|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
9.12.2008 11:55:03   
ELMA
dolenjka user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
9.12.2008 11:56:55   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aja, pa pozabila sem vam povedati, da je v najnovejši reviji Supermami slikica od moje Tarice carice božičke user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Pridna mami  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
9.12.2008 11:58:29   
mlavla
ELMA..bravo za prvi zobekuser posted image

dolenjka..šele sedaj sem dojela da si jo že popihala iz slovenije...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
9.12.2008 11:59:41   
ella79
elma user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi zobek user posted image a je sam še naša brezzoba user posted image

dolenjka kdaj pa imate vi letalo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
9.12.2008 12:02:34   
dolenjka
Ja Mlavla, odpihnilo me je user posted image  Ti pa le uživaj v user posted image  in naj ti naše voščilo prav pride user posted image

Ella, načeloma v petek, 19.12. zvečer, če bo dopust podpisan, drugače pa še ne vem..... user posted image  user posted image   Zakaj prašaš? Me boš z rožicami pričakala? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
9.12.2008 12:08:59   
dolenjka
Ravnokar sem ugotovila, da sem na RR v Niveini nagradni igri dobila termofor user posted image  user posted image  user posted image  Se mi zdi da je to 1. da sem kej kaj dobila od takih nagradnih iger user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
9.12.2008 12:13:22   
ELMA

Ravnokar sem ugotovila, da sem na RR v Niveini nagradni igri dobila termofor user posted image  user posted image  user posted image  Se mi zdi da je to 1. da sem kej kaj dobila od takih nagradnih iger user posted image  user posted image

bomo pa sporočili da te ni user posted image user posted image user posted image ....mal heca, pa čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
9.12.2008 12:17:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

bomo pa sporočili da te ni user posted image user posted image user posted image ....mal heca, pa čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ti ga bom posodila, če te bo zeblo user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
9.12.2008 12:24:39   
ella79
dolenjka vprašam zato, k verjetno imate let že rezerviran user posted image a ni fiksen user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za darilo v nagradni igri user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
9.12.2008 12:25:27   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

blaža jaz sem pa navajena bla od drugega meseca, da je spala v kosu 12 h user posted image mogoče so jo pa končno začel zobki matrat, k smo še vedno brezzobi

maj pomoje res ne bi bilo nič narobe, če ga na vrečo navadite user posted image pa še manj bo mobilen user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Elmo

mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image da se stanje pri tebi izboljšuje user posted image kakšno slikico nam pa le privošči

jencili midve pa bi mogoče šle na kavo user posted image aja, pa 19.12 bi šla tudi zvečer mal vn user posted image

lillchy ne skrbi, bodo izvidi ok user posted image

dolenjka a imaš zdej takrat dopust, da organiziramo miting 22.12 user posted image

midve sva dve uri vozičkali po sončku user posted image zdej se juhica kuha in upam, da je ne bom spet v korito zlila user posted image user posted image user posted image potem pa plavanje - zadnjič user posted image

ja povejta, če sta za, prideva, drugače se ne bova vozila v Kranj

Ooo, pa ne, da si za 19. že odgovorilauser posted image
Sm že skor pozabla na to...ok, bom probala zorganizirat varstvo, ker so vsi neki zasedeni okoli meneuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
9.12.2008 12:28:16   
ELMA
mam dva ,en je modre barve  user posted image , drugi je pa visok 190 cm , pa je tudi mal kosmat , odvisno kje ga potipaš , pa vse povsod je topel user posted image user posted image user posted image
Mislim da bolj greje kot tvoj termofor user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
9.12.2008 12:28:32   
dolenjka

dolenjka vprašam zato, k verjetno imate let že rezerviran user posted image a ni fiksen user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za darilo v nagradni igri user posted image

imamo odprt datum povratka

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
9.12.2008 12:29:11   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

mam dva ,en je modre barve  user posted image , drugi je pa visok 190 cm , pa je tudi mal kosmat , odvisno kje ga potipaš , pa vse povsod je topel user posted image user posted image user posted image
Mislim da bolj greje kot tvoj termofor user posted image

sigurno, ker moj ima samo 180 cm user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
9.12.2008 12:34:15   
vrtnica76
Janez je spal 2 uriuser posted image .Zdej pa prav z apetitom kosilce papauser posted image .
Dolenjkauser posted image zaslikco in termofor,čestitke tudi z najine strani.Kolk si pa važna zdejuser posted image .
Končno se je pokazal sonček,tko da bova mal ven smuknila.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
9.12.2008 12:35:23   
ELMA
Pri nas se je tudi sonček pokazal ampak ful piha .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
9.12.2008 12:37:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Janez je spal 2 uriuser posted image .Zdej pa prav z apetitom kosilce papauser posted image .
Dolenjkauser posted image zaslikco in termofor,čestitke tudi z najine strani.Kolk si pa važna zdejuser posted image .
Končno se je pokazal sonček,tko da bova mal ven smuknila.

v šusu sem zrastla za 20 cm user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
9.12.2008 12:56:05   
ella79
jencili ti še sporočim glede danes user posted image pa sej še nismo 19. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Janez za dve uri spanja

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
9.12.2008 12:57:15   
blaža
evo, mi smo že nazaj iz sprehoda.user posted image . samo je pa res ful mrzlo.No pa samo, da je sonček, da ni kaka megla.user posted image

dolenjka, tebi pa kar malo zavidamo snegeca. No sej bomo šli en dan na Sviščake, pa se bomo sankali.

ella, ko si mi rekla, da ste lepo spali, sem se spomnila na našega ta starejšega, ki je dobil prvi zob pri 11m in smo tudi lepo spali, dokler niso začeli zobki izraščat.user posted image  Ima pa zdej zaradi tega slab vgriz in mora hodit k ortodontu. prvič ko smo šli na pregled je takoj vprašala, da če je pozno dobil zobke?!user posted image user posted image  Ma sej bo.

