|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
20.11.2008 14:16:09   
listek1
janey- kok je lušna micika. Zdej si me spomnila na našo, ko je bla taka kepica dlak user posted image user posted image  Res so lušni tile mucki. Jaka je pa car, tkole že stoji frajer. Mah od našga ni pa še nič s tem stanjem. Zgleda bova mogla res na fizoterapijo.

vrtnica - sej ne spi velikat po 2 uri skupi, ampak dones je zgleda tak dan in je spnačkal user posted image  je vedu, da se mora mami zrihtat.  No sej ati pride pa dones pozno zvečer user posted image

februarka - pa jo probi vseen popoldne dat še mal spančkat. Mogoče ti pa bo še eno rundico odspala. aja, pa hvala za slikce.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
20.11.2008 14:30:26   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: itata

Kje ste kupile oz naročile Baby vac?
Našmu se pogosto zamaši nosek...

Tule se ga da dobit    http://www.babyvac.si/

Paše na sesalce ki imajo okroglo cev za sesanje in tudi na worverka se ga da namontirat samo eno cunjo daš okoli nastavka ki se ga da v cev, je pa res da potem ni takega učinka, ampak pač vajo večkrat ponoviš.  

Mi tudi že spimo od 13 ampak smo se vmes 5 krat zbudil, jedli bomo pa špinačo in pire.

Nekaj me zanima a ste že vse probale dat jajca otrokom? 

< Sporočilo je popravil Maj78 -- 20.11.2008 14:31:36 >

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
20.11.2008 14:33:47   
pina-1
Dan.

Evo nas kod vasuser posted image
Midve sva danes z Etiennom in edith odvozičkali abonma in še v posvetovalnico sva šli.
Naša banica ima 10 kg oz.9950g in velika je 74 cmuser posted image . Smo pa zelo pridni in ana je bila pohvaljena, da je otrok, ki bi moral biti za vzgled, kar se razvoja tiče. Gremo tako kot bi piše v knjigah. Pravilno plazimo, pravilno se postavljamo na noge,... skratka smo super.
So nas pa že klicali, da urin ni v redu in morava ponovit. Se ne sekiram veliko, ker je tak izvid, lahko tudi posledica naše, pe vedno, vnete češplice.

Zdej greva pa jest in pol spat. čeprav je danes že full spala ( 3krat).

No pa še naše kosilo: mineštrica iz pora, bučke, brokolija, korenčka z gresom in sirčkom. Upam, da ji bo teknilo.

Bamby in februarka hvala za slikice. Edino nobene gasilske nismo naridle.

Jencili, v Kopru nubijevih žličk nimajo že neki cajta. JE rekla, da jih naročajo samo da jih iz skladišča ne morejo dobit. Proim ppoglej če jih imeta v Kranju.

Meti, za cuclje sem pogledala. Neki so meli, ampak sem pozabla flaško doma, tako da grem jutri z ločkom tam, da smo zoher da vzamem taprave velikosti. Če jih najedm, ti jih vzamem.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
20.11.2008 14:44:11   
vrtnica76
user posted image za vašo damico-je pa taprava babauser posted image .
Poskus spanja 2.Zdej pa šibam štruklje do konca narest,če ne bodo ata lačniuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
20.11.2008 15:04:18   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Janey
bamby ej...super siuser posted image sem mislila da si kot doskrat napišeš, da si malo starejša in da si malo bolj tak...sej veš odrasla, pa sploh ne...anaja je pa tvoja slika...istaaauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala za kompliment. Saj za kot "nono" imed vas res še kar dobro zgledam, a ne user posted image ?  Upam,da je danes lubeku boljše, pa da je Jakec dobro prespal noč!
Sem si tudi Micko ogledala in je prava cotka user posted image . Igračka za Jakca, če mu ne bo pokazala krempljev user posted image !

bajsa, ste pa dobro naprale tistega "mulota", da si bo tudi sam verjtno zapomnu, da z mamicami z user posted image  ni skupaj za češenj zobat user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa hvala za info. Bo ziher še kdo izvedel za to user posted image !
Aja, za dolenjko si pa ziher žirafe vidla user posted image user posted image user posted image user posted image .

mesečnica, je pa res kar uboga tvoja Luna user posted image . Refluks baje pomeni to, da urin namesto, da bi se izločal, gre nazaj v (ne vem kam user posted image  sečevod, ledvice user posted image user posted image ). Pa da bi le mleko sprejela user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Listek, jaz sem nabavila baby vac in ga nisem uporablajla, ker imam sesalec vorwerk, pa ne paše gor. Ti ga lahko po zelo ugodni ceni prodam user posted image  Pošljem, če želiš. Samo povej.

Zakaj pa na Vorwreka ne gre??? A tudi če priviješ na uno palco-cev, ki se podaljša ne????

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Pr nas je pa zdej naravna kontracepcija,k ne pusti mami pa atija skupiuser posted image

Ta je najbolj ziher, 100 % user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka, če pošiljaš original velikosti slike, potem pošiljaj po 3 ali 4 skupaj, pa v več delih. Verjetno je prevelika datoteka, pa zato do nekaterih izmed nas ne pride.

pina, tvoj mail sem pa dobila, tako da probaj tudi ti meni tiste slike poslat. Upam,d a bodo prišle do mene!

