Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:25:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kako pa to, da si si ravno zdaj dopust izbrala?.... Ker mislim, da bo povsod (toplice, smučišča...) gneča, ker imajo šolarji počitnice...ali jih imajo pri vas kasneje? Anže je bil vpisan v smučarski tečaj ta teden in bi ga mogla ob 8.30 dostavljat in 12.30 dvigat, tako da mi ne bi zneslo službe skombinirat . No pa se je gospodič odločno uprl, da bi šel na smučarski tečaj , mamica pa je popustila . Če smučanja ne bi obvladal tako kot ga (praktično bolje kot jaz ) vsekakor ne bi popustila , tako pa (tudi po mnenju še nekaterih drugih) vem, da bi njemu nadgradnjo trenutnega znanja nudil lahko le edino smuč. klub. Frajer
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:27:29
|
|
|
|
petarda
|
Sem čakala, da stroj opere, da zložim v sušilca in sem zraven spila več kot liter čaja z limono...in se počutim bolje ....ampak grem vseeno preventivno prej v posteljo.... ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:28:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petrada počivaj dokler še lahko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 21:32:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja, pa nočko jaz grem tudi v posteljo... ...malo še knjigo brat in spaaaaaat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 6:54:00
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Zaenkrat še polno energije ...sem že pristavila liter čaja, pojedla kos kruha z namazom, pa je tudi že pristavljena ....evo še za vas ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 6:55:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem čakala, da stroj opere, da zložim v sušilca in sem zraven spila več kot liter čaja z limono...in se počutim bolje ....ampak grem vseeno preventivno prej v posteljo.... ... A sploh rabim govort, da sem bila ponoči vsake pol ure na stranišču? ....ampak glavno, da je pomagalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 7:00:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Danes, ko sem fraj ni časa za poležavat Petrada hvala za , sem že pri njej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 8:38:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda [in ker je okno na štuku moramo pripeljat pod balkon avtovleko, nanjo položit ful velko lestev, najti enega pogumnega, ki ga ni strah višine in je hkrati dovolj sposoben, da lepo pomije, pa vsaj še enega, da mu lestev drži....pol pa lahko pomivamo.... ...brihtne glave, ne? Si me zdaj nasmejala. Še dobro, da je avtovleka v bližini Meni bi se moral avto pokvarit, ko bi prišla vleka, bi jih pa še za okna sfehtala BTW, zadnjič sem ga dobro odnesla s pokvarjenim avtom. Mi je crknil ravno pri mami, tak da: 1. je bila rezerva zraven parkirana 2. je en avtoservis zelo blizu in so prišli sami avto odšlepat. Pa ni se pokvarilo tisto, kar so najprej napovedali, tak da je bilo dokaj poceni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 8:40:27
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, samo pri takih "brez računa" se včasih vprašam, če je res bolj poceni al si je še malo nabil zraven
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 8:41:58
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi je prestal testiranje na alergije. trave so problem No, vsaj mačke, psi, pršice, cvetni prah,... niso problem Več pa izvem kasneje. Šibam v službo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 8:59:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, samo pri takih "brez računa" se včasih vprašam, če je res bolj poceni al si je še malo nabil zraven A ga poznaš? Jaz se "brez računa" nebi upala dat vsakemu popravljat ...drugače pa...dokler bo avto delal, je bolj poceni ja ...tudi, če je še on kaj zaslužil zraven..
