|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
7.12.2008 19:13:00   
Blacky*
Dober večer,

pri nas že spimo... user posted image user posted image user posted image user posted image . Sta bila popoldan z dragim v Tivoliju in ni nič spal popoldan, pa ga je že zmanjkalo.

Je pa danes naredil celo štalo... odplazil se je in obesil na stojalo za rože (visoko cca 1m), ki se je nato zvrnilo nanj. Me je skor kap. Je bil čisto spodaj zataknjen, sva ga komaj ven potegnila. Še dobro da je bil zataknjen v stojalu, ker če bi bil zraven, bi mu lahko padla glinena lončnica na glavo in ne vem kako bi se to končalo. Sem še čist iz sebe... a konec dober, vse dobro...

Zdaj pa grem malo kuhinjo odmetat in s krpo potegnit po stanovanju, mogoče bo pa to naredil dragi, jaz grem še malo za knjige user posted image user posted image user posted image

Lep večer in ddddoooooooooolllllllllllllllggggggggggggggooooooooooooooo noč

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
7.12.2008 19:19:14   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Azra  ima  tudi zamašen nosek , pomaga nam samo fiziološka in potem vse sama izkiha user posted image ,.....

tudi jaz sem boga s četrtka na petek me je začel zob boleti in včeraj grem v dežurno ,je bilo vse zagnojeno pod dlesnijo , da mi je mogla z skalpelom dlesen preluknjatuser posted image , da je lahko teklo ven user posted image ,....me še zdaj boli , pa še na novo se nabira  spet user posted image ,.....

za nameček pa Adna stopi na obitrek in si priščipne prstke na nogah , zdaj sta z možem na urgenci user posted image , jo je peljal slikat , , ker ima prste zatečene user posted image

nizy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
7.12.2008 19:50:36   
mary_lou
ojej blacky... sam da je vse dobr...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
7.12.2008 20:21:07   
Stipe air force
Čer ! user posted image

Ker imam februarčico doma in sem na porodniški, bi se vam rad pridružil... A me sprejmete ? user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
7.12.2008 20:27:09   
blaža
user posted image user posted image user posted image stipe, navali, samo moraš ful čvekat, da boš in.user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
7.12.2008 20:29:21   
blaža
listek1 čestitke za 10muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
7.12.2008 20:30:52   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image user posted image user posted image stipe, navali, samo moraš ful čvekat, da boš in.user posted image

Čeprav se sliši neverjetno, bom skušal prehiteti posamezne februarčice... seveda, če mi bo user posted image  dovoljevala..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
7.12.2008 20:46:11   
MetiLu
Čer!
Mi smo še živi user posted image  je pester vikend za nami, začel se je pa že v četrtek ponoč, ko me je nekaj tako hudo zvilo, da sem bruhala in driskala, kot še nikol v življenju, ob 2.00 zjutraj sva klicala taščo, da je prišla Janeza pazit, ker me je moj peljal na infekcijsko... tam so me takoj priklopl na flaše, ker sem bla čist fertik in tko dehirirana, da mi tud krvi niso mogli vzet, ker je bla tko gosta, da sploh ni tekla user posted image  no, sej zdej sem ok user posted image  sem bla potem notr na opazovanju do 15. ure popoldan, k se mi je že mešal, tok sem Janeza pogrešala, prvič sem bla tok časa brez njega, pa še zjutraj se nisva dojila, pa se skupaj zbudila in crkljala user posted image user posted image  pol sem v petek še počivala, sva se z Janezom preselila k tašči, da je lubek začel z rihtanjem stanovanja (plesen ...), v soboto popoldan sva šla skupaj domov pospravljat, preurejat, malat, ... v glavnem, sva kar velik naredila, nekaj je pa še ostalo, ampak sem zadovoljna user posted image user posted image user posted image

Je bil pa vikend kar dolg, smo se čist prepustil razvajanju tašče, ki je kuhala in pazila na Janeza, da sva midva, predvsem jaz malo zadihala user posted image user posted image  mam res krasno taščo, sam moram priznat, da sem dones popoldan že komaj čakala, da grem domov user posted image  

Tko, druzga pri nas nič novega user posted image

Prebrala vas še nisem, najbrž tud ne bom, ker mam ene 12 strani user posted image  sem pa zdej 2 dni frej, tko da jutri greva malo k mojim na obisk, pa do ene kolegice, za torek se pa lahko na kakšni kavici dobimo, če je katera frej??

