Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.12.2008 14:23:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a si smešna, da me še 1x zagrabi sploh pa ne morem se sama naštimat pa slikat Pa Andreju reč, ko bo domov prišel ...te bo ziher vprašal, če si mal V NM je pa začelo snežiti...in to kar kontkretno... ...samo je zaenkrat še med dežjem, tako da ni tistega pravega zimskega pogleda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.12.2008 19:33:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sobica : (tista kotna omara, ki je trenutno potisnjena pod mizo gre v klet (sam moramo 2 močna fanta najt, saj Edi ne sme dvigovati, je pa fullll težka) je majhna, ampak ne tako zelo, kot sem se bala da bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.12.2008 19:57:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa je tudi pri nas cel dan deževalo in pihalo. Vrtcarji so šli dopoldne gledat risanko Franček v kino na Dovje (to je vas nad glavno cesto - nad Mojstano)... ...so bili vsi totalno mokri, saj jim je veter dežnike iz rok trgal.... ...pa utrujeni tako, da je Tina spal dobri 2,5 uri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.12.2008 20:37:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
No zaspala je v svoji postelji - sicer sem mogla sedet zraven nje.... me prav zanima kaj bo ponoči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.12.2008 21:22:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No zaspala je v svoji postelji - sicer sem mogla sedet zraven nje.... me prav zanima kaj bo ponoči Si ji dala kako zaščitno ograjico? Sicer pa lušna sobica Jaz pravim, da ni toliko važna velikost kot to, da je samo njena.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.12.2008 21:47:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Si ji dala kako zaščitno ograjico? ne, saj ima posteljo čisto nizko, skoraj na tleh Jaz pravim, da ni toliko važna velikost kot to, da je samo njena. se strinjam , ravno zato nismo tiščali še ene postelje v Anžetovo sobo, kar je bil sprva namen . Tako ima zdaj vsak svoj kotiček za žalit se
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.12.2008 22:28:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No zaspala je v svoji postelji - sicer sem mogla sedet zraven nje.... me prav zanima kaj bo ponoči Super pa poročaj zjutraj...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.12.2008 22:30:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sicer pa lušna sobica Jaz pravim, da ni toliko važna velikost kot to, da je samo njena. Se strinjam ...pri nas pa bosta žal oba v eni....ampak vseeno bolje, kot če bi bila oba v najini spalnici
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 18.12.2008 22:32:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kak ne vidita? Naslov albuma je pikec (2 tedna starejši fantek od ene RRjevke) in bubika, sem kar tam zraven dala fotke. Pa sem označila, da lahko vidijo moji prijatelji. Mogoče pa je tu caka Eh, grem kar nazaj na Medion in bom tam naredila en album za veseli december bubi jaz, če grem pod tvojo ikonco albumi ne vidim nič ....nisem pa dobila nobenega vabila na ZS
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 7:08:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kak ne vidita? Naslov albuma je pikec (2 tedna starejši fantek od ene RRjevke) in bubika, sem kar tam zraven dala fotke. Pa sem označila, da lahko vidijo moji prijatelji. Mogoče pa je tu caka Eh, grem kar nazaj na Medion in bom tam naredila en album za veseli december bubi jaz, če grem pod tvojo ikonco albumi ne vidim nič ....nisem pa dobila nobenega vabila na ZS podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 7:14:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Spali smo super . Edino okrog 4. se je zbudila, ker se je butnila ob stranico postelje, me poklicala in prosila, če lahko posedim pri njej, da zaspi nazaj . Jaz pa, hm , sem se ulegla zraven (itak se mi sedeti ni ljubilo ) in sem do jutra, ko me je zbudila ura, spala pri njej . Sem pa ugotovila, da je Dormeo jogi, kupila sem ga 14 dni nazaj, mehkejši kot ostala dva , ki ju imamo že ca 3,5 let. Pa je iste vrste, celo dimenzije so iste kot pri Anžetu.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 7:15:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, da ne pozabim: skuham še . Zdaj pa spravim drobižka v vrtec in šibam k frizerju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 8:53:04
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro...do zdaj sem spala , le lubi peljal danes petardita v vrtec ....saj sem ga že povabila na en petelinji zajtrk, da se mu oddolžim!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 8:54:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Spali smo super . Edino okrog 4. se je zbudila, ker se je butnila ob stranico postelje, me poklicala in prosila, če lahko posedim pri njej, da zaspi nazaj . Jaz pa, hm , sem se ulegla zraven (itak se mi sedeti ni ljubilo ) in sem do jutra, ko me je zbudila ura, spala pri njej . Super...upam, da bodo tudi naslednje noči vsaj take
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 10:27:33
|
|
|
|
ada2
|
Tina, sicer pa sploh nisem dvomila adam je pa danes prespal noč brez lulanja in zjutraj ko se je zbudil mi je rekel naj grem probat njegovo posteljo, da vidim, da res ni nič lulal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 10:34:01
