Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:51:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, spet si mela pestro noč. Sej se mi prov smiliš, ko ne moreš spat tko kot je treba! Sorry za včeri zvečer, ma sm prov v film padla, pol pa je še moj okupiral PC... ma sej bo boljše kar se spanja tiča vsaj upam sam se bojim da če se do februarja ne naspim bom pol še vsaj za par mesecev konec..... ni panike za včeraj sej sem jst tud kr poniknla sem še neke slikice uredila pol sem šla pa pod tuš in pred TV.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:51:59
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas spet ful sneži , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uri nisi mi povedala kje si da pridema s Florjanom na sankanje.... Pri nas pa ni niti sledu o snegu Pa sem upala, da bo vse belo, ko se zjutraj zbudim. Sigurno bo padel v petek, ko moram v službo jst sem tud misla da je zunaj vse belo in sme dragemu rekla da nej kr hitro vstane kaj če je sneg sem optimistka ni kej pa sej važno da bo pol za božička Jaz sem tudi mojemu rekla, ki je vstal pred mano, še takšna vsa zalimana, če je sneg zunaj Ja, upam, da bo res za božič. Se mi zdi kot da ni pravega božiča, če ni snega. Je tako lepo, sneg pa lučke. se strinjam.... včasih je blo še lepše k smo hodli še v gozd po smrečico... in smo cel dan hodli po zasneženem gozdu in iskal "tapravo" pa po možnosti da je še snežilo zraven...... pol smo jo postavli pol pa sevede k polnočnicam in nikol ni manjkalo kepanja in tekanja po snegu.... komi čakam praznike.... sevede postavljanje smrečice in jaslic že lani je florjan pomagal letos bo pa še bolj.... Ja, hoja po zasneženem gozdu, pa da še sneži, prava pravljica Jaz imam pa rada, da še snegec tako malo škripa zraven. Potem pa domov, kjer vse diši po piškotih, pa vroč čajček in postavljanje smrekce, skozi okno pa naletavanje snežink.
< Sporočilo je popravil timy -- 25.11.2008 10:52:59 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:52:35
|
|
|
|
sunny24
|
balonchy, včeraj si spraševala za andrejev sejem...Ja, je ta vikend (vsaj tako so mi rekli). A boš šla? Mi2 greva v nedeljo, ker moj v soboto dela...Grem malo račke lovit in streljat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:54:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas spet ful sneži , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uri nisi mi povedala kje si da pridema s Florjanom na sankanje.... Pri nas pa ni niti sledu o snegu Pa sem upala, da bo vse belo, ko se zjutraj zbudim. Sigurno bo padel v petek, ko moram v službo jst sem tud misla da je zunaj vse belo in sme dragemu rekla da nej kr hitro vstane kaj če je sneg sem optimistka ni kej pa sej važno da bo pol za božička Jaz sem tudi mojemu rekla, ki je vstal pred mano, še takšna vsa zalimana, če je sneg zunaj Ja, upam, da bo res za božič. Se mi zdi kot da ni pravega božiča, če ni snega. Je tako lepo, sneg pa lučke. se strinjam.... včasih je blo še lepše k smo hodli še v gozd po smrečico... in smo cel dan hodli po zasneženem gozdu in iskal "tapravo" pa po možnosti da je še snežilo zraven...... pol smo jo postavli pol pa sevede k polnočnicam in nikol ni manjkalo kepanja in tekanja po snegu.... komi čakam praznike.... sevede postavljanje smrečice in jaslic že lani je florjan pomagal letos bo pa še bolj.... Ja, hoja po zasneženem snegu, pa da še sneži, prava pravljica Jaz imam pa rada, da še snegec tako malo škripa zraven. Potem pa domov, kjer vse diši po piškotih, pa vroč čajček in postavljanje smrekce, skozi okno pa naletavanje snežink. kaka klobasa joj mi2 sme že čist božične zdej si mi pa še bolj lušte nadrila bom šla smrečico postavljat..... sej se hecam mi to delamo vedno 24.12. nikol prej.... pol jo pa 6.1. podremo.... ne pa tako k te trgovine že majo vse okrašeno... ful glupo sploh ni tistega filinga za praznike k je taka norija vsepovsod.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:57:48
|
|
|
|
timy
|
ja, je pa res prava klobasa nastala. Tudi sama postavljam smrekco šele 24.12. Tole v trgovinah, trgovskih centrih je pa čisto mimo. Kmalu po 1. novembru je že vse okrašeno v duhu božiča, tako da takrat ko božič resnično pride, sploh ni pravega občutka, ker že ves mesec in pol morijo s tem. Zdaj zdaj bodo začeli vrteti na radiu Silvesterski poljub
