|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
17.2.2009 21:06:30   
*bubi*
petarda, nočem te strašit, ampak mislim, da bo samo še slabše. Še posebej, če bo user posted image  pri vama.

Bubi se že po pravljici preseli v spalnico. Ker on mora bubiko čuvat user posted image  user posted image  Jaz pa nimam srca, da bi ga nagnala user posted image

Malo upanja imam, da bo problem rešen, ko gre bubika v kinderpet v otroško sobo. Čez kak mesec verjetno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
17.2.2009 21:45:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

petarda, nočem te strašit, ampak mislim, da bo samo še slabše. Še posebej, če bo user posted image  pri vama.

Bubi se že po pravljici preseli v spalnico. Ker on mora bubiko čuvat user posted image  user posted image  Jaz pa nimam srca, da bi ga nagnala user posted image

Malo upanja imam, da bo problem rešen, ko gre bubika v kinderpet v otroško sobo. Čez kak mesec verjetno.

Ma ja...saj tega se bojim user posted image ...ravno zato sem bila tako vesela, ko je že tako lepo sam spal...pol pa ta viroza in evo user posted image user posted image user posted image .... Upam, da se zdaj v teh dveh tednih navadi, ker ga res nebi rada potem navajala, ko bo user posted image  pri nama...se bojim, da bi dobil občutek, da je odrinjen user posted image .... mogoče bo edino fajn, če ga bo motilo, če bo user posted image  jokal in bo potem hotel it sam v svojo posteljouser posted image .... saj vem...sanja svinja o koruzi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
18.2.2009 8:02:04   
ada2
dobro jutro in user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kruh z nutelo....

za petardita, da se navadi v svoji sobici spatuser posted image user posted image user posted image , čeprav ga jaz zdaj tik pred prihodom user posted image  ne bi preveč silila...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.2.2009 8:29:27   
NinaŠ
Dobro jutro!

Včeraj zvečer je tudi pri nas snežilo, danes zjutraj pa me je okrog 4. zbudil plug, ki je šel 4x!!!!! mimo hiše user posted image . Jaz seveda rinem pokonci, kolko je spet snega zapadlo user posted image (user posted image je imel ob 5. službo in sem ga pač hotela zbudit, da se bo prej še odkidal ven) no in ugotovim, da je zapadlo le ene 5 cm user posted image user posted image user posted image user posted image - a ma plug si je pa tolk dela naredil user posted image user posted image

Zjutraj sta bila Tina in Anže že pri zobozdravnici, zdaj pa čakamo, da se še malo ogreje zunaj in gremo - jah kam le - user posted image na sneg user posted image user posted image user posted image

Je pa zunaj prekrasen sončen dan, le piha spet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.2.2009 8:36:01   
*bubi*
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Je pa zunaj prekrasen sončen dan, le piha spet user posted image user posted image user posted image

pa user posted image  poledica je user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.2.2009 9:07:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro in user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kruh z nutelo....

za petardita, da se navadi v svoji sobici spatuser posted image user posted image user posted image , čeprav ga jaz zdaj tik pred prihodom user posted image  ne bi preveč silila...

Dobro jutro user posted image

Hvala za kavico...pri nas pa je kruh s poli maxi salamo user posted image

Petardito pa....celo noč je v svoji postelji prespaluser posted image  user posted image ....Jaz sem ga pa skoz čakala user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.2.2009 9:09:50   
petarda

Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

pa user posted image  poledica je user posted image

pri nas zaenkrat še ne piha, fuuul sije sonček...poledica pa je ja... Pa v senčnih legah -10 stopinj....

Nina uživajte zunaj user posted image ....jaz sem pa petardita v vrtec peljala, zdaj bom pa poskusila krofe spečt user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
18.2.2009 10:41:36   
*bubi*
Pridna user posted image

Jaz pa brzinsko branje.... sem mislila, kak boš ti kofe pekla user posted image user posted image user posted image  (poudarek na e)

Jaz krofov ne bom pekla. Bi morala vse sama pojest user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
18.2.2009 11:00:37   
petarda

Pridna user posted image

Jaz pa brzinsko branje.... sem mislila, kak boš ti kofe pekla user posted image user posted image user posted image  (poudarek na e)

Jaz krofov ne bom pekla. Bi morala vse sama pojest user posted image

Ne...kofe pa samo kuham user posted image ...sama bi jih morala pojest? A bubi jih ne mara? Pa A?...Jaz jih bom spekla za delavce....če bodo seveda ratali...zdaj ravno vzhajajo...sicer je pa to samo generalka...v soboto jih bom še enkrat, pa mogoče še v torek...sicer pa...kdo ve kje bom že v torek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
18.2.2009 11:27:52   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...sama bi jih morala pojest? A bubi jih ne mara? Pa A?...

