|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
25.11.2008 11:43:06   
timy
Jaz pa mojemu kar verjamem, da smrčim oz. da oteženo dihamuser posted image  Sem zadnjič sama sebe zbudilauser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
25.11.2008 11:43:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

o majchy- pa kje si bla ti....tebe sm pa kr mal pogrešala...naj čveka pa tok manjkaš....user posted image

sploh ne sprašuj.....moj je totalno padu v priprave na user posted image  in me samo po trgovinah vlači........učerej sva bila v bauhausu svašla poden gledat,pa mu ni bilo nič všeč in greva danes še v baumaxa in v merkur ker majo neki baje znižano.....pol zvečer sva šla pa v mercator po kruh in on zavije k igračam(itak)in gleda avtomobilčke in mi prbije da če bi vedu da bo user posted image  da bi že zdej začel avtomobilčke kupovat ker pa je verjetno user posted image  ji pa ne zna nič kupit-samo kakšno ropotuljico.....no čist je noter padu uglavnemuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
25.11.2008 11:43:50   
Katjusa
vesnozaver kadar me boli glava vzamem brez slabe vesti lekadol boljše da čim prej neha kot pa da bo še slabše jst sem tud že 2 skupaj vzela tud v 1. nos pa je blo vse vredu glave me pa tud ni pol več bolela

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
25.11.2008 11:43:51   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

kuku,

mam malo pavze od Soprano familyuser posted image
buca me se kar boli....sem hotela vzeti Lekadol, ker ga bojda lahko, pa sem prebrala tisti list zraven tablet in pise da nosecnice naj ne bi jedle Lekadolauser posted image zdaj pa ne vem...ga je katera vzela?

men je rekla zdravnica da en lekadol na dan lahko, ampak sam dva dni zapored če ne pomaga morš pa k zdravnici it.user posted image

smrcanje.....pri nas sem jaz tista, ki smrci....user posted image no, tako mozek pravi, jaz nic ne verjamemuser posted image user posted image user posted image

modrc za dojenje si bom kupila januarja, enega, ce bo ok, bom pol mozeka poslala po se

Neposredna povezava do sporočila: 2929
25.11.2008 11:44:14   
Vesnozaver
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Jaz pa mojemu kar verjamem, da smrčim oz. da oteženo dihamuser posted image  Sem zadnjič sama sebe zbudilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tota je pa dobra:))))

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
25.11.2008 11:44:17   
claud
sunny- sj jabke zdele sam zato jem da ne bi kj druzga sam bom očitno mogla....kr neki sm lačna...toast bi al pa kj tazga.....enga mcCountryja.......user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
25.11.2008 11:44:38   
akvalina
joj kako mi je pa to vn vrgl, moj coment je v srediniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
25.11.2008 11:45:13   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Moja kolegica ima 2 meseca staro punčko. V hiši imajo zelo toplo. Pa punčko tudi zelo toplo obleče. Pa so se ji začeli po obrazku pojavljati taki izpuščaji. pediatrinja ji je rekla, da otroka preveč oblači.

tak je moja seseda tud kurla k nora so mel okol 26°c ko sem prišla s florjanom na obisk sme vedno šla hitro ven ker to  ni blo za naju.... jt pa sploh ne prenesem vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image

26 stopinj je pa res preveč! Jaz sem navajena na 22 stopinj. Kadar spim, pa manj, ker sem zavita v kovteruser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
25.11.2008 11:46:10   
Vesnozaver
akvalina hvala, saj si mislim, od enega nima kaj bit, rajsi vprasam....grem enega vzet.
Prebrala sem nekje na tem forumu, da pa Aspirina res naj ne bi vzele, zakaj pa to ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2934
25.11.2008 11:46:59   
Katjusa
men je pa florjana zdej teže oblečt kot mi ga je blo ob rojstvu... sploh k s epo tleh igra in enkrat divja da je cel moker drugič je pa čist miren tak da mam večje probleme......

