Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:16:35
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja, Buči za tvojega večjega sinka prav fletno je to povedal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:23:46
|
|
|
|
Suzi*
|
bamby, februarka, na ZS imata moj mail, pa prosim za slikice iz srečanja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:25:26
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jencili, v Kopru nubijevih žličk nimajo že neki cajta. JE rekla, da jih naročajo samo da jih iz skladišča ne morejo dobit. Proim ppoglej če jih imeta v Kranju. še dobr, da vem o čem govoriva bom pogledala, ti sporočim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:27:45
|
|
|
|
larisa
|
Jaz pa sploh ne znam zgleda iskat po tem e-bayu Iščem kake zimske, ''kosmate'' copatke, al pa čeveljčke, ampak mehke, pa prov nč ne najdem Bamby, Ella, na pomoč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:30:38
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jencili, v Kopru nubijevih žličk nimajo že neki cajta. JE rekla, da jih naročajo samo da jih iz skladišča ne morejo dobit. Proim ppoglej če jih imeta v Kranju. Pina-1 če iščeš tiste ki kažejo toploto jih imajo pri nas v Lj v centru, no ja saj imeli so jih še v ponedeljek Maj to so žlice od Nubija, ki so kar dolge in ne vem alis o občutljive na toploto ali ne. ( je jencili včeri pripopala link). Ona ma eno tako žlico in jaz bi rabla za kašice. ČE jih jencili sluajno ne dobi, bom tebe poprosila da mi jih nabaviš, če jih v lj imajo. so toplotne, ja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:32:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Mal se bizi, tko da vas mal zapostavljam Janey, si ti pozabila, da se jaz pokam in nimam časa za 2 uri vožnje v CE in nazaj Kar v LJ uletite Larisa, v knjigi je kar nekaj napisanega Če začnem prepisovati bom do naslednjega petka gotova
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:37:48
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby jencili, ti si pa pridna, da Taju Dnevnik pišeš . Super ideja! Pa to delaš že od vsega začetka? ja, od prvega dneva Ful mi je super. Vsak dan samo kak stavek, pa je lep spomin za vedno...pa še sama kdaj pokukam nazaj, ker sem v teh mesecih že pol stvari pozabila, kdaj je kej blo, kdaj je s čem začel itd. Meni je super
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:40:49
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, mi tud spančkamo že 1 uro in 15 min Je pa dones zmazu večerjo in še 120 mleka čez popil, pol je pa še neki vode čez za poplaknit Je bil pa ful priden dones, čeprav nisva bla skor nič zunej. Sem ga mal šparala zarad noska, pa še ful je pihal. Pina, ella - za odlično opravljene preglede pri P. Res dobr, da se že tako lepo plazita in postavljata na nogice. Jencili- za Taja, da je bil tko priden ponoči. Je bil včeri full z Davidom v družbi, pa sta se mal po moško pogovorila. Kje si pa bla cel dan dones Februarka - a je Larisa še kej spančkala popoldne? Bamby - za Anajo, ko je tako pridno papala. Bo dones spančkala ko polhec Jest sem pa mela zdele tako zlo nizkokalorično večerjo (suho klobaso, majonezo, sir, kruh) Zdele bom pa še mal čokolade Pa čakam, da dragi pride iz treninga, da se mal pocartava, ampak ga še najmanj 1 uro ne bo dons smo bli pa vsi trije doma, ker je bil ati frej in smo meli družinsko idilo . Smo šli malo v šoping (sm si kupila ene hlače, no iskala sm pa zgornji del ), pol smo pa lepo kosilo pripravili, šli malo k tašči gor na obisk itd. Sej veš, čas hitro mine...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:40:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jaz pa sploh ne znam zgleda iskat po tem e-bayu Iščem kake zimske, ''kosmate'' copatke, al pa čeveljčke, ampak mehke, pa prov nč ne najdem Bamby, Ella, na pomoč Zoja ima tele http://stores.ebay.com/THE-RUJIS_BOOTS_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ21015146QQftidZ2QQtZkm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:41:51
