Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:50:10
|
|
|
|
jencili
|
tale mail. Zdej sm vidla, da je tud v 1. že poslal slikce, čeprov mi je javilo error. No, se opravičujem tistim, ki ste jih dobile 2. Ni bilo namenoma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:52:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Želim vam dolgo noč nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 23:09:35
|
|
|
|
Suzi*
|
evo, spi dalje ko polh. nočko. jaz tud odhajam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 23:10:03
|
|
|
|
jencili
|
evo, slikce poslane. Janey, zate nisem ziher, da si jih dobila, ker mi javlja error. no, mirno in dollllgggggooooooooooo noč vam želim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 23:16:03
|
|
|
|
Bajsa
|
Jencili hvala za slikice! Lepo in prespano nočko vsem!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 7:14:18
|
|
|
|
misar
|
ma nemoj...prva?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 7:15:01
|
|
|
|
misar
|
ufff danes je bla gajstna noč, očitno moramo ta zobek spet dočakat ...grem zajtrk dat, pa pol še mal pokomentiram
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 7:16:41
|
|
|
|
pina-1
|
Dobro jutro. Mi smo danes spali do 6:30. Tole je za nas že lep napredek. Posračkali smo se tudi že, zdej pa že pridno razgrajamo po bajti . Sem vidla, da ste mele vzgojno debato včeri. e popolnoma strinjam z vsem napisani. Tudi sama pravim, da je treba doma kar fajn poskrbet za svojega otroka, da se bo v tem svetu znašu. ampak kje je tista prava meja je vedno težko najt in jo postavit. Moja mia je definitivno vzgajana tako, da se mora znat postavit zase in se branit. No tolko o resni debati. Vsem hvala za slikice. So full lepe. V sredo pa sepet kofetkajte lepo. Midve ne bova prišli, ker je bilt a teden too much pohajanja grem kavico spit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 7:48:39
|
|
|
|
mala_pikica
|
mala pikica, a mogoče kaj več veš o laringitisu Kar najdem na netu, je kr slaba prognoza. Oziroma ne tako zelo slaba v smislu neke grozno hude bolezni,ampak v smislu, da če dobi to bolezen jo ima in vsake toliko ven udarijo napadi IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dan sem danes že dolgo pokonci in se že kosilo kuha. Ampak sem vesela in zadovoljna, ker je noč minila mirno in lepo. Upam, da to pomeni, da gre tale naša bolezen na bolje. mala pikica, a mogoče kaj več veš o laringitisu Kar najdem na netu, je kr slaba prognoza. Oziroma ne tako zelo slaba v smislu neke grozno hude bolezni,ampak v smislu, da če dobi to bolezen jo ima in vsake toliko ven udarijo napadi Mali je že spet začel plazit po stanovanju, torej je res že precej boljši in se zdravje vrača med nas A v sredo pa spet srečanje? Listek a ti si šla s prehlajenim Davidom včeraj? Larisa mislim, da se ne rabiš bati, da se mu bo to ponavljalo. Laringitis je v bistvu virusna okužba grla oz. glasilk, ki otečeta in otrok ponavadi lajajoče kašlja najprej suho, po par dnevih pa produktivno. Skoraj ne poznam otroka, ki vsaj 1x ne bi imel laringitisa, tudi moja Lana ga je imela in to že pri 4m, kar je dokaj neznačilno. Pa se ji ni nikdar več ponovil. Laringitis je lahko kroničen ponavadi pri alergiskih otrocih. Če tvoj nima vročine pomaga pri laringitisu( težko dihanje oz, piskanje pri dihanju) mrzli zrak in sicer tam približno 20 ali 30 minut. Ali sta dobila kakšno zdravilo? Jaz ga pri Lani nisem in tudi ponavadi mislim, da ga ne dajo, razen kadar je res v hudi obliki in ne more dihati ali je dihanje zelo otežkočeno. Moja Lana je samo lajajoče kašljala. Mislim, da si lahko brez skrbi .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 8:15:13
|
|
|
|
jencili
|
jutro, med prvimi? To tud meni ni podobno glih . No, za nami je spet kr fajn noč. Sicer zvečer mala budnica, ker je bla nora žeja, pol pa 2x samo ponoči in spali do 7.45 Zdej se Taj že veselo igra, jst sm pa skoristla prilko in vas pršla prebrat, da ne bom mela zvečer spet preveč dela z branjem nazaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 8:22:36
|
|
|
|
jencili
|
