|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
15.2.2009 10:04:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Amy sem našla levčka 2-3 leta, petarditu bi bil še za silo prav, Alexu verjetno malo prekratek, ampak saj spodaj kake žabice pa ni panike...po mojem... Povej, če želiš in ti v ponedeljek pošljem, v torek je pri tebi. user posted image

petarda sem ga že mislila kupiti preko BC spleta pa vprašanje če je na zalogi, ker tisti levček ki ima masko na obrazu mi ni všeč, tako da bi te prosila če mi ga pošlješuser posted image

pa dobro jutro

prav paše sonček, ko se malo ogreje gremo na en dolg sprehod

Tvoja prošnja, moj ukaz! user posted image

user posted image user posted image user posted image  Dobro jutro. user posted image ....Midva sva včeraj tako pogrešala petardita, da sva se zvečer po kinu mimo babice peljala, so imeli še luč, niso šli spat in sva ga šla kar iskat user posted image ...pa še mojega bratca smo vzeli s sabo, tak da so lahko imeli še "ta stari"  valentinovo user posted image user posted image user posted image .... evo zdaj smo pa že sestavili Hama ribico in jo že obesili na luč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Petardito je navdušen, bi kar še eno rad sestavil, samo gremo zdaj raje na sprehod na Otočec, potem pa k babici na kosilo. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
15.2.2009 13:46:02   
NinaŠ
Joj, ne vem, če je moja trtica še cela user posted image user posted image user posted image , komaj sedim user posted image . Smo šli dopoldne na bližnje jase - drobižka z lopatama (za sankat), midva z lavfarcami. In seveda sta me drobižka nagovorila, da sem se spuščala po bregcu kjer sta se onadva lopatala user posted image - in enkrat se je vožnja pač ponesrečila in sem z lufta na rit padla user posted image aaaaaaaauč kar solzne oči sem dobila.
Je pa danes spet taaaak lep sonček zunaj, samo kaj ko user posted image piha user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
15.2.2009 16:37:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Joj, ne vem, če je moja trtica še cela user posted image user posted image user posted image , komaj sedim user posted image . Smo šli dopoldne na bližnje jase - drobižka z lopatama (za sankat), midva z lavfarcami. In seveda sta me drobižka nagovorila, da sem se spuščala po bregcu kjer sta se onadva lopatala user posted image - in enkrat se je vožnja pač ponesrečila in sem z lufta na rit padla user posted image aaaaaaaauč kar solzne oči sem dobila.
Je pa danes spet taaaak lep sonček zunaj, samo kaj ko user posted image piha user posted image  

Ojoj Nina...si predstavljam tvojo bolečino user posted image ...upam, da bo kmalu dobro. Kaj pa so to lavfarice?user posted image ... Pri nas tudi fuuuuuuuul lep sonček, samo tudi na trenutke tako user posted image  zapiha....Zdajle sva bila s petarditom tričetrt urice zunaj...on bi še bil, jaz pa čist premražena...sem ga komaj not dobila..zdaj moram it pa Hama ribico sestavljat...samo 5 minut mi je dal časa za en Magnesol spit user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
15.2.2009 19:12:15   
petarda
Jaz imam pa novo zapestnico user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak jo ima petardito tudi user posted image ...bo kaj čudno, če bo šel z njo jutri v vrtec user posted image ... eno je on meni naredil, drugo sem si pa jaz sama zase...in je kar rekel...ooooooooooo...hvala mami, ker si jo tudi ti meni naredila! user posted image user posted image user posted image user posted image ....in zdaj ves vesel skače z njo, ker ima zapestnica gor en tak zvonček in je čist navdušen! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
15.2.2009 19:32:16   
*bubi*

.ooooooooooo...hvala mami, ker si jo tudi ti meni naredila! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  kako zna bit prijazen user posted image

