|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
17.12.2008 8:06:11   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse. Pa dajte pomagat, ker če je sama toliko spijem.... user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 751
17.12.2008 8:11:45   
*bubi*
Nina, mi tudi ogromno peremo. Vsaj 6 strojev tedensko. Bubikino perem med tednom, ostalo pa čez vikend. Kolikor se da, "polovim" sproti in cunje takoj iz sušilca zložim. Ostalo pa user posted image  zlika. user posted image

Kaj ti otroka vsak dan komplet frišno za vrtec oblečeš?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 752
17.12.2008 9:15:08   
NinaŠ
Dobro jutro!

Bubi, še en

user posted image  

čez tisto user posted image , pa magisterij še danes zaključiš user posted image .
No drugače sem pa 2user posted image  že jaz spila user posted image

ja 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 753
17.12.2008 10:16:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

ja 

Jaz kakor kdaj...hlače ima ponavadi dva tri dni...ali pa recimo kombiniram z majčkami...pa če jih ima enkrat, pa potem drugi dan druge, pa potem spet tretji dan tiste prve (če niso umazane)...majčke pa kar vsak dan drugo, prav tako spodnje hlače in dokolenke, spodnjo majčko pa ima včasih tudi dva tri dni...pač kolikor je. user posted image ...pa vseeno tudi peremo veliko...vsaj meni se tudi zdi ogromno 6 strojev na teden...ali pa celo večuser posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 754
17.12.2008 10:19:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse. Pa dajte pomagat, ker če je sama toliko spijem.... user posted image user posted image user posted image

Hvala...jaz sem svojo že spila pri babici od mojega user posted image , torej pri petarditovi prababici...prav uživam zdaj ko imam čas se malo posvetit ljudem, ki mi veliko pomenijo, pa drugače ni časa v miru kavice spit in se pogovorit...se spomnim, ko sem bila 1. na porodniški sem bila ogrooomno pri njej, pa smo čvekale, ko je petardito spal...zdaj pa zmeraj ko pridemo je tak đumbus, da se itak ne moreš normalno pogovarjat....in končno sva zdaj spile kavico v miru...je tudi ona rekla, da je komaj čakala, da grem na porodniško. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 755
17.12.2008 10:24:32   
petarda
Drgač pa evo...naš sistematski. Višina 92 cm, teža 13,3 kg...se lepo drži spodnje meje...gre čist po črti. P je rekel, da je tako za pričakovati tudi v prihodnje, da je vse OK in da se lepo razvija. user posted image ... Slikice - jih je gledal, v predzadnji vrstici, pa je rekel, da ne ve, pa potem da ne vidi...smo šli na drugi uček, pa je že pri veliki slikici rekel, da ne ve user posted image ...in potem več ni hotel sodelovati user posted image ....tak, da nismo še ziher, če je vse OK, P je rekel naj pridemo v roku pol leta še enkrat, če bi se še ponovilo, da nebi hotel sodelovat ali pa nebi videl gre potem na pregled k okulistu. Tak, da evo...to me zdaj mal skrbi user posted image ...ampak upam, da je vse OK user posted image user posted image user posted image ... odnesli smo blato, dali vodo, vzeli so mu kri iz prstka (pa ni niti malo jokal user posted image user posted image )....in to je bilo to...pokličem čez par dni če so izvidi OK in smo zaključili user posted image ...me niso nikamor pošiljali kocke zlagatuser posted image ...jaz sem pa pozabila vprašat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 756
17.12.2008 10:25:47   
petarda
Ok...zdaj grem pa medenjake pečt, ker drugače ne bom imela Nini kaj ponudit danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 757
17.12.2008 10:29:27   
petarda

