|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
25.11.2008 10:51:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
katjusa, spet si mela pestro noč. Sej se mi prov smiliš, ko ne moreš spat tko kot je treba! Sorry za včeri zvečer, ma sm prov v film padla, pol pa je še moj okupiral PC...

ma sej bo boljše kar se spanja tiča vsaj upam sam se bojim da če se do februarja ne naspim bom pol še vsaj za par mesecev konec.....
ni panike za včeraj sej sem jst tud kr poniknla sem še neke slikice uredila pol sem šla pa pod tuš in pred TV.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
25.11.2008 10:51:59   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Pri nas spet ful snežiuser posted image user posted image user posted image , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uriuser posted image

nisi mi povedala kje si da pridema s Florjanom na sankanje....

Pri nas pa ni niti sledu o sneguuser posted image  Pa sem upala, da bo vse belo, ko se zjutraj zbudim. Sigurno bo padel v petek, ko moram v službouser posted image

jst sem tud misla da je zunaj vse belo in sme dragemu rekla da nej kr hitro vstane kaj če je sneguser posted image user posted image user posted image sem optimistka ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej važno da bo pol za božičkauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi mojemu rekla, ki je vstal pred mano, še takšna vsa zalimana, če je sneg zunajuser posted image
Ja, upam, da bo res za božič. Se mi zdi kot da ni pravega božiča, če ni snega. Je tako lepo, sneg pa lučke.

se strinjam.... včasih je blo še lepše k smo hodli še v gozd po smrečico... in smo cel dan hodli po zasneženem gozdu in iskal "tapravo" pa po možnosti da je še snežilo zraven...... pol smo jo postavli pol pa sevede k polnočnicam in nikol ni manjkalo kepanja in tekanja po snegu.... komi čakam praznike.... sevede postavljanje smrečice in jaslic že lani je florjan pomagal letos bo pa še bolj....

Ja, hoja po zasneženem gozdu, pa da še sneži, prava pravljicauser posted image  Jaz imam pa rada, da še snegec tako malo škripa zraven. Potem pa domov, kjer vse diši po piškotih, pa vroč čajček in postavljanje smrekce, skozi okno pa naletavanje snežink.user posted image

< Sporočilo je popravil timy -- 25.11.2008 10:52:59 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
25.11.2008 10:52:35   
sunny24
balonchy, včeraj si spraševala za andrejev sejem...Ja, je ta vikend (vsaj tako so mi rekli). A boš šla? Mi2 greva v nedeljo, ker moj v soboto dela...Grem malo račke lovit in streljat...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
25.11.2008 10:54:39   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Pri nas spet ful snežiuser posted image user posted image user posted image , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uriuser posted image

nisi mi povedala kje si da pridema s Florjanom na sankanje....

Pri nas pa ni niti sledu o sneguuser posted image  Pa sem upala, da bo vse belo, ko se zjutraj zbudim. Sigurno bo padel v petek, ko moram v službouser posted image

jst sem tud misla da je zunaj vse belo in sme dragemu rekla da nej kr hitro vstane kaj če je sneguser posted image user posted image user posted image sem optimistka ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej važno da bo pol za božičkauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi mojemu rekla, ki je vstal pred mano, še takšna vsa zalimana, če je sneg zunajuser posted image
Ja, upam, da bo res za božič. Se mi zdi kot da ni pravega božiča, če ni snega. Je tako lepo, sneg pa lučke.

se strinjam.... včasih je blo še lepše k smo hodli še v gozd po smrečico... in smo cel dan hodli po zasneženem gozdu in iskal "tapravo" pa po možnosti da je še snežilo zraven...... pol smo jo postavli pol pa sevede k polnočnicam in nikol ni manjkalo kepanja in tekanja po snegu.... komi čakam praznike.... sevede postavljanje smrečice in jaslic že lani je florjan pomagal letos bo pa še bolj....

Ja, hoja po zasneženem snegu, pa da še sneži, prava pravljicauser posted image  Jaz imam pa rada, da še snegec tako malo škripa zraven. Potem pa domov, kjer vse diši po piškotih, pa vroč čajček in postavljanje smrekce, skozi okno pa naletavanje snežink.user posted image

kaka klobasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj mi2 sme že čist božičneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej si mi pa še bolj lušte nadrila bom šla smrečico postavljat..... sej se hecam mi to delamo vedno 24.12. nikol prej.... pol jo pa 6.1. podremo.... ne pa tako k te trgovine že majo vse okrašeno... ful glupo sploh ni tistega filinga za praznike k je taka norija vsepovsod.....

