mesecnica
|
Mala_pikica - odgovora za podaljšanje porodniške še nisem dobila, ker sem komaj prejšnji teden oddala še zadnji izvid. Tako, da ga dobim čez en teden ali dva. Izvid ti bom pa kar prepisala: cel.IgE: 36,3 kU/L Spec.IgE za jajčni beljak: 2,91 kU/L, jajčni rumenjak: 0,77 kU/L, pšenico: 1,77 kU/L, banano: pod 0,35 kU/L, krompir: 4,35 kU/L, alfa laktalbumin: pod 0,35 kU/L, beta laktglobulin: 4,45 kU/L, kasein: 9,24 k/UL ECP: 6,11 ng/L Itak ne vem ravno za to zadnje kaj sploh pomenti, pa tisti alfa in beta . Drugače mi je rekla alergologinja, da je celokupni IgE kar visok za njeno starost, tako da ne vem. Kaj ti meniš o teh izvidih? Oh ... 6 urc ti je bil pokonci . Noro... Kaj sta pa delala? Misar - za uspešno sankanje. Pa upam, da vam zobje čimprej ven porinejo. Ampak jih imate pa res že veliko. Februarka08 - za Lariso, da ji ni bilo potrebno dude popravljat. Pa lepo, da si odstopila cunje Humani. SIgurno bodo komu prav prišle. Blaža - za jelko in okraske. Si pa pridna oz. ste pridni. Pa Blaž, da je sam par sekund stal. Kati kati -upam, da bo današnja noč taka boljša. Buči - za Tilna, da se čimprej pozdravi. Stipe air force - za Taro. Je le velika sprememba za njo, tako, da tudi njej ni lahko. Upam, da se čimprej privadi. Ampak vreme imate pa za en . Upam, da bo od sedaj naprej kaj bolje. Uhhh...tako lepo si napisal glede snidenja Tare in mamice . Glede ritke - ne vem, kaj imate s sabo...mogoče ribje mazilo, sudocrem, praška pasta, bepanten,... Dolenjka - lepo, da se oglasiš. Te pogrešamo . Elma - za nove mere in za uspešen test. Ella79 - Zoja za šibanje ob opori. Bamby - za Anajo, da se čimprej pozdravi. Glede skrajšanega delovnika pa ne bi vedela. Janey - tudi za Jakca, da se čimprej pozdravi. Naša spi enkrat na dan ponavadi - in sicer okoli 13.00 do 13.30 - za 1,5 urce do 2. Ampak se ponoči še vedno zbujamo. Zjutraj spimo do cca. 9-ih in tudi spat gremo ob 21.00 -ih. Pina-1 - naša je ista kar se tiče navezanosti. No mogoče malo boljše - ker šele po parih minutah ugotovi, da me ni in šiba za menoj. V joku seveda . Itata - za Jakoba. No vsaj spanje se vam je malo izboljšalo. Pa , da boš sedaj fraj službe. Listek1 - o hudo. Božica. Zdaj pa le počivaj, da se pozdraviš. Blacky - saj bo, saj bo s študijem . Nizy - za vaju z Azro, da se čimprej pozdravita. So se mi pa kar sline podcedile, ko sem prebrala kaj vse si jedla. Jencili - za novega notebooka. Bajsa - za nove mere. Pa jaz še vedno ne vidim tvojih albumov . Vsem hvala za čestitke za mini RD . Uhhh...je že velik ura. Grem spat. AJde nočko .