Ma dajte mi povedat, če ste pri vsa tudi taki "packi", da je lijak v kopalnici potreben vsakodnevnega čiščenja user posted image user posted image user posted image . Saj to ne more biti res.... ...kolodont, kapljice od umazanih rok..... aaaaaaaaaa mi gre na jetra. Pol ko ga pucam, pa seveda moram še po tleh okrog pokapljat, da je še pol kopalnice potrebno pomiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja pa cunje user posted image user posted image user posted image user posted image - vsak teden (najmanj) 5 pralnih strojev cunj user posted image user posted image + dva in pol (to so seveda 3 pranja user posted image ) posteljnine user posted image . Pa da ne rečem - vmes še kaka deka, kombinezon, jakne user posted image user posted image user posted image WTF to je nemogoče user posted image

aja...sem pozabila za umivalnik...ne nismo taki packi kot vi user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...no...ne še...user posted image user posted image user posted image user posted image ...je pa res, da jaz nisem občutljiva, če ni glih kristalno čisto, pa ga ne drgnem vsak dan user posted image .... Kar se tiče posteljnine je pa tudi ne perem ravno vsak teden user posted image ....ampak tam na 14 dni...če seveda ni kake bolezni user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 758
17.12.2008 11:15:15   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...me niso nikamor pošiljali kocke zlagatuser posted image ...jaz sem pa pozabila vprašat user posted image

za psihologa mogoče dobiš vabilo na dom user posted image  Eh, bo že drugič sodeloval. Se ti zdi, da slabo vidi user posted image

Ej, petarda, kolko pa si še kaj mobilna? Kaj če bi res en dopoldan do MB prišla? user posted image  Al pa če bi jaz prišla na medenjake user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 759
17.12.2008 11:17:28   
*bubi*

Jaz kakor kdaj...hlače ima ponavadi dva tri dni...

no, saj pri nas samo hlače zdržijo več kot en dan - če ne grejo v vrtcu ven. Ali pa štrampli brez stopal. Vprašala pa sem zato, ker sem danes zjutraj dobila opazko v smislu, če bo že tretji dan zapored imel iste hlače. Aja, to me je user posted image  vprašal, ne bubi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 760
17.12.2008 11:29:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

...me niso nikamor pošiljali kocke zlagatuser posted image ...jaz sem pa pozabila vprašat user posted image

za psihologa mogoče dobiš vabilo na dom user posted image  Eh, bo že drugič sodeloval. Se ti zdi, da slabo vidi user posted image

Ej, petarda, kolko pa si še kaj mobilna? Kaj če bi res en dopoldan do MB prišla? user posted image  Al pa če bi jaz prišla na medenjake user posted image

Ne...zdi se mi, da dobro vidi...vsaj tako na cesti...avtomobilske značke recimo ful dobro vidi user posted image user posted image ...

Mobilna...kaj pa vem...do Lj bi šla...do MB pa....nisem glih navdušena user posted image .... bi raje prišli en vikend ali pa prosti dan vsi skupaj, tak da bi user posted image  vozil jaz pa pamet na pašo user posted image ....

Drgač pa ste vabljeni na medenjake, to pa ja user posted image ....saj če ne ratajo imam eno vrečko Mannerjevih v rezervi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 761
17.12.2008 11:33:25   
petarda
Nekaj me trese zdajle, pa po grlu praska user posted image ....upam, da se me ne bo kaka viroza prijelauser posted image ...joj, kolk mi je to bedno hodit po ZD, ker se mi zdi, da prec kaj poberem user posted image ....pa ajde, če bom samo jaz...samo, da mi petardito spet ne zboli user posted image ....

