|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
20.11.2008 21:16:35   
Februarka08
Aja, Buči user posted image user posted image user posted image za tvojega večjega sinkauser posted image prav fletno je to povedaluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
20.11.2008 21:20:48   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

a mi lahko ktera napiše link za copake na ebayu?

te so bile user posted image oz. so še vedno user posted image user posted image user posted image
http://stores.ebay.de/Shoes-Zoo_12-18-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ5QQftidZ2QQtZkm

pri teh so mi pa carino ubrisal, pa še slabše kvalitete
http://stores.ebay.com/THE-RUJIS

A ni Rujis iz Kanade? Meni se pa zdi, da si takrat rekla, da si bila iz te trgovine ful zadovoljna, pa še škorenjčke si tu kupila user posted image .

Jaz sem naročala pro Gotoschool, pa so bile še par nogavičk zraven

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.11.2008 21:23:46   
Suzi*
bamby, februarka, na ZS imata moj mail, pa prosim za slikice iz srečanja. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.11.2008 21:25:26   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jencili, v Kopru nubijevih žličk nimajo že neki cajta. JE rekla, da jih naročajo samo da jih iz skladišča ne morejo dobit. Proim ppoglej če jih imeta v Kranju.

še dobr, da vem o čem govorivauser posted image
bom pogledala, ti sporočim

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.11.2008 21:26:52   
bamby
Jaz sem tudi tule naročala, samo imajo že bolj čevlje kot copate.
http://stores.ebay.de/Kunterbunter-Baer_Babyschuhe-Kinderschuhe_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ6459451QQftidZ2QQtZkm

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.11.2008 21:27:45   
larisa
Jaz pa sploh ne znam zgleda iskat po tem e-bayu user posted image  Iščem kake zimske, ''kosmate'' copatke, al pa čeveljčke, ampak mehke, pa prov nč ne najdem user posted image  
Bamby, Ella, na pomoč user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.11.2008 21:30:38   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Jencili, v Kopru nubijevih žličk nimajo že neki cajta. JE rekla, da jih naročajo samo da jih iz skladišča ne morejo dobit. Proim ppoglej če jih imeta v Kranju.

Pina-1 če iščeš tiste ki kažejo toploto jih imajo pri nas v Lj v centru, no ja saj imeli so jih še v ponedeljek

Maj to so žlice od Nubija, ki so kar dolge in ne vem alis o občutljive na toploto ali ne. ( je jencili včeri pripopala link). Ona ma eno tako žlico in jaz bi rabla za kašice. ČE jih jencili sluajno ne dobi, bom tebe poprosila da mi jih nabaviš, če jih v lj imajo.

so toplotne, jauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
20.11.2008 21:32:55   
dolenjka
Čer

Mal se bizi, tko da vas mal zapostavljam user posted image

Janey, si ti pozabila, da se jaz pokam in nimam časa za 2 uri vožnje v CE  in nazaj user posted image  user posted image  user posted image  Kar  v LJ uletite user posted image  

Larisa, v knjigi je kar nekaj napisanega user posted image  Če začnem prepisovati bom do naslednjega petka gotova user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.11.2008 21:37:48   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

jencili, ti si pa pridna, da Taju Dnevnik pišeš user posted image user posted image user posted image . Super ideja! Pa to delaš že od vsega začetka?

ja, od prvega dnevauser posted image
Ful mi je super. Vsak dan samo kak stavek, pa je lep spomin za vedno...pa še sama kdaj pokukam nazaj, ker sem v teh mesecih že pol stvari pozabila, kdaj je kej blo, kdaj je s čem začel itd.
Meni je superuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.11.2008 21:40:49   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

mi tud spančkamo že 1 uro in 15 min user posted image  Je pa dones zmazu večerjo in še 120 mleka čez popil, pol je pa še neki vode čez za poplaknit user posted image  Je bil pa ful priden dones, čeprav nisva bla skor nič zunej. Sem ga mal šparala zarad noska, pa še ful je pihal.

