Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.12.2008 20:21:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Še vedno nikjer nikogar OK, pol grem pa tudi jaz spat, saj sem prijetno utrujena . Nočko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.12.2008 21:24:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Ku-kuc meni je končno ratalo do računalnika prit. Ampak se tudi odpravljam pod odejo Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.12.2008 23:38:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ej, petarda, a tebi tudi tak dol tišči? jaz imam občutek, kot da imam mihca že nekje med nogami , pa ponoči, ko sem vstala za wc, mi je kar pokalo v medenici, pa že 2 dni me boli križ ko , zdaj pa res ne morem stati več kot 10 minut v kosu V bistvu...ne...mislim pride tu in tam...da bi me pa skoz dol tiščalo pa ne...se počutim res odlično...danes recimo smo šli na izlet na slovensko + hrvaško obalo in smo se ogromno nahodili, pa tudi navozili in sem prišla domov okoli 20.ure, potem smo naredili smrekico, se fotografirali, zdaj sem izdelala še čestitke in izbrala koledar.... no...zdaj sem pa že malo utrujena ..... Zate pa ...drži se...zdaj greva počasi že proti koncu ... Torej uživali smo ceeeel dan na sončku ....šli na bakalar...sem si ga tako zaželela, da smo vse gostilne okrog obrnili ampak se je splačalo, ker je bil sanjsko dober ... v glavnem priporočam izlet na obalo, sploh popoldne/zvečer, ker je Portorož res saaaanjskoooo okrašen .... in prav paše spit kavico, pojest kako sladico...v glavnem na izi ....no, smo se hoteli sprehoditi še čez Ljubljano, pa spet ni prišla na vrsto, ker je petardito v avtu zaspal ....pa drugič...jao, upam, da jo bom videla še letos
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 7:05:13
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica za vas, pa dve zame pustite. Taka sem. Sem šla včeraj šele okrog enih spat...oziroma danes zjutraj...potem še ponoči za 5 minut k petarditu in sem malo računala na to, da bo tudi on danes dlje spal, ker je šel včeraj dosti pozno...in da bo pač doma ostal, pa je bil že ob 6.00 pokonci, buden ko čuk ....tak, da evo...zdaj ga peljem v vrtec, še prej v trgovino po en avto, ker je cel teden pridno spal v svoji postelji ...smo se zmenili, da potem hodimo ob ponedeljkih po mali avtomobilček...pa je potem takoj lažje tudi v vrtec it po doooolgem vikendu ...evo spet 2 muhi na en mah ..... No...jaz pa imam namen malo pospravit (spet )....se mi že zdi, da se ponavljam ....pa rada bi naredila čokoladni liker ....moram še vse nakupit....no, pa slike za čestitke razvit, odposlat....ne bo mi dolgčas....samo ne vem, če ne bom kar v posteljo zavila, ko domov pridem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 7:38:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za ... ...zdaj grem pa še tapravo naredit, tale virtualna ni bila dost močna Petarda, ti pa ne bit tolk pridna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 8:29:03
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! petarda super, da se dobro počutiš v tej nosečnosti... jaz sem se v prvih 2 tudi odlično in sem verjetno pričakovala, da bo zdaj tudi tako, pa žal ni ... zdaj pa ne vem zakaj, saj zredila se glede na prejšnji 2 sploh nisem dosti, doma sem (prejšnji dve sem do zadnjega dne delala).... mogoče so pa res leta no v glavnem spala sem še kar dobro, grem si zdaj eno kavo postrežt, potem pa bova z adamom spekla frcole, pa glede na to, da je tak lep sonček bova šla malo v park saj je blizu, pa če lepo počasi greva bo dobro. aja, obiske smo pa včeraj imeli in je prav pasala družba
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 9:16:32
|
|
|
|
petarda
|
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vse nakupim in pozabim rum! ....zdaj mi pa res ne preostane drugega kot da grem spat ......jao, sem jezna sama nase...pa z listkom! sem šla v trgovino, da ja ne bom kaj pozabila! Upam, da bo imel moj lubi kaka pota v mesto, ker nazaj se mi pa zdaj res ne ljubi it .... Saj bo res najboljše, da grem spat, ker zvečer imamo itak prednovoletno srečanje....ampak ta naša srečanja so tak....smo prej doma, kot tam ....res....ob osmih, najkasneje ob devetih gremo že vsi domov....itak si zmeraj določimo dan med tednom ....tak, da je to bolj taka slavnostna večerja in pol spat ...ampak ajdi...glede na mojo utrujenost bo danes ravno prav, da je tako
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 9:17:58
|
|
|
|
petarda
|
Ada kaj pa so to frcole?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 9:32:53
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada kaj pa so to frcole? ups, frcokle.... no, tole: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Frcokle-9545.html
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 11:35:29
|
|
|
|
petarda
|
ooooo zgleda dobro. A je?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 12:23:28
|
|
|
|
ada2
|
ful je dobro, še kakih 10 minut, pa bodo pečeni a prideš probat? jaz sem pa čisto hin , zdaj se najema z adamom, pa grema malo ven da se zluftama, potem pa grema spat, pa še adam je začel nekaj kašljat, pa iz nosa mu teče upam, da ne bo zbolel.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 12:28:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada Petarda, vi pa ste si lep izlet privoščili. Jaz sploh nisem imela časa za RR in nisem videla tistega tvojega vprašanja . Upam, da niste zato v kontra smer šibnili, ker ni bilo odgovora Evo, bubi bo te 3 dni še v vrtcu, se veliko dogaja in bi bilo kar škoda. Je pa zdaj vsak dan kje kak božiček ali dedek mraz danes je naš službeni v lutkovnem gledališču