No danes bomo pa skuhali porovo kremno juhico. Skuham por in en večji krompir, pol vse zmiksam in dodam malo kisle smetane. To bo to, za po vrhu pa še kompot.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
9.12.2008 12:58:40   
ella79
Majhen deček Božičku napiše pismo.
Dragi  Božiček, prosim prinesi mi majhnega bratca.

Božiček mu odpiše nazaj: "Pošlji mi svojo mamo..."

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
9.12.2008 13:02:43   
ella79
blaža moj nečak je prvi zobek dobil pri 12 m in ima pri svojih 3,5 letih zelo lepe zobke user posted image pomoje to nima veze user posted image
tako kot ti delaš porovo juho, jaz delam brokolijevo, cvetačno, bučno in so njami user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
9.12.2008 13:03:34   
putina
dan ..

dolenjka, sicer ne vem kako iamte te stvari urejene .. kaj če se glede dopust probaš dogovorit da imate kaj nujnega v SLO, kakšen sistematski z taro al kej podobnega??

mi se tudi ponoči zdaj ene 2 - 3 x na noč zbujamo .. to je zdej nova fora .. pa ne vem, a je lačna .. še rped dvema tednoma je jedla kot en majhen mucek, zdej ji ni pa nič več dost .. zdej imava 4 goste obroke ko poje od 120 - 180ml .. pa vmes še n - krat joška, pa se še kar zbuja ponoč in se takrat ful dojiva .. je prou jezna če ji sam dudo v usta vturim .. jo plune ven .. ko dam pa joško pa pije kot da bi jo cel teden stradalauser posted image  ..

drugače je pa tamara kot en mejhn šrauf .. tud 2 sekundi ni na miru (razen če najde kaj primernega za v usta: beri kabel ali kakšno podobno prepovedano stvar) hodi ob opori pa še ne .. 

tolk od nas zaenkrat .. sva bili prej zunaj ko je bila megal, zdaj je pa sonček p spi .. upam, da zdrži sonce še nekaj časa  .. da ne bo spet megla prišla nazaj.. 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
9.12.2008 13:07:39   
mlavla

Majhen deček Božičku napiše pismo.
Dragi  Božiček, prosim prinesi mi majhnega bratca.

Božiček mu odpiše nazaj: "Pošlji mi svojo mamo..."

ma si me nasmejala...user posted image

naša punči ma pa danes mešanico zelenjave s krompirjem..a ve še vedno pasirate..pri nas že kar nekaj časa le pretlačimo...

aja pa v petek sva se zadnjič podojili....me je zadnje čase le grizla..saj ima že osem zobkov...koliko jih imaj pa kaj vaši sončki?
drugače pa se je dojenje počasi zmanjševalo..zdej sva se itak samo še crkljali...
zanima me še to če boste z navadnim mlekom vse počakale do dopolnjenega 1. roj. dne...ali slučajno katera misli prej oz. če katera že zdaj daje? pač zanima  me vaše mnenje glede tega..sem namreč mal zmedena..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
9.12.2008 13:08:44   
Bajsa
Dober dan1
Madam že spi 1. rundo, je šla dons mal bolj pozno, ker sva imele obiske. Joj kok je fino v stanovanju. Sm čist v  user posted image user posted image user posted image . Sam še kuhno do konca popedenamo, pa lijak mi more namontirat v kopalnici, pa smo zmagal. No pol je še en kup malenkosti, sam bom pa lohk kuhala in vse počela tuki gor!! No zdej vam bom še slikice prlimala od stanovanja, pa mal v zakup vzemte, da še ni vse tipi topi user posted image .
No našo madam morem prov pohvalt, je spala 12 ur, do 9 zutri. Sm kt prerojena!
Dons kavica vela, pa tud za 19. vela, sm že mojmu včeri rekla, da sm takrat frej user posted image .

Mlavla, tud jaz ti želim, da dobro porabiš user posted image .

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
9.12.2008 13:09:02   
blaža
ella, naš ta starejši je imel ful lepe ravne zobe in jih še ima, le da je blo do nekje 4 leta vse ok, samo zdej ima pa slab vgriz in ima zgornjo čeljust malo naprej. Sej ni nujno, da jo ima vsak, ki dobi pozno zobke, samo presenetlo me je , da je ortodontka takoj rekla, da je sigurno dobil pozno zobkeuser posted image . Sem mislila, da vprašajo, da če je imel dolgo flašo, ker je ni imel in niti dude, pa je takoj to poštekala. No sej ne se bat, nimajo to vsi, to pač pride pri kakšnem. Sej se bo s tračnicami popravlo. No Blaž je pa dobil prvi zob že pri sedmem mesecu in jih ma zdaj že 6user posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
9.12.2008 13:12:23   
Bajsa
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

No evo, mal slikic....

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?