Kaki set za zapestnice si to nabavila?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
15.2.2009 19:47:38   
NinaŠ
...bo kaj čudno, če bo šel z njo jutri v vrtec user posted image

ne, ne bo čudno user posted image No vsaj meni se nikoli ni zdelo čudno, če je šel Anže s homemade zapestnico (in verižico user posted image ) v vrtec user posted image

Kaj pa so to lavfarice?

tekaške smuči user posted image

Aaaaaaaa, samo trtica me pa res boli kot user posted image . No stojim, hodim in vzravnano sedim lahko prez težav, vsi gibi pa mi povzročajo kar nekaj preglavic user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo vidli kaj bo jutri in če ne bo bolje oz. bo slabše, bom naslednji teden namesto na dopustu kar na bolniški user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
15.2.2009 20:33:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

.ooooooooooo...hvala mami, ker si jo tudi ti meni naredila! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  kako zna bit prijazen user posted image

Kaki set za zapestnice si to nabavila?

Neki čist poceni iz BC... par perlic, pa sukanec je notri... samo sem ugotovila, da gre lažje in lepše na elastični laks (mi je ostal še od novoletnih okraskov...)...in se da prav lepo nizat, potem pa samo zavežeš in je...si lahko da sam gor in dol. user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
16.2.2009 7:10:19   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica za lažji začetek tedna

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
16.2.2009 7:11:37   
petarda
Nina kako je trtica? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
16.2.2009 8:46:01   
NinaŠ
Nina kako je trtica? user posted image

hvala za skrb, danes malo bolje user posted image Spala sem pa, po Naklofenu user posted image , odlično

Pa hvala za user posted image , jaz jo grem zdajle pristavit.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
16.2.2009 8:55:27   
ada2
dobro jutro, hvala za kavo... sem že spila kapučino.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
16.2.2009 9:43:29   
*bubi*
Hvala za kavico user posted image

Če hočem vse postorit ta teden, kar je v planu, si bom res lahko samo virtualno kavico privoščila. No, pa kak home made kapučino user posted image  Še dobro, da je tak mrzlo zunaj, me nič kaj ven ne vleče user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
16.2.2009 9:49:12   
*bubi*
aja, sem vam že povedala, da se vtapljam v cunjah? user posted image  bubikinih. Že bubiju ni nič manjkalo za oblečt in je večina stvari za porabit. Za bubiko pa sem še zraven dobila user posted image .
Se malo tolažim s tem, da bo vedno manj bubijevega primernega za punčko user posted image  Samo je vseeno fajn dobit kaj na posojo, vsaj tistih najbolj osnovnih oblačil ne rabim kupovat (bodijev, žabic, pižamic, navadnih majčk,...)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
16.2.2009 11:58:20   
ada2
bubi jaz se vtapljam v adamovih cotah... mi je svakinja že pred ene pol leta dala 2 škatli št. 104-110, potem pa pred kakim mesecem še 3 vrečke iste velikosti, tako se je nabralo samo majic po 50 komadov.... mislim, vse kar je prav, ampak taka razsipnost mi pa res ni všeč, čeprav sem ful vesela, da sem jih dobila, pa itak je vse praktično novo, saj niso imeli časa ponosit. v glavnem, za naslednji 2 leti pomoje ne bo treba nič kupituser posted image
sicer sem nekaj reči prebrala in dala sodelavki, ki ima isto starega sina, pa ju je ati zapustil, pa ji je trenutno malo kriza... še vedno pa je ostalo ogroooomno....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
16.2.2009 11:59:38   
ada2
http://www.chilloutzone.to/video/frauen-am-steuer-compilation.html

