|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
8.12.2008 21:46:15   
Blacky*
Čer,

listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdraviš... aja... pa čakam na kabel... ga dostavita babi in dedi... potem pa takoj dobiš

stipe dobrodošel user posted image user posted image user posted image

Mi smo prišli domov šele ob pol devetih, smo bili pri moji najboljši prijateljici. Je imel njen škrat rojstni dan pa smo šli na tortice. Naš pikec je bil že čist adijo, a je zmazal kašico, pa še 150 ml mleka, nato pa odšel v pavčkovo deželo... user posted image user posted image user posted image

Danes sta bila z atijem sama, samo popoldan... pa sta se lepo porihtala... jaz sem pa bila v knjižnici... čisto počasi mi gre ta študij user posted image , a bo že...

Blaža - kje ste pa naročili koledarje

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
8.12.2008 21:47:00   
blaža
Kolko čvekov rabim za še eno user posted image ?!user posted image

Mah! Grem kar spat, pa kvragu z user posted image user posted image

Nočko!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
8.12.2008 21:47:26   
Blacky*
blaža sem že prebrala... pošta... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
8.12.2008 21:47:41   
blaža
O Blacki!!! Na Pošti Slovenije, poglej na njihovo spletno stran.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
8.12.2008 21:48:13   
blaža
Joj kako mi smotano dela računalnik!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
8.12.2008 21:50:10   
blaža
Nočko 2.ič, pa zares!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
8.12.2008 21:50:26   
ella79
sem vidla, da slike in te zadeva za pošto dela foto GM iz KR user posted image prej so delal oni za DM in ne vem kaj še vse... sem mal cenika primerjala, pa se mal razlikujeta, nekje je neki ceneje, nekje pa spet neki user posted image Aja, pa GM tudi na dom pošlje

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
8.12.2008 21:57:08   
Februarka08
Listek, čimprej okrevaj!!!! Upam da boš lahko počivala, no saj moraš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem naročila koledarje preko DM-a. Jih še čakam.
Zdaj grem pa spat.

Lepo in mirno nočko vsem!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
8.12.2008 22:23:03   
nizy
elma - tvoja Elmica je prava manekenka user posted image user posted image user posted image user posted image

listek
- glej , da boš res počivalauser posted image

stipe air force- user posted image user posted image user posted image za čvekanje

ella--user posted image user posted image user posted image za malo jedko

bamby- verjetno je pestro k sta oba bolana ,.... pa  čim bolj mirno noč ti želim user posted image user posted image user posted image

jez se  malo bolje počutim , sem bila danes zopet pri zobarju , je spet mal ščistla zob , tko , da upam , da zdaj bo user posted image Adna ima prstke še malo zatečene , ni pa sile , je imela srečo , da jih ni polomila,... midve z Azro , sva prehlajeni , obema teče z noska in posledično je bila user posted image cel dan sitna ,  pa še kašljat je začela , no zdaj  spi user posted image ,..... mi smo se  cel dan potepali, smo bili pri moji mamici na kosilu , pa spet sem  se ful najedla baklave in kokosovih rolic , pa še nutela torta je padla,.. user posted image hehe jaz pa moja dijetauser posted image sem se vorng pregrešila ,...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
8.12.2008 22:38:03   
jencili
ČER!user posted image

No, pa sem le spet med vami. Zamudila sem itak ogromno strani in nisem glih prepričana, da bom za nazaj sploh kej bralauser posted image .

Pri nas nič kej novega, razen tega, da imam končno novega notebookauser posted image in bom starega sam še zagnala nekamuser posted image .

Nč, zdej pa povejte, kako je kej.

Vidla sem edino, da se nam je pridružil Stipeuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
8.12.2008 22:52:05   
Janey
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

groza od groze...grem spat da se pomirim

lepo ninajte
čao bao

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
8.12.2008 23:00:30   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Čer ! user posted image

Ker imam februarčico doma in sem na porodniški, bi se vam rad pridružil... A me sprejmete ? user posted image

O Stipe!!!!
Welcome! To sem mogla pa kuj pokomentirat user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
8.12.2008 23:15:24   
Bajsa
No zdej sem mal na hitrco preletela čvekarije. Nč se ne spomnem komentirat, sam vse bolnčkanim user posted image pošiljam eno veliko user posted image da se hitr pozdravijo.

Mi2 sva ble dons na sist, kontrola, če se že plazi. No še vedno se ne plazi, je pa 1. dons se po kolenih premaknila en korak user posted image .  Je dr rekla, da ji očitno zadostuje vlečenje po tleh sem in tja. Jo je zanimal, če pride povsod z vlečenjem in sem rekla, da ja. To ji je zadoščal user posted image . No med drugim je tud povedala, da se lepo vsede. user posted image user posted image user posted image user posted image madam!!!
Velika je 75,5 cm in težka 9550 g, kar pomeni, da je v enem mesecu zrasla 2 cm in zredila se je skor 0,5 kg. Pridna punca!

