Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:53:36
|
|
|
|
Vesnozaver
|
hvala Vini Puju in zumzum Maji:) sem vzela Lekadol in cakam da bucobol mine claud ne o mcd in hamburgerjih.....kako bi zdaj pasal en bigmac in pomfri, veliki seveda, z majonezo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:54:25
|
|
|
|
akvalina
|
mene že bolijo prsti od tipkanja grem mal počivat se tipkamo kasnej!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:54:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa to umreš od smeha kako domišlijo ma naš malček zdej mi je prnesu 2 kravici in je reku ena je mamica ena je ati in pol je kao ati zizal mamico pač na zizike ga je dajal in oponašal da je..... pa sme rekla ka ati je mlekeca pa je reku ne mamico ja mami katjuša mogoče vaju je pa vidu kej delata to pa mi ne delamo... no ja vsaj zadnje čase ne..... pa tud pred njim nikol.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:55:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver hvala Vini Puju in zumzum Maji:) ta mi je huda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:55:35
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa to umreš od smeha kako domišlijo ma naš malček zdej mi je prnesu 2 kravici in je reku ena je mamica ena je ati in pol je kao ati zizal mamico pač na zizike ga je dajal in oponašal da je..... pa sme rekla ka ati je mlekeca pa je reku ne mamico Ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:55:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina mene že bolijo prsti od tipkanja grem mal počivat se tipkamo kasnej! preveč čvekaš spoči se
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:56:18
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: akvalina IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa to umreš od smeha kako domišlijo ma naš malček zdej mi je prnesu 2 kravici in je reku ena je mamica ena je ati in pol je kao ati zizal mamico pač na zizike ga je dajal in oponašal da je..... pa sme rekla ka ati je mlekeca pa je reku ne mamico ja mami katjuša mogoče vaju je pa vidu kej delata to pa mi ne delamo... no ja vsaj zadnje čase ne..... pa tud pred njim nikol..... sej te sam mal hecam sej vem da se to pred otrokom ne dela no
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:56:53
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Moj tudi gleda igračke in to za fantke. Je rekel, da se lahko punčka kamot igra z njimi. Mislim, da si jih bo kupil bolj zase kot zanjo Sva rekla, da si za božička ne bova ničesar kupovala, tako, da se bo malo znašel pri nama je glih kontra-jaz sem ga prepričevala da se lahko punčke tudi z avtomobilčki igrajo pa ni glih verjel Tvoj ni imel skritih namenov, kakor moj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 12:03:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Moj tudi gleda igračke in to za fantke. Je rekel, da se lahko punčka kamot igra z njimi. Mislim, da si jih bo kupil bolj zase kot zanjo Sva rekla, da si za božička ne bova ničesar kupovala, tako, da se bo malo znašel pri nama je glih kontra-jaz sem ga prepričevala da se lahko punčke tudi z avtomobilčki igrajo pa ni glih verjel Tvoj ni imel skritih namenov, kakor moj zgleda da res ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 12:05:11
|
|
|
|
Čebel@
|
šibam......grem v merkur.......se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 12:08:32
|
|
|
|
sunny24
|
Joj, sam lase sm si šla posušit, pa sm mela že celo stran hmali za prabrat...Divje ste! Zdej pa morm počakat, da se mi pegla segreje, da si še pinjo speglam, pol pa šibam našo "kravčko" malo crtat in se fuzbal z njo igrat. Joj katjusa, kje jih pa pobira? Jst tudi mojga prepričujem, da se punčke lih tko lahko z avtiči igrajo-no, če se bo mala vrgla po meni, se bo sigurno rajši z avtki igrala, kot s punčkami... majchy, fajn šoping, pa upam, da majo kak WC!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 12:08:57
|
|
|
|
Katjusa
|
