|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
16.2.2009 20:43:42   
ada2
če je že večja luknjica pomoje kar plombico dajo, tisti premaz je bolj zaščita zdravih zobkov, da se luknjice ne naredijo, ali kakouser posted image

ne vem, naša 2 imata oba kontrolo 4.3. - bo moral user posted image  pelati, pa me ful zanima kako bouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
16.2.2009 20:47:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

če je že večja luknjica pomoje kar plombico dajo, tisti premaz je bolj zaščita zdravih zobkov, da se luknjice ne naredijo, ali kakouser posted image

Ja...meni se tudi zdi user posted image ...ojoj plombica...brrrr še mene je strahuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
16.2.2009 20:48:33   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari user posted image ...

No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka... user posted image

ne pomivaj okna, pravijo če pomivaš okna v visoki nosečnosti da se bo otrok rodil z ovito popkovino okoli vratu, lahko da ni res, vendar jaz sem se vseh teh vraž kar držalauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
16.2.2009 20:49:17   
petarda

jaz pa si vsak dan rečem, da bi bilo fajn iti rodit, pa zanimivo mi prvič ni zoprna misel na porod, pri obeh prejšnjihuser posted image  sem se bala, pa govorila, da ne bi rada rodila, zdaj pa bi kar šla... čimprejuser posted image user posted image user posted image

Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari user posted image ...

No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka... user posted image

saj to bi jaz tudi še, čeprav okna niti niso tako grozno kritična, pa kuhinjskih omaric se ne mislim zdaj spravljat pospravljat, ker če se na tla vsedem rabim nekoga, da me dvigne, k frizerju bi pa res rada šla, če bo zneslo super, če ne pa tudi....

sem si pa že kolegico naročila za masažo po porodu, tak, da tudi zartadi tega komaj čakamuser posted image

To ti pa verjamem, ja. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
16.2.2009 20:51:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

ne pomivaj okna, pravijo če pomivaš okna v visoki nosečnosti da se bo otrok rodil z ovito popkovino okoli vratu, lahko da ni res, vendar jaz sem se vseh teh vraž kar držalauser posted image

Uh... mislim, da tele se bom tudi jaz , ker to pa res nebi rada riskirala....user posted image ...ok...user posted image  mora še okna pomit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
16.2.2009 20:53:07   
ada2

Uh... mislim, da tele se bom tudi jaz , ker to pa res nebi rada riskirala....user posted image ...ok...user posted image  mora še okna pomit...user posted image user posted image user posted image

ampak to pa lahko naredi tudi ko si ti že v P, tako za presenečenje...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
16.2.2009 20:53:17   
amy26

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
16.2.2009 20:55:04   
NinaŠ
Ja vidve nosečkarci, zdaj pa glejta, da se vsaj 2x dnevno pofočkata tu gor, da bomo na tekočem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
16.2.2009 20:55:21   
ada2
zdaj sem se spomnila... mojo kolegico je njena mama 1 mesec prehitro rodila kar doma, ker je pomivala okna in se preveč stegovala navzgor... tako da ja, bodo okna kar počakalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
16.2.2009 20:56:45   
NinaŠ
Okna naj vama pa kar user posted image pomivata... ...ko bosta pa ravno ogreta se pa lohk še pri meni na user posted image oglasita - ampak ga ne dobita prej, kot bodo (MOJA) okna pomita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
16.2.2009 20:57:30   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ja vidve nosečkarci, zdaj pa glejta, da se vsaj 2x dnevno pofočkata tu gor, da bomo na tekočem user posted image user posted image user posted image

ne vem zakaj me zdaj ima, da bi malo zafrkavalauser posted image user posted image user posted image  pa se par dni ne javilauser posted image user posted image user posted image

joj, kake zlobne misliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
16.2.2009 20:58:30   
ada2

Okna naj vama pa kar user posted image pomivata... ...ko bosta pa ravno ogreta se pa lohk še pri meni na user posted image oglasita - ampak ga ne dobita prej, kot bodo (MOJA) okna pomita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za mojega rajši kako kosilo pripravi, ne vem če bo po pomivanju oken zadovoljen samo s kavouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
16.2.2009 20:59:16   
NinaŠ
Jaz imam pa zdaj do konca tedna dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutri greva z user posted image smučat, drobižka bosta še v vrtcu, potem bomo pa do kanca tedna skupaj doma in bomo mal smučali, plavali, se sankali,... Sicer ne vem kaj bo na smučanje moja trtica rekla user posted image , vendar upam, da bo Naklofen dobro opravil svoje delo user posted image in ne bom imela težav user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
16.2.2009 21:00:26   
NinaŠ

ne vem zakaj me zdaj ima, da bi malo zafrkavalauser posted image user posted image user posted image  pa se par dni ne javilauser posted image user posted image user posted image