Moj prst se počasi celi, ampak plavat pa še vedno ne smem. Če ne bo šel ju3 moj z nama, bo šla pa moja mami, mi je kr škoda zamudit še tele zadnje ure.
Ker ste ble pridne vam prilimam še slikice, stanovanje približno na koncu.
No zdej pa lohk grem slikice iskat...

Dolgo nočko!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
8.12.2008 23:16:25   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Larisa user posted image  user posted image  user posted image  Noro dobro!

Ko se mama Jencili najde, naj me plis kontaktira, magari na ZS user posted image

pa sm te...povej dragauser posted image

aja btw...lepo, da ste me pogrešale! Tud jst sm vas noro!!!user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
8.12.2008 23:32:37   
Bajsa
Listek pocajti se!

Kako ste Jencili family? Upam, da vas bomo  kej kmal lohk na pivo in čevape povabl user posted image

Slikic ne morem naložit, me neki j...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
8.12.2008 23:41:30   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Listek pocajti se!

Kako ste Jencili family? Upam, da vas bomo  kej kmal lohk na pivo in čevape povabl user posted image

Slikic ne morem naložit, me neki j...

Ja, tud jst upamuser posted image .
Drugače smo superuser posted image . Dobr pa, da sm šla tvoj post zdej brat, ker sem za sek. pozabila, da mamo jutri zjutraj cepljenje. In to že ob 8.10user posted image  - a ne vejo, da naš Taj spi do 9-ih ali čez???user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
9.12.2008 0:22:48   
mesecnica
Mala_pikica - odgovora za podaljšanje porodniške še nisem dobila, ker sem komaj prejšnji teden oddala še zadnji izvid. Tako, da ga dobim čez en teden ali dva. Izvid ti bom pa kar prepisala:
cel.IgE: 36,3 kU/L
Spec.IgE za jajčni beljak: 2,91 kU/L, jajčni rumenjak: 0,77 kU/L, pšenico: 1,77 kU/L, banano: pod 0,35 kU/L, krompir: 4,35 kU/L, alfa laktalbumin: pod 0,35 kU/L, beta laktglobulin: 4,45 kU/L, kasein: 9,24 k/UL
ECP: 6,11 ng/L
Itak ne vem ravno za to zadnje kaj sploh pomenti, pa tisti alfa in beta user posted image . Drugače mi je rekla alergologinja, da je celokupni IgE kar visok za njeno starost, tako da ne vem. Kaj ti meniš o teh izvidih?
Oh ... 6 urc ti je bil pokonci user posted image . Noro... Kaj sta pa delala?
Misar - user posted image  za uspešno sankanje. Pa upam, da vam zobje čimprej ven porinejo. Ampak jih imate pa res že veliko.
Februarka08 - user posted image  za Lariso, da ji ni bilo potrebno dude popravljat. Pa lepo, da si odstopila cunje Humani. SIgurno bodo komu prav prišle.
Blaža - user posted image  za jelko in okraske. Si pa pridna oz. ste pridni. Pa user posted image  Blaž, da je sam par sekund stal.
Kati kati -upam, da bo današnja noč taka boljša.
Buči - user posted image  za Tilna, da se čimprej pozdravi.
Stipe air force - user posted image user posted image user posted image  za Taro. Je le velika sprememba za njo, tako, da tudi njej ni lahko. Upam, da se čimprej privadi. Ampak vreme imate pa za en user posted image . Upam, da bo od sedaj naprej kaj bolje. Uhhh...tako lepo si napisal glede snidenja Tare in mamice user posted image . Glede ritke - ne vem, kaj imate s sabo...mogoče ribje mazilo, sudocrem, praška pasta, bepanten,...
Dolenjka - lepo, da se oglasiš. Te pogrešamo user posted image .
Elma - user posted image  za nove mere in za uspešen test.
Ella79 - user posted image  Zoja za šibanje ob opori.
Bamby - user posted image  za Anajo, da se čimprej pozdravi. Glede skrajšanega delovnika pa ne bi vedela.
Janey - tudi user posted image  za Jakca, da se čimprej pozdravi. Naša spi enkrat na dan ponavadi - in sicer okoli 13.00 do 13.30 - za 1,5 urce do 2. Ampak se ponoči še vedno zbujamo. Zjutraj spimo do cca. 9-ih in tudi spat gremo ob 21.00 -ih.
Pina-1 - naša je ista kar se tiče navezanosti. No mogoče malo boljše - ker šele po parih minutah ugotovi, da me ni in šiba za menoj. V joku seveda user posted image .
Itata - user posted image  za Jakoba. No vsaj spanje se vam je malo izboljšalo. Pa user posted image , da boš sedaj fraj službe.
Listek1 - user posted image  o hudo. Božica. Zdaj pa le počivaj, da se pozdraviš.
Blacky - saj bo, saj bo s študijem user posted image .
Nizy - user posted image  za vaju z Azro, da se čimprej pozdravita. So se mi pa kar sline podcedile, ko sem prebrala kaj vse si jedla.user posted image
Jencili - user posted image  za novega notebooka.
Bajsa - user posted image  za nove mere. Pa jaz še vedno ne vidim tvojih albumov user posted image .

