Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:03:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ene ste pa res full pridne, ko ste tako pridne kar se tiče že priprav na dojenčka,... ja sam res jst bi tud pa se mi zdi še čist prehitro..... najbolj me pa jezi da imam že vse doma..... bi pa tak hodla po trgovinah.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:04:21
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Dobro jutro, kolegice. Še en dan bliže rojstvom naših sončkov smo. Predlagam, da si danes (v kolikor lahko) vsaj malo časa namenimo razvajanju samih sebe. Lep dan želim. no lepo lepo.... in upam, da boš lepo praznovala ena zate.. vse najboljše imaš kakšen full dobr predlog?? ja postelja za cel dan ko bi le bilo mogoče.... drgač bi šla pa z veseljem na kako plavanje imam pa dons god tak da me pol zvečer dragi pelje na večerjo.... no vsi skupaj bomo šli še moji starši tak da bo luštno..... o lepo lepo.... in upam, da boš lepo praznovala ena zate.. vse najboljše
< Sporočilo je popravil boma2 -- 25.11.2008 10:05:08 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:06:04
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ene ste pa res full pridne, ko ste tako pridne kar se tiče že priprav na dojenčka,... ja sam res jst bi tud pa se mi zdi še čist prehitro..... najbolj me pa jezi da imam že vse doma..... bi pa tak hodla po trgovinah..... blagor ti ... men se pa sploh ne ljubi iti v trgovino, ker je povsod gneča.. pa moram kr velik stvari nabavit...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:06:29
|
|
|
|
Katjusa
|
je reku da bo napisal mamica da vidmo ka to zgleda:) jjjjuamnbvbnnbnbnbnn-.,mnbvcxyoutđšpoiuztrewqj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:06:53
|
|
|
|
boma2
|
ojla... grem, peglat .. ampak ne otroške cunje.. :) ampak sej imam čisto mal.. bom hitr
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:09:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 o lepo lepo.... in upam, da boš lepo praznovala ena zate.. vse najboljše hvala, sem edina v hiši ki ga praznujem no zdej ga Florjan tud.... drgač je blo pa pr nas tko da ati ma RD 22.11 brat 23.11 in potem je ravno nanaslo da sem katarina, ki ima god 25.11 in sevede sem to lepo izkoriščla do sedaj in še vedno moj god je huje k moj RD k ga mam pa januarja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:10:16
|
|
|
|
Katjusa
|
jst morem it pa previt nekaj diši
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:19:00
|
|
|
|
petrap
|
ojla čveke...mal pavze... naš ma trenutno minute za rekreacijo...jaz pa minute za vas... pri nas doma je tud bolj malo snega...tko da včeri ni blo nč kepanja, pa še moj je pršu ekstra pozno..tko da ni blo nč z izpolnitvijo obljub...no saj nimam nč proti, če snegc še mal počaka...so ble vsaj ceste dost normalne... joj jaz bi šla pa tko v šoping...takoj...mogoče si grem danes končno kupit spodnje perilo, pa kak modrc...a mate že te za dojenje? keri so najbolši oziroma kje ste to kupile...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:24:27
|
|
|
|
timy
|
Ojla, no, danes sem se prijavila na materinsko šolo. Me je naročila 16. 12. Sem kar zadovoljna, da bom to dala čez še pred prazniki. Tudi pri nas sem jaz edina, ki praznuje svoj god. Moje domače vedno spomnim nanj. Imam pa ga že naslednji teden, tako da jih bo potrebno malce podrezat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 10:33:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2008 10:35:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:37:03
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst mam tut god ta teden ..v nedeljo...pol pa najboljš da začenmo kr feštat Se strinjam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:37:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas spet ful sneži , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uri nisi mi povedala kje si da pridema s Florjanom na sankanje....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:38:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst mam tut god ta teden ..v nedeljo...pol pa najboljš da začenmo kr feštat Se strinjam smo že 3 ka pol se zmenmo za srečanje seveda ša druge polek?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:39:16
|
|
|
|
timy
|
glede pranja cotk, jaz sploh nisem razmišljala o tem, da bi se lahko v sušilcu skrčle Na balkonu pa kmalu ne bom mogla več sušiti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:40:01
|
|
|
|
Katjusa
|
petrap jst sem si ga takrat ko sem ga naročila pr nekermanu seveda mi je bil premali ob porodu kljub temu da nisme dojila in sem vzela eno številko večjega... tak da po pošti vsekakor ne naročat.... najbolje je da ga probaš pa more bit še mal rezerve not čeprav bi ti vseen priporočala da to kupiš tik pred zdajci al pa celo po porodu..... jst si ga sploh nimam nemena kupit če ga bom rabla si ga bom kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:40:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy glede pranja cotk, jaz sploh nisem razmišljala o tem, da bi se lahko v sušilcu skrčle Na balkonu pa kmalu ne bom mogla več sušiti sej se ne bodo dej temaraturo vseeno mal na manjše in bo čist OK boš videla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:41:10