Ja, sama.... ker ne bi ratali user posted image user posted image user posted image  O, bubi ima rad krofe. A bi tudi kakšnega pojedel. Samo treh, štirih krofov se mi ne splača pečt user posted image
A je vedno tak... poje en košček peciva, ostalo pa moram potem sama pospravit user posted image

Tak da jaz bolj kot ne pečem samo muffine. Ker vem, da jih bo bubi zmazal user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
18.2.2009 14:02:51   
petarda
Je bela cesta!!! Spet we are sorry user posted image user posted image user posted image user posted image .... na kratko...krofi OK, grem po petardita in na praznovanje rojstnega dne njegove prababice - 77! jih imauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
18.2.2009 17:12:04   
ada2
petarda nič ne verjamemo za krofe.... daj kakega pošljiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
18.2.2009 20:04:59   
amy26
jaz bi tudi krofeuser posted image  obožujem jih

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
18.2.2009 20:30:01   
petarda
Kupila sem listek za loto, pa se ne morem spomnit kam sem ga dala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Klinc pa ta nosečniška skleroza! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krofi so bili pa tako dobri, da so pošli predno sem jih sploh lahko slikala...res...vsi so jih pohvalili...celo moja tašča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
18.2.2009 20:30:59   
petarda

Transport bi uničil tisti sofisticiran okus user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
18.2.2009 20:32:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Če prideš jih spečem samo zate user posted image ....drugače pa imamo v soboto v Tušu pustovanje s Kingstoni...vsaka maškara dobi krof...prideš? user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
18.2.2009 20:32:56   
ada2

Transport bi uničil tisti sofisticiran okus user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj pa se nisi v avto napokala, pa mi jih osebno dostavilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
18.2.2009 20:35:48   
amy26

Krofi so bili pa tako dobri, da so pošli predno sem jih sploh lahko slikala...res...vsi so jih pohvalili...celo moja tašča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
18.2.2009 20:37:22   
amy26

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Če prideš jih spečem samo zate user posted image ....drugače pa imamo v soboto v Tušu pustovanje s Kingstoni...vsaka maškara dobi krof...prideš? user posted image

ob kateri uri?

če pridem bom sama z obemauser posted image user posted image  moj dela, bom še razmislilauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
18.2.2009 21:06:36   
NinaŠ
Mmmmmm, krofi, njamsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot vse kaže, kmalu sploh ne bom več uspela do PCja prej kot zvečer priti user posted image . Zjutraj user posted image rad prebere aktualne dogodke in če nisem dovolj zgodnja, jah odpade, seveda user posted image , opoldne, medtem ko Tina počiva, se Anže loti "učenja angleščine" (Talk to me kids),...

Petrada, a si listek že našla user posted image user posted image user posted image in kaj zadela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.2.2009 7:40:12   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdi pokonci, zunaj je prekrasen sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.2.2009 7:46:24   
ada2
dobro jutro!

ja, lep sončen dan, samo piha pa groznouser posted image

moram pa reči, da sem presenetljivo dobro spalauser posted image user posted image user posted image  samo 1x sem vstala, ko je šel adam lulat, pa jaz z njim, seveda, pa še čaj sem šla obenem pit, ker me je kislina pekla, drugače pa ni bilo ne gledanja TV, ne gledanja v luft, ne branja.... napredekuser posted image user posted image user posted image

aja, adam pa se je spet zbudil z besedami:  vesel božič... mami vstani božični večer je, pa sonček že lepo sije! user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.2.2009 7:53:36   
petarda
Dobro jutro, hvala za kavico user posted image ...sem že od 6.30 pokonci..pa še ni bilo časa kave spit...zdaj bo šel petardito v vrtec, jaz pa kavica, pa pospravljanje (spet user posted image ), pranje, likanje... Sonček zunaj me pa zaenkrat še ne gane, ga je pa lepo videt tako od znotraj user posted image . Potem pa v mesto, nakupit še kar rabim, pa k mamici na regrat user posted image , pa upam, da mi bo danes uspelo zrihtat torbo za v porodnišnico...ker, če bi do zdaj morala it, bi vse nahitro nabirala user posted image .... Saj sploh ne vem kdaj moram it? user posted image  Do porodnišnice imam 7 minut user posted image ...popadki na??? user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.2.2009 7:57:37   
petarda

dobro jutro!

ja, lep sončen dan, samo piha pa groznouser posted image

moram pa reči, da sem presenetljivo dobro spalauser posted image user posted image user posted image  samo 1x sem vstala, ko je šel adam lulat, pa jaz z njim, seveda, pa še čaj sem šla obenem pit, ker me je kislina pekla, drugače pa ni bilo ne gledanja TV, ne gledanja v luft, ne branja.... napredekuser posted image user posted image user posted image

aja, adam pa se je spet zbudil z besedami:  vesel božič... mami vstani božični večer je, pa sonček že lepo sije! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Adam bo tako kot jaz....navdušen nad božično-novoletnimi prazniki! user posted image user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da si se naspala...nikoli ne veš kdaj si za nekaj časa zadnjič spala več ur skupaj v kosu user posted image ....jaz se s to nočjo ne morem ravno pohvalit, ker je ventil na radiatorju vsake toliko časa preskakoval in je grozno ropotal in ga je moral lubi celo noč štelat user posted image user posted image user posted image ...kr neki v glavnem user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.2.2009 9:23:21   
ada2
ja, adam je prav obseden z božičem... mu domišljija dela sto na uro v božičnem duhu, vsak pes, mačka, konj... je uporaben kot jelenček, vsaka stvar se zlahka spremeni v božično darilo, celo božično vrvico imamouser posted image , včeraj je v trgovini na blagajni kazal v zrak in govoril glej božiček pelje saniuser posted image user posted image user posted image , pa ni bilo prav ničesar gor, da ne govorim o tem, da risanka mora biti obvezno božična...

v glavnem vsak dan imamo vesel božičuser posted image

ampak ne vem, a naj mu začnem to omejevati?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.