Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:22:31
|
|
|
|
dolenjka
|
jaz imam pa drugo ? : katero suho sadje jim sploh dajete in na kakšen način
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:29:18
|
|
|
|
larisa
|
Dan sem mogla it prov nazaj pogledat, ker nisem vedla al sem se danes že oglasila al ne Jah, sem že dolg pokonci. Od 7.30. Zgleda si je naš mali tud naštimal zdej uro za vstat 7.10, pomalca zize in pol še celih 15 do 20 min odkinka in je to to. Moram reči, da sem zelo zadovoljna, ker se mi zdi, da imam ful več od dneva, če tako vstajam Čudna, a ne?! SN, jaz mislim, da suho sadje sploh ne napenja No našega ne, pa ga npr. skoraj vsa zelenjava Ampak, jaz suho sadje namočim prej, da se zmehča. Ella, jaz imam boljši predlog. Greš in pozabiš vse kartice doma, keša maš pa glih za vzorec v denarnici Mala Pikica, đekica si. Res vse obvladaš. Smo pa mi dobili en sirum, antihistaminik in po tistem je ful ful bolje. Upam, da to ne pomeni, da je na kej alergičen in je od tega laringitis prišel Pa hvala za info.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:30:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dan Zoja spi že prvo rundo, k je že od sedmih pokonc očitno je to zdej po novem njena ura, no že boljš kot ob šestih blacky ne da si že ufurana, že prava odvisnica si mi gremo tudi jutri na en roj. dan, mogoče se pa vidimo vsem hvala za poslane slikice jencili za super spanje. upam, da si se zdej uspela normalno naspat ponoči a drugi teden pade kako vozičkanje okrog Brda naju žal v sredo ne bo, k če jaz kam grem čist preveč zapravim najboljš, da sem sam doma jst sm za okol Brda, sam morm prej še preverit kako moj dela, da se ne bomo spet klicarli - se zmenmo...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:31:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Larisa dobra ideja za Ello Sej če bosta vi2 boljš, prideta, a ne Pol pa mora Ella nujno Zojo pripeljat, da vidi Nejca Aja, Tara je po polurnem matranju zaspala Ne vem kaj ji je bilo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:32:08
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz imam pa drugo ? : katero suho sadje jim sploh dajete in na kakšen način Nejc je dobil, fige, slive in marelice. Prej namočeno, potem če je debela kožica jo dol potegnem in naseckam, kot ostalo sadje. V proseno kašo, ajdovo kašo, skuto (no to ne mara preveč), jogurt...itd... Aja, D., čakam meil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:33:14
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem ji enkrat dala suhe marelce med kuhano sadje, pa itak ni jedla tako kot nič od doma pripravljenega sadja larisa, sej glede na to, kok mi kartica nagaja, bolje težko zapravljam Zoja spi že eno uro, jaz grem pa hitr še cunje obest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:33:46
|
|
|
|
blaža
|
Dan! Vas moram malo za nazaj še prebrat, ki včeraj nisem bla razpoložena preveč za čvekanje. Sem vidla Janey, da prideš na obalo. Če boš v soboto tam, me pokliči. Ti pošljem tel. na zs. Prav rada bi vidla tvojga sončka, pa da z Blažem kaj po moško rečeta. Pa seveda še ostale , ki ste z obale pridite. ostale pa še moram pokomentirat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:36:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Sam Ella, Viso tut doma pust Larisa dobiš, sam da pojem in mal poiščem kaj imam vse zate... Aja, pa hvala za včerajšnji nasvet, sem šla kupit ajdovo, proseno in pirino kašo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:38:06
|
|
|
|
Janey
|
dan evo naš dnevnik spanja: zaspal:19.45 bujenja: 20.40 21.15 22.55 23.43 1.14 (med tem in 1.23 se je vsaj 6x zbudil) 1.23 ko je bil buden do 1.50 2.36 ko je bil buden do 3.15, ko sem mu dala flašo ker sem vedela da bo samo tako zaspal nazaj potem je pa zaspal do jutra do 7h no tak je pri nas...to je bila ena bolših noči srečkaaaa lana je naučila jakca pit na lonček...sem mu dala onega od aventa magic cup in je pil, pa onega s klunom od tommy tippie in je pil (včeraj še ni pil) zdaj naj ga pa samo še spanja mi bomo danes jedli z: kruh s sirom in čaj m: skuta s sadjem (še ne vem katerim) k: juhica, pipika in riž s korenčkom m: sadje, pomoje banana v: 210 AM
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:39:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa SN, jaz mislim, da suho sadje sploh ne napenja No našega ne, pa ga npr. skoraj vsa zelenjava Ampak, jaz suho sadje namočim prej, da se zmehča. A pol nič ne pokuhaš, kar surovo daš? IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz imam pa drugo ? : katero suho sadje jim sploh dajete in na kakšen način marelice, hruške, rozine, jabolka, fige, ... Daš pa lahko v skuto, jogurt, riž, ....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:41:32