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 13:35:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, vi pa ste si lep izlet privoščili. Jaz sploh nisem imela časa za RR in nisem videla tistega tvojega vprašanja . Upam, da niste zato v kontra smer šibnili, ker ni bilo odgovora V bistvu je mojega že prej vleklo na morje.....ampak, če bi vedela, da imaš čas, bi se pogajala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 13:37:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, ti pa ne bit tolk pridna Sem te poslušala...sem šla za eno urco spat ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.12.2008 20:40:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes je moja mami ponudila, da bi imela otroka čez Silvestrovo, da bi šla lahko midva mal sama žurat . Khm samo je malo prepozna, ker smo že dogovorjeni z dvojimi prijatelji, da skupaj preživimo Silvestra - otroci so tudi po parih iste starosti in se ful dobro razumejo . Moram potem za drugo leto drugačne plane naredit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.12.2008 7:38:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.12.2008 8:31:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi, ampak tvoja Bubika je pa že zdaj pozerka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.12.2008 12:22:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa kaj zdaj kje se potepate vse Meni že vse pokonci stoji od vseh , ki sem jih mogla sama spit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.12.2008 12:34:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi, ampak tvoja Bubika je pa že zdaj pozerka Se strinjam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.12.2008 12:35:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa kaj zdaj kje se potepate vse Meni že vse pokonci stoji od vseh , ki sem jih mogla sama spit Evo mene .....ugani kaj delam? - Pečem medenjake .....tisti zadnjič niso bili glih 1A pa ponavljam vajo...samo po drugem receptu No....včerajšnji čokoladni liker je pa super! ....samo kaj, ko se ga ne morem usipat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.12.2008 12:38:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Danes je moja mami ponudila, da bi imela otroka čez Silvestrovo, da bi šla lahko midva mal sama žurat . Khm samo je malo prepozna, ker smo že dogovorjeni z dvojimi prijatelji, da skupaj preživimo Silvestra - otroci so tudi po parih iste starosti in se ful dobro razumejo . Moram potem za drugo leto drugačne plane naredit Res fino, ko se tako ponudijo A veste, da imajo v Portorožu 1.1. ognjemet....popoldne okrog 18.ure...program je mislim da od 16-18....menda, da je lep ognjemet in se splača it pogledat...sem razmišljala, da bi šli s petarditom, če bomo seveda v formi (beri...če se ga moj ne bo preveč usipal zadnjega )....a bi še kera šla?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.12.2008 12:45:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
A veste, da imajo v Portorožu 1.1. ognjemet....popoldne okrog 18.ure...program je mislim da od 16-18....menda, da je lep ognjemet in se splača it pogledat...sem razmišljala, da bi šli s petarditom, če bomo seveda v formi (beri...če se ga moj ne bo preveč usipal zadnjega )....a bi še kera šla? veš, da me takole sredi zime čist nič na obalo ne vleče ... ...raje nekam, kjer je veliiiiiko snega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.12.2008 12:48:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A veste, da imajo v Portorožu 1.1. ognjemet....popoldne okrog 18.ure...program je mislim da od 16-18....menda, da je lep ognjemet in se splača it pogledat...sem razmišljala, da bi šli s petarditom, če bomo seveda v formi (beri...če se ga moj ne bo preveč usipal zadnjega )....a bi še kera šla? veš, da me takole sredi zime čist nič na obalo ne vleče ... ...raje nekam, kjer je veliiiiiko snega Partybrejkrca!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.12.2008 15:17:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan Petarda, ful me je zamikal tale Portorož.... ampak to nam je pa res čisto na drugem koncu. Me prej vleče na Dolenjsko prijateljice obiskat no, do pol poti bomo šli sigurno med prazniki Evo, te dni si tudi jaz želim vsaj malo snežink, pa vprašanje, če nam bodo namenjene Drugače pa.... vse po starem - imamo se ful lušno, bubika je res prava sreča. Kar malo pozabiš, kako je bilo pred tremi leti, zdaj pa spet vse na novo odkrivamo in se veselimo vsakega nasmeška (kaj nasmeška, pupa se na glas reži ), pa poskuse prijemanja, čudenja čisto običnim stvarem.... V glavnem Bubi pa je tudi priden, se bojim, da se bo zdaj razvadil s sladkarijami in igračami Včeraj sva bila v lutkovnem gledališču, seveda je prišel še božiček. Tak.... moram končat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.12.2008 16:02:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Partybrejkrca! mislim, da je čas, da se malo zamislim ...zadnje čase mi to nekam pogosto očitaš
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.