|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
8.12.2008 16:09:14   
pina-1
dannnnnnn.
Mi smo še živi. Miklaž je za nami. Sedaj pa vneto čakamo božičkauser posted image

Stipčina dobrodošel. Sem vesela,d a si prišel malo med nas v čvekanje.
Dolenjka, ne jezi se, ker to lepoti škodi.

Bamby, jaz sem vlogo za krajšani čas napisala kar sama in oddala v kadrovsko. Nisem pa še dobila odgovora. Ampak to pri nas traja.

Ella, bravo za Zojo jedko. Pri nas je ana danes tudi po dolgem času pojedla kot se spodobi. Jedle pa smo riž s porom.

Elma super za Elmine mere...

zdej sem pa pozabla, če bi morala še kej pokomentirat.

Šri nas je mala kriza. Ana je kot čeper zalepljena zame. Bog ne dej, da grem v soednj prostor je že jok in hlipanje. Ta otrok se sploh ne odlepi od mene. In to mi ni prov nič všeč..

No grem hitro cunje pobrat, ker ana spi

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
8.12.2008 16:14:14   
Stipe air force
user posted image  ooooo, Pina, kako ti zavidam da si tako blizu morja user posted image . Kaj delata Pino in Šubi user posted image ?
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dannnnnnn.
Mi smo še živi. Miklaž je za nami. Sedaj pa vneto čakamo božičkauser posted image

Stipčina dobrodošel. Sem vesela,d a si prišel malo med nas v čvekanje.
Dolenjka, ne jezi se, ker to lepoti škodi.

Bamby, jaz sem vlogo za krajšani čas napisala kar sama in oddala v kadrovsko. Nisem pa še dobila odgovora. Ampak to pri nas traja.

Ella, bravo za Zojo jedko. Pri nas je ana danes tudi po dolgem času pojedla kot se spodobi. Jedle pa smo riž s porom.

Elma super za Elmine mere...

zdej sem pa pozabla, če bi morala še kej pokomentirat.

Šri nas je mala kriza. Ana je kot čeper zalepljena zame. Bog ne dej, da grem v soednj prostor je že jok in hlipanje. Ta otrok se sploh ne odlepi od mene. In to mi ni prov nič všeč..

No grem hitro cunje pobrat, ker ana spi

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
8.12.2008 16:19:57   
pina-1
stipe, danes je bila taka megla, da je blo kot v ljubljani. ej pol je pokuku sonček.

Pino je još na poslu, a šubi se greje zraven radiatorja. JE zima, pa se ji ne da ven.

Kaj pa finega kuhaš? Mi bomo jedli zrezke in rižek z gobami. I ciklu za salatuuser posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
8.12.2008 16:23:52   
Stipe air force
Za Carico kuhan biftek, korenček, brokoli in potem se kak desertek... user posted image . Ful dobr je začela papat !!!! user posted image user posted image user posted image . Tukaj je jasno, se pa od smoga komaj vidi plavo nebo... user posted image ... Je pa ful mrzlo user posted image  in atlantsko vlazno user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
8.12.2008 16:55:28   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

A lahko malo okvirno napišeš, kaj si napisala v teji vlogi, prosim??? A si osebno nesla? Za koliko ur pa nameravaš iti delat?

stipe, če boš tako priden in z nami čvekal, boš kmalu dolenjko nesel v postih user posted image . BTW, dolenjki sem že neštetokrat ocvirkovco obljubila. Imam ravno danes svežo. A pošljem za vsakega en kos??? Tara itak že pridno papca, pa bi morda rada probala kaj domačega user posted image .

No, naša je danes spet slastno joto pojedla user posted image !

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
8.12.2008 17:10:14   
blaža
O Bamby mi smo tudi imeli danes joto!

Drugače pa smo sami, ki moj danes nekaj štuka v službi. Matija se igra s kockami, Blaž pa gloda en gresin.

Smo pa bili danes kar dolgo na sončku. je blo prav presenetljivo toplo in smo nabrali vejice, storžke,... za našo ikebano. Je ratala kar prevelika. Sem mislila naredit eno malo, pa je ratala ogromna.user posted image

Drugače pa nič novega. Aja Blaž je včeraj za par sekund sam stal. Noge je imel fajn narazen in je stal za par sekund sam brez oporeuser posted image

No zdej pa grem, da mi ne skipi mleko, pa še kompot pogledam kako se kuha. Ful lepo že diši po klinčkih in Novem letu. komaj čakam, da bom kaj spekla!