|
|
|
|
Suzi*
|
bamby, februarka hvala za fotke! super so! a je še katera fotkala?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:45:51
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, mi tud spančkamo že 1 uro in 15 min Je pa dones zmazu večerjo in še 120 mleka čez popil, pol je pa še neki vode čez za poplaknit Je bil pa ful priden dones, čeprav nisva bla skor nič zunej. Sem ga mal šparala zarad noska, pa še ful je pihal. Pina, ella - za odlično opravljene preglede pri P. Res dobr, da se že tako lepo plazita in postavljata na nogice. Jencili- za Taja, da je bil tko priden ponoči. Je bil včeri full z Davidom v družbi, pa sta se mal po moško pogovorila. Kje si pa bla cel dan dones Februarka - a je Larisa še kej spančkala popoldne? Bamby - za Anajo, ko je tako pridno papala. Bo dones spančkala ko polhec Jest sem pa mela zdele tako zlo nizkokalorično večerjo (suho klobaso, majonezo, sir, kruh) Zdele bom pa še mal čokolade Pa čakam, da dragi pride iz treninga, da se mal pocartava, ampak ga še najmanj 1 uro ne bo dons smo bli pa vsi trije doma, ker je bil ati frej in smo meli družinsko idilo . Smo šli malo v šoping (sm si kupila ene hlače, no iskala sm pa zgornji del ), pol smo pa lepo kosilo pripravili, šli malo k tašči gor na obisk itd. Sej veš, čas hitro mine... pridna pridna ste se imeli ful lepo. Punce moje, a gledate kej Trenja zdele? Men je kr slabo, kaj se dogaja. Kam bodo zrastli našši otroci
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:45:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby jencili, ti si pa pridna, da Taju Dnevnik pišeš . Super ideja! Pa to delaš že od vsega začetka? ja, od prvega dneva Ful mi je super. Vsak dan samo kak stavek, pa je lep spomin za vedno...pa še sama kdaj pokukam nazaj, ker sem v teh mesecih že pol stvari pozabila, kdaj je kej blo, kdaj je s čem začel itd. Meni je super kako lepo, da pišeš dnevnik za Taja Jaz pa gledam Trenja , res groza kaj se dogaja z mladostniki . Me je že zdaj "panika".
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:46:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Punce moje, a gledate kej Trenja zdele? Men je kr slabo, kaj se dogaja. Kam bodo zrastli našši otroci očitno isto sedaj po glavi meljeva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:49:55
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, mi tud spančkamo že 1 uro in 15 min Je pa dones zmazu večerjo in še 120 mleka čez popil, pol je pa še neki vode čez za poplaknit Je bil pa ful priden dones, čeprav nisva bla skor nič zunej. Sem ga mal šparala zarad noska, pa še ful je pihal. Pina, ella - za odlično opravljene preglede pri P. Res dobr, da se že tako lepo plazita in postavljata na nogice. Jencili- za Taja, da je bil tko priden ponoči. Je bil včeri full z Davidom v družbi, pa sta se mal po moško pogovorila. Kje si pa bla cel dan dones Februarka - a je Larisa še kej spančkala popoldne? Bamby - za Anajo, ko je tako pridno papala. Bo dones spančkala ko polhec Jest sem pa mela zdele tako zlo nizkokalorično večerjo (suho klobaso, majonezo, sir, kruh) Zdele bom pa še mal čokolade Pa čakam, da dragi pride iz treninga, da se mal pocartava, ampak ga še najmanj 1 uro ne bo dons smo bli pa vsi trije doma, ker je bil ati frej in smo meli družinsko idilo . Smo šli malo v šoping (sm si kupila ene hlače, no iskala sm pa zgornji del ), pol smo pa lepo kosilo pripravili, šli malo k tašči gor na obisk itd. Sej veš, čas hitro mine... pridna pridna ste se imeli ful lepo. Punce moje, a gledate kej Trenja zdele? Men je kr slabo, kaj se dogaja. Kam bodo zrastli našši otroci ravno to delam. Jst sm čisto zgrožena
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:53:11