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
25.11.2008 11:47:01   
Vesnozaver
katjusa tudi tebi hvala, tako cvekamo, da ne folgamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2936
25.11.2008 11:48:04   
Čebel@
sunny drgač sem pa super......sem učeri naročila torto za obletnico(jo mava v ponedeljek)in bo moj ziher pozabu,v soboto mu grem pa darilo za miklavža kupit-da ga malo razvajam......drgač sem pa danes pojedla že kilo mandarinuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
25.11.2008 11:48:42   
claud
Akvalina- ne, ne ....težje dihamuser posted image user posted image to ni smrčanjeuser posted image user posted image

vesnozaver....ja nam je una babca v MŠ rekla če je hudo naj kr vzamemo   Lekadol....sam ne pretiravat.....

majchy- ja super da je čist not padu...sam da te ne bo čist izmozgu s temi pohodiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2938
25.11.2008 11:48:48   
akvalina

akvalina hvala, saj si mislim, od enega nima kaj bit, rajsi vprasam....grem enega vzet.
Prebrala sem nekje na tem forumu, da pa Aspirina res naj ne bi vzele, zakaj pa to ne?

aspirin redči kri, to pa ne smemo zdaj k lahko škoduješuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2939
25.11.2008 11:49:00   
Čebel@

aspirin reči kri,lekadol pa lahko vzameš-samo v mejah normaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2940
25.11.2008 11:49:12   
sunny24
claud, a sm ti nardila učeri lušte s hambrgerjem?user posted image

vesnozaver, aspirin redči kri in zato naj ga ne bi v nosečnosti jemale-vsaj jst tako mislim!

timy, a tako oteženo dihaš, da sama sebe zbudiš? To se je tudi meni dogajalo, sam takrat nisem bla noseča, tako, da je šlo verjetno za smrčanje...user posted image user posted image user posted image   To je pa to, ko ne morem skozi nos dihat...

Ti talenti spet vrtajo...Joj, ko bi vsaj znali...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2941
25.11.2008 11:49:26   
petrap

petrap jst sem si ga takrat ko sem ga naročila pr nekermanu seveda mi je bil premali ob porodu kljub temu da nisme dojila in sem vzela eno številko večjega... tak da po pošti vsekakor ne naročat.... najbolje je da ga probaš pa more bit še mal rezerve not čeprav bi ti vseen priporočala da to kupiš tik pred zdajci al pa celo po porodu..... jst si ga sploh nimam nemena kupit če ga bom rabla si ga bom kasneje

ja saj sem razmišljala tud o tem, da bi ga kupila kasneje...mogoče si bom sam omislila takega, ki mu lahko snameš naramnice, kar pomeni, da lahko košarico še vedno umakneš in ti ni napoti...bom vidla... user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
25.11.2008 11:50:26   
Čebel@
claud sej mi ni panike hodit po trgovinah če imajo kakšen wc spotomauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
25.11.2008 11:50:32   
timy
Moj tudi gleda igračke in to za fantke. Je rekel, da se lahko punčka kamot igra z njimi. Mislim, da si jih bo kupil bolj zase kot zanjouser posted image  Sva rekla, da si za božička ne bova ničesar kupovala, tako, da se bo malo znašeluser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
25.11.2008 11:50:39   
akvalina
majchy kaj ponavljaš za manouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
25.11.2008 11:51:04   
Katjusa
to umreš od smeha kako domišlijo ma naš malčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej mi je prnesu 2 kravici in je reku ena je mamica ena je ati in pol je kao ati zizal mamico pač na zizike ga je dajal in oponašal da je..... pa sme rekla ka ati je mlekeca pa je reku ne mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
25.11.2008 11:51:26   
claud
sunny- ma čist si me zrihtala s tem junkom.....pa pomfri bi tud zraven pasuuser posted image

men pa cunce prou lepo dišijo zdj sm jih dala iz sušilcauser posted image pa so še iste velikostiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
25.11.2008 11:51:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

majchy kaj ponavljaš za manouser posted image user posted image user posted image
ne ti za manouser posted image user posted image smo čist usklajeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
25.11.2008 11:53:04   
akvalina

to umreš od smeha kako domišlijo ma naš malčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej mi je prnesu 2 kravici in je reku ena je mamica ena je ati in pol je kao ati zizal mamico pač na zizike ga je dajal in oponašal da je..... pa sme rekla ka ati je mlekeca pa je reku ne mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image ja mami katjuša mogoče vaju je pa vidu kej delatauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
25.11.2008 11:53:10   
Čebel@

Moj tudi gleda igračke in to za fantke. Je rekel, da se lahko punčka kamot igra z njimi. Mislim, da si jih bo kupil bolj zase kot zanjouser posted image  Sva rekla, da si za božička ne bova ničesar kupovala, tako, da se bo malo znašeluser posted image
pri nama je glih kontra-jaz sem ga prepričevala da se lahko punčke tudi z avtomobilčki igrajo pa ni glih verjeluser posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?