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
25.11.2008 10:57:48   
timy
user posted image  ja, je pa res prava klobasa nastala. Tudi sama postavljam smrekco šele 24.12. Tole v trgovinah, trgovskih centrih je pa čisto mimo. Kmalu po 1. novembru je že vse okrašeno v duhu božiča, tako da takrat ko božič resnično pride, sploh ni pravega občutka, ker že ves mesec in pol morijo s tem. Zdaj zdaj bodo začeli vrteti na radiu Silvesterski poljubuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
25.11.2008 11:00:25   
Katjusa

user posted image  ja, je pa res prava klobasa nastala. Tudi sama postavljam smrekco šele 24.12. Tole v trgovinah, trgovskih centrih je pa čisto mimo. Kmalu po 1. novembru je že vse okrašeno v duhu božiča, tako da takrat ko božič resnično pride, sploh ni pravega občutka, ker že ves mesec in pol morijo s tem. Zdaj zdaj bodo začeli vrteti na radiu Silvesterski poljubuser posted image

kriza ja najbolje da dajo v trgovine že piščančke in jajčke za veliko noč, da bodo ja vse prodali..... sem vidla da si iz celja iz katerga konca pa?

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
25.11.2008 11:02:12   
timy
Ja, počakaj, kmalu po 6. januarju bodo zunaj že jajčke, zajčki in piščančkiuser posted image
Do enega meseca nazaj sem bila iz centra celja, zdaj pa sva se preselila v Novo vas. Poznaš?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
25.11.2008 11:06:53   
claud
ajvy---user posted image sam navodil ne brat....jst ne upam ker na vseh cuncah piše pranje na 40....sušilc je pa verjetn kr mal bl vroč...

kolumbo-lepo sankaj....tuki pr nas je spet začel neki naletavatuser posted image

urša08-hvala za tale odgovor o sušenju....ker mam itak sam HM in CAuser posted image

Petrap-jst si nism do zdj še nobenga modrca kupla, ugotavljam pa da me že kr mal tiščijo trle, tko da bo treba kšnga novga kupit....za dojenje pa pravijo da je najbolš pol na konc-k še mal bl zrastejo....

Sunny....ob 9h sva šle u shopping, tko sva kr hit nazaj...sam 2 urceuser posted image user posted image sicer je pa rudnik tko blizu....je pa taščica kupla za malo žabice, pa ene pajackeuser posted image user posted image

katjuša,timy-vi2 sta pa res čist božičneuser posted image pr nas je bil rutar že oktobra okrašen s smrekco in božički,tko da brez veze...izgubi ves čar božič....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
25.11.2008 11:08:50   
timy
Pa prav Rutar sem imela v mislih, sem bila tam v začetku novembra in so imeli vse od okraskov do okrašenega božičnega drevesa. Zunaj pa je bilo toplo kot spomladiuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
25.11.2008 11:09:12   
Katjusa

Ja, počakaj, kmalu po 6. januarju bodo zunaj že jajčke, zajčki in piščančkiuser posted image
Do enega meseca nazaj sem bila iz centra celja, zdaj pa sva se preselila v Novo vas. Poznaš?

ja ja vem kje je... a to sta v tistih novih stanovanjih?

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
25.11.2008 11:13:03   
timy
user posted image Ja, točno tam. Sva rekla, da zaenkrat ne bova kupovala stanovanja, ker so cene prenapihnjene, čez kakšnih 5 let se pa misliva, po vsej verjetnosti, seliti v Šentjur, ker je moj od tam.

Prej pa sem živela v stanovanju moje stare mame in starega ata. Vse ok, ampak zamenjati nisva smela čisto nič. Niti postelje. Moj je kar velik in so mu noge visele preko postelje, postelja pa je imela še tak rob, da si je moral dati eno blazino tja. Pa je rekel moj star ata, da drugi živijo v slabših razmerahuser posted image  Pa midva bi kupila posteljo in jo potem tudi pustila tam

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
25.11.2008 11:16:29   
Katjusa

user posted image Ja, točno tam. Sva rekla, da zaenkrat ne bova kupovala stanovanja, ker so cene prenapihnjene, čez kakšnih 5 let se pa misliva, po vsej verjetnosti, seliti v Šentjur, ker je moj od tam.

Prej pa sem živela v stanovanju moje stare mame in starega ata. Vse ok, ampak zamenjati nisva smela čisto nič. Niti postelje. Moj je kar velik in so mu noge visele preko postelje, postelja pa je imela še tak rob, da si je moral dati eno blazino tja. Pa je rekel moj star ata, da drugi živijo v slabših razmerahuser posted image  Pa midva bi kupila posteljo in jo potem tudi pustila tam

a res šentjurčan je no pol veš kje so dramljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja starejši imajo res čudne poglede na svet kaj češ....  vsega jim je škoda in mislijo da se bo kej pršparalo... po drugi strani pa zapravljajo za brezvezne stvari

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
25.11.2008 11:16:55   
claud
evo pr nas je tud spet začel ful snežituser posted image

Dons sm mela pa res ful žive sanje: sm sanjala da smo bli že vsi trije doma....pa sm hotla dat malo spat pa se je na 5 minut drla da je lačnauser posted image pa majmu povem...pa je reku : ma sj si skos neki govorilauser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
25.11.2008 11:17:32   
sunny24
claud, sm ti rekla, da bo zihr kej za user posted image  kupla! user posted image   Kako si drugače?

