|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
18.12.2008 14:23:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a si smešna, da me še 1x zagrabiuser posted image user posted image user posted image sploh pa ne morem se sama naštimat pa slikatuser posted image

Pa Andreju reč, ko bo domov prišel user posted image user posted image user posted image user posted image ...te bo ziher vprašal, če si mal user posted image user posted image user posted image  user posted image

V NM je pa začelo snežiti...in to kar kontkretno...user posted image ...samo je zaenkrat še med dežjem, tako da ni tistega pravega zimskega pogledauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 801
18.12.2008 19:33:13   
NinaŠ
Sobica user posted image :
(tista kotna omara, ki je trenutno potisnjena pod mizo gre v klet (sam moramo 2 močna fanta najt, saj Edi ne sme dvigovati, je pa fullll težka)
user posted image
user posted image

je majhna, ampak ne tako zelo, kot sem se bala da bo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 802
18.12.2008 19:57:41   
NinaŠ
Drugače pa je tudi pri nas cel dan deževalo user posted image in pihalo. Vrtcarji so šli dopoldne gledat risanko Franček v kino na Dovje (to je vas nad glavno cesto - nad Mojstano)... ...so bili vsi totalno mokri, saj jim je veter dežnike iz rok trgal.... ...pa utrujeni tako, da je Tina spal dobri 2,5 uri user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 803
18.12.2008 20:37:48   
NinaŠ
No zaspala je v svoji postelji user posted image - sicer sem mogla sedet zraven nje.... me prav zanima kaj bo ponoči user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 804
18.12.2008 21:22:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No zaspala je v svoji postelji user posted image - sicer sem mogla sedet zraven nje.... me prav zanima kaj bo ponoči user posted image user posted image  

Si ji dala kako zaščitno ograjico?

Sicer pa lušna sobica user posted image user posted image user posted image  Jaz pravim, da ni toliko važna velikost kot to, da je samo njena.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 805
18.12.2008 21:47:41   
NinaŠ
Si ji dala kako zaščitno ograjico?

ne, saj ima posteljo čisto nizko, skoraj na tleh user posted image

Jaz pravim, da ni toliko važna velikost kot to, da je samo njena.

se strinjam user posted image , ravno zato nismo tiščali še ene postelje v Anžetovo sobo, kar je bil sprva namen user posted image . Tako ima zdaj vsak svoj kotiček za žalit se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
18.12.2008 22:28:40   
petarda

Super user posted image user posted image user posted image user posted image  pa poročaj zjutraj... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 807
18.12.2008 22:30:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Sicer pa lušna sobica user posted image user posted image user posted image  Jaz pravim, da ni toliko važna velikost kot to, da je samo njena.

Se strinjam user posted image ...pri nas pa bosta žal oba v eni....ampak vseeno bolje, kot če bi bila oba v najini spalnici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
18.12.2008 22:32:56   
petarda

Kak ne vidita? user posted image  Naslov albuma je pikec (2 tedna starejši fantek od ene RRjevke) in bubika, sem kar tam zraven dala fotke. Pa sem označila, da lahko vidijo moji prijatelji. Mogoče pa je tu caka user posted image user posted image user posted image

Eh, grem kar nazaj na Medion in bom tam naredila en album za veseli december user posted image

bubi jaz, če grem pod tvojo ikonco albumi ne vidim nič user posted image ....nisem pa dobila nobenega vabila na ZSuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 809
19.12.2008 7:08:32   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kak ne vidita? user posted image  Naslov albuma je pikec (2 tedna starejši fantek od ene RRjevke) in bubika, sem kar tam zraven dala fotke. Pa sem označila, da lahko vidijo moji prijatelji. Mogoče pa je tu caka user posted image user posted image user posted image

