|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
25.11.2008 11:53:36   
Vesnozaver
hvala Vini Puju in zumzum Maji:)
sem vzela Lekadol in cakam da bucobol mine

claud ne o mcd in hamburgerjih.....kako bi zdaj pasal en bigmac in pomfri, veliki seveda, z majonezouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
25.11.2008 11:54:25   
akvalina
mene že bolijo prsti od tipkanja grem mal počivatuser posted image  se tipkamo kasnej!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
25.11.2008 11:54:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

to umreš od smeha kako domišlijo ma naš malčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej mi je prnesu 2 kravici in je reku ena je mamica ena je ati in pol je kao ati zizal mamico pač na zizike ga je dajal in oponašal da je..... pa sme rekla ka ati je mlekeca pa je reku ne mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image ja mami katjuša mogoče vaju je pa vidu kej delatauser posted image

to pa mi ne delamo... no ja vsaj zadnje čase ne..... pa tud pred njim nikol.....

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
25.11.2008 11:55:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

hvala Vini Puju in zumzum Maji:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta mi je hudauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
25.11.2008 11:55:35   
timy

to umreš od smeha kako domišlijo ma naš malčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej mi je prnesu 2 kravici in je reku ena je mamica ena je ati in pol je kao ati zizal mamico pač na zizike ga je dajal in oponašal da je..... pa sme rekla ka ati je mlekeca pa je reku ne mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
25.11.2008 11:55:44   
Čebel@

mene že bolijo prsti od tipkanja grem mal počivatuser posted image  se tipkamo kasnej!
preveč čvekašuser posted image spoči se

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
25.11.2008 11:56:18   
akvalina

user posted image user posted image user posted image user posted image ja mami katjuša mogoče vaju je pa vidu kej delatauser posted image

to pa mi ne delamo... no ja vsaj zadnje čase ne..... pa tud pred njim nikol.....

sej te sam mal hecam sej vem da se to pred otrokom ne dela nouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
25.11.2008 11:56:53   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: timy

Moj tudi gleda igračke in to za fantke. Je rekel, da se lahko punčka kamot igra z njimi. Mislim, da si jih bo kupil bolj zase kot zanjouser posted image  Sva rekla, da si za božička ne bova ničesar kupovala, tako, da se bo malo znašeluser posted image
pri nama je glih kontra-jaz sem ga prepričevala da se lahko punčke tudi z avtomobilčki igrajo pa ni glih verjeluser posted image user posted image

Tvoj ni imel skritih namenov, kakor mojuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
25.11.2008 12:03:13   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Moj tudi gleda igračke in to za fantke. Je rekel, da se lahko punčka kamot igra z njimi. Mislim, da si jih bo kupil bolj zase kot zanjouser posted image  Sva rekla, da si za božička ne bova ničesar kupovala, tako, da se bo malo znašeluser posted image
pri nama je glih kontra-jaz sem ga prepričevala da se lahko punčke tudi z avtomobilčki igrajo pa ni glih verjeluser posted image user posted image

Tvoj ni imel skritih namenov, kakor mojuser posted image
zgleda da res neuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
25.11.2008 12:05:11   
Čebel@
šibam......grem v merkur.......se tipkamo kasneje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
25.11.2008 12:08:32   
sunny24
Joj, sam lase sm si šla posušit, pa sm mela že celo stran hmali za prabrat...Divje ste!user posted image user posted image user posted image  Zdej pa morm počakat, da se mi pegla segreje, da si še pinjo speglam, pol pa šibam našo "kravčko" malo crtat in se fuzbal z njo igrat. user posted image

Joj katjusa, kje jih pa pobira?user posted image

Jst tudi mojga prepričujem, da se punčke lih tko lahko z avtiči igrajo-no, če se bo mala vrgla po meni, se bo sigurno rajši z avtki igrala, kot s punčkami...

majchy, fajn šoping, pa upam, da majo kak WC!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
25.11.2008 12:08:57   
Katjusa
evo dokaz da se punče tud z avtomobilčki igrajo pa še to lepo....
to sta naš florjan in sosedova punčka
user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
25.11.2008 12:10:51   
Katjusa
zdej vas pa tud jst zapuščem grem še na wc in mal ajat florjana sem glih dala tko da morem izkoristit...