Vsem hvala za čestitke za mini RD user posted image .

Uhhh...je že velik ura. Grem spat.
AJde nočko user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
9.12.2008 7:37:11   
Februarka08
Jutro.
Prvauser posted image

Noč je bla spet brez napakicuser posted image user posted image ponoč me je sicer vrglo iz postelje, pa še zdaj ne vem, a sem sanjala al se je zares zajokalauser posted image v glavnem, ko sem vstala je blo vse tihuser posted image
Zdaj pa še vedno pančkauser posted image jaz sem že posodo pospravla, ker me je dec tolk zbudu, da nism mogla več nazaj zaspatuser posted image in zdej že čaj pijem... potem grem na hit še pomest pa glavo umit... upam da bo še spala par minut.user posted image

Imam pa že navsezgodaj kuharsko ?: danes bom mela sv. meso v taki zelenjavni omakci in me zanima ali dam lahko Larisi samo to omakco zraven rižauser posted image sej to ne more bit nič narobe ker je pač svinjina zravn al kako??? Prosim za mnenja... hvalauser posted image

Mesečnica user posted image user posted image user posted image user posted image fenomenalna si s tvojimi postiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
9.12.2008 7:38:55   
blaža
jutro! Druga!user posted image

zdej že pijem user posted image , pa vas malo preberem.

Neposredna povezava do sporočila: 3494
9.12.2008 7:41:33   
Janey
DOBRO JUTRO

MI SMO PRESPALI CELO NOČ IN TO V SVOJI POSTELJIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUHUHUHU
ja derem seuser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
9.12.2008 7:44:26   
blaža
Februarčica, mislim, da ne bo panike, če ji enkrat daš to omakico, drugače pa po moje ni ok svinjsko meso, ker ima nasičene maščobe, pa sej jih ma tudi maslo, ane? malo omakice z rižem res ne bo škodlo. Po moje ji bo fino!user posted image  Vsaj meni bi blouser posted image

Drugače je bla noč kar ok. malo se je zbujal, ma kot ponavadi. Edino ta starejši se je zjutraj zbudil z šljivo na učku. Je rekel, da se je ponoči butnil v varovalno ograjo ob postelji. Verjetno bo res, ki včeraj je bil še ok.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
9.12.2008 7:45:24   
blaža
Janey, ma kaj vso noč se ni zbudil, al si ti tak smrčala, da ga nisi čula?!user posted image

No če je tako pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
9.12.2008 8:38:20   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

DOBRO JUTRO

MI SMO PRESPALI CELO NOČ IN TO V SVOJI POSTELJIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUHUHUHU
ja derem seuser posted image user posted image

uaaaauuuuuuu!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem vam fouš.

naša je imela pa spet slabo noč.....kar pomeni nikakor zaspat 2 uri, stok in jok in premetavanje in priklapljanje, pol se je pa še ene 4x zbudila čez noč za jest. tud včeraj čez dan mi je fuul malo spala, samo dopoldne dobro uro.user posted image

aja, dan!user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
9.12.2008 8:45:04   
ella79
jutro user posted image
februarka pomoje ji kamot daš omakco user posted image

janey user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za več kot odlično noč user posted image

suzi user posted image user posted image user posted image

jaz ne vem kaj našo bejbo daje user posted image obvezno jest ob petih, pa danes potem spanje samo do 7:15 user posted image jaz sem čist na glavo, tok zaspana nisem bila v teh 10-ih mesecih user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3499
9.12.2008 8:55:53   
blaža
ella, pa sej to ni tako slabo, če ti spi do 7.15min. Blaž pije mleko ob 5 ih in pol se definitivno zbudi ob 6.10 do 6.30 max. In spat gre pol okoli 11ih, za 40 min in mogoče še kake pol urce popoldne ob 16ih.user posted image

No pa sej sem navajena, ki ta starejši je bil isti!user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?