|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
25.11.2008 11:27:37   
Maksi1
Akvalina - čestitke za samo še 3 mesece.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
25.11.2008 11:28:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: timy
ja, točno vem, kje so Dramlje. Sva večkrat šla jest tja v Urbančka, samo mislim, da se zdaj drugače reče.
Drugače pa je moj prav iz Hruševca.

Moja stara starša sta fuul vredu, samo glede tega sta pa tako grozna! Pa jima hočeš, kaj novega dati, pa rečeta, da imata še tisto staro in da je čisto ok. Sploh se ne moreta posloviti od določenih zadev, ki pa jih pravzaprav niti ne uporabljatauser posted image

ja veš včasih je blo teže kejs kupi spravt sploh kar se pohištva tiče in tud druge stvari in se potem bojijo zanje sje to je normalno mi bomo tud taki sma vprašenje kolk se bo kej ohranlo k se sam klump zdej prodaja..... 

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
25.11.2008 11:28:11   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: claud

sunny- ja sj če ne bi nč kupla je ne bi nikol več peljalauser posted image za žabice z a P pa nimam pojma...
drugač pa zdj mal jabke jem-namest čokoladeuser posted image

zakaj pa ne sirčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
25.11.2008 11:29:13   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Akvalina - čestitke za samo še 3 mesece.  user posted image user posted image user posted image

thanxuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
25.11.2008 11:29:34   
timy
Jaz sem tudi čisto zmedena s temi cotkami. Sem šla zadnjič v eno otroško trgovino, pa sem malo gledala, da sploh vidim kaj je kaj. Pa je prišla prodajalka in me vprašala, kaj iščem. Sem rekla, da ne vem. Ker sploh ne vem, kako se dojenčka oblečeuser posted image  Potem mi je razložila, da dojenčku oblečeš eno plast več kakor sebi. No, tu je nisem ravno najbolj razumela, ker ne vem na katero plast oblačil je mislilauser posted image  

A gre približno takole: plenička, bodi in žabice, pajac, zokenčki? če greš pa ven, pa še kakšna bundica, pa termo zokenčni??? Pojma nimam!

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
25.11.2008 11:30:57   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja, točno vem, kje so Dramlje. Sva večkrat šla jest tja v Urbančka, samo mislim, da se zdaj drugače reče.
Drugače pa je moj prav iz Hruševca.

Moja stara starša sta fuul vredu, samo glede tega sta pa tako grozna! Pa jima hočeš, kaj novega dati, pa rečeta, da imata še tisto staro in da je čisto ok. Sploh se ne moreta posloviti od določenih zadev, ki pa jih pravzaprav niti ne uporabljatauser posted image

ja veš včasih je blo teže kejs kupi spravt sploh kar se pohištva tiče in tud druge stvari in se potem bojijo zanje sje to je normalno mi bomo tud taki sma vprašenje kolk se bo kej ohranlo k se sam klump zdej prodaja..... 

ja, to imaš pa prav. Tiste stare omare še kar stojijo in kljubujejo času, lahko jih nafilam kolikor hočem, pa še kar držijo skupajuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
25.11.2008 11:31:13   
Čebel@
jutro čveke!
akvalina,katjuša.........tudi jaz dam možeka zraven ker ga bom en dan kar s povštrom zadušila ker tok smrčiuser posted image user posted image user posted image katjuša....naspi se
ajvy....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tarjo da bo kmalu boljša
claud......user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za taščo da je kej kupila
sunny......sej tole s cunjicami meni tudi ni najbolj jasno
petra.....so te spet čisto zaposlili.....bo kmalu konec.......jaz si moderca za dojenje zaenkrat ne bom kupila ker ne vem kok bom mela velike baloneuser posted image
no ustalo sem pa pozabilauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
25.11.2008 11:33:29   
akvalina
majchyuser posted image a misliš da bojo ti baloni še taki ko boš nehala dojituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
25.11.2008 11:33:49   
timy
Meni pa je moj rekel, da sem jaz začela smrčatiuser posted image  Pa nisem prej nikoli. Verjetno zaradi nosečnosti, ker mi maternica pritiska in težje diham? No, upam, da po porodu ne bom več smrčalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
25.11.2008 11:34:09   
Katjusa
ja no to je tak zgrešeno eno plast več k sebi jst sem vedno sam v kratkih rokavih torej če ma mali bodj s kratkimi ma tok k jst pol mu dam pa še pajacka gor in sam zoknčke nič žabic.... ko greš pa ven pa valda mu daš še nekaj gor in še z oddejo ga pokriješ....
pa tud od začetka ko spijo veliko je v sobi v postlci al kakem ležalniku, košari in ga velda še mal pokriješ zakaj bi ga pol oblačil k medveda... ko s ega pa kopa more bit pa v prostoru vsaj 21°C torej nag pr 21 tok jih tak mamo v stanovanju ko mamo dojenčka in pol po kopanju bi ga mogl oblečt k medveda.... tu ni nobene logikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
25.11.2008 11:35:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

majchyuser posted image a misliš da bojo ti baloni še taki ko boš nehala dojituser posted image user posted image user posted image
moj prav moli da mi jih user posted image  nebi vseh pojeduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
25.11.2008 11:37:00   
timy
jaz sem čisto zmedena glede tega. Sem prebrala, da tam, kjer otrok spi, ne bi smelo biti več kot 18 stopinj. Ampak kako ga potem obleči?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
25.11.2008 11:37:11   
akvalina

