Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:43:06
|
|
|
|
timy
|
Jaz pa mojemu kar verjamem, da smrčim oz. da oteženo diham Sem zadnjič sama sebe zbudila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:43:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud o majchy- pa kje si bla ti....tebe sm pa kr mal pogrešala...naj čveka pa tok manjkaš.... sploh ne sprašuj.....moj je totalno padu v priprave na in me samo po trgovinah vlači........učerej sva bila v bauhausu svašla poden gledat,pa mu ni bilo nič všeč in greva danes še v baumaxa in v merkur ker majo neki baje znižano.....pol zvečer sva šla pa v mercator po kruh in on zavije k igračam(itak)in gleda avtomobilčke in mi prbije da če bi vedu da bo da bi že zdej začel avtomobilčke kupovat ker pa je verjetno ji pa ne zna nič kupit-samo kakšno ropotuljico.....no čist je noter padu uglavnem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:43:50
|
|
|
|
Katjusa
|
vesnozaver kadar me boli glava vzamem brez slabe vesti lekadol boljše da čim prej neha kot pa da bo še slabše jst sem tud že 2 skupaj vzela tud v 1. nos pa je blo vse vredu glave me pa tud ni pol več bolela
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:43:51
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver kuku, mam malo pavze od Soprano family buca me se kar boli....sem hotela vzeti Lekadol, ker ga bojda lahko, pa sem prebrala tisti list zraven tablet in pise da nosecnice naj ne bi jedle Lekadola zdaj pa ne vem...ga je katera vzela? men je rekla zdravnica da en lekadol na dan lahko, ampak sam dva dni zapored če ne pomaga morš pa k zdravnici it. smrcanje.....pri nas sem jaz tista, ki smrci.... no, tako mozek pravi, jaz nic ne verjamem modrc za dojenje si bom kupila januarja, enega, ce bo ok, bom pol mozeka poslala po se
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:44:14
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Jaz pa mojemu kar verjamem, da smrčim oz. da oteženo diham Sem zadnjič sama sebe zbudila tota je pa dobra:))))
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:44:17
|
|
|
|
claud
|
sunny- sj jabke zdele sam zato jem da ne bi kj druzga sam bom očitno mogla....kr neki sm lačna...toast bi al pa kj tazga.....enga mcCountryja.......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:44:38
|
|
|
|
akvalina
|
joj kako mi je pa to vn vrgl, moj coment je v sredini
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:45:13
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy Moja kolegica ima 2 meseca staro punčko. V hiši imajo zelo toplo. Pa punčko tudi zelo toplo obleče. Pa so se ji začeli po obrazku pojavljati taki izpuščaji. pediatrinja ji je rekla, da otroka preveč oblači. tak je moja seseda tud kurla k nora so mel okol 26°c ko sem prišla s florjanom na obisk sme vedno šla hitro ven ker to ni blo za naju.... jt pa sploh ne prenesem vročine 26 stopinj je pa res preveč! Jaz sem navajena na 22 stopinj. Kadar spim, pa manj, ker sem zavita v kovter
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:46:10
|
|
|
|
Vesnozaver
|
akvalina hvala, saj si mislim, od enega nima kaj bit, rajsi vprasam....grem enega vzet. Prebrala sem nekje na tem forumu, da pa Aspirina res naj ne bi vzele, zakaj pa to ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:46:59
|
|
|
|
Katjusa
|
men je pa florjana zdej teže oblečt kot mi ga je blo ob rojstvu... sploh k s epo tleh igra in enkrat divja da je cel moker drugič je pa čist miren tak da mam večje probleme......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:47:01
|
|
|
|
Vesnozaver
|
katjusa tudi tebi hvala, tako cvekamo, da ne folgam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:48:04
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny drgač sem pa super......sem učeri naročila torto za obletnico(jo mava v ponedeljek)in bo moj ziher pozabu,v soboto mu grem pa darilo za miklavža kupit-da ga malo razvajam......drgač sem pa danes pojedla že kilo mandarin
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:48:42
|
|
|
|
claud
|
