|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
21.12.2008 20:21:51   
NinaŠ
Še vedno nikjer nikogar user posted image user posted image

OK, user posted image pol grem pa tudi jaz spat, saj sem prijetno utrujena user posted image . Nočko!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 851
21.12.2008 21:24:41   
*bubi*
Ku-kuc user posted image

meni je končno ratalo do računalnika prit. Ampak se tudi odpravljam pod odejo user posted image

Lahko noč!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 852
21.12.2008 23:38:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ej, petarda, a tebi tudi tak dol tišči? jaz imam občutek, kot da imam mihca že nekje med nogamiuser posted image , pa ponoči, ko sem vstala za wc, mi je kar pokalo v medenici, pa že 2 dni me boli križ ko user posted image , zdaj pa res ne morem stati več kot 10 minut v kosuuser posted image

V bistvu...ne...mislim pride tu in tam...da bi me pa skoz dol tiščalo pa ne...se počutim res odlično...danes recimo smo šli na izlet na slovensko + hrvaško obalo in smo se ogromno nahodili, pa tudi navozili in sem prišla domov okoli 20.ure, potem smo naredili smrekico, se fotografirali, zdaj sem izdelala še čestitke in izbrala koledar.... no...zdaj sem pa že malo utrujena user posted image .....

Zate pa user posted image ...drži se...zdaj greva počasi že proti koncu user posted image ...

Torej uživali smo ceeeel dan na sončku user posted image user posted image user posted image user posted image ....šli na bakalar...sem si ga tako zaželela, da smo vse gostilne okrog obrnili ampak se je splačalo, ker je bil sanjsko dober user posted image ... v glavnem priporočam izlet na obalo, sploh popoldne/zvečer, ker je Portorož res saaaanjskoooo okrašen user posted image .... in prav paše spit kavico, pojest kako sladico...v glavnem na izi user posted image ....no, smo se hoteli sprehoditi še čez Ljubljano, pa spet ni prišla na vrsto, ker je petardito v avtu zaspaluser posted image ....pa drugič...jao, upam, da jo bom videla še letos user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 853
22.12.2008 7:05:13   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas, pa dve zame pustite. Taka sem. user posted image  Sem šla včeraj šele okrog enih spat...oziroma danes zjutraj...potem še ponoči za 5 minut k petarditu in sem malo računala na to, da bo tudi on danes dlje spal, ker je šel včeraj dosti pozno...in da bo pač doma ostal, pa je bil že ob 6.00 pokonci, buden ko čuk user posted image ....tak, da evo...zdaj ga peljem v vrtec, še prej v trgovino po en avto, ker je cel teden pridno spal v svoji postelji user posted image ...smo se zmenili, da potem hodimo ob ponedeljkih po mali avtomobilček...pa je potem takoj lažje tudi v vrtec it po doooolgem vikenduuser posted image ...evo spet 2 muhi na en mahuser posted image .....

No...jaz pa imam namen malo pospravit (spet user posted image )....se mi že zdi, da se ponavljam user posted image ....pa rada bi naredila čokoladni liker user posted image ....moram še vse nakupit....no, pa slike za čestitke razvit, odposlat....ne bo mi dolgčas....samo ne vem, če ne bom kar v posteljo zavila, ko domov pridem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 854
22.12.2008 7:38:17   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image user posted image ... ...zdaj grem pa še tapravo naredit, tale virtualna ni bila dost močna user posted image

Petarda, ti pa ne bit tolk pridna user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 855
22.12.2008 8:29:03   
ada2
dobro jutro!

petarda super, da se dobro počutiš v tej nosečnosti... jaz sem se v prvih 2 tudi odlično in sem verjetno pričakovala, da bo zdaj tudi tako, pa žal niuser posted image ... zdaj pa ne vem zakaj, saj zredila se glede na prejšnji 2 sploh nisem dosti, doma sem (prejšnji dve sem do zadnjega dne delala).... mogoče so pa res letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no v glavnem spala sem še kar dobro, grem si zdaj eno kavo postrežt, potem pa bova z adamom spekla frcole, pa glede na to, da je tak lep sonček bova šla malo v parkuser posted image saj je blizu, pa če lepo počasi greva bo dobro.