Pri nas smo imeli pa delavno dopoldne. Sem prala zavese v dnevni in jih potem zlikala, pa še nekaj šivala, ker se mi hočejo trgat, kjer je čipka prišita v blago, možek mi je pa šipe spucal user posted image user posted image user posted image . Jutri moram še iz obeh spalnic zavese oprat in še šipe spucat, pa bomo za praznike prosti teh opravil.
Anaja je jedla danes joto za kosilo user posted image ! Isto kot mi, le da smo si jo mi privoščili s klobaso user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
20.11.2008 15:06:36   
bamby
Vsem, ki ste mi poslale maile, sem poslala slike. Upam, da ste vse dobile!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
20.11.2008 15:10:35   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Janey
bamby ej...super siuser posted image sem mislila da si kot doskrat napišeš, da si malo starejša in da si malo bolj tak...sej veš odrasla, pa sploh ne...anaja je pa tvoja slika...istaaauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala za kompliment. Saj za kot "nono" imed vas res še kar dobro zgledam, a ne user posted image ?  Upam,da je danes lubeku boljše, pa da je Jakec dobro prespal noč!
Sem si tudi Micko ogledala in je prava cotka user posted image . Igračka za Jakca, če mu ne bo pokazala krempljev user posted image !

bajsa, ste pa dobro naprale tistega "mulota", da si bo tudi sam verjtno zapomnu, da z mamicami z user posted image  ni skupaj za češenj zobat user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa hvala za info. Bo ziher še kdo izvedel za to user posted image !
Aja, za dolenjko si pa ziher žirafe vidla user posted image user posted image user posted image user posted image .

mesečnica, je pa res kar uboga tvoja Luna user posted image . Refluks baje pomeni to, da urin namesto, da bi se izločal, gre nazaj v (ne vem kam user posted image  sečevod, ledvice user posted image user posted image ). Pa da bi le mleko sprejela user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Listek, jaz sem nabavila baby vac in ga nisem uporablajla, ker imam sesalec vorwerk, pa ne paše gor. Ti ga lahko po zelo ugodni ceni prodam user posted image  Pošljem, če želiš. Samo povej.

Zakaj pa na Vorwreka ne gre??? A tudi če priviješ na uno palco-cev, ki se podaljša ne????

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Pr nas je pa zdej naravna kontracepcija,k ne pusti mami pa atija skupiuser posted image

Ta je najbolj ziher, 100 % user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka, če pošiljaš original velikosti slike, potem pošiljaj po 3 ali 4 skupaj, pa v več delih. Verjetno je prevelika datoteka, pa zato do nekaterih izmed nas ne pride.

pina, tvoj mail sem pa dobila, tako da probaj tudi ti meni tiste slike poslat. Upam,d a bodo prišle do mene!

Pri nas smo imeli pa delavno dopoldne. Sem prala zavese v dnevni in jih potem zlikala, pa še nekaj šivala, ker se mi hočejo trgat, kjer je čipka prišita v blago, možek mi je pa šipe spucal user posted image user posted image user posted image . Jutri moram še iz obeh spalnic zavese oprat in še šipe spucat, pa bomo za praznike prosti teh opravil.
Anaja je jedla danes joto za kosilo user posted image ! Isto kot mi, le da smo si jo mi privoščili s klobaso user posted image .

Bamby sedi 5! user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
20.11.2008 15:12:17   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Bamby sedi 5! user posted image

....pa klobaso v šolo prinesi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
20.11.2008 15:15:45   
Bajsa
Dober dan!

No mi smo vstali ob 8, kot ponavadi user posted image . Vmes je že eno rundo odspala, je bla pridna user posted image No nam je dans še do konca pršu parket zrihtat, mi2 bi pa mogle še mal v Preddvor it, pa se mi ne da. Morem it neki iskat, pa mi je kr groza k vidm kok je zuni mraz, pr nas piha, da bo drevesa polomil user posted image
Janey tale vaša Micka je res luštkana!!!
Zdej pa morem it radiatorje zrihtat, me zebe,  pol pa še v preddvor skočm, se beremo zvečer ...
Lep dan!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
20.11.2008 15:29:25   
Blacky*
joj... sem napisala pa mi je kar izginilo... groza, no pa še enkrat

Mi2 sva iz plavanja in potepanja. Glava me boli za znoret, kar na bruhanje mi gre. Mogoče je bilo preveč spanjauser posted image user posted image user posted image . Pa nikakor se ne morem spravit zvečer prej v posteljo. Do polnoči kaj berem, gledam tv, srfam, kdaj pa kdaj študiram, se tiškam s svojim dragim,... zjutraj je pa kriza user posted image

Zdaj pa grem govejo juho na štedilnik dat. Jutri dobimo obiske na kosilo, pa moram že danes začet s pripravami, drugač mi ne bo vse uspelo.