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 9:01:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi je prestal testiranje na alergije. trave so problem No, vsaj mačke, psi, pršice, cvetni prah,... niso problem Več pa izvem kasneje. Šibam v službo a to če bi se valjal v njih ...al kako?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 12:35:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi je prestal testiranje na alergije. trave so problem No, vsaj mačke, psi, pršice, cvetni prah,... niso problem Več pa izvem kasneje. Šibam v službo a to če bi se valjal v njih ...al kako? ne, cvetenje trav maja in junija. Seneni nahod v bistvu. Kaj pa vem.... ni tak hudo v glavnem, pa bronhitisov nima od tega, kar sem tudi pričakovala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 13:31:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Šibam v službo v službo joj, ti si pa res ne privoščiš počitka, še takrat ko bi lahko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 13:32:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
ne, cvetenje trav maja in junija. Seneni nahod v bistvu. Kaj pa vem.... ni tak hudo v glavnem, pa bronhitisov nima od tega, kar sem tudi pričakovala. no ja, vsaj veš pri čem ste
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 17:18:54
|
|
|
|
ada2
|
javljam se..... CTG je ok, zgleda, da se Mihu še ne mudi, čez 1 teden, oz. v sredo, ker v torek je zaradi pusta prevelika gužva na Ptuju in se je G zasekiral, da ne bi imela kje parkirat , pa imam spet kontrolo. Adam pa vsak dan prosi naj dam miha ven, pa zdaj si je zmislil, da ima on tudi miha v trebuhu, pa da bo njegov miha imel zeleno dudo (kupila sem namreč 2 dudi za miha, ena je zelena, druga modra in adamu ne gresta iz glave, kar naprej preverja, če sta še v predalu)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 17:35:40
|
|
|
|
amy26
|
petarda hvala Aleks je navdušen nad levčkom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 19:44:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda hvala Aleks je navdušen nad levčkom Me veseli ...a probal ga je tudi? Mu je prav?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 19:50:56
|
|
|
|
petarda
|
Mi jenapisalo we are sorry....samo sem si prej skopirala IZVIRNO SPOROČILO: ada2 javljam se..... CTG je ok, zgleda, da se Mihu še ne mudi, čez 1 teden, oz. v sredo, ker v torek je zaradi pusta prevelika gužva na Ptuju in se je G zasekiral, da ne bi imela kje parkirat , pa imam spet kontrolo. Adam pa vsak dan prosi naj dam miha ven, pa zdaj si je zmislil, da ima on tudi miha v trebuhu, pa da bo njegov miha imel zeleno dudo (kupila sem namreč 2 dudi za miha, ena je zelena, druga modra in adamu ne gresta iz glave, kar naprej preverja, če sta še v predalu) Super . Našemu se tudi še ne mudi ven, tudi vse v redu ...smo pa imeli zdaj vajo kako bo čez 15 dni. Smo dobili 2 urici za čuvat našo nečakinjo, 1 mesec staro princesko. ... Je bila ful pridna, petardito pa tudi, ko je "pomagal" okoli nje..pobral dudo, podal pleničko.... edin parkrat so jo krčki zvili...tisto je bilo pa ravno prav, da se še bolj zavedamo, da moramo zdaj iskoristit maximalno dokler je še v trebuščku .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 19:57:04
|
|
|
|
ada2
|
petarda mi pa "vadimo" kar na nušinih igračah- dojenčkih ej, pri nas gre sneg sto na uro.... nina a pri vas tudi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 20:13:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda mi pa "vadimo" kar na nušinih igračah- dojenčkih ej, pri nas gre sneg sto na uro.... nina a pri vas tudi? ni to isto .... ampak res... sem se spomnila kako je, ko se ob vsaki grimasi sprašuješ, če je kaj narobe... ... Sneg ...pri nas še ne gre ...kak mi je to smešno, ko pravite gre ... mi je bilo zmeraj smošno že v tisti pesmi sneg gre...glej zunaj sneg gre... ...pri nas pravimo, da sneg pada...ali še lepše...da sneži ...pravijo pa, da bo pri nas šele jutri snežilo, prišlo pa naj bi prav iz vašega konca, ja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 20:15:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, kak fajn, da bosta še 2 novembrčka postala velika bratca
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 20:19:02
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj pa pogledam ven...in...... tudi pri nas sneži!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 20:35:34
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj pa pogledam ven...in...... tudi pri nas sneži! ja, je pri nas nehalo... no, to sem jaz poslala sneg v vaše konce
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.2.2009 20:41:18
|
|
|
|
petarda
|
Jaz ne vem kaj je zadnje čase petarditu ampak odkar je bil bolan..takrat je bil itak skoz v naši postelji...ima zdaj ful težave nazaj sam zaspat v svoji postelji ....res... prav take krokodilje solze toči, pa prosi naj ga samo še minutko stisnem...pa samo še minutko.... .... evo zdaj je zaspal...ampak bo ziher okol 2 že pri nama ....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.