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:00:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy ja, je pa res prava klobasa nastala. Tudi sama postavljam smrekco šele 24.12. Tole v trgovinah, trgovskih centrih je pa čisto mimo. Kmalu po 1. novembru je že vse okrašeno v duhu božiča, tako da takrat ko božič resnično pride, sploh ni pravega občutka, ker že ves mesec in pol morijo s tem. Zdaj zdaj bodo začeli vrteti na radiu Silvesterski poljub kriza ja najbolje da dajo v trgovine že piščančke in jajčke za veliko noč, da bodo ja vse prodali..... sem vidla da si iz celja iz katerga konca pa?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:02:12
|
|
|
|
timy
|
Ja, počakaj, kmalu po 6. januarju bodo zunaj že jajčke, zajčki in piščančki Do enega meseca nazaj sem bila iz centra celja, zdaj pa sva se preselila v Novo vas. Poznaš?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:06:53
|
|
|
|
claud
|
ajvy--- sam navodil ne brat....jst ne upam ker na vseh cuncah piše pranje na 40....sušilc je pa verjetn kr mal bl vroč... kolumbo-lepo sankaj....tuki pr nas je spet začel neki naletavat urša08-hvala za tale odgovor o sušenju....ker mam itak sam HM in CA Petrap-jst si nism do zdj še nobenga modrca kupla, ugotavljam pa da me že kr mal tiščijo trle, tko da bo treba kšnga novga kupit....za dojenje pa pravijo da je najbolš pol na konc-k še mal bl zrastejo.... Sunny....ob 9h sva šle u shopping, tko sva kr hit nazaj...sam 2 urce sicer je pa rudnik tko blizu....je pa taščica kupla za malo žabice, pa ene pajacke katjuša,timy-vi2 sta pa res čist božične pr nas je bil rutar že oktobra okrašen s smrekco in božički,tko da brez veze...izgubi ves čar božič....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:08:50
|
|
|
|
timy
|
Pa prav Rutar sem imela v mislih, sem bila tam v začetku novembra in so imeli vse od okraskov do okrašenega božičnega drevesa. Zunaj pa je bilo toplo kot spomladi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:09:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Ja, počakaj, kmalu po 6. januarju bodo zunaj že jajčke, zajčki in piščančki Do enega meseca nazaj sem bila iz centra celja, zdaj pa sva se preselila v Novo vas. Poznaš? ja ja vem kje je... a to sta v tistih novih stanovanjih?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:13:03
|
|
|
|
timy
|
Ja, točno tam. Sva rekla, da zaenkrat ne bova kupovala stanovanja, ker so cene prenapihnjene, čez kakšnih 5 let se pa misliva, po vsej verjetnosti, seliti v Šentjur, ker je moj od tam. Prej pa sem živela v stanovanju moje stare mame in starega ata. Vse ok, ampak zamenjati nisva smela čisto nič. Niti postelje. Moj je kar velik in so mu noge visele preko postelje, postelja pa je imela še tak rob, da si je moral dati eno blazino tja. Pa je rekel moj star ata, da drugi živijo v slabših razmerah Pa midva bi kupila posteljo in jo potem tudi pustila tam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:16:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Ja, točno tam. Sva rekla, da zaenkrat ne bova kupovala stanovanja, ker so cene prenapihnjene, čez kakšnih 5 let se pa misliva, po vsej verjetnosti, seliti v Šentjur, ker je moj od tam. Prej pa sem živela v stanovanju moje stare mame in starega ata. Vse ok, ampak zamenjati nisva smela čisto nič. Niti postelje. Moj je kar velik in so mu noge visele preko postelje, postelja pa je imela še tak rob, da si je moral dati eno blazino tja. Pa je rekel moj star ata, da drugi živijo v slabših razmerah Pa midva bi kupila posteljo in jo potem tudi pustila tam a res šentjurčan je no pol veš kje so dramlje ja starejši imajo res čudne poglede na svet kaj češ.... vsega jim je škoda in mislijo da se bo kej pršparalo... po drugi strani pa zapravljajo za brezvezne stvari
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:16:55
|
|
|
|
claud
|
evo pr nas je tud spet začel ful snežit Dons sm mela pa res ful žive sanje: sm sanjala da smo bli že vsi trije doma....pa sm hotla dat malo spat pa se je na 5 minut drla da je lačna pa majmu povem...pa je reku : ma sj si skos neki govorila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:17:32
|
|
|
|
sunny24
|