Eh, grem kar nazaj na Medion in bom tam naredila en album za veseli december user posted image

bubi jaz, če grem pod tvojo ikonco albumi ne vidim nič user posted image ....nisem pa dobila nobenega vabila na ZSuser posted image

podpis user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 810
19.12.2008 7:14:25   
NinaŠ
Spali smo super user posted image user posted image user posted image . Edino okrog 4. se je zbudila, ker se je butnila ob stranico postelje, me poklicala in prosila, če lahko posedim pri njej, da zaspi nazaj user posted image . Jaz pa, hm user posted image , sem se ulegla zraven (itak se mi sedeti ni ljubilo user posted image ) in sem do jutra, ko me je zbudila ura, spala pri njej user posted image .
Sem pa ugotovila, da je Dormeo jogi, kupila sem ga 14 dni nazaj, mehkejši kot ostala dva user posted image user posted image , ki ju imamo že ca 3,5 let. Pa je iste vrste, celo dimenzije so iste kot pri Anžetu..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 811
19.12.2008 7:15:19   
NinaŠ
Aja, da ne pozabim: skuham še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image . Zdaj pa spravim drobižka v vrtec in šibam k frizerju user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 812
19.12.2008 8:53:04   
petarda
Dobro jutro...do zdaj sem spala user posted image user posted image user posted image , le lubi peljal danes petardita v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image ....saj sem ga že povabila na en petelinji zajtrk, da se mu oddolžim! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 813
19.12.2008 8:54:15   
petarda

Spali smo super user posted image user posted image user posted image . Edino okrog 4. se je zbudila, ker se je butnila ob stranico postelje, me poklicala in prosila, če lahko posedim pri njej, da zaspi nazaj user posted image . Jaz pa, hm user posted image , sem se ulegla zraven (itak se mi sedeti ni ljubilo user posted image ) in sem do jutra, ko me je zbudila ura, spala pri njej user posted image .

Super...upam, da bodo tudi naslednje noči vsaj take user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 814
19.12.2008 10:27:33   
ada2
user posted image user posted image user posted image Tina, sicer pa sploh nisem dvomilauser posted image

adam je pa danes prespal noč brez lulanjauser posted image in zjutraj ko se je zbudil mi je rekel naj grem probat njegovo posteljo, da vidim, da res ni nič lulaluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 815
19.12.2008 10:34:01   
ada2
aja, hotela sem se vam še potožit, pa sem prehitro potrdi stisnila...

danes imajo na naši firmi zaključek... pa saj ne da bi imela namen iti, ampak sem pa zelo žalostna, da me ni nihče vsaj poklical in rekel: ej stara, zaključek imamo, ti le leži doma, pa se kaj spomni na nas ko bomo žurali... ali pa: ej, zaključek bo, boš prišla vsaj za pol urce?

user posted image user posted image user posted image

pa saj sem ja več kot tričetrt leta normalno oddelala....

mah, sicer pa itak ne bi šla, ker bi samo zehala tam, pa ne bi mi bilo udobno, ker ne morem tako dolgo sedeti, še manj pa plesatiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 816
19.12.2008 10:34:14   
petarda
...sami napredki naših novembrčkovuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 817
19.12.2008 10:39:01   
petarda

aja, hotela sem se vam še potožit, pa sem prehitro potrdi stisnila...

danes imajo na naši firmi zaključek... pa saj ne da bi imela namen iti, ampak sem pa zelo žalostna, da me ni nihče vsaj poklical in rekel: ej stara, zaključek imamo, ti le leži doma, pa se kaj spomni na nas ko bomo žurali... ali pa: ej, zaključek bo, boš prišla vsaj za pol urce?

pa saj sem ja več kot tričetrt leta normalno oddelala....

mah, sicer pa itak ne bi šla, ker bi samo zehala tam, pa ne bi mi bilo udobno, ker ne morem tako dolgo sedeti, še manj pa plesatiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ja, lepo bi bilo, če bi te povabili....user posted image  potem pa je na tebi, da se odločiš..pač glede na počutje...user posted image ...verjetno ste velik kolektiv, pa so nekako "pozabili" user posted image ....nas je samo 11 me bolj težko "pozabijo" user posted image ....

