|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
21.11.2008 10:22:31   
dolenjka
jaz imam pa drugo ? : katero suho sadje jim sploh dajete in na kakšen način user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.11.2008 10:29:18   
larisa
Dan user posted image

sem mogla it prov nazaj pogledat, ker nisem vedla al sem se danes že oglasila al ne user posted image user posted image  Jah,
sem že dolg pokonci. Od 7.30. Zgleda si je naš mali tud naštimal zdej uro za vstat 7.10, pomalca zize in pol še celih 15 do 20 min odkinka in je to to. Moram reči, da sem zelo zadovoljna, ker se mi zdi, da imam ful več od dneva, če tako vstajam user posted image  Čudna, a ne?!user posted image

SN, jaz mislim, da suho sadje sploh ne napenja user posted image  No našega ne, pa ga npr. skoraj vsa zelenjava user posted image  Ampak, jaz suho sadje namočim prej, da se zmehča.

Ella, jaz imam boljši predlog. Greš in pozabiš vse kartice doma, keša maš pa glih za vzorec v denarnici user posted image

Mala Pikica, đekica si.user posted image Res vse obvladaš. Smo pa mi dobili en sirum, antihistaminik in po tistem je ful ful bolje. Upam, da to ne pomeni, da je na kej alergičen in je od tega laringitis prišel user posted image  Pa hvala za info.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.11.2008 10:30:24   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dan user posted image
Zoja spi že prvo rundo, k je že od sedmih pokonc user posted image očitno je to zdej po novem njena ura, no že boljš kot ob šestih user posted image user posted image user posted image

blacky ne da si že ufurana, že prava odvisnica si user posted image user posted image user posted image mi gremo tudi jutri na en roj. dan, mogoče se pa vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem hvala za poslane slikice user posted image

jencili user posted image user posted image user posted image za super spanje. upam, da si se zdej uspela normalno naspat ponoči

a drugi teden pade kako vozičkanje okrog Brda user posted image

naju žal v sredo ne bo, k če jaz kam grem čist preveč zapravim user posted image user posted image user posted image najboljš, da sem sam doma user posted image user posted image

jst sm za okol Brda, sam morm prej še preverit kako moj dela, da se ne bomo spet klicarliuser posted image  - se zmenmo...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.11.2008 10:31:44   
dolenjka
Larisa user posted image  dobra ideja za Ello user posted image  Sej če bosta vi2 boljš, prideta, a ne user posted image  Pol pa mora Ella nujno Zojo pripeljat, da vidi Nejca user posted image

Aja, Tara je po polurnem matranju zaspala user posted image  Ne vem kaj ji je bilo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
21.11.2008 10:32:08   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

jaz imam pa drugo ? : katero suho sadje jim sploh dajete in na kakšen način user posted image

Nejc je dobil, fige, slive in marelice. Prej namočeno, potem če je debela kožica jo dol potegnem in naseckam, kot ostalo sadje. V proseno kašo, ajdovo kašo, skuto (no to ne mara preveč), jogurt...itd...user posted image
Aja, D., čakam meil user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
21.11.2008 10:33:14   
ella79
jaz sem ji enkrat dala suhe marelce med kuhano sadje, pa itak ni jedla tako kot nič od doma pripravljenega sadja user posted image user posted image user posted image

larisa, sej glede na to, kok mi kartica nagaja, bolje težko zapravljam user posted image user posted image

Zoja spi že eno uro, jaz grem pa hitr še cunje obest user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
21.11.2008 10:33:46   
blaža
Dan! Vas moram malo za nazaj še prebrat, ki včeraj nisem bla razpoložena preveč za čvekanje.

Sem vidla Janey, da prideš na obalo. Če boš v soboto tam, me pokliči. Ti pošljem tel. na zs. Prav rada bi vidla tvojga sončka, pa da z Blažem kaj po moško rečeta. Pa seveda še ostale , ki ste z obale pridite.

ostale pa še moram pokomentirat.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.11.2008 10:36:55   
dolenjka
Sam Ella, Viso tut doma pust user posted image

Larisa dobiš, sam da pojem in mal poiščem kaj imam vse zate... Aja, pa hvala za včerajšnji nasvet, sem šla kupit ajdovo, proseno in pirino kašo user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.11.2008 10:38:06   
Janey
dan

evo naš dnevnik spanja:

zaspal:19.45
bujenja:
20.40
21.15
22.55
23.43
1.14 (med tem in 1.23 se je vsaj 6x zbudil)
1.23 ko je bil buden do 1.50
2.36 ko je bil buden do 3.15, ko sem mu dala flašo ker sem vedela da bo samo tako zaspal nazajuser posted image
potem je pa zaspal do jutra do 7h

no tak je pri nas...to je bila ena bolših nočiuser posted image

srečkaaaa lana je naučila jakca pit na lonček...sem mu dala onega od aventa magic cup in je pil, pa onega s klunom od tommy tippie in je piluser posted image user posted image (včeraj še ni pil) zdaj naj ga pa samo še spanjauser posted image user posted image

mi bomo danes jedli

z: kruh s sirom in čaj
m: skuta s sadjem (še ne vem katerim)
k: juhica, pipika in riž s korenčkom
m: sadje, pomoje banana
v: 210 AM

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.11.2008 10:39:44   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

SN, jaz mislim, da suho sadje sploh ne napenja user posted image  No našega ne, pa ga npr. skoraj vsa zelenjava user posted image  Ampak, jaz suho sadje namočim prej, da se zmehča.