claud, sm ti rekla, da bo zihr kej za kupla! Kako si drugače? Ej, sam folk res pretirav s temi okraski že sredi oktobra...To pred 1. decembrom sploh ne bi smeli nč okraševat... Neki sm hotla vprašat...Aja, sm malo gledala, kaj rabi za iz P, pa na seznamih piše, da žabice, potem pa še hlačke...Ma sej to so une žabice-hlačke s stoplaci ne, al mislijo na une žabe? Ker nevem, kaj me je zmedlo... Modrci za dojenje...Jst nism še nič nabavljala, so se pa moje dve povečale iz 3 na 4, pa zdej mi je že modrc 4 premajhn, tko, da bom mogla pomojem kar 5 že kupit...Matr mam velike! Si bom pa nabavla nosečniški modrc za doma, k zdej sem non stop brez...Jih luftam! Nč, grem si jst glavo umit, pol pa bom šla h noni...Vas pridem še kaj prebrat ta čas, ko se mi bo buča sušila!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:18:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud evo pr nas je tud spet začel ful snežit Dons sm mela pa res ful žive sanje: sm sanjala da smo bli že vsi trije doma....pa sm hotla dat malo spat pa se je na 5 minut drla da je lačna pa majmu povem...pa je reku : ma sj si skos neki govorila si jo uspavala pa kak to da sneži tukaj glih tolk da sonček ne sije
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:21:50
|
|
|
|
akvalina
|
ojla punce! no za mano je dolga noč, sm kašljala,smrkala, grlo me boli,....Žan se je 2x zbudil k je sanjal sem ga pokrila in je zaspal nazaj jaz pa sem se spet matrala nazaj zaspat,pa še moj mož zadnje čase fulll na glas smrči( tko k od katjuše ).........res dooolllgaaaaa noč! ajvy tvoja tarja je pa res bogica se jo kr skoz neki loteva. sem vidla da ste mele debato o tetra plenicah, jaz jih tud perem na 90, če se pa preveč umažejo jih dam pa kr mal v arekino al je varekina in so potem spet bele .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:22:07
|
|
|
|
Katjusa
|
jst pa še dobre pol urce in grem spat komi čakam....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:23:15
|
|
|
|
Maksi1
|
Katjuša - si me spomila na naše praznike. Tudi pri nas postavljamo smrekico 24.12. in jo 6.1. podiramo in res kako je lepo v tistem čssu, ko vse diši po piškotih. Boma - ideje rabiš za se razvajat? To pa ni dobro, da ne veš, kaj bi ti pašalo danes. Meni redimo danes paše bit na kavču, noge v lavorju s toplo vodo, dobra muzika in prijetna knjiga. Ko bo pa voda mrzla, se bom odločila, če se bom pomartrala in ostrigla nohte (ki so zdaj daleč proč čez trebuh od mojih rok). Ampak to je že martranje. Čestitam tudi za god! Pa en virtualni poteg za ušesa!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:23:15
|
|
|
|
Katjusa
|
akvalina bi mi2 dale najna 2 mal skupi da vidita kak je to k en ornk smrči?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:23:43
|
|
|
|
akvalina
|
dones mam pa jaz tud na tickerju 3 mesce
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:24:32
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa akvalina bi mi2 dale najna 2 mal skupi da vidita kak je to k en ornk smrči? me prav zanima kolk bi spala?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:24:54
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy Ja, točno tam. Sva rekla, da zaenkrat ne bova kupovala stanovanja, ker so cene prenapihnjene, čez kakšnih 5 let se pa misliva, po vsej verjetnosti, seliti v Šentjur, ker je moj od tam. Prej pa sem živela v stanovanju moje stare mame in starega ata. Vse ok, ampak zamenjati nisva smela čisto nič. Niti postelje. Moj je kar velik in so mu noge visele preko postelje, postelja pa je imela še tak rob, da si je moral dati eno blazino tja. Pa je rekel moj star ata, da drugi živijo v slabših razmerah Pa midva bi kupila posteljo in jo potem tudi pustila tam a res šentjurčan je no pol veš kje so dramlje ja starejši imajo res čudne poglede na svet kaj češ.... vsega jim je škoda in mislijo da se bo kej pršparalo... po drugi strani pa zapravljajo za brezvezne stvari ja, točno vem, kje so Dramlje. Sva večkrat šla jest tja v Urbančka, samo mislim, da se zdaj drugače reče. Drugače pa je moj prav iz Hruševca. Moja stara starša sta fuul vredu, samo glede tega sta pa tako grozna! Pa jima hočeš, kaj novega dati, pa rečeta, da imata še tisto staro in da je čisto ok. Sploh se ne moreta posloviti od določenih zadev, ki pa jih pravzaprav niti ne uporabljata
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:24:59
|
|
|
|
Katjusa
|
maksi nohte kr za tvojga pršparaj ne se mučit ni vredno.... jst vedno noge kr k mojmu porinem pol še pa roke.... on to lepše nardi k jst
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:25:59
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - jaz sem prijateljico razumela, da otroček ima oblečeno 2 plasti več kot odrasli. Kar pomeni, da če mu pod pajacka daš bodi, potem mu oblečeš tudi žabice. In te so, kot bodi, bombažne.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:26:13
|
|
|
|
claud
|
sunny- ja sj če ne bi nč kupla je ne bi nikol več peljala za žabice z a P pa nimam pojma... drugač pa zdj mal jabke jem-namest čokolade
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?