Mi je pa bilo fajn včeraj, ko sem prišla spočita na fešto...majo pa naši ful gužvo, ful dela...šef je rekel, da me ful pogrešajo in komaj čakajo, da pridem nazaj....v bistvu mi je hecno, ker sploh še šla nisem, je pa vsekakor lepo slišat, da te pogrešajo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 818
19.12.2008 12:42:07   
ada2
kako fajn je iz zamrzovalnika vzet živila, ki si jih sam pridelaluser posted image user posted image user posted image

imamo domačo špinačo, kompletno domačo zelenjavo za juho, pa krompir je s taščine njive, zdaj me celo prijemlje, da si za drugo leto omislim en mali kurnik z nekaj piščanci.... samo ne vem kako naj se potem izognem tistega dela med kurnikom in zamrzovalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image če bi mi to kdo drug naredil bi pa gojila picekeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 819
19.12.2008 15:19:32   
ada2
tako, mi smo za letos zaključili z vrtcemuser posted image

jih je pa danes obiskal dedek mraz v vrtcu in so dobili darila - brisačo, veliko riževo milko (to je verjetno za mamouser posted image ), leseno vrtavko in zgibanko Kdo je to?user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 820
19.12.2008 15:44:46   
kvaka
Da vas na hitro pozdravim user posted image

Bravo za Adama user posted image  user posted image  user posted image . Naša dva pa še kr dajem v plenice, poleti sta bila brez, potem pa noč na noč mokra in smo morali sredi noči vstajat pa preblačit postelje in niju, pa se je še zgodilo, da sta bila zjutraj mokra. In ker sem mela dost, smo ju dali nazaj v plenice user posted image .

Ja petarda danes sem se pa mimo tvoje hiše peljala, sam ni bilo časa, da bi na kakšno kavo prišla(pa kdaj drugič). Sem danes naredila skoraj toliko km, da bi se lahko oglasila celo pri Bubi na kavi user posted image .

Sedaj grem pa pa otroke rihtat, še prej pod tuš, lase oprat in potem najprej na dedka mraza, zvečer pa na silvestrovanje user posted image  user posted image  user posted image  .

< Sporočilo je popravil kvaka -- 19.12.2008 15:45:32 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 821
19.12.2008 15:52:11   
kvaka

Nina ne delat tega, pri nas sta full lepo spala v svoji sobici, potem pa smo tudi namesto posedela z user posted image  kar zadremala poleg in sedaj imamo celo štalo okoli spanja user posted image .

Saj zaspita še v postelji, ponoči pa tak jok, če te ni poleg kot da bi ju iz kože dajali. Se sploh ne spomnim  kdaj nazadnje sta ob prespala celo noč v postelji. Imamo tako rekoč premike celo noč, če pa spita poleg pa sta kot propeler user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 822
19.12.2008 16:01:53   
*bubi*
Bubi pa pride sredi noči k meni. Si prinese pojšter in Fickota user posted image . Pa še meni enega pliškota, da ga cartam user posted image

Zaspi pa v svoji postelji, vedno pogosteje sam. Treba je prebrat knjigico in dat pravljico na radio, potem pa traja, traja.... ampak zaspi.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
19.12.2008 16:03:55   
*bubi*

user posted image

res bi te lahko povabili.
meni so že pred enim mesecem povedali, potem vabilo na dom poslali, včeraj pa je še šef preveril, če pridem user posted image . OK, za eno uslugo je prosil, potem pa še vprašal, če se vidimo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 824
19.12.2008 16:04:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Ja petarda danes sem se pa mimo tvoje hiše peljala, sam ni bilo časa, da bi na kakšno kavo prišla(pa kdaj drugič). Sem danes naredila skoraj toliko km, da bi se lahko oglasila celo pri Bubi na kavi user posted image .

bi bila počaščena user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.