Pina, ella - user posted image  za odlično opravljene preglede pri P. Res dobr, da se že tako lepo plazita in postavljata na nogice. user posted image  
Jencili- user posted image user posted image user posted image  za Taja, da je bil tko priden ponoči. Je bil včeri full z Davidom v družbi, pa sta se mal po moško pogovorila. Kje si pa bla cel dan dones user posted image
Februarka - a je Larisa še kej spančkala popoldne?
Bamby - user posted image  za Anajo, ko je tako pridno papala. Bo dones spančkala ko polhec user posted image

Jest sem pa mela zdele tako zlo nizkokalorično večerjo (suho klobaso, majonezo, sir, kruh)user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdele bom pa še mal čokoladeuser posted image user posted image  Pa čakam, da dragi pride iz treninga, da se mal pocartava, ampak ga še najmanj 1 uro ne bo user posted image

dons smo bli pa vsi trije doma, ker je bil ati frej in smo meli družinsko idilouser posted image . Smo šli malo v šoping (sm si kupila ene hlače, no iskala sm pa zgornji deluser posted image ), pol smo pa lepo kosilo pripravili, šli malo k tašči gor na obisk itd.
Sej veš, čas hitro mine...user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.11.2008 21:40:53   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jaz pa sploh ne znam zgleda iskat po tem e-bayu user posted image  Iščem kake zimske, ''kosmate'' copatke, al pa čeveljčke, ampak mehke, pa prov nč ne najdem user posted image  
Bamby, Ella, na pomoč user posted image

Zoja ima tele
http://stores.ebay.com/THE-RUJIS_BOOTS_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ21015146QQftidZ2QQtZkm

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
20.11.2008 21:41:51   
Suzi*
bamby, februarka hvala za fotke! super so! user posted image user posted image  a je še katera fotkala?

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.11.2008 21:45:51   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

mi tud spančkamo že 1 uro in 15 min user posted image  Je pa dones zmazu večerjo in še 120 mleka čez popil, pol je pa še neki vode čez za poplaknit user posted image  Je bil pa ful priden dones, čeprav nisva bla skor nič zunej. Sem ga mal šparala zarad noska, pa še ful je pihal.

Pina, ella - user posted image  za odlično opravljene preglede pri P. Res dobr, da se že tako lepo plazita in postavljata na nogice. user posted image  
Jencili- user posted image user posted image user posted image  za Taja, da je bil tko priden ponoči. Je bil včeri full z Davidom v družbi, pa sta se mal po moško pogovorila. Kje si pa bla cel dan dones user posted image
Bamby - user posted image  za Anajo, ko je tako pridno papala. Bo dones spančkala ko polhec user posted image

Jest sem pa mela zdele tako zlo nizkokalorično večerjo (suho klobaso, majonezo, sir, kruh)user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdele bom pa še mal čokoladeuser posted image user posted image  Pa čakam, da dragi pride iz treninga, da se mal pocartava, ampak ga še najmanj 1 uro ne bo user posted image

dons smo bli pa vsi trije doma, ker je bil ati frej in smo meli družinsko idilouser posted image . Smo šli malo v šoping (sm si kupila ene hlače, no iskala sm pa zgornji deluser posted image ), pol smo pa lepo kosilo pripravili, šli malo k tašči gor na obisk itd.

pridna pridna user posted image  ste se imeli ful lepo.

Punce moje,  a gledate kej Trenja zdele? Men je kr slabo, kaj se dogaja. Kam bodo zrastli našši otroci user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.11.2008 21:45:57   
srečka nosečka

jencili, ti si pa pridna, da Taju Dnevnik pišeš user posted image user posted image user posted image . Super ideja! Pa to delaš že od vsega začetka?

Ful mi je super. Vsak dan samo kak stavek, pa je lep spomin za vedno...pa še sama kdaj pokukam nazaj, ker sem v teh mesecih že pol stvari pozabila, kdaj je kej blo, kdaj je s čem začel itd.

user posted image  kako lepo, da pišeš dnevnik za Taja user posted image

Jaz pa gledam Trenja user posted image , res groza kaj se dogaja z mladostniki user posted image .
Me je že zdaj "panika". user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.11.2008 21:46:57   
srečka nosečka

Punce moje,  a gledate kej Trenja zdele? Men je kr slabo, kaj se dogaja. Kam bodo zrastli našši otroci user posted image

očitno isto sedaj po glavi meljeva user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.11.2008 21:49:55   
jencili

čer,

pridna pridna user posted image  ste se imeli ful lepo.