A pol nič ne pokuhaš, kar surovo daš?

marelice, hruške, rozine, jabolka, fige, ...
Daš pa lahko v skuto, jogurt, riž, ....

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.11.2008 10:41:32   
larisa

Larisa user posted image  dobra ideja za Ello user posted image  Sej če bosta vi2 boljš, prideta, a ne user posted image  Pol pa mora Ella nujno Zojo pripeljat, da vidi Nejca user posted image

Joj če bi znala, bi pripopala slikce, da vidite kako sta se nazadnje menila user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.11.2008 10:41:45   
jencili
jst sm Taju do zdej dala edino suhe sljive in še te sem prekuhla oz. jih vrgla v vodo zraven, ko sem kuhala ostalo sadje.
Nisem opazila, da bi ga napenjale - pomoje niso mele niti časa, ker se je takoj po tem, ko je pojedu usral do vratu. In pol še ene 5x tisti dan enakouser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.11.2008 10:42:03   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

srečkaaaa lana je naučila jakca pit na lonček...sem mu dala onega od aventa magic cup in je pil, pa onega s klunom od tommy tippie in je piluser posted image user posted image (včeraj še ni pil) zdaj naj ga pa samo še spanjauser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Jakec user posted image  user posted image  user posted image
Še lekcija spanja pride in boš glavni user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.11.2008 10:42:26   
vrtnica76
Ekola,aspirator je sproban in je supercauser posted image ,plenica pa tit skidana.Zdej bo pa zabava!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.11.2008 10:45:39   
dolenjka
o sayuri, ku ku user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.11.2008 10:51:07   
pina-1
končno je ana spet v pančevu. Mater niti na wc nisem mogla, ker je bla koj za mano in je tulila kot zverinica.
Zdej pa hitro šibam cunje obesit, pa nove dat prat, pa sesalec peljem na sprehod. No če bo ana vse to prespala.

Danes bomo pa mi je dli krompir z ohrovtom in meseko za kosilo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.11.2008 10:58:12   
Suzi*

jaz ji suhe slive že zeloo dolgo dajem. jih pa skuham skupaj z jabolčkom, zmiksam in je njami. enako bi lahko tudi z drugim suhim sadjem nardila (marelice npr.) če pa napenja pa ne vem user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.11.2008 10:58:16   
ella79
larisa dej slikice da vidmo user posted image

janey user posted image user posted image user posted image za spanje in pitje po lončku. Naša ga am grize, pa ji ga večkrat ponudim user posted image bo že skapčila za kaj se gre user posted image

naša bo imela za kosilo krompir + cvetačo + brokoli + korenček user posted image user posted image skoz isto user posted image user posted image user posted image

a kašo potem kej z vilicam pretlačite user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.11.2008 11:00:27   
blaža
Vrtnica 76, čestitam za prvi zobek!user posted image user posted image user posted image . Pa da bi vsi ostali prišli hitro in brez težav ven!user posted image user posted image user posted image

dolenjka, upam, da se ti kmau zaceli.user posted image  je pa huda ta tvoja tamala.

bajsa, za tvojih devet mesecev dojenja!!user posted image user posted image user posted image

MetiLuuser posted image  za novi vozek!

Larisa upam, da je z laringitisom že boljše!user posted image

Jencili upam, da si zrihtate varuško!user posted image user posted image

februarka, kaj si samo sanjala al ste kej naročiliuser posted image ?

Pina  to je pa bala, če nisi dobila vrtca.Ti jaz lahko zrihtam varstvo, samo je privat, če nimaš druge možnosti. ni pa ravno zelo poceni. Če te zanima mi piši na zs

Srečka nosečka, user posted image , da se je navadil lepo pit iz lončka!

Janey, sem vidla slikice od ta malega.Ful je frajerček. Meni je tudi ful lepo, če mu dam kavbojke in kakšno srajčko.user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.11.2008 11:01:30   
dolenjka
No sliv jaz naši ne bom dala, ker pol preveč kaka user posted image  Bo pa dobila marelice pa rozine pa fige (če ne bo kakala user posted image )

Razmišljam, da bi ji že danes 1. kašo naredila, za naju bom pa njoke z govejimi zrezki in če ji kaša ne bo šla v slast, ji še vedno njoke lahko ponudim (so domači) user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.11.2008 11:08:04   
Blacky*

blacky ne da si že ufurana, že prava odvisnica si user posted image user posted image user posted image mi gremo tudi jutri na en roj. dan, mogoče se pa vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja glede na to da sta slavljenca iz gorenskega konca je to čist možno. Bo pa zabava v LJ. Se mogoče vidimo? user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.11.2008 11:09:07   
larisa

larisa dej slikice da vidmo user posted image

sej pravim da jih ne znam pripopat. Lahko ti jih dam na meil user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.11.2008 11:09:52   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Srečka nosečka, user posted image , da se je navadil lepo pit iz lončka!

Mi imamo piško. user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.11.2008 11:14:34   
larisa
Skos pozabim napisat tole. Jaz kao ful pazim, da hrana ne vsebuje celih jajc, za Nejca seveda user posted image  No pa mi zadnjič pravi ena, ja a mu ne daješ kruha? Pa itak, da ga, ker ga ima ful rad in kao, da je v vsakem, sploh pa belem kruhu jajce. Redko kateri, da ga nima user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.11.2008 11:17:37   
dolenjka
Ah Larisa, veš kolk jajca oz beljaka dobi Nejc si tistim kruhom ki ga poje user posted image  pomojem se lahko reče skoraj 0 user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......