|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
25.11.2008 10:03:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image

ene ste pa res full pridne, ko ste tako pridne kar se tiče že priprav na dojenčka,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam res jst bi tud pa se mi zdi še čist prehitro..... najbolj me pa jezi da imam že vse doma..... bi pa tak hodla po trgovinah.....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
25.11.2008 10:04:21   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dobro jutro, kolegice.
Še en dan bliže rojstvom naših sončkov smo. Predlagam, da si danes (v kolikor lahko) vsaj malo časa namenimo razvajanju samih sebe.
Lep dan želim.

no lepo lepo.... in upam, da boš lepo praznovala user posted image ena zate.. vse najboljše

imaš kakšen full dobr predlog??

ja postelja za cel danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bi le bilo mogoče.... drgač bi šla pa z veseljem na kako plavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
imam pa dons god tak da me pol zvečer dragi pelje na večerjo.... no vsi skupaj bomo šli še moji starši tak da bo luštno..... user posted image user posted image user posted image

o lepo lepo.... in upam, da boš lepo praznovala user posted image ena zate.. vse najboljše

< Sporočilo je popravil boma2 -- 25.11.2008 10:05:08 >

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
25.11.2008 10:06:04   
boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image

ene ste pa res full pridne, ko ste tako pridne kar se tiče že priprav na dojenčka,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam res jst bi tud pa se mi zdi še čist prehitro..... najbolj me pa jezi da imam že vse doma..... bi pa tak hodla po trgovinah.....

blagor ti ... men se pa sploh ne ljubi iti v trgovino, ker je povsod gneča..user posted image

pa moram kr velik stvari nabavit...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
25.11.2008 10:06:29   
Katjusa
je reku da bo napisal mamica da vidmo ka to zgleda:)

jjjjuamnbvbnnbnbnbnn-.,mnbvcxyoutđšpoiuztrewqj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
25.11.2008 10:06:53   
boma2
ojla...

grem, peglatuser posted image .. ampak ne otroške cunje.. :)
ampak sej imam čisto mal.. bom hitruser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
25.11.2008 10:09:35   
Katjusa
o lepo lepo.... in upam, da boš lepo praznovala user posted image ena zate.. vse najboljše

hvala, sem edina v hiši ki ga praznujem no zdej ga Florjan tud.... drgač je blo pa pr nas tko da ati ma RD 22.11 brat 23.11 in potem je ravno nanaslo da sem katarina, ki ima god 25.11 in sevede sem to lepo izkoriščlauser posted image user posted image user posted image user posted image do sedaj in še vedno moj god je huje k moj RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k ga mam pa januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
25.11.2008 10:10:16   
Katjusa
jst morem it pa previt nekaj dišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
25.11.2008 10:19:00   
petrap
ojla čveke...mal pavze...

naš user posted image ma trenutno minute za rekreacijo...jaz pa minute za vas...user posted image

pri nas doma je tud bolj malo snega...tko da včeri ni blo nč kepanja, pa še moj je pršu ekstra pozno..tko da ni blo nč z izpolnitvijo obljub...no saj nimam nč proti, če snegc še mal počaka...so ble vsaj ceste dost normalne...

joj jaz bi šla pa tko v šoping...takoj...mogoče si grem danes končno kupit spodnje perilo, pa kak modrc...a mate že te za dojenje? keri so najbolši oziroma kje ste to kupile...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
25.11.2008 10:24:27   
timy
Ojla,

no, danes sem se prijavila na materinsko šolo. Me je naročila 16. 12. Sem kar zadovoljna, da bom to dala čez še pred prazniki.

Tudi pri nas sem jaz edina, ki praznuje svoj god. Moje domače vedno spomnim nanj.user posted image  Imam pa ga že naslednji teden, tako da jih bo potrebno malce podrezatuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 10:33:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu timy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 10:35:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
25.11.2008 10:37:03   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst mam tut god ta tedenuser posted image ..v nedeljo...pol pa najboljš da začenmo kr feštatuser posted image user posted image user posted image

Se strinjamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2862
25.11.2008 10:37:34   
Katjusa

Pri nas spet ful snežiuser posted image user posted image user posted image , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uriuser posted image

nisi mi povedala kje si da pridema s Florjanom na sankanje....

Neposredna povezava do sporočila: 2863
25.11.2008 10:38:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Jst mam tut god ta tedenuser posted image ..v nedeljo...pol pa najboljš da začenmo kr feštatuser posted image user posted image user posted image

Se strinjamuser posted image user posted image user posted image

smo že 3 ka pol se zmenmo za srečanje seveda ša druge polek?

