Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:43:42
|
|
|
|
ada2
|
če je že večja luknjica pomoje kar plombico dajo, tisti premaz je bolj zaščita zdravih zobkov, da se luknjice ne naredijo, ali kako ne vem, naša 2 imata oba kontrolo 4.3. - bo moral pelati, pa me ful zanima kako bo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:47:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 če je že večja luknjica pomoje kar plombico dajo, tisti premaz je bolj zaščita zdravih zobkov, da se luknjice ne naredijo, ali kako Ja...meni se tudi zdi ...ojoj plombica...brrrr še mene je strah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:48:33
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari ... No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka... ne pomivaj okna, pravijo če pomivaš okna v visoki nosečnosti da se bo otrok rodil z ovito popkovino okoli vratu, lahko da ni res, vendar jaz sem se vseh teh vraž kar držala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:49:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz pa si vsak dan rečem, da bi bilo fajn iti rodit, pa zanimivo mi prvič ni zoprna misel na porod, pri obeh prejšnjih sem se bala, pa govorila, da ne bi rada rodila, zdaj pa bi kar šla... čimprej Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari ... No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka... saj to bi jaz tudi še, čeprav okna niti niso tako grozno kritična, pa kuhinjskih omaric se ne mislim zdaj spravljat pospravljat, ker če se na tla vsedem rabim nekoga, da me dvigne, k frizerju bi pa res rada šla, če bo zneslo super, če ne pa tudi.... sem si pa že kolegico naročila za masažo po porodu, tak, da tudi zartadi tega komaj čakam To ti pa verjamem, ja.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:51:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari ... No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka... ne pomivaj okna, pravijo če pomivaš okna v visoki nosečnosti da se bo otrok rodil z ovito popkovino okoli vratu, lahko da ni res, vendar jaz sem se vseh teh vraž kar držala Uh... mislim, da tele se bom tudi jaz , ker to pa res nebi rada riskirala.... ...ok... mora še okna pomit...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:53:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari ... No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka... ne pomivaj okna, pravijo če pomivaš okna v visoki nosečnosti da se bo otrok rodil z ovito popkovino okoli vratu, lahko da ni res, vendar jaz sem se vseh teh vraž kar držala Uh... mislim, da tele se bom tudi jaz , ker to pa res nebi rada riskirala.... ...ok... mora še okna pomit... ampak to pa lahko naredi tudi ko si ti že v P, tako za presenečenje...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:53:17
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari ... No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka... ne pomivaj okna, pravijo če pomivaš okna v visoki nosečnosti da se bo otrok rodil z ovito popkovino okoli vratu, lahko da ni res, vendar jaz sem se vseh teh vraž kar držala Uh... mislim, da tele se bom tudi jaz , ker to pa res nebi rada riskirala.... ...ok... mora še okna pomit...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:55:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja vidve nosečkarci, zdaj pa glejta, da se vsaj 2x dnevno pofočkata tu gor, da bomo na tekočem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:55:21
|
|
|
|
ada2
|
zdaj sem se spomnila... mojo kolegico je njena mama 1 mesec prehitro rodila kar doma, ker je pomivala okna in se preveč stegovala navzgor... tako da ja, bodo okna kar počakala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:56:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Okna naj vama pa kar pomivata... ...ko bosta pa ravno ogreta se pa lohk še pri meni na oglasita - ampak ga ne dobita prej, kot bodo (MOJA) okna pomita
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:57:30
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ja vidve nosečkarci, zdaj pa glejta, da se vsaj 2x dnevno pofočkata tu gor, da bomo na tekočem ne vem zakaj me zdaj ima, da bi malo zafrkavala pa se par dni ne javila joj, kake zlobne misli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:58:30
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Okna naj vama pa kar pomivata... ...ko bosta pa ravno ogreta se pa lohk še pri meni na oglasita - ampak ga ne dobita prej, kot bodo (MOJA) okna pomita za mojega rajši kako kosilo pripravi, ne vem če bo po pomivanju oken zadovoljen samo s kavo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:59:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz imam pa zdaj do konca tedna dopust . Jutri greva z smučat, drobižka bosta še v vrtcu, potem bomo pa do kanca tedna skupaj doma in bomo mal smučali, plavali, se sankali,... Sicer ne vem kaj bo na smučanje moja trtica rekla , vendar upam, da bo Naklofen dobro opravil svoje delo in ne bom imela težav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:00:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ja vidve nosečkarci, zdaj pa glejta, da se vsaj 2x dnevno pofočkata tu gor, da bomo na tekočem ne vem zakaj me zdaj ima, da bi malo zafrkavala pa se par dni ne javila joj, kake zlobne misli Oh Ada, saj ne boš brez RR zdržala par