evo dokaz da se punče tud z avtomobilčki igrajo pa še to lepo.... to sta naš florjan in sosedova punčka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 12:10:51
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej vas pa tud jst zapuščem grem še na wc in mal ajat florjana sem glih dala tko da morem izkoristit... lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 12:17:26
|
|
|
|
claud
|
sunny- kdo pa je tvoja kravčka?!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 12:21:39
|
|
|
|
sunny24
|
A moja kravčka kdo je...poglej v album "mešano" pa ti bo takoj jasno...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 12:26:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A moja kravčka kdo je...poglej v album "mešano" pa ti bo takoj jasno... a kužika tvoja....sm jo že vidla in mi je full všeč.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 12:29:03
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, naš Šon...Nism bla pr noni že skor 14 dni in ga morm it malo pocrtat! No, zdej vas zapuščam, pa se tipkamo še pole kej! Lep dan! claud, ti pa če boš šla risat, fajn ustvarjej!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 12:31:04
|
|
|
|
claud
|
Hvala...tud ti uživaj pri noni!!!!! Se pol tipkamo čao
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 13:05:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 13:10:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 13:40:22
|
|
|
|
Urša08
|
Kolombo vidm da mate tud zimsko idilo Lepga snežaka si nardila. Midva z Nejcem sva se šla tud šetkat po snegu in je užival. Edino rokavice ma rad gor, ker je ugotovil , da sneg zebe . Men je dein sonček manjkal bi blo še lepše.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 13:44:18
|
|
|
|
petrap
|
saj drugo leto bomo lahko pa tud me trebuškace, ki nimamo otrok, take slikce gor leple lepo lepo kolumbo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 14:01:53
|
|
|
|
Urša08
|
Punce mene pa dons mal lenoritis daje. Se mi ne da kosila narest, pa sem kar ričet iz skrinje vzela. Sedaj pa mal študiram, da bi blo dobr mal pospravt stanovanje, mamo tak kt da bi bombo raznesl. Otroške cunce mam jaz namen med božično - novoletnimi prazniki oprat,, pa zložit v previjalno. Tako da bi bilo za novo leto že vse pripravlejno. Potem pa pripravim še rojstno dnevno zabavo za Nejca, mal na zalogo skuham za v skrinjo in grem lahko rodit . Kaj pa kej ve počnete dons?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 14:49:57
|
|
|
|
Pupka
|
Kaj danes ste čist naspidirane vstale al kaj?? Prebiram strani, pa v času ko preberem eno, ve eno natipkate... Še dobro da ste šle mal počivat, kolkor berem ali kaj drugega počet, ker sicer vas ne bi ujela No, vas berem spet kasneje... Komentirala in čvekala bom, ko bom padla v kako debato! In prav lušta se mi kakega razvajanja... Peneča kopel ob svečah, masaža stopal... manikura...sam enga "norca" še moram najt ki mi bo ustregel! In malo sem fouš vsem tistim ki mate sneg... Sem ponoči stokrat pogledala skozi okno če je že kaj belo- pa nič... Niti snežinke še ni blo! Zdaj ko sem lepo na bolniški ga lahko zapade pol metra Ker ne rabim v avto in na pot! No, se tipkamo potem!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 15:38:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo tole od danes: slika1: Morm nujno fotra poklicat, ker je matka nardila eno belo poštast, ki mi gre zelo na živce dons Majkl ni bil took zlo navdušen, pa še rokavic ne prenese, tko da pol sam šeta pa čivka... zdej sem pa taka fovšija ratala.... kaka krivica se nam dela vi tam takle super snegec mi pa tukaj skor sončka čist miceno je manjkalo da ni sijalo...... Ful lep snežakec in tamali pravi zimski ga je luštno videt oblečenega v zimske hlače in bundo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Rezano cvetjeF*R*UKateri cvet vas najbolj razveseli?vrtnica (
39%)
gerbera (
5%)
tulipan (
12%)
orhideja (
24%)
drugo (
10%)
bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (
11%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!