|
|
|
|
ada2
|
aja, hotela sem se vam še potožit, pa sem prehitro potrdi stisnila... danes imajo na naši firmi zaključek... pa saj ne da bi imela namen iti, ampak sem pa zelo žalostna, da me ni nihče vsaj poklical in rekel: ej stara, zaključek imamo, ti le leži doma, pa se kaj spomni na nas ko bomo žurali... ali pa: ej, zaključek bo, boš prišla vsaj za pol urce? pa saj sem ja več kot tričetrt leta normalno oddelala.... mah, sicer pa itak ne bi šla, ker bi samo zehala tam, pa ne bi mi bilo udobno, ker ne morem tako dolgo sedeti, še manj pa plesati
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 10:34:14
|
|
|
|
petarda
|
...sami napredki naših novembrčkov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 10:39:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, hotela sem se vam še potožit, pa sem prehitro potrdi stisnila... danes imajo na naši firmi zaključek... pa saj ne da bi imela namen iti, ampak sem pa zelo žalostna, da me ni nihče vsaj poklical in rekel: ej stara, zaključek imamo, ti le leži doma, pa se kaj spomni na nas ko bomo žurali... ali pa: ej, zaključek bo, boš prišla vsaj za pol urce? pa saj sem ja več kot tričetrt leta normalno oddelala.... mah, sicer pa itak ne bi šla, ker bi samo zehala tam, pa ne bi mi bilo udobno, ker ne morem tako dolgo sedeti, še manj pa plesati ...ja, lepo bi bilo, če bi te povabili.... potem pa je na tebi, da se odločiš..pač glede na počutje... ...verjetno ste velik kolektiv, pa so nekako "pozabili" ....nas je samo 11 me bolj težko "pozabijo" .... Mi je pa bilo fajn včeraj, ko sem prišla spočita na fešto...majo pa naši ful gužvo, ful dela...šef je rekel, da me ful pogrešajo in komaj čakajo, da pridem nazaj....v bistvu mi je hecno, ker sploh še šla nisem, je pa vsekakor lepo slišat, da te pogrešajo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 12:42:07
|
|
|
|
ada2
|
kako fajn je iz zamrzovalnika vzet živila, ki si jih sam pridelal imamo domačo špinačo, kompletno domačo zelenjavo za juho, pa krompir je s taščine njive, zdaj me celo prijemlje, da si za drugo leto omislim en mali kurnik z nekaj piščanci.... samo ne vem kako naj se potem izognem tistega dela med kurnikom in zamrzovalnikom če bi mi to kdo drug naredil bi pa gojila piceke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 15:19:32
|
|
|
|
ada2
|
tako, mi smo za letos zaključili z vrtcem jih je pa danes obiskal dedek mraz v vrtcu in so dobili darila - brisačo, veliko riževo milko (to je verjetno za mamo ), leseno vrtavko in zgibanko Kdo je to?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 15:44:46
|
|
|
|
kvaka
|
Da vas na hitro pozdravim Bravo za Adama . Naša dva pa še kr dajem v plenice, poleti sta bila brez, potem pa noč na noč mokra in smo morali sredi noči vstajat pa preblačit postelje in niju, pa se je še zgodilo, da sta bila zjutraj mokra. In ker sem mela dost, smo ju dali nazaj v plenice . Ja petarda danes sem se pa mimo tvoje hiše peljala, sam ni bilo časa, da bi na kakšno kavo prišla(pa kdaj drugič). Sem danes naredila skoraj toliko km, da bi se lahko oglasila celo pri Bubi na kavi . Sedaj grem pa pa otroke rihtat, še prej pod tuš, lase oprat in potem najprej na dedka mraza, zvečer pa na silvestrovanje .
< Sporočilo je popravil kvaka -- 19.12.2008 15:45:32 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 15:52:11
|
|
|
|
kvaka
|
Spali smo super . Edino okrog 4. se je zbudila, ker se je butnila ob stranico postelje, me poklicala in prosila, če lahko posedim pri njej, da zaspi nazaj . Jaz pa, hm , sem se ulegla zraven (itak se mi sedeti ni ljubilo ) in sem do jutra, ko me je zbudila ura, spala pri njej . Nina ne delat tega, pri nas sta full lepo spala v svoji sobici, potem pa smo tudi namesto posedela z kar zadremala poleg in sedaj imamo celo štalo okoli spanja . Saj zaspita še v postelji, ponoči pa tak jok, če te ni poleg kot da bi ju iz kože dajali. Se sploh ne spomnim kdaj nazadnje sta ob prespala celo noč v postelji. Imamo tako rekoč premike celo noč, če pa spita poleg pa sta kot propeler
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 16:01:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi pa pride sredi noči k meni. Si prinese pojšter in Fickota . Pa še meni enega pliškota, da ga cartam Zaspi pa v svoji postelji, vedno pogosteje sam. Treba je prebrat knjigico in dat pravljico na radio, potem pa traja, traja.... ampak zaspi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 16:03:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 danes imajo na naši firmi zaključek... pa saj ne da bi imela namen iti, ampak sem pa zelo žalostna, da me ni nihče vsaj poklical in rekel: ej stara, zaključek imamo, ti le leži doma, pa se kaj spomni na nas ko bomo žurali... ali pa: ej, zaključek bo, boš prišla vsaj za pol urce? res bi te lahko povabili. meni so že pred enim mesecem povedali, potem vabilo na dom poslali, včeraj pa je še šef preveril, če pridem . OK, za eno uslugo je prosil, potem pa še vprašal, če se vidimo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 19.12.2008 16:04:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Ja petarda danes sem se pa mimo tvoje hiše peljala, sam ni bilo časa, da bi na kakšno kavo prišla(pa kdaj drugič). Sem danes naredila skoraj toliko km, da bi se lahko oglasila celo pri Bubi na kavi . bi bila počaščena
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.