dni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:01:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Okna naj vama pa kar pomivata... ...ko bosta pa ravno ogreta se pa lohk še pri meni na oglasita - ampak ga ne dobita prej, kot bodo (MOJA) okna pomita za mojega rajši kako kosilo pripravi, ne vem če bo po pomivanju oken zadovoljen samo s kavo če pride lahk še izbira kaj želi jesti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:05:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Okna naj vama pa kar pomivata... ...ko bosta pa ravno ogreta se pa lohk še pri meni na oglasita - ampak ga ne dobita prej, kot bodo (MOJA) okna pomita za mojega rajši kako kosilo pripravi, ne vem če bo po pomivanju oken zadovoljen samo s kavo če pride lahk še izbira kaj želi jesti saj ni haklik glede hrane, samo da je nekaj mesnatega zraven, lahko kak golaž in polenta, bo čisto zadovoljen
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:06:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Okna naj vama pa kar pomivata... ...ko bosta pa ravno ogreta se pa lohk še pri meni na oglasita - ampak ga ne dobita prej, kot bodo (MOJA) okna pomita za mojega rajši kako kosilo pripravi, ne vem če bo po pomivanju oken zadovoljen samo s kavo če pride lahk še izbira kaj želi jesti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:07:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Okna naj vama pa kar pomivata... ...ko bosta pa ravno ogreta se pa lohk še pri meni na oglasita - ampak ga ne dobita prej, kot bodo (MOJA) okna pomita za mojega rajši kako kosilo pripravi, ne vem če bo po pomivanju oken zadovoljen samo s kavo če pride lahk še izbira kaj želi jesti saj ni haklik glede hrane, samo da je nekaj mesnatega zraven, lahko kak golaž in polenta, bo čisto zadovoljen mmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:09:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz imam pa zdaj do konca tedna dopust . Jutri greva z smučat, drobižka bosta še v vrtcu, potem bomo pa do kanca tedna skupaj doma in bomo mal smučali, plavali, se sankali,... Sicer ne vem kaj bo na smučanje moja trtica rekla , vendar upam, da bo Naklofen dobro opravil svoje delo in ne bom imela težav Uživajte na fuuul! ... Kako pa to, da si si ravno zdaj dopust izbrala?.... Ker mislim, da bo povsod (toplice, smučišča...) gneča, ker imajo šolarji počitnice...ali jih imajo pri vas kasneje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:11:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ja vidve nosečkarci, zdaj pa glejta, da se vsaj 2x dnevno pofočkata tu gor, da bomo na tekočem ne vem zakaj me zdaj ima, da bi malo zafrkavala pa se par dni ne javila joj, kake zlobne misli Saj to verjetno veš, da če se kak dan nebi javila, bi takoj FBI aktivirale ...tak, da brezveze sprobavat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:15:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kako pa to, da si si ravno zdaj dopust izbrala?.... Ker mislim, da bo povsod (toplice, smučišča...) gneča, ker imajo šolarji počitnice...ali jih imajo pri vas kasneje? Anže je bil vpisan v smučarski tečaj ta teden in bi ga mogla ob 8.30 dostavljat in 12.30 dvigat, tako da mi ne bi zneslo službe skombinirat . No pa se je gospodič odločno uprl, da bi šel na smučarski tečaj , mamica pa je popustila . Če smučanja ne bi obvladal tako kot ga (praktično bolje kot jaz ) vsekakor ne bi popustila , tako pa (tudi po mnenju še nekaterih drugih) vem, da bi njemu nadgradnjo trenutnega znanja nudil lahko le edino smuč. klub.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:17:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Okna naj vama pa kar pomivata... ...ko bosta pa ravno ogreta se pa lohk še pri meni na oglasita - ampak ga ne dobita prej, kot bodo (MOJA) okna pomita Še to sem hotela dodat k pomivanju oken...mi smo bili tako pametni, ko smo opremljali, da smo v enem delu stanovanja dali taka okna noter, da ko jih hočemo pomit moramo pomivat iz zunanje strani, ker iz notranje ne dosežemo...in ker je okno na štuku moramo pripeljat pod balkon avtovleko, nanjo položit ful velko lestev, najti enega pogumnega, ki ga ni strah višine in je hkrati dovolj sposoben, da lepo pomije, pa vsaj še enega, da mu lestev drži....pol pa lahko pomivamo.... ...brihtne glave, ne? ...Ko smo jih vstavljali noter nam je bilo samo pomembno da bodo velika, prepuščala veliko svetlobe in da se bodo dala odpret čez pol balkona...ni noben razmišljal o tem, da bi jih bilo dobro pomit večkrat kot 1x letno....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:17:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja zdaj, ko sem imela dopust že v planu, pa nisem hotela zbrke v službi delat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:19:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ej Petarda, jaz bi tud imela taaaaaka okna in nikdar ne bi pomišljala kako zoprno jih bo pomivat - že kako
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:23:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ej Petarda, jaz bi tud imela taaaaaka okna in nikdar ne bi pomišljala kako zoprno jih bo pomivat - že kako ja...nekako takole smo mi razmišljali takrat ... zdaj bi dala ena normalna okna, ki bi se odpirala ven/noter in bi bila pomita v 10 minutah. ...na napakah se človek uči.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.