Še dobro, da sem nabavila pomaranč na zalogo...se bomo danes spet filali z vitamini user posted image ...petardito itak ful uživa, ko sok dela...pije ga pa malo manj rad user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 762
17.12.2008 11:36:35   
NinaŠ
...smo šli na drugi uček

prei nas pri 3 letih gledajo z obema učkoma hkrati user posted image , z enim šele pri 5 letih user posted image  (mi je bilo razloženo)

mi dobimo vabilo za k psihologu na dom, neodvisno od pregleda pri P user posted image  

...je pa res, da jaz nisem občutljiva, če ni glih kristalno čisto

ja saj sem potem premišljevala, da sem tu verjetno jaz mal prepicajzasta user posted image , ko se mi gravža zobe umivat, če v lijaku buljim v svinjarijo  user posted image

...zdaj mam pa fleten obisk user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 763
17.12.2008 12:15:56   
NinaŠ

user posted image  da ne bo napačne predstave - prijeten za poklepetat, ženskega spola,... user posted image , ... za oči počit pa danes ni blo še nič user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 764
17.12.2008 12:18:00   
petarda

user posted image  da ne bo napačne predstave - prijeten za poklepetat, ženskega spola,... user posted image , ... za oči počit pa danes ni blo še nič user posted image user posted image user posted image   

Ti si hecna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 765
17.12.2008 12:18:56   
petarda

...smo šli na drugi uček

prei nas pri 3 letih gledajo z obema učkoma hkrati user posted image , z enim šele pri 5 letih user posted image  (mi je bilo razloženo)

A res? Bubi kako ste pa vi gledali? Z obema ali po gusarsko? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 766
17.12.2008 12:19:35   
petarda
user posted image  nimam doma sode bikarbone! user posted image ...zdaj pa ne bodo dobri medenjaki user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 767
17.12.2008 12:26:06   
NinaŠ
user posted image  nimam doma sode bikarbone! user posted image ...zdaj pa ne bodo dobri medenjaki user posted image user posted image user posted image user posted image .....

uporabi pecilni prašek user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 768
17.12.2008 12:48:39   
petarda

uporabi pecilni prašek user posted image  

Hvala. Tudi za SMS user posted image ...sem potem malo prečekirala še druge recepte in videla, da nekateri uporabijo kar pecilni...upam, da bodo OK...če ne pa dobra vaja za drugič user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 769
17.12.2008 13:07:10   
ada2
hej hej, petarda pa pošlji kak medenjak v ocenouser posted image

meni se pa danes ni riž razkuhaluser posted image , pa sem ga še dodatno z vodo zalila, pa nič, mah, bomo že pojedli....

sem si pa okna v kuhinji in spalnici pomila, za več mi je pa sape zmanjkalouser posted image , saj bodo do jutri počakala. v petek pa dobim sodelavke na obiskuser posted image sem bila včeraj malo v službi, pa si imamo ogromno za povedatiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 770
17.12.2008 13:25:28   
petarda
Jaz grem tudi jutri s sodelavci na fešto...ima ena sodelavka 50.RD user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 771
17.12.2008 15:05:10   
*bubi*

...smo šli na drugi uček

A res? Bubi kako ste pa vi gledali? Z obema ali po gusarsko? user posted image

po gusarsko user posted image user posted image user posted image  Sluha pa niso (posebej) preverjali.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 772
17.12.2008 15:07:21   
*bubi*

Jaz grem tudi jutri s sodelavci na fešto...ima ena sodelavka 50.RD user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, da so te povabili. Meni pa se zadnjič po gmail chatu oglasi sodelavka in pravi, da škoda, ker me ni - praznovali so 30+40+50. Ja, če bi mi prej povedala, bi se že napokala v avto user posted image . Sicer pa so take "fešte" pri nas max 30 minut. Pa včasih še 2x5 min zraven. Le zakaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 773
17.12.2008 15:08:26   
*bubi*

.... bi raje prišli en vikend ali pa prosti dan vsi skupaj, tak da bi user posted image  vozil jaz pa pamet na pašo user posted image ....

To vas pa itak že dobre 3 mesece vabim user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 774
17.12.2008 15:11:26   
*bubi*
Če katera želi, lahko v moj album pokukate - bubi in bubika božička user posted image . Bi vse morale bit na listi kontaktov user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?