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby jencili, ti si pa pridna, da Taju Dnevnik pišeš . Super ideja! Pa to delaš že od vsega začetka? ja, od prvega dneva Ful mi je super. Vsak dan samo kak stavek, pa je lep spomin za vedno...pa še sama kdaj pokukam nazaj, ker sem v teh mesecih že pol stvari pozabila, kdaj je kej blo, kdaj je s čem začel itd. Meni je super kako lepo, da pišeš dnevnik za Taja Jaz pa gledam Trenja , res groza kaj se dogaja z mladostniki . Me je že zdaj "panika". ja, se mi zdi, da je ravno prvo leto ali mogoče dve tisto obdobje, k se otrok najbolj razvija in se dogaja skoraj vsak dan kej novega in všeč mi je, da se to tudi zabeleži
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:55:01
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, zdej sem pa mal bolj zbrana in lahko povem, da danes nisva šli na plavanje ker sem jaz ugotovila, da mi je desna bradavica, v katero me je gospodnična ugriznila zadnjič, fulll otekla in malo mi je ob strani kri tekla Po nasvetu sosede (iz zdravstva) sem si dajala obkladke s fiziološko in šla zvečer k dežurni zdravnici, dobila Amoksiklav in inekcijo proti Tetanusu Ja, ni kaj, zobki so reč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:55:23
|
|
|
|
Bajsa
|
Čer! No mi smo se popoldne naspali Smo šli kr vsi ob 4 spat in smo spali do, ja pazi to 18.40 . Sicer je pol posledično zaspala šele ob 21.30, ampak ni panike. Ko se je zbudila sem ji kr eno porcijo polente nardila, pol je pa prejle še ene 120 mleka popila. Jaz mislem, da bo do jutra zdržal. No zdej sm pa redy stedy za vas. Vsem za dobre mere in pohvale pri P. O Jencili kk fino da pišeš za Taja, jaz sem tud mela željo, sam kaj ko sem ful zagreta, pol mi pa cajta zmanjka, pa kr mal pozabm. Bo pa imel res lep spomin. Februarka in Bamby hvala za slikice!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:56:35
|
|
|
|
listek1
|
ej, sej smo kakšno ušpičl v šoli, ampak učitelje smo spoštovali, če nam je šel na živce, smo ga za hrbtom mal pošinfal, to je pa to. KAr se tiče pa pretepov med nami, ja sej so bli, ampak čist nedolžni. Se spomnim, da smo mel eno punco, ki je tepla vse po vrsti, tud mene, ampak sem se ji postavla po robu, pa je bil mir. DOnes se mi pa zdi, da tud učitelji nimajo nobene avtoritete, pa nič ne smejo rečt, ker jo po možnosti še oni fašejo Res me je groza, ko bo šel David enkrat v šolo. Res res me je strah
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:56:58
|
|
|
|
vrtnica76
|
Katastrofa!A verjamete,da se tole nasilje med boljšimi in slabšimi učenci že v 2.razredu kaže?To se je Tamari zgodilo,ker je pisala matematiko boljše od enega sošolca.On ji je bol tolk fouš,da jo je na hodniku spotaknil,da se je full udarla .Ja,drage moje veliko dela nas čaka in jekleni živci bodo prou prišli.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:58:08
|
|
|
|
jencili
|
ja, sej res...Februarka in Bamby, hvala za slikce...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:58:39
|
|
|
|
Bajsa
|
No to je eden izmed razlogov, da se mi2 ne dojiva več. Glavni je seveda da ni mleka, da se razumemo. Tud mene je že prej ko še ni mela zobkov grizla, tko z dlesnimi, tud boli ko . Pol je pa pri 4 mescih prvi zobek dobila in od takrat naprej, ko je zmanjkal mleka, me je tko ugriznla, da sem vse zvezde vidla. No zdej jih ma že 7, je blo pa stanje še tok slabše, ker tud za 2 krat potegnt ni blo mleka. Se pa pač morva drugač crklat. No sej tud 9 mes dojenja je lep čas.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:59:59
|
|
|
|
larisa
|
Ja, tole na Trenjih je pa res zaskrbljujoče Sej ko začneš študirat v kakšen svet smo rodile te naše otročke lohk samo , ampak punce, v naših rokah je tist moč, ki jih bo naučila drugače in mi lahko naredimo lepši svet za naše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 22:00:31
|
|
|
|
Bajsa
|
Misar me veseli, da se vam je pokazal zobek, pa da se nism zmotila Naša madam se je pa dons prvič konkretno naprej povlekla! Sicer še ne lih kej z nogam zraven, sam sej počas bo pa tud to spoznala. Moja mami jo itak skoz heca, da ma noge samo za plavat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......