Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.2.2009 10:04:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Amy sem našla levčka 2-3 leta, petarditu bi bil še za silo prav, Alexu verjetno malo prekratek, ampak saj spodaj kake žabice pa ni panike...po mojem... Povej, če želiš in ti v ponedeljek pošljem, v torek je pri tebi. petarda sem ga že mislila kupiti preko BC spleta pa vprašanje če je na zalogi, ker tisti levček ki ima masko na obrazu mi ni všeč, tako da bi te prosila če mi ga pošlješ pa dobro jutro prav paše sonček, ko se malo ogreje gremo na en dolg sprehod Tvoja prošnja, moj ukaz! Dobro jutro. ....Midva sva včeraj tako pogrešala petardita, da sva se zvečer po kinu mimo babice peljala, so imeli še luč, niso šli spat in sva ga šla kar iskat ...pa še mojega bratca smo vzeli s sabo, tak da so lahko imeli še "ta stari" valentinovo .... evo zdaj smo pa že sestavili Hama ribico in jo že obesili na luč. Petardito je navdušen, bi kar še eno rad sestavil, samo gremo zdaj raje na sprehod na Otočec, potem pa k babici na kosilo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.2.2009 13:46:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj, ne vem, če je moja trtica še cela , komaj sedim . Smo šli dopoldne na bližnje jase - drobižka z lopatama (za sankat), midva z lavfarcami. In seveda sta me drobižka nagovorila, da sem se spuščala po bregcu kjer sta se onadva lopatala - in enkrat se je vožnja pač ponesrečila in sem z lufta na rit padla aaaaaaaauč kar solzne oči sem dobila. Je pa danes spet taaaak lep sonček zunaj, samo kaj ko piha
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.2.2009 16:37:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Joj, ne vem, če je moja trtica še cela , komaj sedim . Smo šli dopoldne na bližnje jase - drobižka z lopatama (za sankat), midva z lavfarcami. In seveda sta me drobižka nagovorila, da sem se spuščala po bregcu kjer sta se onadva lopatala - in enkrat se je vožnja pač ponesrečila in sem z lufta na rit padla aaaaaaaauč kar solzne oči sem dobila. Je pa danes spet taaaak lep sonček zunaj, samo kaj ko piha Ojoj Nina...si predstavljam tvojo bolečino ...upam, da bo kmalu dobro. Kaj pa so to lavfarice? ... Pri nas tudi fuuuuuuuul lep sonček, samo tudi na trenutke tako zapiha....Zdajle sva bila s petarditom tričetrt urice zunaj...on bi še bil, jaz pa čist premražena...sem ga komaj not dobila..zdaj moram it pa Hama ribico sestavljat...samo 5 minut mi je dal časa za en Magnesol spit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.2.2009 19:12:15
|
|
|
|
petarda
|
Jaz imam pa novo zapestnico ...ampak jo ima petardito tudi ...bo kaj čudno, če bo šel z njo jutri v vrtec ... eno je on meni naredil, drugo sem si pa jaz sama zase...in je kar rekel...ooooooooooo...hvala mami, ker si jo tudi ti meni naredila! ....in zdaj ves vesel skače z njo, ker ima zapestnica gor en tak zvonček in je čist navdušen!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.2.2009 19:32:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda .ooooooooooo...hvala mami, ker si jo tudi ti meni naredila! kako zna bit prijazen Kaki set za zapestnice si to nabavila?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.2.2009 19:47:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
...bo kaj čudno, če bo šel z njo jutri v vrtec ne, ne bo čudno No vsaj meni se nikoli ni zdelo čudno, če je šel Anže s homemade zapestnico (in verižico ) v vrtec Kaj pa so to lavfarice? tekaške smuči Aaaaaaaa, samo trtica me pa res boli kot . No stojim, hodim in vzravnano sedim lahko prez težav, vsi gibi pa mi povzročajo kar nekaj preglavic Bomo vidli kaj bo jutri in če ne bo bolje oz. bo slabše, bom naslednji teden namesto na dopustu kar na bolniški
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 15.2.2009 20:33:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda .ooooooooooo...hvala mami, ker si jo tudi ti meni naredila! kako zna bit prijazen Kaki set za zapestnice si to nabavila? Neki čist poceni iz BC... par perlic, pa sukanec je notri... samo sem ugotovila, da gre lažje in lepše na elastični laks (mi je ostal še od novoletnih okraskov...)...in se da prav lepo nizat, potem pa samo zavežeš in je...si lahko da sam gor in dol. ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 7:10:19
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica za lažji začetek tedna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 7:11:37
|
|
|
|
petarda
|
Nina kako je trtica?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 8:46:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina kako je trtica? hvala za skrb, danes malo bolje Spala sem pa, po Naklofenu , odlično Pa hvala za , jaz jo grem zdajle pristavit.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 8:55:27