Lep pozdrav vsem, za kaj pokomentirat bi pa rabla malo več časa.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
8.12.2008 17:18:10   
bamby
blaža, lepo, da ste izkoristili lep sončen dan. Midve sva šli za cca 10 minut ven, ko sva šli po Tima. Pol je bilo kosilo, po njem je šla pa Anaja že spat. Ob 3h se je zbudila, pa je bilo treba spet kmalu jest, zdaj bova pa peljali Tima k telovadbi in bova cca eno uro ven, ampak v temi user posted image . Bova v tem času šli malo po trgovinah pogledat, če bova kaj dobili za moževo sestro, ki 24. dec. praznuje rojstni dan.

Zdaj popoldan sem pa printala voščila za v voščilnice in jih tudi noter prilepila. Zdaj jih samo še v kuverte dam in napišem naslove. Sem se odrekla slik Anaje - božiček, ker bi mi gotovo časa zmanjkalo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
8.12.2008 17:29:25   
blaža
Jaz imam tudi namen ta teden poslat voščilnice, ki sva jih naredila z Matijo. user posted image  koledarji za starše so pa prišli fenomenalni. danes sva bla z možem prav presenečena. Taka lepa grafika, da sem si mislila še enga za nas naročit za spomin.user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
8.12.2008 17:30:22   
blaža
Pina, si tudi ti že dobila koledarje? boš vidla kako bojo starši veseliuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
8.12.2008 18:03:14   
itata
daaan,
včeri sva bila na rd kosilu. jakob je bil doma. pol k sem prišla nazaj je pa tko bruhal spet. pa danes SPLOH noče jest. vse skupi je pojedel en jogurt čez cel dan. kr neki... pa tečen popoldne spet k sto user posted image  tko da greva jutr spet k zdravniku. sej prve dni k je bil bolan je tud bolj švoh jedu, ampak zdej pa prav noče pa kar dviguje se mu pa spahuje... beda. spal je pa začuda prav dobr danesuser posted image  narobe svet vam povem.
sem mal slabe voljo na to temo. drugač pa sem se službe losala do jauarja po mojem. tist sem naredila, to je blo pa to. zdej majo pa še interno za zrihtat... sodnik je tud bolan tko da nimam novih naloguser posted image  moj se je umiril in je boljše volje... tko da to je pa bolš.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
8.12.2008 18:03:16   
Stipe air force
No, drage februarčice... Carica in Šefla sta skupaj user posted image  user posted image  user posted image , tukaj se šiht konca ob 17.30 !!!! Stipe ni pa nič zmatran... šele zdaj je žurka !!!! user posted image  user posted image  user posted image  Morale bi videt Tarino faco ko zagleda mamico po 10 urah... user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 8.12.2008 18:06:13 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
8.12.2008 18:23:37   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Pina, si tudi ti že dobila koledarje? boš vidla kako bojo starši veseliuser posted image

nisem še dobila. čaka, da pridejo

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
8.12.2008 18:25:02   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

No, drage februarčice... Carica in Šefla sta skupaj user posted image  user posted image  user posted image , tukaj se šiht konca ob 17.30 !!!! Stipe ni pa nič zmatran... šele zdaj je žurka !!!! user posted image  user posted image  user posted image  Morale bi videt Tarino faco ko zagleda mamico po 10 urah... user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

ampak mora bit lep prizor, videt njuno srečanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
8.12.2008 18:33:31   
Stipe air force
Se lepš' je videt mamico, ko zagleda Taro po tolkem času... user posted image  user posted image  user posted image ... Tukaj tudi vrtci delajo do šestih, tako da je vse prilagojeno celodnevnemu bivanju otrok... user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
8.12.2008 19:11:12   
itata
mali je odkar je vstal, to je blo 2 ure pa pol nazaj izmenično 15 min ok 15 minut jokast... pojma nimam kaj je to. je rekla P da kaka viroza. pa komi je pojedel pol Frutkauser posted image  Juha pa čežana pa niti pod razno. je čist znoru (da ne bo katera mislila, da je bil Frutek moja prva izbira...). kr neki.

stipe: res si priden ni kejuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3440
8.12.2008 19:18:02   
Februarka08
Čer.

Jaz vas samo mal berem, pisat se mi pa ne dauser posted image
Smo bli v KR, sem nesla moje cunje v Humano, upam da bodo kateremu prav prišleuser posted image user posted image sem vesela, da sem nardila dobro delouser posted image
Larisa je ravno povečerjala, zdaj mal počakam da se gre skopat in potem šlafen. Upam, da se ponovi pretekla noč.