Oh Ada, saj ne boš brez RR zdržala par dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
16.2.2009 21:01:00   
NinaŠ

za mojega rajši kako kosilo pripravi, ne vem če bo po pomivanju oken zadovoljen samo s kavouser posted image

če pride lahk še izbira kaj želi jesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.2.2009 21:05:27   
ada2

če pride lahk še izbira kaj želi jesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ni haklik glede hrane, samo da je nekaj mesnatega zraven, lahko kak golaž in polenta, bo čisto zadovoljenuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
16.2.2009 21:06:17   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
16.2.2009 21:07:56   
petarda

saj ni haklik glede hrane, samo da je nekaj mesnatega zraven, lahko kak golaž in polenta, bo čisto zadovoljenuser posted image

mmmmmmmmmmmmmmm user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
16.2.2009 21:09:57   
petarda

Jaz imam pa zdaj do konca tedna dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutri greva z user posted image smučat, drobižka bosta še v vrtcu, potem bomo pa do kanca tedna skupaj doma in bomo mal smučali, plavali, se sankali,... Sicer ne vem kaj bo na smučanje moja trtica rekla user posted image , vendar upam, da bo Naklofen dobro opravil svoje delo user posted image in ne bom imela težav user posted image

Uživajte na fuuul! user posted image ... Kako pa to, da si si ravno zdaj dopust izbrala?.... Ker mislim, da bo povsod (toplice, smučišča...) gneča, ker imajo šolarji počitnice...ali jih imajo pri vas kasneje?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
16.2.2009 21:11:27   
petarda

Saj to verjetno veš, da če se kak dan nebi javila, bi takoj FBI aktivirale user posted image user posted image user posted image ...tak, da brezveze sprobavat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
16.2.2009 21:15:47   
NinaŠ
Kako pa to, da si si ravno zdaj dopust izbrala?.... Ker mislim, da bo povsod (toplice, smučišča...) gneča, ker imajo šolarji počitnice...ali jih imajo pri vas kasneje?

Anže je bil vpisan v smučarski tečaj ta teden in bi ga mogla ob 8.30 dostavljat in 12.30 dvigat, tako da mi ne bi zneslo službe skombinirat user posted image . No pa se je gospodič odločno uprl, da bi šel na smučarski tečaj user posted image , mamica pa je popustila user posted image . Če smučanja ne bi obvladal tako kot ga (praktično bolje kot jaz user posted image ) vsekakor ne bi popustila user posted image , tako pa (tudi po mnenju še nekaterih drugih) vem, da bi njemu nadgradnjo trenutnega znanja nudil lahko le edino smuč. klub.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
16.2.2009 21:17:08   
petarda

Še to sem hotela dodat k pomivanju oken...mi smo bili tako pametni, ko smo opremljali, da smo v enem delu stanovanja dali taka okna noter, da ko jih hočemo pomit moramo pomivat iz zunanje strani, ker iz notranje ne dosežemo...in ker je okno na štuku moramo pripeljat pod balkon avtovleko, nanjo položit ful velko lestev, najti enega pogumnega, ki ga ni strah višine in je hkrati dovolj sposoben, da lepo pomije, pa vsaj še enega, da mu lestev drži....pol pa lahko pomivamo.... user posted image user posted image user posted image ...brihtne glave, ne? user posted image ...Ko smo jih vstavljali noter nam je bilo samo pomembno da bodo velika, prepuščala veliko svetlobe in da se bodo dala odpret čez pol balkona...ni noben razmišljal o tem, da bi jih bilo dobro pomit večkrat kot 1x letno....user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
16.2.2009 21:17:24   
NinaŠ
Ja zdaj, ko sem imela dopust že v planu, pa nisem hotela zbrke v službi delat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
16.2.2009 21:19:27   
NinaŠ
Ej Petarda, jaz bi tud imela taaaaaka okna user posted image in nikdar ne bi pomišljala kako zoprno jih bo pomivat - že kako user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.2.2009 21:23:56   
petarda

Ej Petarda, jaz bi tud imela taaaaaka okna user posted image in nikdar ne bi pomišljala kako zoprno jih bo pomivat - že kako user posted image

ja...nekako takole smo mi razmišljali takrat user posted image ... zdaj bi dala ena normalna okna, ki bi se odpirala ven/noter in bi bila pomita v 10 minutah. user posted image ...na napakah se človek uči.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.