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
16.2.2009 12:30:50   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem odpeljala zjutraj petardita v vrtec in nameravala po opravkih, pa sem morala domov, ker sem morala nekaj lubiju pomagat...in potem sem šla nazaj spat user posted image ...spala do malo prej, zdaj skuhala kosilo, ki ga nebi, če me nebi user posted image  klical naj ga kar pokličem, ko bo gotovo, da bo prišel jest user posted image ...no in še vedno sem zaspana user posted image user posted image user posted image ...je pa res, da nisem še nobene kavice spila...sem upala, da jo bom v mestu z mamico, doma se mi je pa ni dalo pripravljat samo zase....in zdaj bi šla najraje nazaj spat user posted image user posted image .....Matr kaka lenoba semuser posted image ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
16.2.2009 12:38:31   
*bubi*
user posted image  uživaj, petarda, uživaj,...... kdo ve, kdaj boš lahko spet dopoldan prelenarila user posted image

BTW: če si kosilo skuhala, itak nisi prelenarila, koga briga, kaj si še poleg tega počela user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
16.2.2009 12:39:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

http://www.chilloutzone.to/video/frauen-am-steuer-compilation.html

user posted image

user posted image  ampak jaz sem prepričana, da je vsaj v kakem avtu moški vozil user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
16.2.2009 20:00:49   
petarda
Že cel dan se počutim, kot bi me nekdo pretepel user posted image ....upam, da me ne ulovi kakšno sranje zdajuser posted image .... Grem kar po hitrem postopku zdaj v posteljo, da se naspim, ker jutri imam ŽE ob 11. CTG user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
16.2.2009 20:09:33   
ada2
jaz pa ob pol 11user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
16.2.2009 20:13:47   
petarda

jaz pa ob pol 11user posted image

Jao, Ada...zdaj gre pa že zares!!! A ti si že pripravljena? Jaz še NISEM! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
16.2.2009 20:19:27   
ada2
jaz pa si vsak dan rečem, da bi bilo fajn iti rodit, pa zanimivo mi prvič ni zoprna misel na porod, pri obeh prejšnjihuser posted image  sem se bala, pa govorila, da ne bi rada rodila, zdaj pa bi kar šla... čimprejuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
16.2.2009 20:26:20   
petarda

jaz pa si vsak dan rečem, da bi bilo fajn iti rodit, pa zanimivo mi prvič ni zoprna misel na porod, pri obeh prejšnjihuser posted image  sem se bala, pa govorila, da ne bi rada rodila, zdaj pa bi kar šla... čimprejuser posted image user posted image user posted image

Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari user posted image ...

No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
16.2.2009 20:37:51   
petarda
Petardito ima pa na enem zobku vsak dan večjo luknjicouser posted image ...se je pojavila, ko je bil bolan...takrat si res 3 dni nismo zobkov umivali, ko je bil skoz bogi...potem pa še antibiotik...al kaj jaz vem kaj je pripomoglo k temu... user posted image ...Naročen je šele v začetku maja za kontrolo ene druge luknjice, ki k sreči ne raste, tale na kočniku pa je čedalje večja user posted image ... Mislim, da bom jutri kar zobozdravnico poklicala, če se lahko pride prej pokazat user posted image user posted image user posted image ...Sploh lahko kaj naredi? user posted image  Tisti premaz bi pomagal? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
16.2.2009 20:40:48   
ada2

Meni tudi ni zoprna misel na porod...ampak na vse kar potem še pride...nimam še vse prištimano, okna bi še rada pomila, pa po kuhinjskih omaricah pospravila, pa k pedikerju šla, pa k frizerju, pa še veliko stvari user posted image ...

No...potem pa ti želim, da se kmalu odpraviš...saj zdaj imaš samo še 14 dni do roka... user posted image

saj to bi jaz tudi še, čeprav okna niti niso tako grozno kritična, pa kuhinjskih omaric se ne mislim zdaj spravljat pospravljat, ker če se na tla vsedem rabim nekoga, da me dvigne, k frizerju bi pa res rada šla, če bo zneslo super, če ne pa tudi....

sem si pa že kolegico naročila za masažo po porodu, tak, da tudi zartadi tega komaj čakamuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.