimi učenci že v 2.razredu kaže?To se je Tamari zgodilo,ker je pisala matematiko boljše od enega sošolca.On ji je bol tolk fouš,da jo je na hodniku spotaknil,da se je full udarla .Ja,drage moje veliko dela nas čaka in jekleni živci bodo prou prišli. jao jao sej, pol je pa tuki še ta tanov sistem, ko jih neki ločujejo po ocenah, budale , da bojo ja še večje razlike med njimi. Sej se bojo še pobil med sabo, al se bo pa začelo tako kot v ameriki, ko pride nekdo v šolo in začne streljat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:02:23
|
|
|
|
Bajsa
|
Kar se pa nasilja v šoli tiče, pa adijo! Jaz upam, da bomo znale naše otroke naučit spoštovat sebe in druge, da jih bomo vzgojile v zrele ljudi. Jaz sem res proti nasilju in tepežu, je pa res, da bom Zalo zih naučila, da prva nikoli ne sme udart al pa žalit, ampak zase se pa mora znat postavt. Bo močna baba, ko mama
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:02:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ja, tole na Trenjih je pa res zaskrbljujoče Sej ko začneš študirat v kakšen svet smo rodile te naše otročke lohk samo , ampak punce, v naših rokah je tist moč, ki jih bo naučila drugače in mi lahko naredimo lepši svet za naše Tudi sama mislim, da največ vzorcev vedenja otroci prinesejo od doma. Tako da nas čaka res veliko delo. Pa saj bomo zmogli - mi smo februarčki.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:02:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ja, tole na Trenjih je pa res zaskrbljujoče Sej ko začneš študirat v kakšen svet smo rodile te naše otročke lohk samo , ampak punce, v naših rokah je tist moč, ki jih bo naučila drugače in mi lahko naredimo lepši svet za naše zelooo lepo sio to napisala No Bajsa, a ti povem da je to naredila na začetku večernega dojenja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:04:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Kar se pa nasilja v šoli tiče, pa adijo! Jaz upam, da bomo znale naše otroke naučit spoštovat sebe in druge, da jih bomo vzgojile v zrele ljudi. Jaz sem res proti nasilju in tepežu, je pa res, da bom Zalo zih naučila, da prva nikoli ne sme udart al pa žalit, ampak zase se pa mora znat postavt. Bo močna baba, ko mama To pa podpišem. Branit pa se tudi morajo znat oz. postavit zase.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:04:57
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No Bajsa, a ti povem da je to naredila na začetku večernega dojenja Mogoče ti pa hoče kej povedat Mogoče bi se pa odstavla. No jaz ne morem bit pametna, ti boš že vedla. Ti pa želim, da se ti hitr zaceli, pa da te nikol več ne vgrizne, ker vem kako zelo svinjsko to boli!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:08:12
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jencili, v Kopru nubijevih žličk nimajo že neki cajta. JE rekla, da jih naročajo samo da jih iz skladišča ne morejo dobit. Proim ppoglej če jih imeta v Kranju. Pina-1 če iščeš tiste ki kažejo toploto jih imajo pri nas v Lj v centru, no ja saj imeli so jih še v ponedeljek Maj to so žlice od Nubija, ki so kar dolge in ne vem alis o občutljive na toploto ali ne. ( je jencili včeri pripopala link). Ona ma eno tako žlico in jaz bi rabla za kašice. ČE jih jencili sluajno ne dobi, bom tebe poprosila da mi jih nabaviš, če jih v lj imajo. OK bom jutr še enkrat pogledala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:09:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No Bajsa, a ti povem da je to naredila na začetku večernega dojenja Mogoče ti pa hoče kej povedat Mogoče bi se pa odstavla. No jaz ne morem bit pametna, ti boš že vedla. Ti pa želim, da se ti hitr zaceli, pa da te nikol več ne vgrizne, ker vem kako zelo svinjsko to boli! Glede na to, da je to samo 1x naredila tega ne bom tako smatrala, sploh pa ne ker tako lepo poje obe Očitno je tudi ona kdaj huda name
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:09:19
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Kar se pa nasilja v šoli tiče, pa adijo! Jaz upam, da bomo znale naše otroke naučit spoštovat sebe in druge, da jih bomo vzgojile v zrele ljudi. Jaz sem res proti nasilju in tepežu, je pa res, da bom Zalo zih naučila, da prva nikoli ne sme udart al pa žalit, ampak zase se pa mora znat postavt. Bo močna baba, ko mama bajsa, tud jest se podpišem pod tole, sam, da bo močn desc, tako kot ati. JEst vedno govorim, če ga bova znala pol tako vzgojit, kot sta mojadva mene, bom zelo vesela. Rada bi pa dosegla tudi to, da če bo imel kakršen koli problem, da se lahko obrne na naju, da bomo skupaj poiskali rešitev,..... Da bomo držali skupaj v dobrem in slabem Resnično upam, da bo imel vedno v glavi, da sva tukaj, da lahko vedno računa na naju. matr sem zafilozofirala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:13:02
|
|
|
|
jencili
|
aja punce, jst sm tud slikala...sam niso nevem kaj slike...no razen Lane (od Misar) pozerke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:13:47
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jaz pa sploh ne znam zgleda iskat po tem e-bayu Iščem kake zimske, ''kosmate'' copatke, al pa čeveljčke, ampak mehke, pa prov nč ne najdem Bamby, Ella, na pomoč Zakaj ne pogledaš na tej spletni strani http://www.mojskratek.si/kajnamalenogice.html
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:14:56
|
|
|
|
jencili
|
no ja, vidi se nas, se pa vidi, da ne bi bla za fotografa...če kera želi, naj mi sporoči mail...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:23:52