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro, hvala za kavo... sem že spila kapučino.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 9:43:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala za kavico Če hočem vse postorit ta teden, kar je v planu, si bom res lahko samo virtualno kavico privoščila. No, pa kak home made kapučino Še dobro, da je tak mrzlo zunaj, me nič kaj ven ne vleče
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 9:49:12
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, sem vam že povedala, da se vtapljam v cunjah? bubikinih. Že bubiju ni nič manjkalo za oblečt in je večina stvari za porabit. Za bubiko pa sem še zraven dobila . Se malo tolažim s tem, da bo vedno manj bubijevega primernega za punčko Samo je vseeno fajn dobit kaj na posojo, vsaj tistih najbolj osnovnih oblačil ne rabim kupovat (bodijev, žabic, pižamic, navadnih majčk,...)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 11:58:20
|
|
|
|
ada2
|
bubi jaz se vtapljam v adamovih cotah... mi je svakinja že pred ene pol leta dala 2 škatli št. 104-110, potem pa pred kakim mesecem še 3 vrečke iste velikosti, tako se je nabralo samo majic po 50 komadov.... mislim, vse kar je prav, ampak taka razsipnost mi pa res ni všeč, čeprav sem ful vesela, da sem jih dobila, pa itak je vse praktično novo, saj niso imeli časa ponosit. v glavnem, za naslednji 2 leti pomoje ne bo treba nič kupit sicer sem nekaj reči prebrala in dala sodelavki, ki ima isto starega sina, pa ju je ati zapustil, pa ji je trenutno malo kriza... še vedno pa je ostalo ogroooomno....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 12:30:50
|
|
|
|
petarda
|
...sem odpeljala zjutraj petardita v vrtec in nameravala po opravkih, pa sem morala domov, ker sem morala nekaj lubiju pomagat...in potem sem šla nazaj spat ...spala do malo prej, zdaj skuhala kosilo, ki ga nebi, če me nebi klical naj ga kar pokličem, ko bo gotovo, da bo prišel jest ...no in še vedno sem zaspana ...je pa res, da nisem še nobene kavice spila...sem upala, da jo bom v mestu z mamico, doma se mi je pa ni dalo pripravljat samo zase....in zdaj bi šla najraje nazaj spat .....Matr kaka lenoba sem ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 12:38:31
|
|
|
|
*bubi*
|
uživaj, petarda, uživaj,...... kdo ve, kdaj boš lahko spet dopoldan prelenarila BTW: če si kosilo skuhala, itak nisi prelenarila, koga briga, kaj si še poleg tega počela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:00:49
|
|
|
|
petarda
|
Že cel dan se počutim, kot bi me nekdo pretepel ....upam, da me ne ulovi kakšno sranje zdaj .... Grem kar po hitrem postopku zdaj v posteljo, da se naspim, ker jutri imam ŽE ob 11. CTG
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:09:33
|
|
|
|
ada2
|
jaz pa ob pol 11
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:13:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz pa ob pol 11 Jao, Ada...zdaj gre pa že zares!!! A ti si že pripravljena? Jaz še NISEM!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:19:27
|
|
|
|
ada2
|
jaz pa si vsak dan rečem, da bi bilo fajn iti rodit, pa zanimivo mi prvič ni zoprna misel na porod, pri obeh prejšnjih sem se bala, pa govorila, da ne bi rada rodila, zdaj pa bi kar šla... čimprej
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:26:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz pa si vsak dan rečem, da bi bilo fajn iti rodit, pa zanimivo mi prvič ni zoprna misel na porod, pri obeh prejšnjih sem se bala, pa govorila, da ne bi rada rodila, zdaj pa bi kar šla... čimprej Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari ... No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:37:51
|
|
|
|
petarda
|
Petardito ima pa na enem zobku vsak dan večjo luknjico ...se je pojavila, ko je bil bolan...takrat si res 3 dni nismo zobkov umivali, ko je bil skoz bogi...potem pa še antibiotik...al kaj jaz vem kaj je pripomoglo k temu... ...Naročen je šele v začetku maja za kontrolo ene druge luknjice, ki k sreči ne raste, tale na kočniku pa je čedalje večja ... Mislim, da bom jutri kar zobozdravnico poklicala, če se lahko pride prej pokazat ...Sploh lahko kaj naredi? Tisti premaz bi pomagal?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 16.2.2009 20:40:48
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz pa si vsak dan rečem, da bi bilo fajn iti rodit, pa zanimivo mi prvič ni zoprna misel na porod, pri obeh prejšnjih sem se bala, pa govorila, da ne bi rada rodila, zdaj pa bi kar šla... čimprej Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari ... No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka... saj to bi jaz tudi še, čeprav okna niti niso tako grozno kritična, pa kuhinjskih omaric se ne mislim zdaj spravljat pospravljat, ker če se na tla vsedem rabim nekoga, da me dvigne, k frizerju bi pa res rada šla, če bo zneslo super, če ne pa tudi.... sem si pa že kolegico naročila za masažo po porodu, tak, da tudi zartadi tega komaj čakam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.