|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
8.12.2008 20:19:19   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Imam problemcek s Carico... user posted image . A mogoce veste s cem ji namazem ritkico, ima rdeco kozo vneto od kakanja. Je bilo ze bolje, potem sva pa sla popoldan ven in ji drekec spet nadrazil kozo user posted image  user posted image  user posted image  ker sem jo previl kaksno urco pozneje.

meni je od neštetih krem pomagala samo Riboderminuser posted image res sem jih ful ful probalauser posted image upam, da jo imata...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
8.12.2008 20:23:17   
Februarka08
Aja, janey, še naš ritem spanja - Larisa gre spat ob 12h in spi od 1.5-3 ure. Potem gre pa zvečer okrog 20h in spi do jutra.user posted image Ne bom rekla, da ni vmes kaj zaspana, ampak zakaj bi jo dajala spat, če vem da potem ne bo učinkauser posted image npr. dopoldne si začne učke manit tam nekje ob 11h, pa lepo pojeva malico, se mal poigrava in previjeva in je ura 12. Zvečer pa tud rata zoprna ob ene 18-19h, ampak jo že zamotimouser posted image tako da je to to. Res pa je, da se ful drživa ur z mojim in tud če kam gremo, smo vedno takrat doma ko mora ona it spatuser posted image pač, da je nek ritem.
No, to je naš primer, ki je pa itak že večini znanuser posted image

Zdej grem pa en simpl recept poiskat za kaj sladkega jutri ker obiske dobim... no, prejle sem zvedla da dobim dopoldne in popoldne obiske, tako da mi ne bo dolgčasuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
8.12.2008 20:28:47   
Janey
joj kak vam uspe?? do kdaj pa spite? jaka spi ponavadi do 7ih in je ob 10 že tako zaspan da komaj stoji, danes je spal skoraj do 8ih je ob 11 zaspal, ampak on spi od 20 min do 1 ure, dalj skoraj nikoli. in potem je me 3 in 5 spet zaspan, ni šans da bi od 12 od 8ih zdržaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3453
8.12.2008 20:35:34   
Janey
joooj jaz sem zdaj našla eno stanovanje ki je sanjsko.....lokacija, vseeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image moram mojga nafopat da grema gledat jutri...jojuser posted image user posted image edino kaj je, da je dvosobno, mi2 bi si želela 3 ker je fino imet tudi dnevno, ma tudi če ne gre, ni panikeuser posted image user posted image

jaka

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
8.12.2008 20:36:45   
listek1
čer,
se mal na hitro javim, ker sem čist fertik. Me je včeri začelo ful spodaj bolet, celo noč nisem spala, pa danes je blo isto, no menstro sem mela pa 3 tedne. Sem šla do gin. in imam hudo vnetje, ker mam že trebuh trd, in sem ga komi prepričala, da me ni dal v bolnico, da bom res doma ležala. Sem dobila antibiotike in v sredo imam kontrolo, če ne bo bolje, via bolnica. Upam, da bo bolje res, ker se mi ne gre tja. user posted image
Hvala za čestitke user posted image

ella - bravo za zojo, da je pojedla toliko polente. Sej naš pa od takrat je cvetačo.
nizy - da se čimprej pozdravite user posted image user posted image
itata - tudi vi se čimprej pozdravite user posted image

stipe - dobrodošel user posted image
februarka - še men mal sladice pošlji user posted image

Janey -  bebival se dobi tudi pri nas na gorenjskem. Naš ritem spanja je pa takle: okrog 10:30 gre eno rundo spat in spi približno 1 uro, potem pa še okrog 15h, in spi tudi eno uro. POtem pa ob 19h večerja in kopanje in je vedno pred 20h v postelji. Pa je tud ob 18h že tečka, ampak ga zamotimo.

elma - user posted image  za super mere.

Neposredna povezava do sporočila: 3455
8.12.2008 20:39:22   
ella79
stipe praška pasta je user posted image

pri nas pa dopoldan obvezno zaspi v vozičku user posted image user posted image sem ful jezna, k potem itak da ne more ob dvanajstih spat user posted image tako, da potem če pač spi v vozičku, potem gre spet ob treh spat za kako uro in to je potem to. Če pa dopoldan ne spi, potem gre spat ob dvanajstih in v najboljšem primeru spi do dveh in to je to za ta dan.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
8.12.2008 20:40:40   
Janey
listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi ti le bilo bolje
ja tak ritem smo mi imeli, zdaj par dni pa ga nekaj sračka. no ko bi le prišli nazaj na takega

še naš jedilnik:

Z: sadno mlečna kaša 8ih
M: hipp skuta 12h
K: kuskus z grahom in korenčkom 15h
M: kruh s sirekom 18h
V: je prespaluser posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.12.2008 20:42:40   
ella79
listek user posted image user posted image user posted image zdej pa počivej doma in nikamor user posted image se te spomnim, k si že dolg nazaj jamrala, da te vse boli user posted image pozdravi se čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.12.2008 20:44:21   
blaža
Stipe, za ritko , če smo malo prepozni, pa se res vname, mu namažem z Bapantenom+

Ta bepanten, je tudi pri praskah, vnetjih, opeklinah,.... Če ne pa mu ritko mažem z Hipp-ovo kremo za ritko in res nima nikoli rdeče.