aja, še to vam lahko povem. Zadnjič sm dala pač oglas za varuško in se mi je pred dnevi javila neka gospa. Vse super, le da nisem bila še pri njej in videla kako dejansko izgleda. Tisti konec poznam, mi je pa zelo važno, da ni doma vse k bomba, torej, da se Taj giblje v umazanem in razsutem prostoru. Tetica je stara 49 let, ima dva svoja otroka in bi trenutno imela le enega otroka, če bi pa vidla, da ji časovno in z energijo znese pa morda največ še enega. Vse to je tko, k sva si ravno midva zamislila. In pol jo moj vpraša kakšna je cena in pravi, da je mislila 7€ na dan. Midva sva se sam nasmejala...no, zaenkrat mamo rezervirano pri njej, gremo pa takoj po novem letu v izvidnico. Res bi blo super, če bi nama blo všeč, ker je to res TOO MUCH poceni.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 8:27:33
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro mi smo že med palčki...je bila že mrtvo utrujena...ja ponoč je bila 6x budnica 3x do polnoči in pol še 3x ...upam, da je za to kriv zob, ki prihaja na plan sem mela namen še vseorte napisat, pa me je minilo, samo hvala vsem, ki ste mi poslale slike luštne so grem mal pospravljat, da bo čez vikend manj dela pa več uživancije
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 8:38:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Naša noč enkratna saj ni čudno, če ni skor nič spala čez dan v glavnem, ob 3h se je neki zajokala, jaz vstanem, ona tiho... tako da sem se samo nazaj ulegla, zbudile sva se pa ob 8h upam da se bom dons kej bolj počutla in da se me kaj ne loteva ker včer sem bla totalno zanič... dons sem pa sanjala, da sem noseča in sem šla že na 1. UZ in vidla vrečko in oh in sploh ne vem od kje te sanje Grem si zdaj pristavit da malo k sebi pridem pol pa zajtrk in počasi ven na svež zrak. Čeprav si kar predstavljam kako je mrazzzzzzz ampak kaj bo pa potem ko bo sneg zunaj in bo res ful mraz jah, se mormo že zdej mal uvajat začet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 8:43:49
|
|
|
|
vrtnica76
|
Jutro!Naša noč je bila za eno pikico boljša,ampak še vseeno daleč od take kot bi si želela .Močno upam,da se bo stanje počasi umirilo.Janez je že pozajtrkoval keksolino ,zdej pa katalog od Quelle-ja lista .Si bo kel lepega kupil .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 8:49:15
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 dons sem pa sanjala, da sem noseča in sem šla že na 1. UZ in vidla vrečko in oh in sploh ne vem od kje te sanje A maš kakšne skrite želje? Men se je včeraj sanjalo,da je Janezku zobek ven pokukal in glej ga zlomka res se je to zgodilio No,upam da se te res ne bo kaj lotilo.Kakšen Lekadol +C spij-preventivno.Jaz bom tut mogla,ker me spet prehlad daje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 9:07:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Tudi mi smo odlično spali. Ob 3h ji je oči dal dudo in ob 6h je pojedla za zajtrk obe zizi in spala do 8h Zdajle sva ravno med žive prišli, jaz kavico pijem, ona se igra in počasi bo malica padla potem pa obisk pančeva Mene pa roka boli od inekcije
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 9:20:52
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. jencili, hvala tudi tebi za fotke. pa SUPER za varstvo! res poceni. mi bomo dajali 230 eur. pa tud to ni med najdražjimi. imamo pa podobno....gospa v penziji, ful mladostna, čuva 2 otročka naenkrat. naša noč kar ok. zaspala ob 20.30, 3 budnice, spala pa samo do 6ih, ker ziza ni več bla dost za zaspat. sicer smo se pol še cartale v postli skor do sedmih. potem ko smo pa anžeja deportirale v vrtec smo šle pa še kar na en giro po mestu, ker je 12 st. in čist mirno brez vetra....je blo prov luštno. nazaj grede mi je v mei tai-ju zaspala, sem jo doma samo slekla, na zizo prklopla in drnjoha. jaz sem si pa v miru zajtrk privoščla. čez dan pičiva pa v NY (mam avto ), bom šla pogledat za kakšno pocen rjavo bundico zame....rabim kej za v službo. misar, pametna ideja glede pospravljanja! bom tud jaz dons mal več skidala, da ne bo cel vikend v znamenju čistilne akcije. dolenjka, naj ti bolečine hitro minejo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 9:32:58
