MetiLu
|
Čer! Mi smo še živi je pester vikend za nami, začel se je pa že v četrtek ponoč, ko me je nekaj tako hudo zvilo, da sem bruhala in driskala, kot še nikol v življenju, ob 2.00 zjutraj sva klicala taščo, da je prišla Janeza pazit, ker me je moj peljal na infekcijsko... tam so me takoj priklopl na flaše, ker sem bla čist fertik in tko dehirirana, da mi tud krvi niso mogli vzet, ker je bla tko gosta, da sploh ni tekla no, sej zdej sem ok sem bla potem notr na opazovanju do 15. ure popoldan, k se mi je že mešal, tok sem Janeza pogrešala, prvič sem bla tok časa brez njega, pa še zjutraj se nisva dojila, pa se skupaj zbudila in crkljala pol sem v petek še počivala, sva se z Janezom preselila k tašči, da je lubek začel z rihtanjem stanovanja (plesen ...), v soboto popoldan sva šla skupaj domov pospravljat, preurejat, malat, ... v glavnem, sva kar velik naredila, nekaj je pa še ostalo, ampak sem zadovoljna Je bil pa vikend kar dolg, smo se čist prepustil razvajanju tašče, ki je kuhala in pazila na Janeza, da sva midva, predvsem jaz malo zadihala mam res krasno taščo, sam moram priznat, da sem dones popoldan že komaj čakala, da grem domov Tko, druzga pri nas nič novega Prebrala vas še nisem, najbrž tud ne bom, ker mam ene 12 strani sem pa zdej 2 dni frej, tko da jutri greva malo k mojim na obisk, pa do ene kolegice, za torek se pa lahko na kakšni kavici dobimo, če je katera frej??