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas spet ful sneži , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uri nisi mi povedala kje si da pridema s Florjanom na sankanje.... Pri nas pa ni niti sledu o snegu Pa sem upala, da bo vse belo, ko se zjutraj zbudim. Sigurno bo padel v petek, ko moram v službo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:42:14
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy glede pranja cotk, jaz sploh nisem razmišljala o tem, da bi se lahko v sušilcu skrčle Na balkonu pa kmalu ne bom mogla več sušiti sej se ne bodo dej temaraturo vseeno mal na manjše in bo čist OK boš videla THANX Sem že boljše volje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:42:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas spet ful sneži , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uri nisi mi povedala kje si da pridema s Florjanom na sankanje.... Pri nas pa ni niti sledu o snegu Pa sem upala, da bo vse belo, ko se zjutraj zbudim. Sigurno bo padel v petek, ko moram v službo jst sem tud misla da je zunaj vse belo in sme dragemu rekla da nej kr hitro vstane kaj če je sneg sem optimistka ni kej pa sej važno da bo pol za božička
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:44:53
|
|
|
|
Katjusa
|
se že pripravljate na miklavža? pr nas bo najbrž sam za Florjana hodu pa to večkrat... en bo doma en bo dol pr babiki pa enga smo v cerkvi noročil dol pr babiki bo ziher tud zame in za možeka kej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:45:07
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas spet ful sneži , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uri nisi mi povedala kje si da pridema s Florjanom na sankanje.... Pri nas pa ni niti sledu o snegu Pa sem upala, da bo vse belo, ko se zjutraj zbudim. Sigurno bo padel v petek, ko moram v službo jst sem tud misla da je zunaj vse belo in sme dragemu rekla da nej kr hitro vstane kaj če je sneg sem optimistka ni kej pa sej važno da bo pol za božička Jaz sem tudi mojemu rekla, ki je vstal pred mano, še takšna vsa zalimana, če je sneg zunaj Ja, upam, da bo res za božič. Se mi zdi kot da ni pravega božiča, če ni snega. Je tako lepo, sneg pa lučke.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:48:07
|
|
|
|
timy
|
Midva bova letos bolj skromna, in za Miklavža in za božička. Med sabo se letos ne bova obdarovala, mogoče kakšna malenkost, bova raje pripravila darilca za otročka Pa tudi drugim sva rekla, da naj nama ne nosijo ničesar. Raje kak bon ali dinarčke za bebico Saj se malo hecno sliši, ampak tako bova vsaj dobila tisto, kar nama pride prav.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:48:25
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Spet je smotano vreme, lahko bi bil vsaj snegec... Kako smo? kolumbo, vidim, da boš spet v akciji na snegecu! Faujn se nasankaj in nakepaj! claud, kaj ti delaš tako zgodi pokonci? A že ob taki uri si mogla v šoping? Hvala za kafe! vesnozaver, tebi hvala za palačinke...bi mi sedle ene sam z nutelo... katjusa, spet si mela pestro noč. Sej se mi prov smiliš, ko ne moreš spat tko kot je treba! Sorry za včeri zvečer, ma sm prov v film padla, pol pa je še moj okupiral PC... ursa, jst bom tudi v sušila vse dala, sej pa itak nima kaj groznega bit. Edino, če je kaj elastično zna it kej skupi, ma drugače...Malo nategneš cunjo in je spet ista. maksi, lepo idejo si dala! boma, kar je tvoja hčerka napisala, sm vse zastopla! V bistvu je to mini pravljica, veš... petrap, ti pa kar lepo počasi deli, sej bo hmali pršla una punca, pa se boš spočila. Še malo, pa bo konec dela! Jst pa ne vem kaj naj danes delam. mogoče bom šla malo h noni pogledat, pa našga kužota malo pocrtat...Ga nism že full časa nič crtala!Kaj počnete?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 10:48:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas spet ful sneži , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uri nisi mi povedala kje si da pridema s Florjanom na sankanje.... Pri nas pa ni niti sledu o snegu Pa sem upala, da bo vse belo, ko se zjutraj zbudim. Sigurno bo padel v petek, ko moram v službo jst sem tud misla da je zunaj vse belo in sme dragemu rekla da nej kr hitro vstane kaj če je sneg sem optimistka ni kej pa sej važno da bo pol za božička Jaz sem tudi mojemu rekla, ki je vstal pred mano, še takšna vsa zalimana, če je sneg zunaj Ja, upam, da bo res za božič. Se mi zdi kot da ni pravega božiča, če ni snega. Je tako lepo, sneg pa lučke. se strinjam.... včasih je blo še lepše k smo hodli še v gozd po smrečico... in smo cel dan hodli po zasneženem gozdu in iskal "tapravo" pa po možnosti da je še snežilo zraven...... pol smo jo postavli pol pa sevede k polnočnicam in nikol ni manjkalo kepanja in tekanja po snegu.... komi čakam praznike.... sevede postavljanje smrečice in jaslic že lani je florjan pomagal letos bo pa še bolj....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?