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
7.12.2008 20:47:29   
MetiLu
O Stipeeeeeeeeee, welcome user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
7.12.2008 21:11:23   
MetiLu
No, sem šla 2 strani nazaj mal čekirat:

Itata, mene tud taki filmi čist iz ura spravijo, sicer tega kot ti nisem gledala, sem pa gledala Hotel Ruanda, ki je tud ful nazoren, ma si ne predstavljam,da bi mi v Sloveniji kaj takega doživljali user posted image

Janey, kaj slišim? Da jakec boljše spi? user posted image user posted image user posted image  ojoj, zdej sem vidla, da ste mel spet pestro noč user posted image

Mi smo tudi za 1x darovanje, tko da pri nas bo vedno samo Miklavž prišel, tako sva bila midva oba vzgojena in bo Janez tud user posted image  pa je že letos bil očitno ful priden, je taka lepa darilca dobil user posted image  pa bila sva na miklavževi igrici, pa sva se slikala z njim user posted image  user posted image

Uh, sej sem zdele prebrala poročilo od Mesečnice, pa sem skoraj čist na tekočem user posted image  

Naš tud že malo hodi, če ga držim, samo tega raje ne prekticiram, če že narediva par korakov na dan, ga držim pod pazduhicami, v bistvu čez trebušček, da mu ne bom rame izpahnila user posted image  
Ej februarka, kaj je Larisa faca user posted image

Joj Nizy, bogica Azra, upam, da ni nič hujšega user posted image user posted image

Blacky, sam da se je srečno končalo user posted image  našga je treba met tud skoz na očeh, ker mu grejo same neumnosti po glavi ...

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 7.12.2008 21:12:03 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
7.12.2008 21:17:36   
nizy
no naši Adni HB ni nič hudega , , prstki so samo zatečeni,....

blacky- sam , da se je vse dobro izteklo , HB , da mu ni na glavo padlouser posted image user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
7.12.2008 21:18:53   
Maj78
Stipe dobordošel, si ti slučajno v Bruslju?

No jaz se tudi nisem nekaj časa javljala, drugače pa ni pri nas nič novega. Ponoči še vedno ne spimo, danes je pa še u iber tečkast in se je zvečer zjokal ene 4 krat za brez veze kr neki, sploh ne vem zakaj je bistvu joku ampak jokat je pa mogu!
Miklavž mu je pa tud prinesel ene luštne copatke z ovčko iz Salzburga in pa delfinčka za v vodo, da se bomo mal šprical v banji.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
7.12.2008 21:45:53   
Februarka08
Uf, blacky, samo da je vse okuser posted image
Nizy, me veseli, da so prstki ok.user posted image
Meti, bogica... počivaj in pazi naseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa letim pod toplo odejo.
Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
7.12.2008 22:04:00   
ELMA
listek1- user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image za 10m
nizy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 3389
7.12.2008 22:39:09   
mesecnica
Elma - user posted image , da si se naspala. Je bila pa res pridna tvoja pupa.
Misar - user posted image  za uspelo žurko. Pa super, da je bila Lana tako pridna pri tvoji mami. Je pa res veliko pojedla.
Ella79 - saj tudi to je v redu za začetek, da jo date čez dan.user posted image
Janey - zate pa user posted image  in za Jakata user posted image , da se mu nosek čimprej sčisti.
Listek1 - tudi tebi user posted image  za uspelo žurko in za Davida, da je bil tako priden. Pa user posted image  za mini RD.
Blaža - upam, da vam zobki čimprej pririnejo ven, če so oni krivci za slabe noči.
Jencili - tvoj Taj je pa res ultra hud jedec user posted image . Kar ne morem verjet. Pa user posted image  za novega notebooka in boljšo plačko.
Nizy - user posted image  za Azro. Je pa super, da ji uspe, da izkiha. Naši tudi to dostikrat rata. Pa je res super, da gre lepo ven. Pa user posted image  tudi zate in za Adno. Zobje so res user posted image . Pa upam, da pri Adni ni nič hujšega. Aha - vidim, da je vse v redu user posted image .
Blacky* - o hudo...samo, da ni bilo nič hujšega.
Stipe Air Force - dobrodošel user posted image . Kako kaj Tara in šefla user posted image ?
MetiLu - user posted image  zate. Samo, da je sedaj vse v redu. Ampak to pa še nisem slišala, da se lahko kri tako zgosti user posted image . No nekaj novega vem... Drugače pa user posted image  za preurejanje stanovanja.
Maj78 - user posted image  za nespanje. Upam, da se vam to čimprej porihta.