ravno to delam. Jst sm čisto zgroženauser posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.11.2008 21:53:11   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

user posted image  kako lepo, da pišeš dnevnik za Taja user posted image

Jaz pa gledam Trenja user posted image , res groza kaj se dogaja z mladostniki user posted image .
Me je že zdaj "panika". user posted image user posted image

ja, se mi zdi, da je ravno prvo leto ali mogoče dve tisto obdobje, k se otrok najbolj razvija in se dogaja skoraj vsak dan kej novega in všeč mi je, da se to tudi zabeležiuser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
20.11.2008 21:55:01   
dolenjka
No tko, zdej sem pa mal bolj zbrana in lahko povem, da danes nisva šli na plavanje user posted image  ker sem jaz ugotovila, da mi je desna bradavica, v katero me je gospodnična ugriznila zadnjič, fulll otekla in malo mi je ob strani kri tekla user posted image  Po nasvetu sosede (iz zdravstva) sem si dajala obkladke s fiziološko in šla zvečer k dežurni zdravnici, dobila Amoksiklav in inekcijo proti Tetanusu user posted image  user posted image  Ja, ni kaj, zobki so user posted image  reč user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.11.2008 21:55:23   
Bajsa
Čer!

No mi smo se popoldne naspali user posted image Smo šli kr vsi ob 4 spat in smo spali do, ja pazi to 18.40 user posted image . Sicer je pol posledično zaspala šele ob 21.30, ampak ni  panike. Ko se je zbudila sem ji kr eno porcijo polente nardila, pol je pa prejle še ene 120 mleka popila. Jaz mislem, da bo do jutra zdržal. No zdej sm pa redy stedy za vas.
Vsem user posted image user posted image user posted image za dobre mere in pohvale pri P.
O Jencili kk fino da pišeš za Taja, jaz sem tud mela željo, sam kaj ko sem ful zagreta, pol mi pa cajta zmanjka, pa kr mal pozabm. Bo  pa imel res lep spomin. user posted image user posted image user posted image user posted image

Februarka in Bamby hvala za slikice!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.11.2008 21:56:35   
listek1
ej, sej smo kakšno ušpičl v šoli, ampak učitelje smo spoštovali, če nam je šel na živce, smo ga za hrbtom mal pošinfal, to je pa to. KAr se tiče pa pretepov med nami, ja sej so bli, ampak čist nedolžni. Se spomnim, da smo mel eno punco, ki je tepla vse po vrsti, tud mene, ampak sem se ji postavla po robu, pa je bil mir. DOnes se mi pa zdi, da tud učitelji nimajo nobene avtoritete, pa nič ne smejo rečt, ker jo po možnosti še oni fašejo user posted image user posted image user posted image  Res me je groza, ko bo šel David enkrat v šolo. Res res me je strah user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.11.2008 21:56:58   
vrtnica76
Katastrofa!A verjamete,da se tole nasilje med boljšimi in slabšimi učenci že v 2.razredu kaže?To se je Tamari zgodilo,ker je pisala matematiko boljše od enega sošolca.On ji je bol tolk fouš,da jo je na hodniku spotaknil,da se je full udarlauser posted image .Ja,drage moje veliko dela nas čaka in jekleni živci bodo prou prišli.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.11.2008 21:58:08   
jencili
ja, sej res...Februarka in Bamby, hvala za slikce...user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.11.2008 21:58:39   
Bajsa
No to je eden izmed razlogov, da se mi2 ne dojiva več. Glavni je seveda da ni mleka, da se razumemo. Tud mene je že prej ko še ni mela zobkov grizla, tko z dlesnimi, tud boli ko user posted image . Pol je pa pri 4 mescih prvi zobek dobila in od takrat naprej, ko je zmanjkal mleka, me je tko ugriznla, da sem vse zvezde vidla. No zdej jih ma že 7, je blo pa stanje še tok slabše, ker tud za 2 krat potegnt ni blo mleka. Se pa pač morva drugač crklat. No sej tud 9 mes dojenja je lep čas.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.11.2008 21:59:59   
larisa
Ja, tole na Trenjih je pa res zaskrbljujoče user posted image  Sej ko začneš študirat v kakšen svet smo rodile te naše otročke lohk samo user posted image , ampak punce, v naših rokah je tist moč, ki jih bo naučila drugače in mi lahko naredimo lepši svet za naše user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.11.2008 22:00:31   
Bajsa
Misar me veseli, da se vam je pokazal zobek, pa da se nism zmotila user posted image user posted image user posted image

Naša madam se je pa dons prvič konkretno naprej povlekla! Sicer še ne lih kej z nogam zraven, sam sej počas bo pa tud to spoznala. Moja mami jo itak skoz heca, da ma noge samo za plavat user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......