|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
16.2.2009 21:25:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Kako pa to, da si si ravno zdaj dopust izbrala?.... Ker mislim, da bo povsod (toplice, smučišča...) gneča, ker imajo šolarji počitnice...ali jih imajo pri vas kasneje?

Anže je bil vpisan v smučarski tečaj ta teden in bi ga mogla ob 8.30 dostavljat in 12.30 dvigat, tako da mi ne bi zneslo službe skombinirat user posted image . No pa se je gospodič odločno uprl, da bi šel na smučarski tečaj user posted image , mamica pa je popustila user posted image . Če smučanja ne bi obvladal tako kot ga (praktično bolje kot jaz user posted image ) vsekakor ne bi popustila user posted image , tako pa (tudi po mnenju še nekaterih drugih) vem, da bi njemu nadgradnjo trenutnega znanja nudil lahko le edino smuč. klub.

Frajer user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
16.2.2009 21:27:29   
petarda
Sem čakala, da stroj opere, da zložim v sušilca in sem zraven spila več kot liter čaja z limono...in se počutim bolje user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak grem vseeno preventivno prej v posteljo.... user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
16.2.2009 21:28:17   
NinaŠ
Petrada počivaj user posted image dokler še lahko user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
16.2.2009 21:32:42   
NinaŠ
Ja, pa nočko user posted image jaz grem tudi v posteljo... ...malo še knjigo brat in spaaaaaat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
17.2.2009 6:54:00   
petarda
Dobro jutro user posted image

Zaenkrat še polno energije user posted image ...sem že pristavila liter čaja, pojedla kos kruha z namazom, user posted image  pa je tudi že pristavljena user posted image ....evo še za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
17.2.2009 6:55:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sem čakala, da stroj opere, da zložim v sušilca in sem zraven spila več kot liter čaja z limono...in se počutim bolje user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak grem vseeno preventivno prej v posteljo.... user posted image user posted image user posted image user posted image ...

A sploh rabim govort, da sem bila ponoči vsake pol ure na stranišču?user posted image ....ampak glavno, da je pomagalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
17.2.2009 7:00:57   
NinaŠ
Dobro jutro! Danes, ko sem fraj ni časa za poležavat user posted image user posted image user posted image

Petrada hvala za user posted image , sem že pri njej user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
17.2.2009 8:38:24   
*bubi*
Dobro jutro!

[in ker je okno na štuku moramo pripeljat pod balkon avtovleko, nanjo položit ful velko lestev, najti enega pogumnega, ki ga ni strah višine in je hkrati dovolj sposoben, da lepo pomije, pa vsaj še enega, da mu lestev drži....pol pa lahko pomivamo.... user posted image user posted image user posted image ...brihtne glave, ne?

Si me zdaj nasmejala. Še dobro, da je avtovleka v bližini user posted image user posted image user posted image  Meni bi se moral avto pokvarit, ko bi prišla vleka, bi jih pa še za okna sfehtala user posted image

BTW, zadnjič sem ga dobro odnesla s pokvarjenim avtom. Mi je crknil ravno pri mami, tak da:
1. je bila rezerva zraven parkirana user posted image
2. je en avtoservis zelo blizu in so prišli sami avto odšlepat. Pa ni se pokvarilo tisto, kar so najprej napovedali, tak da je bilo dokaj poceni user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
17.2.2009 8:40:27   
*bubi*
aja, samo pri takih "brez računa" se včasih vprašam, če je res bolj poceni al si je še malo nabil zraven user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
17.2.2009 8:41:58   
*bubi*
bubi je prestal testiranje na alergije. user posted image  trave so problem user posted image  No, vsaj mačke, psi, pršice, cvetni prah,... niso problem user posted image  Več pa izvem kasneje. Šibam v službo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
17.2.2009 8:59:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

aja, samo pri takih "brez računa" se včasih vprašam, če je res bolj poceni al si je še malo nabil zraven user posted image

A ga poznaš? Jaz se "brez računa" nebi upala dat vsakemu popravljat user posted image user posted image user posted image ...drugače pa...dokler bo avto delal, je bolj poceni ja user posted image ...tudi, če je še on kaj zaslužil zraven..

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.2.2009 9:01:23   
petarda

bubi je prestal testiranje na alergije. user posted image  trave so problem user posted image  No, vsaj mačke, psi, pršice, cvetni prah,... niso problem user posted image  Več pa izvem kasneje. Šibam v službo user posted image

a to če bi se valjal v njih user posted image ...al kako?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
17.2.2009 12:35:17   
*bubi*

a to če bi se valjal v njih user posted image ...al kako?

ne, cvetenje trav maja in junija. Seneni nahod v bistvu. Kaj pa vem.... ni tak hudo v glavnem, pa bronhitisov nima od tega, kar sem tudi pričakovala.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
17.2.2009 13:31:38   
NinaŠ
Šibam v službo user posted image

v službo user posted image user posted image user posted image joj, ti si pa res ne privoščiš počitka, še takrat ko bi lahko user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
17.2.2009 13:32:24   
NinaŠ
ne, cvetenje trav maja in junija. Seneni nahod v bistvu. Kaj pa vem.... ni tak hudo v glavnem, pa bronhitisov nima od tega, kar sem tudi pričakovala.

no ja, vsaj veš pri čem ste user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
17.2.2009 17:18:54   
ada2
javljam se.....