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
25.11.2008 10:39:16   
timy
glede pranja cotk, jaz sploh nisem razmišljala o tem, da bi se lahko v sušilcu skrčleuser posted image  Na balkonu pa kmalu ne bom mogla več sušitiuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
25.11.2008 10:40:01   
Katjusa
petrap jst sem si ga takrat ko sem ga naročila pr nekermanu seveda mi je bil premali ob porodu kljub temu da nisme dojila in sem vzela eno številko večjega... tak da po pošti vsekakor ne naročat.... najbolje je da ga probaš pa more bit še mal rezerve not čeprav bi ti vseen priporočala da to kupiš tik pred zdajci al pa celo po porodu..... jst si ga sploh nimam nemena kupit če ga bom rabla si ga bom kasneje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
25.11.2008 10:40:47   
Katjusa

glede pranja cotk, jaz sploh nisem razmišljala o tem, da bi se lahko v sušilcu skrčleuser posted image  Na balkonu pa kmalu ne bom mogla več sušitiuser posted image

sej se ne bodo dej temaraturo vseeno mal na manjše in bo čist OK boš videla

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
25.11.2008 10:41:10   
timy

Pri nas spet ful snežiuser posted image user posted image user posted image , tko čau čau, pičim ne kepanje in sankanje....slike bojo po 12 uriuser posted image

Pri nas pa ni niti sledu o sneguuser posted image  Pa sem upala, da bo vse belo, ko se zjutraj zbudim. Sigurno bo padel v petek, ko moram v službouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
25.11.2008 10:42:14   
timy

sej se ne bodo dej temaraturo vseeno mal na manjše in bo čist OK boš videla

THANXuser posted image  Sem že boljše volje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
25.11.2008 10:42:51   
Katjusa

Pri nas pa ni niti sledu o sneguuser posted image  Pa sem upala, da bo vse belo, ko se zjutraj zbudim. Sigurno bo padel v petek, ko moram v službouser posted image

jst sem tud misla da je zunaj vse belo in sme dragemu rekla da nej kr hitro vstane kaj če je sneguser posted image user posted image user posted image sem optimistka ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej važno da bo pol za božičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
25.11.2008 10:44:53   
Katjusa
se že pripravljate na miklavža? pr nas bo najbrž sam za Florjana hodu pa to večkrat... en bo doma en bo dol pr babiki pa enga smo v cerkvi noročiluser posted image user posted image user posted image user posted image dol pr babiki bo ziher tud zame in za možeka kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
25.11.2008 10:45:07   
timy

jst sem tud misla da je zunaj vse belo in sme dragemu rekla da nej kr hitro vstane kaj če je sneguser posted image user posted image user posted image sem optimistka ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej važno da bo pol za božičkauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi mojemu rekla, ki je vstal pred mano, še takšna vsa zalimana, če je sneg zunajuser posted image
Ja, upam, da bo res za božič. Se mi zdi kot da ni pravega božiča, če ni snega. Je tako lepo, sneg pa lučke.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
25.11.2008 10:48:07   
timy
Midva bova letos bolj skromna, in za Miklavža in za božička. Med sabo se letos ne bova obdarovala, mogoče kakšna malenkost, bova raje pripravila darilca za otročkauser posted image  Pa tudi drugim sva rekla, da naj nama ne nosijo ničesar. Raje kak bon ali dinarčke za bebicouser posted image  Saj se malo hecno sliši, ampak tako bova vsaj dobila tisto, kar nama pride prav.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
25.11.2008 10:48:25   
sunny24
Jutro! Spet je smotano vreme, lahko bi bil vsaj snegec...
Kako smo?
kolumbo, vidim, da boš spet v akciji na snegecu! Faujn se nasankaj in nakepaj!user posted image

claud, kaj ti delaš tako zgodi pokonci? A že ob taki uri si mogla v šoping? Hvala za kafe!

vesnozaver, tebi hvala za palačinke...bi mi sedle ene sam z nutelo...user posted image

katjusa, spet si mela pestro noč. Sej se mi prov smiliš, ko ne moreš spat tko kot je treba! Sorry za včeri zvečer, ma sm prov v film padla, pol pa je še moj okupiral PC...

ursa, jst bom tudi v sušila vse dala, sej pa itak nima kaj groznega bit. Edino, če je kaj elastično zna it kej skupi, ma drugače...Malo nategneš cunjo in je spet ista. user posted image

maksi, lepo idejo si dala!user posted image user posted image user posted image

boma, kar je tvoja hčerka napisala, sm vse zastopla! V bistvu je to mini pravljica, veš...user posted image user posted image user posted image

petrap, ti pa kar lepo počasi deli, sej bo hmali pršla una punca, pa se boš spočila. Še malo, pa bo konec dela!

Jst pa ne vem kaj naj danes delam. mogoče bom šla malo h noni pogledat, pa našga kužota malo pocrtat...Ga nism že full časa nič crtala!Kaj počnete?

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
25.11.2008 10:48:53   
Katjusa

Jaz sem tudi mojemu rekla, ki je vstal pred mano, še takšna vsa zalimana, če je sneg zunajuser posted image
Ja, upam, da bo res za božič. Se mi zdi kot da ni pravega božiča, če ni snega. Je tako lepo, sneg pa lučke.

se strinjam.... včasih je blo še lepše k smo hodli še v gozd po smrečico... in smo cel dan hodli po zasneženem gozdu in iskal "tapravo" pa po možnosti da je še snežilo zraven...... pol smo jo postavli pol pa sevede k polnočnicam in nikol ni manjkalo kepanja in tekanja po snegu.... komi čakam praznike.... sevede postavljanje smrečice in jaslic že lani je florjan pomagal letos bo pa še bolj....

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?