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 dons sem pa sanjala, da sem noseča in sem šla že na 1. UZ in vidla vrečko in oh in sploh ne vem od kje te sanje A maš kakšne skrite želje? Men se je včeraj sanjalo,da je Janezku zobek ven pokukal in glej ga zlomka res se je to zgodilio No,upam da se te res ne bo kaj lotilo.Kakšen Lekadol +C spij-preventivno.Jaz bom tut mogla,ker me spet prehlad daje ne, zaenkrat nimam kakšnih skritih želja Jest tud stalno nekaj od Larisinih zob sanjam, pa ma še vedno samo 2 Jencili, hvala za fotke Dolenjka, upam da ne boli več toliko zizika No, kavico sva spila, Larisa je sita in greva ven. Itak ni sončka, ampak važno da kaj ne pada... jo bom oblekla kot eskima
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 9:34:01
|
|
|
|
pina-1
|
Mi smo pa ravnokar zvedli, da nismo dobili vrtca. V enem sploh ni mesta, v drugem pa je prva v čakalnici Grem drugi teden do ene gospe, ki naj bi jo čuvala. JE pa ta gospa tudi v penziji in bo mela samo njo. Morav samo videt kolko šuškov bo hotela met. PRavijo babnce, da ni bla draga, ker ji je to v veselje in ne za zaslužek... Čemo videt. Ana je že iz pančeva. JE bla le 15 min. Sedaj je pa sitna to na uro Grem ji banano dat za jest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 9:40:40
|
|
|
|
Blacky*
|
Dobro jutro ! Naša noč je bila po začetnih težavah super, spali smo do 7:15, tako kot ponavadi , naš Val se je vrnil . Jaz se še vedno ne počutim dobro, zgleda da se me nekaj loteva, pa še včerajšnje plavanje ni nič pripomoglo k boljšemu počutju. Zdaj se pa zrihtava in šibava v nabavo daril ker smo jutri povabljeni na rojstni dan, potem pa za štedilnik. Danes bomo "ta stari" imeli govejo juhico, polpete v mrežici, pa krompir iz pečice, radiček. Lubi bo pripravil šampinjone z avokadom kot prilogo. Val pa že ima pripravljeno zelenjavno juhico (brokoli, korenček, malo kolerabice) pa še ne vem ali mu bom zraven dodala malo krompirčka ali pa zvezdice in seveda govedino iz juhice. Jencili - hvala za fotke. Pa za pisanje dnevnika za Taja. Bo pa res lep spomin. Jaz še v tistega predizpolnjenega ne pišem redno. Varstvo je pa res poceni, sam da bo še ok. Jaz se dogovarjam z eno punco, za občasno čuvanje (par ur na teden) ker žal nimava nikogar, ki bi lahko popazil našega škrata, pa še sama ne vem koliko naj ji plačam. Ure se gibljejo od 3 eur naprej. Vrtnica 76- za zobek Srečka nosečka - za pitje iz lončka Ella in Pina - za vajini punci in opravljene preglede Dolenjka - , da se hitro pozdravi ugriz in da ne bo preveč bolelo. Februarka - za enkratno noč in upam, da bo zdravje ok. Glede sanj pa... kaj pa veš mogoče se pa uresničijo Toliko za zdaj od mene. Če sem katero izpustila, naj mi oprosti. Se še nisem čist "ulaufala". Papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 9:44:36
|
|
|
|
jencili
|
Blacky, super ti gre. Prov lepo in hitro si se vklopila - pohvalno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:05:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
jutro, spali smo samo do 7,00 , jaz bi še kar za urco ali dve produžila , pa se mala ni dala. Zdaj pa je pridno že na dopoldanski rundi s palčki. jencili - hvala za slike To pa je res poceni varstvu, upam, da vama bo všeč in ji bosta Taja zaupala v varstvo. blacky - , se sploh ne pozna, da si malo kasneje pridružila suzi - to pa je bila dobra noč napram prejšnjim. Še več takšnih oz. takih z še manj zbujanj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:16:08
|
|
|
|
ella79
|
dan Zoja spi že prvo rundo, k je že od sedmih pokonc očitno je to zdej po novem njena ura, no že boljš kot ob šestih blacky ne da si že ufurana, že prava odvisnica si mi gremo tudi jutri na en roj. dan, mogoče se pa vidimo vsem hvala za poslane slikice jencili za super spanje. upam, da si se zdej uspela normalno naspat ponoči a drugi teden pade kako vozičkanje okrog Brda naju žal v sredo ne bo, k če jaz kam grem čist preveč zapravim najboljš, da sem sam doma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:18:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Eno vprašanje: A suho sadje, če ga prekuhaš tudi napenja? Bi rada malo popestrila jedilnik
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 10:20:45
|
|
|
|
vrtnica76
|
Sva se trudila,da bi mal še zaspal,pa ni šlo.Slastno je zizo pojedel in zdaj veselo novim dogodivščinam naproti .Sedi v stajici in glasbeno ustvarja .Sem pa že dobila Baby-Vac in ga bom sprobala,da vidim kako deluje .Janez pa ravnokar v plenico kida .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......