Listek! Obvezno počivaj in upam, da boš kamlu zdrava.user posted image user posted image user posted image user posted image

A maš prenosni računalnik, da ti ga dragi prinese v posteljo?!user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
8.12.2008 20:44:50   
Janey
ella šele zdaj sem videla kak maš dober tickeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
8.12.2008 20:48:49   
listek1
hvala punce user posted image  bom počivala, ker vem, da moram.
ella, žal me potem jutri ne bo na kofe, pa tok sem se veselila user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
8.12.2008 20:50:32   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Stipe, za ritko , če smo malo prepozni, pa se res vname, mu namažem z Bapantenom+

Ta bepanten, je tudi pri praskah, vnetjih, opeklinah,.... Če ne pa mu ritko mažem z Hipp-ovo kremo za ritko in res nima nikoli rdeče.

Listek! Obvezno počivaj in upam, da boš kamlu zdrava.user posted image user posted image user posted image user posted image

A maš prenosni računalnik, da ti ga dragi prinese v posteljo?!user posted image

ja blaža, hvalabogu imam prenosnikauser posted image user posted image . Tako,da sem zdele parkirana na kavču pred tv-jem user posted image  Tko kot zmeri user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
8.12.2008 20:51:44   
blaža
listekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
8.12.2008 20:52:18   
bamby
listek, user posted image  pa pazi nase, ker drugi ne bojo nate! Pa čimprej okrevaj in seveda veliko počivaj!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
8.12.2008 20:53:30   
Janey
lubi je doma

grm se stisnituser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
8.12.2008 20:55:08   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ella šele zdaj sem videla kak maš dober tickeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti šele po parim mesecih vidiš kok cool sem user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
8.12.2008 20:57:12   
ella79
listek bomo pa drugič nadoknadile, nič bat user posted image ti se sam pocajtej

janey izkoriščevalka user posted image user posted image user posted image k ga ni smo dobre, potem pa gasa... user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
8.12.2008 20:57:51   
Stipe air force
Hvala na nasvetih... mi bo v pomoč... Bepanthen imam s seboj v Bruslju... !!!! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
8.12.2008 21:07:30   
Janey
ella treba je it v poganjanje  za stanovanjeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3469
8.12.2008 21:07:44   
pina-1
čer.
stipe pino palje pozdarve in maše rukicama. Mi smo diplomo spisale glede krem za vneto ritko. ČE maš bepanthen probaj  njim. Jaz sem mela še praško pasto.
Kje maš pa šeflp. A je s carico, da si ti fraj?user posted image

Janey, mi pa tako spimo: zjutraj okoli 8 odspi od 30 min do 1 ure ( odvisno- to je ponavadi v vozičku). POl oloki 12 spet neki malega spi- 30-60 min. In popoldne gre spet spat. Ampak zopet za krajši čas. Kot vidiš, mi spimo večkrat na dan, ampak nič konkretnegauser posted image

Blaža, koledarje sem naročila pri Hoferju, nisem pa še dobilauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3470
8.12.2008 21:18:53   
Janey
pina plis na zs poročaj kak so koledarji, ker sem jih že nardila sam poslat še moram.

hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
8.12.2008 21:37:47   
blaža
Pina, nisem vedla, da se jih da tudi v Hoferju nardit. Ma tej so fenomenalni. Ful velik koledar, na črni podlagi smo si zbrali in ga preko neta sam oblikuješ. na sredini zgoraj je ena velika slika, pol spodaj številke in spodaj še tri v vrsti slike. papir je res kvaliteten in grafika, da padeš dol, pa nimamo nevem kakšnega fotoaparata. res sem srečna.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
8.12.2008 21:38:53   
blaža
Janey, ne vem kaki so iz Hoferja, ma poglej si še kakšni so na Pošti slovenije. Ma tako smo zadovoljni, da dol padeš so lepi in dobili smo jih v treh dnevih!user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 8.12.2008 21:39:00 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
8.12.2008 21:40:37   
blaža
ma jaz sem vidla že dosti koledarjev, ma takih pa res ne. tako dober papir, da je slika, ko prava fotografija, po grafiki in materijalu!user posted image  To bo res darilo, da bojo dol padli. Pa še velik je, da ne bojo rablo očal!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
8.12.2008 21:45:10   
blaža
Ma evo monolog! No naše spanje je podobno Pini ta mali, le da zjutraj več ne spi. spi dvakrat po 40 min. je pa v soboto spal Koper Izola 10 min in Izola Koper 10 min in Koper Senožeče 20 minuser posted image  In to cel dan!!!user posted image  Drugače pa skozi v muvingu, da sem si nardila musklfiber na obeh rokah. Ej! Samo pleza in pleza, pa leze,....user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?