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa dobra ideja za Ello Sej če bosta vi2 boljš, prideta, a ne Pol pa mora Ella nujno Zojo pripeljat, da vidi Nejca Joj če bi znala, bi pripopala slikce, da vidite kako sta se nazadnje menila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:41:45
|
|
|
|
jencili
|
jst sm Taju do zdej dala edino suhe sljive in še te sem prekuhla oz. jih vrgla v vodo zraven, ko sem kuhala ostalo sadje. Nisem opazila, da bi ga napenjale - pomoje niso mele niti časa, ker se je takoj po tem, ko je pojedu usral do vratu. In pol še ene 5x tisti dan enako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:42:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey srečkaaaa lana je naučila jakca pit na lonček...sem mu dala onega od aventa magic cup in je pil, pa onega s klunom od tommy tippie in je pil (včeraj še ni pil) zdaj naj ga pa samo še spanja Jakec Še lekcija spanja pride in boš glavni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:42:26
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ekola,aspirator je sproban in je superca ,plenica pa tit skidana.Zdej bo pa zabava!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:45:39
|
|
|
|
dolenjka
|
o sayuri, ku ku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:51:07
|
|
|
|
pina-1
|
končno je ana spet v pančevu. Mater niti na wc nisem mogla, ker je bla koj za mano in je tulila kot zverinica. Zdej pa hitro šibam cunje obesit, pa nove dat prat, pa sesalec peljem na sprehod. No če bo ana vse to prespala. Danes bomo pa mi je dli krompir z ohrovtom in meseko za kosilo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:58:12
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz imam pa drugo ? : katero suho sadje jim sploh dajete in na kakšen način jaz ji suhe slive že zeloo dolgo dajem. jih pa skuham skupaj z jabolčkom, zmiksam in je njami. enako bi lahko tudi z drugim suhim sadjem nardila (marelice npr.) če pa napenja pa ne vem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:58:16
|
|
|
|
ella79
|
larisa dej slikice da vidmo janey za spanje in pitje po lončku. Naša ga am grize, pa ji ga večkrat ponudim bo že skapčila za kaj se gre naša bo imela za kosilo krompir + cvetačo + brokoli + korenček skoz isto a kašo potem kej z vilicam pretlačite
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 11:00:27
|
|
|
|
blaža
|
Vrtnica 76, čestitam za prvi zobek! . Pa da bi vsi ostali prišli hitro in brez težav ven! dolenjka, upam, da se ti kmau zaceli. je pa huda ta tvoja tamala. bajsa, za tvojih devet mesecev dojenja!! MetiLu za novi vozek! Larisa upam, da je z laringitisom že boljše! Jencili upam, da si zrihtate varuško! februarka, kaj si samo sanjala al ste kej naročili ? Pina to je pa bala, če nisi dobila vrtca.Ti jaz lahko zrihtam varstvo, samo je privat, če nimaš druge možnosti. ni pa ravno zelo poceni. Če te zanima mi piši na zs Srečka nosečka, , da se je navadil lepo pit iz lončka! Janey, sem vidla slikice od ta malega.Ful je frajerček. Meni je tudi ful lepo, če mu dam kavbojke in kakšno srajčko.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 11:01:30
|
|
|
|
dolenjka
|
No sliv jaz naši ne bom dala, ker pol preveč kaka Bo pa dobila marelice pa rozine pa fige (če ne bo kakala ) Razmišljam, da bi ji že danes 1. kašo naredila, za naju bom pa njoke z govejimi zrezki in če ji kaša ne bo šla v slast, ji še vedno njoke lahko ponudim (so domači)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 11:08:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky ne da si že ufurana, že prava odvisnica si mi gremo tudi jutri na en roj. dan, mogoče se pa vidimo Ja glede na to da sta slavljenca iz gorenskega konca je to čist možno. Bo pa zabava v LJ. Se mogoče vidimo?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 11:09:07
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa dej slikice da vidmo sej pravim da jih ne znam pripopat. Lahko ti jih dam na meil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 11:09:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Srečka nosečka, , da se je navadil lepo pit iz lončka! Mi imamo piško.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 11:14:34
|
|
|
|
larisa
|
Skos pozabim napisat tole. Jaz kao ful pazim, da hrana ne vsebuje celih jajc, za Nejca seveda No pa mi zadnjič pravi ena, ja a mu ne daješ kruha? Pa itak, da ga, ker ga ima ful rad in kao, da je v vsakem, sploh pa belem kruhu jajce. Redko kateri, da ga nima
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 11:17:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Ah Larisa, veš kolk jajca oz beljaka dobi Nejc si tistim kruhom ki ga poje pomojem se lahko reče skoraj 0
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......