Meni pa je moj rekel, da sem jaz začela smrčatiuser posted image  Pa nisem prej nikoli. Verjetno zaradi nosečnosti, ker mi maternica pritiska in težje diham? No, upam, da po porodu ne bom več smrčalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men je to sam enkrat reku pa sem mu prbila nazaj da se temu reče pri nosečnicah OTEŽENO DIHANJE in ne smrčanje, zdaj je pa čist pridno tihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
25.11.2008 11:38:46   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

moj prav moli da mi jih user posted image  nebi vseh pojeduuser posted image user posted image user posted image

moje so ble pred Žan-om prov lepe in velke, po končanem dojenju pa so se zmanjšale in mal povesle, tolk da jih lohk čez rame vržemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
25.11.2008 11:39:16   
timy
Moja kolegica ima 2 meseca staro punčko. V hiši imajo zelo toplo. Pa punčko tudi zelo toplo obleče. Pa so se ji začeli po obrazku pojavljati taki izpuščaji. pediatrinja ji je rekla, da otroka preveč oblači.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
25.11.2008 11:39:22   
Čebel@

moje so ble pred Žan-om prov lepe in velke, po končanem dojenju pa so se zmanjšale in mal povesle, tolk da jih lohk čez rame vržemuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
25.11.2008 11:39:23   
claud
akvalina-nimam sirčka...bi pa gauser posted image

timy-mislm da  gre oblačenje tko nekako kot si napisala...vsaj po spominu kako smo nečaka oblačl no...user posted image

o majchy- pa kje si bla ti....tebe sm pa kr mal pogrešala...naj čveka pa tok manjkaš....user posted image

men je tud moj reku da sm smrčat začela oz naglas dihat......je reku: sm pa mislu da ful trdno spiš, pol me je pa neki uprašu sm bla pa ful hit zbujena....sam sj tud sama čutm da težje dihamuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
25.11.2008 11:40:10   
timy

Hvala za nasvet, tudi jaz mu bom to naslednjič reklauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men je to sam enkrat reku pa sem mu prbila nazaj da se temu reče pri nosečnicah OTEŽENO DIHANJE in ne smrčanje, zdaj je pa čist pridno tihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
25.11.2008 11:40:10   
sunny24
akvalina, bravo za samo še 3 mesece! user posted image user posted image user posted image

Sam ste pa res boge, k vaši tko smrčijo...Moj mi rajši kej pove, al pa kak poker igra...Pa se pol malo režim tam zravn!user posted image user posted image user posted image

Torej, žabice so une hlačke, bombažne, k majo stopalca...OK, hvala za odgovor!user posted image

claud se pa zdravo prehranjuje! Pridna! Sam res ne pozabi na sir, no!user posted image user posted image user posted image

majchy, kako kaj?

katjusa, če greš pančat, se vsaj zdej fajn naspi!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
25.11.2008 11:40:36   
Katjusa

jaz sem čisto zmedena glede tega. Sem prebrala, da tam, kjer otrok spi, ne bi smelo biti več kot 18 stopinj. Ampak kako ga potem obleči?

ja 18-20 kot za odrasle..... oblečeš ga normalno sej ga še pokriješ... sam čez dan je pa ponavadi v dnevnem prostoru mal topleje mi imamo sicer po večini okol 20 stopinj do 21 tak da je prav fino.....
jst sem mu vedno oblekla palaca brez rokavov in body z dolgimi rokavi pa ene copatke al pa zoknčke na nogice.... če pa sme mela pajaca z dolgimi rokavi pa sem dal body s kratkimi rokavi..... sej vam bo partonažna najbolje razložla k bo priša na dom..... nič se ne obremenjujte tako kot boste storile bo najbolj prav.....

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
25.11.2008 11:41:19   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra jauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
25.11.2008 11:41:27   
akvalina
claud hočeš rečt da smrčišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
25.11.2008 11:41:29   
Vesnozaver
kuku,

mam malo pavze od Soprano familyuser posted image
buca me se kar boli....sem hotela vzeti Lekadol, ker ga bojda lahko, pa sem prebrala tisti list zraven tablet in pise da nosecnice naj ne bi jedle Lekadolauser posted image zdaj pa ne vem...ga je katera vzela?

smrcanje.....pri nas sem jaz tista, ki smrci....user posted image no, tako mozek pravi, jaz nic ne verjamemuser posted image user posted image user posted image

modrc za dojenje si bom kupila januarja, enega, ce bo ok, bom pol mozeka poslala po se

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
25.11.2008 11:42:13   
Katjusa

Moja kolegica ima 2 meseca staro punčko. V hiši imajo zelo toplo. Pa punčko tudi zelo toplo obleče. Pa so se ji začeli po obrazku pojavljati taki izpuščaji. pediatrinja ji je rekla, da otroka preveč oblači.

tak je moja seseda tud kurla k nora so mel okol 26°c ko sem prišla s florjanom na obisk sme vedno šla hitro ven ker to  ni blo za naju.... jt pa sploh ne prenesem vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
25.11.2008 11:42:17   
sunny24
majchy, to si mu pa lepo povedala! user posted image user posted image user posted image

akvalina...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?