Akvalina- ne, ne ....težje diham to ni smrčanje vesnozaver....ja nam je una babca v MŠ rekla če je hudo naj kr vzamemo Lekadol....sam ne pretiravat..... majchy- ja super da je čist not padu...sam da te ne bo čist izmozgu s temi pohodi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:48:48
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver akvalina hvala, saj si mislim, od enega nima kaj bit, rajsi vprasam....grem enega vzet. Prebrala sem nekje na tem forumu, da pa Aspirina res naj ne bi vzele, zakaj pa to ne? aspirin redči kri, to pa ne smemo zdaj k lahko škoduješ
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:49:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver akvalina hvala, saj si mislim, od enega nima kaj bit, rajsi vprasam....grem enega vzet. Prebrala sem nekje na tem forumu, da pa Aspirina res naj ne bi vzele, zakaj pa to ne? aspirin reči kri,lekadol pa lahko vzameš-samo v mejah normale
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:49:12
|
|
|
|
sunny24
|
claud, a sm ti nardila učeri lušte s hambrgerjem? vesnozaver, aspirin redči kri in zato naj ga ne bi v nosečnosti jemale-vsaj jst tako mislim! timy, a tako oteženo dihaš, da sama sebe zbudiš? To se je tudi meni dogajalo, sam takrat nisem bla noseča, tako, da je šlo verjetno za smrčanje... To je pa to, ko ne morem skozi nos dihat... Ti talenti spet vrtajo...Joj, ko bi vsaj znali...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:49:26
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrap jst sem si ga takrat ko sem ga naročila pr nekermanu seveda mi je bil premali ob porodu kljub temu da nisme dojila in sem vzela eno številko večjega... tak da po pošti vsekakor ne naročat.... najbolje je da ga probaš pa more bit še mal rezerve not čeprav bi ti vseen priporočala da to kupiš tik pred zdajci al pa celo po porodu..... jst si ga sploh nimam nemena kupit če ga bom rabla si ga bom kasneje ja saj sem razmišljala tud o tem, da bi ga kupila kasneje...mogoče si bom sam omislila takega, ki mu lahko snameš naramnice, kar pomeni, da lahko košarico še vedno umakneš in ti ni napoti...bom vidla...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:50:26
|
|
|
|
Čebel@
|
claud sej mi ni panike hodit po trgovinah če imajo kakšen wc spotoma
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:50:32
|
|
|
|
timy
|
Moj tudi gleda igračke in to za fantke. Je rekel, da se lahko punčka kamot igra z njimi. Mislim, da si jih bo kupil bolj zase kot zanjo Sva rekla, da si za božička ne bova ničesar kupovala, tako, da se bo malo znašel
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:50:39
|
|
|
|
akvalina
|
majchy kaj ponavljaš za mano
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:51:04
|
|
|
|
Katjusa
|
to umreš od smeha kako domišlijo ma naš malček zdej mi je prnesu 2 kravici in je reku ena je mamica ena je ati in pol je kao ati zizal mamico pač na zizike ga je dajal in oponašal da je..... pa sme rekla ka ati je mlekeca pa je reku ne mamico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:51:26
|
|
|
|
claud
|
sunny- ma čist si me zrihtala s tem junkom.....pa pomfri bi tud zraven pasu men pa cunce prou lepo dišijo zdj sm jih dala iz sušilca pa so še iste velikosti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:51:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina majchy kaj ponavljaš za mano ne ti za mano smo čist usklajene
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:53:04
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa to umreš od smeha kako domišlijo ma naš malček zdej mi je prnesu 2 kravici in je reku ena je mamica ena je ati in pol je kao ati zizal mamico pač na zizike ga je dajal in oponašal da je..... pa sme rekla ka ati je mlekeca pa je reku ne mamico ja mami katjuša mogoče vaju je pa vidu kej delata
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:53:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Moj tudi gleda igračke in to za fantke. Je rekel, da se lahko punčka kamot igra z njimi. Mislim, da si jih bo kupil bolj zase kot zanjo Sva rekla, da si za božička ne bova ničesar kupovala, tako, da se bo malo znašel pri nama je glih kontra-jaz sem ga prepričevala da se lahko punčke tudi z avtomobilčki igrajo pa ni glih verjel
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?