lep dan še naprej

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
25.11.2008 12:17:26   
claud
sunny- kdo pa je tvoja kravčka?!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
25.11.2008 12:21:39   
sunny24
A moja kravčka kdo je...poglej v album "mešano" pa ti bo takoj jasno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
25.11.2008 12:26:00   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

A moja kravčka kdo je...poglej v album "mešano" pa ti bo takoj jasno...user posted image user posted image user posted image

a kužika tvoja....sm jo že vidla in mi je full všeč.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
25.11.2008 12:29:03   
sunny24
Ja, naš Šon...Nism bla pr noni že skor 14 dni in ga morm it malo pocrtat!

No, zdej vas zapuščam, pa se tipkamo še pole kej!

Lep dan!  user posted image

claud, ti pa če boš šla risat, fajn ustvarjej!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
25.11.2008 12:31:04   
claud
Hvala...tud ti uživaj pri noni!!!!!

Se pol tipkamo
čao

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 13:05:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 13:10:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
25.11.2008 13:40:22   
Urša08
Kolombo vidm da mate tud zimsko idilouser posted image user posted image user posted image Lepga snežaka si nardila. Midva z Nejcem sva se šla tud šetkat po snegu in je užival. Edino rokavice ma rad gor, ker je ugotovil , da sneg zebeuser posted image user posted image user posted image . Men je dein sonček manjkal bi blo še lepše.

Neposredna povezava do sporočila: 2971
25.11.2008 13:44:18   
petrap
saj drugo leto bomo lahko pa tud me trebuškace, ki nimamo otrok, take slikce gor leple user posted image user posted image user posted image

lepo lepo kolumbo user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
25.11.2008 14:01:53   
Urša08
Punce mene pa dons mal lenoritis daje. Se mi ne da kosila narest, pa sem kar ričet iz skrinje vzela. Sedaj pa mal študiram, da bi blo dobr mal pospravt stanovanje, mamo tak kt da bi bombo raznesl.

Otroške cunce mam jaz namen med božično - novoletnimi prazniki oprat,, pa zložit v previjalno. Tako da bi bilo za novo leto že vse pripravlejno. Potem pa pripravim še rojstno dnevno zabavo za Nejca, mal na zalogo skuham za v skrinjo in grem lahko rodit user posted image user posted image user posted image .

Kaj pa kej ve počnete dons?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
25.11.2008 14:49:57   
Pupka
Kaj danes ste čist naspidirane vstale al kaj??

Prebiram strani, pa v času ko preberem eno, ve eno natipkate... Še dobro da ste šle mal počivat, kolkor berem ali kaj drugega počet, ker sicer vas ne bi ujela user posted image user posted image user posted image

No, vas berem spet kasneje... Komentirala in čvekala bom, ko bom padla v kako debato!

In prav lušta se mi kakega razvajanja... Peneča kopel ob svečah, masaža stopal... manikura...sam enga "norca" še moram najt ki mi bo ustregel! user posted image user posted image user posted image

In malo sem fouš vsem tistim ki mate sneg... Sem ponoči stokrat pogledala skozi okno če je že kaj belo- pa nič... Niti snežinke še ni blo! Zdaj ko sem lepo na bolniški ga lahko zapade pol metra user posted image user posted image user posted image Ker ne rabim v avto in na pot!

No, se tipkamo potem!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
25.11.2008 15:38:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo tole od danes:

slika1: Morm nujno fotra poklicat, ker je matka nardila eno belo poštast, ki mi gre zelo na živce
user posted image

user posted image

dons Majkl ni bil took zlo navdušen, pa še rokavic ne prenese, tko da pol sam šeta pa čivka... 

zdej sem pa taka fovšija ratala....user posted image user posted image user posted image user posted image kaka krivica se nam dela vi tam takle super snegec mi pa tukaj skor sončka čist miceno je manjkalo da ni sijalo......
Ful lep snežakec in tamali pravi zimskiuser posted image user posted image user posted image user posted image ga je luštno videt oblečenega v zimske hlače in bundouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Rezano cvetje
F*R*U

Kateri cvet vas najbolj razveseli?

vrtnica (39%)

gerbera (5%)

tulipan (12%)

orhideja (24%)

drugo (10%)

bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (11%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!