Bamby in februarka - hvala za slikce

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
20.11.2008 16:29:55   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jencili, v Kopru nubijevih žličk nimajo že neki cajta. JE rekla, da jih naročajo samo da jih iz skladišča ne morejo dobit. Proim ppoglej če jih imeta v Kranju.

Pina-1 če iščeš tiste ki kažejo toploto jih imajo pri nas v Lj v centru, no ja saj imeli so jih še v ponedeljek

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
20.11.2008 17:07:21   
mary_lou
JANEY kva je faconarka micka hehehe Tai ma tud dve mucki cico pa mico, sam mica ga ne porajta kej prevec, cica pa skoz za njim leta ene parkrat sm jo tud v pojstlci dobila k sta skupi spala mi ni jasn kako je lahko v njegovo sobico usla. pes galus ga tud ne smirgla kej dost razen k vid vozicek kar pomeni sprehooood.....ma pa vse te zivali itak pri babici k tazga teleta met v stanovanju k je galus no go...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
20.11.2008 17:08:15   
srečka nosečka
Moja Lana pa danes konkretno štrajka s spanjem. Zjutraj je spala 1/2 ure na sprehodu, doma pa eno rundo cca. 20 min. user posted image  Utrujena pa je, da se še komaj premika, samo spat pa ne user posted image  user posted image

februarka - zdaj pa imam slike user posted image , hvala še 1x, da si se toliko trudila
pina - user posted image  za mere, mala je pa itak ful faca. user posted image  Ana si je kar enega tipa najdla v Supernovi, da jo pocarta. user posted image

bajsa - user posted image  za finiš, pa kakšne slike nam privošči
Aja, kdaj je pa otvoritvena žurka? user posted image  user posted image

Jao, je že na tpkovnici

**** dvx  rgrwg5gum - kaj vam je želela povedat, same razvozljajte user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
20.11.2008 17:08:31   
mary_lou
pazi to kok mam jest objav....za 4 zvezdice 

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
20.11.2008 17:09:02   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

pazi to kok mam jest objav....za 4 zvezdice 

user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
20.11.2008 17:15:04   
mary_lou
drugač sm pa dons bla cel dan sama doma...je sov Tai z atijem k noni na obisk jest sm pa na izi bla zjutri na faksu neki, pol en konkretn soping udarla, stanovanje pospravla, se pobarvala zdej mi je pa ze dolgcas pa komi čakam da se vrneta....

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
20.11.2008 17:21:02   
srečka nosečka
Lana je zaspala user posted image  user posted image  user posted image .

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
20.11.2008 17:23:18   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1443
20.11.2008 17:24:21   
Blacky*

Bravo Lana user posted image user posted image user posted image .

Naš pa se za Liu (kužico) podi. Ji ne da miru user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1444
20.11.2008 17:28:02   
srečka nosečka
blacky - sem prebrala tvoj kraj bivanja user posted image  user posted image  Kje je to, da vem, ko bom domačo solato porabila? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
20.11.2008 17:46:55   
Blacky*

blacky - sem prebrala tvoj kraj bivanja user posted image  user posted image  Kje je to, da vem, ko bom domačo solato porabila? user posted image

Solatendorf = Trnovo v LJ user posted image user posted image user posted image   Včasih kraj nizkih hiš, z velikimi vrtovi. Branjevke (kar jih je ostalo) z z ročnimi vozički vozijo zelenjavo na trg. In imamo svojo solato - trnovska ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1446
20.11.2008 17:48:14   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Solatendorf = Trnovo v LJ user posted image user posted image user posted image   Včasih kraj nizkih hiš, z velikimi vrtovi. Branjevke (kar jih je ostalo) z z ročnimi vozički vozijo zelenjavo na trg. In imamo svojo solato - trnovska ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja... mi nimamo vrta tako da nimam solate.... ti jo pa lahko zrihtam, ko tvoje zmanjka user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
20.11.2008 17:57:28   
srečka nosečka

Aja... mi nimamo vrta tako da nimam solate.... ti jo pa lahko zrihtam, ko tvoje zmanjka user posted image

jeeeeaaaa, pa vem nekaj novega user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
20.11.2008 18:56:50   
Februarka08
Čer.

Larisa je ravno pri večerji, jest sem se pa glih spovnla da nisem napisala kaj je jedla donsuser posted image

Z: keksolino
M: 5 žlic Hipp-auser posted image
K: zelenjavna čorba z gov.meskom
M: naribano jabolko+speštana banana
V: kruh s sirnim namazom

Zdej samo babmy ni dobla slikuser posted image si bom potem vzela čas in ti jih poslala v delih...user posted image
Morm ji nazaj dajat večerjo, že tko morm skoz vstajat in ji koščke kruha v usta dajatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1449
20.11.2008 19:41:09   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Pina-1 če iščeš tiste ki kažejo toploto jih imajo pri nas v Lj v centru, no ja saj imeli so jih še v ponedeljek

Maj to so žlice od Nubija, ki so kar dolge in ne vem alis o občutljive na toploto ali ne. ( je jencili včeri pripopala link). Ona ma eno tako žlico in jaz bi rabla za kašice. ČE jih jencili sluajno ne dobi, bom tebe poprosila da mi jih nabaviš, če jih v lj imajo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......