Mi imamo danes tudi 10 mesecev user posted image .
Smo bili danes na eni fešti. Je bila mala ves čas pridna. Spala sicer bolj malo, ker je bilo v gostilni preveč hrupno. Bomo videli kakšna noč bo.
Sem ji pa zjutraj spet flašo dala ob 9.30 (ko je bila že pol urce budna) in je spet ene 5x odrinila in nato povlekla user posted image . Sem tako vesela.user posted image  Sicer ponavadi bolj malo spije - zjutraj je samo 1dcl user posted image . Ko ji več ne paše odrine in konec. Ni šans, da ji daš še enkrat v usta.
Zdele sem pa eno polno posodo kokic zmazala...so mi tako zadišale...user posted image

Tako...mislim, da sem vse napisala, kar sem mislila...

Ajde nočko. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
8.12.2008 8:05:04   
mala_pikica
Punce dobro jutro!

Februarka; joj kako imate vi lepega božička domauser posted image .

Janey; daj Jakcu zvečer pred spanjem, ko mu dobro očistiš nosek Operil P za otroke v vsako nosnico 1 vpih. Pa upam, da bo nosek čimprej doberuser posted image .

Meti; joj grozno, meni je tudi najhujše bruhanje in driska. A si imela trebušno virozo, ali si kaj takega pojedla?

Mesečnica; jaz Lukca še tudi nisem dala za čez noč v varstvo, če midva kam greva, pride ponavadi ena od babic kar k nam. Meni je lažje, da pridejo babice k nam, kot pa, da oba jaz k njima peljem. Drugače jaz Lukca brez problemov pustim za par uric v varstvu pri dedkih in babicah, samo, da bi ga pa za cel vikend dala ali pa tudi en cel dan, to pa ne bi mogla. Lana pa že gre na počitnice k nečaku, za kakšna dva dni, gre pa samo k njemu in še to hoče po dveh dneh domov. A si že dobila odgovor za podaljšanje porodniške? Jaz bom pa jutri oddala vlogo. Pa zanima me koliko je imela Luna celokupne IGE-je, če se morda spomniš?

Srečka kako ste, zdaj pa bi res lahko prišle na kavico. Luka je trenutno vredu, vročine nima več, pa tudi nosek je že skoraj čisto vredu. Tako, da morata čimprej priti, dokler je Luka zdrav.

Stipe dobrodošli med nami, a zdaj to pomeni, da boš ti naš šefuser posted image . Pa malo napiši, kako se kaj s Taro rihtata, kaj delata čez dan, ko je mami v službi.

Drugače pa smo mi vredu, edino Luka je dva dni ponoči bil poreden. Iz sobote na nedeljo se je ob 23h čisto prebudil, ko sva mu antibiotik dala in potem ni zaspal prav do 5h zjutraj. Smo pa preživeli lepi Miklavž, je bil tudi priden je prinesel lepa darila. Sicer pa pri nas nostita Miklavž in Božiček, ta zadnji je bogatejši in obdari vse, Miklavž pa bolj otroke. Dedka mraza pa imamo v službi in v vrtcu.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
8.12.2008 8:17:29   
misar
dobro jutro

noč je bla ok.

sicer smo atija na kavč poslali, user posted image , je do 24h se zbudila ene 5x.saj pol se je sam še enkrat, ampak sem preveventivno koruznika odgnala user posted image user posted image user posted image
mislim, da nam poganjajo zobje.user posted image pa sem mislila, da zdaj bo pa en cajta mir. pa si revica nekam zadaj v usta rokice skoz poriva, po moje bodo 4ke. Pa mi mamo že osem zobuser posted image user posted image user posted image user posted image , očitno bomo vse dobil hudo zgodaj.

sankanje včeraj uspelo...le mraz je bil, pa mal je pihal, tko, da smo sam ene pol urce dirkali po snegu pol smo šli pa mal na kuhančkauser posted image user posted image user posted image tamale nič ni blo strah na sankah, pa sta se z mojim user posted image vozila ko dva divjakauser posted image user posted image user posted image ...jaz sem pa en foto sešn naredila...no saj sem se tud jaz mal sankala...samauser posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdaj rito previjat...hmmmm spetuser posted image

aja še to stipe lepo vabljen med naše čvekačice...če boš hotel kakšno gajstno prehitet, recimo našo šefico, boš moral hudoooooo čvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 8.12.2008 8:18:27 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
8.12.2008 8:20:05   
Februarka08
Jutro.