Stipe, car siuser posted image morm kakšen tvoj post pokazat mojmu možekuuser posted image
Elma, tvoja bejba je pa res ful velikauser posted image super babauser posted image

Imamo tale teden čisto poln, tako da bo pomoje ful hit miniluser posted image morm ornk premislit kater dan mamo kam za it oz. kdo prideuser posted image

Nam več utrujala, lep večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
8.12.2008 19:20:43   
Februarka08
Še tale link vam pripopamuser posted image user posted image

http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
8.12.2008 19:35:25   
blaža
Stipe, vrtci do 18ih. No sej to je fajn, ma meni je panika če naš petletnik ni doma do treje in se mi že smili. vseeno je še dober ta naš Slo tempo. Še malo pa bomo kot kitajčki od jutra do mraka.user posted image

Februarčicauser posted image , za slinčke. Še dobro, da jih imam doma narejene, debele frotiraste, ki je res že ratala katastrofa.

itata žal mi je za tvojega Jakobauser posted image . upam, da bo čim prej boljši.

Bamby, lepo ko hodiste na telovadbo, pa še pasalo ti bo, da greš malo po trgovinah, zdej, ko je vse tako lepo okrašeno.user posted image

Pina, kaj si na Pošti naročila koledarje? Če si, boš prijetno presenečena.user posted image

ELMA, pa sej tvoja pupa je pa prava korenjakinja- dolginka!user posted image  80cm, za tvojo pupo je res dostiuser posted image

Vrtnica, tvojega ta malega si predstavljam nekako tako kot našega Blaža. Skozi nekam leze in leze, pa pleza in plezauser posted image

Janey, me veseli, da ste malo boljše spali, upam, da se bo še nosek hitro ščistil. tudi Blažu malo nagaja, ma kar gre. Samo, da lahko spi po noči, pa je ok!user posted image

ellauser posted image user posted image user posted image , za porcijo polente z zelenjavo. se ji jeodprl apetit?!

Neposredna povezava do sporočila: 3443
8.12.2008 19:36:11   
blaža
Ja pa še Dolenjko moram pozdravit, čeprav me preveč ne mara!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
8.12.2008 19:57:37   
Janey
čer

mi2 sma doma. mi je zaspal v avtu in sem ga dala kar v posteljo. jaz ne vem kaj naj nardim, ampak bolj kot se trudim da bi moj otrok imel nek ritem spanja, bolj on ne spi tako. zdaj ta teden je vsak dan drugače spal in vsak dan se ob drugi uri vstane in pol grema približno istočasno vsak dan prvič spat in včasih takoj zaspi, včasih še 2 uri ne....ma popoldan pa da sploh ne govorim...ne more gledat pa noče spat, včasih šele ob 6 zaspi...mah, pa tak lepo je že spaluser posted image kak ve to nardite?

atija nisma vidla cel dan...sem itak crkjena ko krava ko sem letala za malim cel dan. to je prav umetnostuser posted image user posted image ma sej se imama ful lušno, pa skoz se reži...je vse poplaćano. je pa začel tak malo jest...user posted image mogoče od zobka.

mala pikica hvala sem že nabavilauser posted image user posted image

grem si po nekaj za jest, ker of suhih fig se nebom najedla...ma tak je že poznouser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
8.12.2008 20:02:51   
Stipe air force
Imam problemcek s Carico... user posted image . A mogoce veste s cem ji namazem ritkico, ima rdeco kozo vneto od kakanja. Je bilo ze bolje, potem sva pa sla popoldan ven in ji drekec spet nadrazil kozo user posted image  user posted image  user posted image  ker sem jo previl kaksno urco pozneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3446
8.12.2008 20:09:22   
bamby
janey, jaz Anajo dam spat po kosilu, to pomeni po 12 uri in takrat spi približno 1.5 - 3 ure. Zvečer ali popoldne ni nujno, da bo še kaj spala. Če se slučajno zgodi, potem zaspi le za pol ure. Med pol osmo in osmo uro, to je takoj po večerji pa odide na spanje do jutra.

Ko hodi sama po Tima v vrtec mi večkrat zaspi okrog 11h dopoldne, pa le za dobre pol ure, da lahko v miru letim po Tima in ko poje kosilo, jo spet dam v posteljo spat na popoldanski dremež.

Naj se vama že enkrat to spanje uredi user posted image user posted image !

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
8.12.2008 20:10:17   
bamby

Imam problemcek s Carico... user posted image . A mogoce veste s cem ji namazem ritkico, ima rdeco kozo vneto od kakanja. Je bilo ze bolje, potem sva pa sla popoldan ven in ji drekec spet nadrazil kozo user posted image  user posted image  user posted image  ker sem jo previl kaksno urco pozneje.

Jaz v takem primeru namažem z Bepanthenom ene parkrat, dokler ni bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 3448
8.12.2008 20:12:32   
Maj78

Stipe probaj z paško prasto katero zmešaš z hladilnim mazilom, drugače pa jaz uporabljam bebival kremo sam ne vem če jo imajo pri vas?!

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

Neposredna povezava do sporočila: 3449
8.12.2008 20:15:06   
Janey
maj od kje si ti? ker bebival menda imajo samo v mariborskih lekarnahuser posted image user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?