Ej, sam folk res pretirav s temi okraski že sredi oktobra...To pred 1. decembrom sploh ne bi smeli nč okraševat...
Neki sm hotla vprašat...Aja, sm malo gledala, kaj rabi user posted image  za iz P, pa na seznamih piše, da žabice, potem pa še hlačke...Ma sej to so une žabice-hlačke s stoplaci ne, al mislijo na une žabe? Ker nevem, kaj me je zmedlo...user posted image
Modrci za dojenje...Jst nism še nič nabavljala, so se pa moje dve povečale iz 3 na 4, pa zdej mi je že modrc 4 premajhn, tko, da bom mogla pomojem kar 5 že kupit...Matr mam velike!user posted image user posted image user posted image   Si bom pa nabavla nosečniški modrc za doma, k zdej sem non stop brez...Jih luftam!

Nč, grem si jst glavo umit, pol pa bom šla h noni...Vas pridem še kaj prebrat ta čas, ko se mi bo buča sušila!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
25.11.2008 11:18:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

evo pr nas je tud spet začel ful snežituser posted image

Dons sm mela pa res ful žive sanje: sm sanjala da smo bli že vsi trije doma....pa sm hotla dat malo spat pa se je na 5 minut drla da je lačnauser posted image pa majmu povem...pa je reku : ma sj si skos neki govorilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si jo uspavalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kak to da sneži tukaj glih tolk da sonček ne sijeuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
25.11.2008 11:21:50   
akvalina
ojla punce!

no za mano je dolga noč, sm kašljala,smrkala, grlo me boli,....Žan se je 2x zbudil k je sanjal sem ga pokrila in je zaspal nazaj jaz pa sem se spet matrala nazaj zaspat,pa še moj mož zadnje čase fulll na glas smrči( tko k od katjušeuser posted image user posted image user posted image ).........res dooolllgaaaaa noč!user posted image

ajvy tvoja tarja je pa res bogica se jo kr skoz neki loteva. user posted image user posted image user posted image
sem vidla da ste mele debato o tetra plenicah, jaz jih tud perem na 90, če se pa preveč umažejo jih dam pa kr mal v arekino al je varekinauser posted image in so potem spet beleuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
25.11.2008 11:22:07   
Katjusa
jst pa še dobre pol urce in grem spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
25.11.2008 11:23:15   
Maksi1
Katjuša - si me spomila na naše praznike. Tudi pri nas postavljamo smrekico 24.12. in jo 6.1. podiramo in res kako je lepo v tistem čssu, ko vse diši po piškotih.

Boma - ideje rabiš za se razvajat? To pa ni dobro, da ne veš, kaj bi ti pašalo danes. Meni redimo danes paše bit na kavču, noge v lavorju s toplo vodo, dobra muzika in prijetna knjiga. Ko bo pa voda mrzla, se bom odločila, če se bom pomartrala in ostrigla nohte (ki so zdaj daleč proč čez trebuh od mojih rok). Ampak to je že martranje. user posted image

Čestitam tudi za god! Pa en virtualni poteg za ušesa! user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
25.11.2008 11:23:15   
Katjusa
akvalina bi mi2 dale najna 2 mal skupi da vidita kak je to k en ornk smrči?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
25.11.2008 11:23:43   
akvalina
user posted image user posted image user posted image user posted image dones mam pa jaz tud na tickerju 3 mesceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
25.11.2008 11:24:32   
akvalina

akvalina bi mi2 dale najna 2 mal skupi da vidita kak je to k en ornk smrči?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me prav zanima kolk bi spala?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
25.11.2008 11:24:54   
timy

a res šentjurčan je no pol veš kje so dramljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja starejši imajo res čudne poglede na svet kaj češ....  vsega jim je škoda in mislijo da se bo kej pršparalo... po drugi strani pa zapravljajo za brezvezne stvari

ja, točno vem, kje so Dramlje. Sva večkrat šla jest tja v Urbančka, samo mislim, da se zdaj drugače reče.
Drugače pa je moj prav iz Hruševca.

Moja stara starša sta fuul vredu, samo glede tega sta pa tako grozna! Pa jima hočeš, kaj novega dati, pa rečeta, da imata še tisto staro in da je čisto ok. Sploh se ne moreta posloviti od določenih zadev, ki pa jih pravzaprav niti ne uporabljatauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
25.11.2008 11:24:59   
Katjusa
maksi nohte kr za tvojga pršparajuser posted image user posted image user posted image user posted image ne se mučit ni vredno.... jst vedno noge kr k mojmu porinem pol še pa roke.... on to lepše nardi k jstuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
25.11.2008 11:25:59   
Maksi1
Sunny - jaz sem prijateljico razumela, da otroček ima oblečeno 2 plasti več kot odrasli. Kar pomeni, da če mu pod pajacka daš bodi, potem mu oblečeš tudi žabice. In te so, kot bodi, bombažne.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
25.11.2008 11:26:13   
claud
sunny- ja sj če ne bi nč kupla je ne bi nikol več peljalauser posted image za žabice z a P pa nimam pojma...
drugač pa zdj mal jabke jem-namest čokoladeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?