|
|
|
|
lillchy123
|
čer vidim, da ste spet v elementu. mene moj že čaka, da greva gledat film, tko da leetiiiim predem po . sam tolk da vam zaželim nočko pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:24:41
|
|
|
|
jencili
|
sm ubrala drugo tehniko in pošiljam slikce vsem, katerim jih je poslala Februarka. Če pa se še kera najde, pa naj mi sporoči na ZS
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:31:11
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! KOmaj sem se prebila, zdej pa nimam volje komentirat brez zamere Pina, za cuclej ti bom ful hvaležna, če jih boš dobila, mi sporoč, da ti nakažem, pa mi jih kupi in pošlji sva bila dones še enkrat v mullerju, pa mi je prodajalka rekla, da teh cucljev sploh nimajo v rit naj se kavsnejo, a zdej nej pa vsakič novo flaško kupujem pa mal sva ša v šoping, mam nove šuhije za 20 € pa avotzicek sva najdla, jutri ga gremo iskat v pikapolonico je pa tak, da se ga bo dalo uporabljat kasneje tud kot jahča Sva pa sprobala novi vozek in je ZAKON!!! Zdej grem pa spat, nočko, februarčki pa lepo spite Jakec od Janey, ne nagajej mamiki!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:37:56
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dolenjka, držim pesti da si to zadevo z bradavico čimprej pozdraviš.Po eni strani sem kar vesela,da smo šele zdej dobili zobek,ker me kr skrbi,da mu ne bodo kakšne take ideje po bučki hodile .Že nekejkra me je z dlesnimi tolk stisnu,da se mi je kr zabliskal.Sem mu lepo rekla,da to ne sme delat,pa me je sam čukast pogledal in šeenkrat šausnil-lump mali!Si ne upam predstavljat kako to zaboli,če ima zobke.HB,da so mlekarne že precej zmanjšale proizvodnjo sam ne vem kako se bomo pol ponoč švercal . Zdej pa grem počasi v mižule.Nočko .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:39:28
|
|
|
|
Suzi*
|
ne vem kaj je to danes za en čudež, pa vem, da ne smem hvalit prehitro.....ampak tamala že od pol devetih spi. to je ful nenavadno pri nas. je pa res da se je za večerjo napokala kokr po moje še nikol. je pojedla cel sadni jogurt MU zgoščen s kosmiči 7 žit. pol pa še nabito zizo povrh čez kakšno uro. .......če je bla bejba ves čas lačna , ko se je zbujala cele večere in noči , se bom pa kr v rit ugriznla. majke mi!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:41:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi, ne grizi nse v ritko, imaš tko lepo Žana je sam mal s februarčki podebatirala in zato jo še v sredo pripelji, da 2. del oddebatirajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:42:20
|
|
|
|
mesecnica
|
Janey - full luštne slikce Jakca in Micke tudi. Mi smo imeli včasih muco doma, pa je zdaj nimamo več. Pa res včasih kar pogrešam te male kepice. Sploh ko so čisto micene . Listek1 - jaz imam raspirator od podjetja Living Lab - kupljen v lekarni. Mislim, da drugega sploh nimajo . Je bil pa kar drag - tam okoli 40 €. Buči - za prispevek. Pina-1 - za Ano in njene nove mere ter za odličen motoričen razvoj. Bamby - hvala za slikce. Pa full ti lepo je Anaja. Naša je pa včeraj tudi lepo jedla, danes pa skoraj nič . Vrtnica76 - za prvi zobek. Ella79 - Zoja za njene mere in za razvoj. Larisa - naša obvlada sedenje in plazenje že ne vem...od 6 meseca se mi zdi. Pa kar se tiče spanja ni še nič boljše. Se kar naprej postavlja in vseda. Dolenjka - , da se ti poštima bradavica. Kar ne morem verjet, da si dobila injekcijo. Hudo...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:43:30
|
|
|
|
mesecnica
|
Suzi* - Žana za spanje. Upam, da tako zdrži celo noč.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:43:33
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, . hitr se "zaceli". hecam se. vem kako je, če te ugriznejo. mene žana skor skos tako na "tenko" žveči. (tud za žlico ful na tanko usta odpira, damica). pa po 10. minutah že ful bradavica boli. prov zagrizla je pa samo 1x. lumpa. pa upam, da ne bo nikol več.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:44:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ne vem kaj je to danes za en čudež, pa vem, da ne smem hvalit prehitro.....ampak tamala že od pol devetih spi. to je ful nenavadno pri nas. je pa res da se je za večerjo napokala kokr po moje še nikol. je pojedla cel sadni jogurt MU zgoščen s kosmiči 7 žit. pol pa še nabito zizo povrh čez kakšno uro. .......če je bla bejba ves čas lačna , ko se je zbujala cele večere in noči , se bom pa kr v rit ugriznla. majke mi!! za spanje Jaz že nekaj časa opažam, da ima Lana dojenje samo za odžejat in crkljanje. Se mi zdi, da je več ne nasiti. Ampak, glede na to, da sta vidne kar "pozno" štartale z GH, dvomim, da je bila Žana lačna. Ji pač probaj v bodoče dat za večerjo GH in malo kasneje še dojenje za spat. Nam to funkcionira. Upam, da bo tudi vama.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:45:08
|
|
|
|
Suzi*
|
...sem vedla da ne smem hvalit. ampak je vseeno dolgo zdržala. šibam dat dozo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:45:45
|
|
|
|
jencili
|
kok cajta traja da pošlje 6 klinčevih slik...me že kr mineva...drugač jih bom pa jutr, ker bi šla mal spat oz. knjigo brat počasi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:48:36
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, jaz pa grem zdaj ninat, pa mogoče tudi jaz spet 2 strani v knjigi preberem, ko me je glih Jencili spomnila Sej veste kaj vam želim? Dolgooo in mirnooo nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......