Noč odličnauser posted image user posted image user posted image ni blo treba nič vstajat, spala sem do 8huser posted image user posted image pa tud če bi do 7h, samo da ne bi blo treba ponoč vstajat za to pr****** dudo... kdaj se bo to odvadilauser posted image user posted image

Mesečnica, tudi vam user posted image user posted image user posted image za 10 mes. čeprav z malo zamudeuser posted image

Jaz sem že pri čaju z limonouser posted image ne vem kdaj bo kaj bolje toleuser posted image
Smo se pa včer zvečer zmenile babe kar na vrat na nos, da gremo v sredo mal venuser posted image pa če tud sam na drinko, bo dostuser posted image no, pri meni je še vprašanje, ker nič ne vemo kako bo z mamouser posted image

Aja, še to - 19.12. sem jaz že na eni feštiuser posted image gremo v Tuša mal bowlat s sodelavkami... tako da žal... se pa mogoče srečamo kjeuser posted image

Zdaj grem pa po princeso, se še vedno zabava z igračami v postelji.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
8.12.2008 9:14:02   
blaža
Jutro.

Mesecnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Z včerajšnjih 10m, pa čeprav z malo zamudeuser posted image

Mi smo se včeraj ful lepo imeli. No današnja noč je bila še kar ok, pa še moj dragi je zjutraj napravil mleko in nahranil blaža, da mi ni bilo treba vstat.user posted image

Včeraj smo šli v Kp in smo pohajali po sončku. je blo res lepo sončno! No Blaž zdej spi, z mano je ta starejši, ki nimam avta( se nam je pokvaril in je šel en kos na popravilo, drugega je pa vzel mož za v službo) in ga nisem mogla peljat v vrtec. Res, da je blizu, ma zunaj je pod ničlo, čeprav je sonček in Blaž malo šmrka, pa ga nebi rada prezebla. No sej ni nič resnejšega.

No in pol smo zvečer že naredili jelko,pa še venček za na vrata iz kokic sem končala.user posted image . Ob priliki bom prilepla fotke.

Neposredna povezava do sporočila: 3394
8.12.2008 10:09:53   
buči
Dan, vas na hitro pozdravim, smo imeli pester vikend. Tilen ima virozo, vnete oči, kašelj, smrka oz ima zabasan nos. No, saj bo speljal, samo upam, da mu bodo v varstvu kaj ščistili nos, ker to je pa treba naredit s sumo prijemom, ki ga nežne babice ne obvladajo. Me je pa danes moja deara mati nasrala. Sem se komaj zmenila za frizerja, že 14 dni hodim res zaraščena po svetu, pa pač ne najdem prostega termina, in potem si je ravno ob isti uri zrihtala pedikerja. Ej, f***, 5 dni v tednu ima čas, pa vedela je, pa ... user posted image user posted image user posted image . Danes imamo predtavo v vrtcu, igramo mi starši za neše ortoke. no, se mi je uspelo zmuznil, sem le zadolžena za kostume in masko. GB, da se je en foetr zagrebel za vlogo! Bom še malo kamermana špilala, pa vse posnela.

mejte se, uživajte zadnji mesec porodniške!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
8.12.2008 11:04:49   
kati kati
dan dan

vsem zelo lep sončen pozdravček..imamo zelo veliko sončka, pa sma že bla zunej...
uglavnem prejšna noč fenomenalna...ta pa katastrofalna...
aja pa še koline imamo ...sam men ni treba bit poleg...js rajši kej spečem...

vsem februarčkom ki so praznovaliuser posted image user posted image user posted image aja pa zapozneli miklavž

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
8.12.2008 11:38:23   
nizy
mesečnica- z zamudo user posted image user posted image user posted image user posted image za 10m

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
8.12.2008 11:38:58   
nizy
majčice so nam tesno za petami , so že na 7.delu ,str.43user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
8.12.2008 11:51:25   
Stipe air force
Carica je ful pridna, vas vse lepo pozdravlja (mamice in otročičke)  user posted image user posted image user posted image . Je ful pridna, šeflo po navadi pogreša pozno popoldan, ko se mene naveliča... user posted image .  Najbolj jo pogreša ponoči. ko se zbudi in bi se ji kar naprej stiskala, a kaj ko mora mami v službo user posted image . Na splošno,ji pa bruseljski luft ne diši preveč user posted image , pogreša hrib, Supernovo, Kaval, ZOO user posted image .

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 8.12.2008 12:02:47 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
8.12.2008 12:05:59   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Carica je ful pridna, vas vse lepo pozdravlja (mamice in otročičke)  user posted image user posted image user posted image . Je ful pridna, šeflo po navadi pogreša pozno popoldan, ko se mene naveliča... user posted image .  Najbolj jo pogreša ponoči. ko se zbudi in bi se ji kar naprej stiskala, a kaj ko mora mami v službo user posted image . Na splošno,ji pa bruseljski luft ne diši preveč user posted image , pogreša hrib, Supernovo, Kaval, ZOO user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj počasi se boste navadili na tak tempo in bo koj lažje .

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?