CTG je ok, zgleda, da se  Mihu še ne mudi, čez 1 teden, oz. v sredo, ker v torek je zaradi pusta prevelika gužva na Ptuju in se je G zasekiral, da ne bi imela kje parkiratuser posted image , pa imam spet kontrolo.

Adam pa vsak dan prosi naj dam miha ven, pa zdaj si je zmislil, da ima on tudi miha v trebuhu, pa da bo njegov miha imel zeleno dudo (kupila sem namreč 2 dudi za miha, ena je zelena, druga modra in adamu ne gresta iz glave, kar naprej preverja, če sta še v predalu)user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
17.2.2009 17:35:40   
amy26
petarda hvalauser posted image  Aleks je navdušen nad levčkomuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
17.2.2009 19:44:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

petarda hvalauser posted image  Aleks je navdušen nad levčkomuser posted image

Me veseli user posted image user posted image user posted image ...a probal ga je tudi? Mu je prav?user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
17.2.2009 19:50:56   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi jenapisalo we are sorry....samo sem si prej skopirala user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

javljam se.....

CTG je ok, zgleda, da se  Mihu še ne mudi, čez 1 teden, oz. v sredo, ker v torek je zaradi pusta prevelika gužva na Ptuju in se je G zasekiral, da ne bi imela kje parkiratuser posted image , pa imam spet kontrolo.

Adam pa vsak dan prosi naj dam miha ven, pa zdaj si je zmislil, da ima on tudi miha v trebuhu, pa da bo njegov miha imel zeleno dudo (kupila sem namreč 2 dudi za miha, ena je zelena, druga modra in adamu ne gresta iz glave, kar naprej preverja, če sta še v predalu)user posted image

Super user posted image . Našemu user posted image  se tudi še ne mudi ven, tudi vse v redu user posted image ...smo pa imeli zdaj vajo kako bo čez 15 dni. Smo dobili 2 urici za čuvat našo nečakinjo, 1 mesec staro princesko. user posted image user posted image user posted image ... Je bila ful pridna, petardito pa tudi, ko je "pomagal" okoli nje..pobral dudo, podal pleničko.... edin parkrat so jo krčki zvili...tisto je bilo pa ravno prav, da se še bolj zavedamo, da moramo zdaj iskoristit maximalno dokler je user posted image  še v trebuščku user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
17.2.2009 19:57:04   
ada2
petarda mi pa "vadimo" kar na nušinih igračah- dojenčkihuser posted image user posted image user posted image

ej, pri nas gre sneg sto na uro....

nina a pri vas tudi?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
17.2.2009 20:13:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda mi pa "vadimo" kar na nušinih igračah- dojenčkihuser posted image user posted image user posted image

ej, pri nas gre sneg sto na uro....

nina a pri vas tudi?

ni to isto user posted image user posted image user posted image user posted image .... ampak res... sem se spomnila kako je, ko se ob vsaki user posted image  grimasi sprašuješ, če je kaj narobe...user posted image user posted image user posted image ...

Sneg user posted image ...pri nas še ne gre user posted image ...kak mi je to smešno, ko pravite gre user posted image ... mi je bilo zmeraj smošno že v tisti pesmi sneg gre...glej zunaj sneg gre...user posted image ...pri nas pravimo, da sneg pada...ali še lepše...da sneži user posted image ...pravijo pa, da bo pri nas šele jutri snežilo, prišlo pa naj bi prav iz vašega konca, ja user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
17.2.2009 20:15:39   
*bubi*
Joj, kak fajn, da bosta še 2 novembrčka postala velika bratca user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
17.2.2009 20:19:02   
petarda
Zdaj pa pogledam ven...in...... tudi pri nas sneži! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
17.2.2009 20:35:34   
ada2

Zdaj pa pogledam ven...in...... tudi pri nas sneži! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, je pri nas nehalo...
no, to sem jaz poslala sneg v vaše konceuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
17.2.2009 20:41:18   
petarda
Jaz ne vem kaj je zadnje čase petarditu ampak odkar je bil bolan..takrat je bil itak skoz v naši postelji...ima zdaj ful težave nazaj sam zaspat v svoji postelji user posted image ....res... prav take krokodilje solze toči, pa prosi naj ga samo še minutko stisnem...pa samo še minutko....user posted image .... evo zdaj je zaspal...ampak bo ziher okol 2 že pri namauser posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.