aja, obiske smo pa včeraj imeli in je prav pasala družbauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 856
22.12.2008 9:16:32   
petarda
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vse nakupim in pozabim rum! user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdaj mi pa res ne preostane drugega kot da grem spat user posted image user posted image user posted image ......jao, sem jezna sama nase...pa z listkom! sem šla v trgovino, da ja ne bom kaj pozabila! user posted image

Upam, da bo imel moj lubi kaka pota v mesto, ker nazaj se mi pa zdaj res ne ljubi it user posted image ....

Saj bo res najboljše, da grem spat, ker zvečer imamo itak prednovoletno srečanje....ampak ta naša srečanja so tak....smo prej doma, kot tamuser posted image ....res....ob osmih, najkasneje ob devetih gremo že vsi domov....itak si zmeraj določimo dan med tednomuser posted image ....tak, da je to bolj taka slavnostna večerja in pol spat user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak ajdi...glede na mojo utrujenost bo danes ravno prav, da je tako user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 857
22.12.2008 9:17:58   
petarda
Ada kaj pa so to frcole? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 858
22.12.2008 9:32:53   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ada kaj pa so to frcole? user posted image

ups, frcokle....

no, tole:
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Frcokle-9545.html

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 859
22.12.2008 11:35:29   
petarda
ooooo zgleda dobro. A je? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 860
22.12.2008 12:23:28   
ada2
ful je dobro, še kakih 10 minut, pa bodo pečeniuser posted image a prideš probat?

jaz sem pa čisto hinuser posted image , zdaj se najema z adamom, pa grema malo ven da se zluftama, potem pa grema spat, pa še adam je začel nekaj kašljat, pa iz nosa mu tečeuser posted image upam, da ne bo zbolel.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 861
22.12.2008 12:28:30   
*bubi*
Ada user posted image user posted image user posted image

Petarda, vi pa ste si lep izlet privoščili. Jaz sploh nisem imela časa za RR in nisem videla tistega tvojega vprašanja user posted image . Upam, da niste zato v kontra smer šibnili, ker ni bilo odgovora user posted image  

Evo, bubi bo te 3 dni še v vrtcu, se veliko dogaja in bi bilo kar škoda. Je pa zdaj vsak dan kje kak božiček ali dedek mraz user posted image  danes je naš službeni v lutkovnem gledališču user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 862
22.12.2008 13:35:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, vi pa ste si lep izlet privoščili. Jaz sploh nisem imela časa za RR in nisem videla tistega tvojega vprašanja user posted image . Upam, da niste zato v kontra smer šibnili, ker ni bilo odgovora user posted image   

V bistvu je mojega že prej vleklo na morje.....ampak, če bi vedela, da imaš čas, bi se pogajala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 863
22.12.2008 13:37:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda, ti pa ne bit tolk pridna user posted image user posted image

Sem te poslušala...sem šla za eno urco spat user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 864
22.12.2008 20:40:48   
NinaŠ
Danes je moja mami ponudila, da bi imela otroka čez Silvestrovo, da bi šla lahko midva mal sama žurat user posted image user posted image . Khm samo je malo prepozna, ker smo že dogovorjeni z dvojimi prijatelji, da skupaj preživimo Silvestra user posted image user posted image user posted image - otroci so tudi po parih iste starosti in se ful dobro razumejo user posted image . Moram potem za drugo leto drugačne plane naredit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 865
23.12.2008 7:38:08   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 866
23.12.2008 8:31:00   
NinaŠ
Bubi, ampak tvoja Bubika je pa že zdaj pozerka user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 867
23.12.2008 12:22:56   
NinaŠ
Pa kaj zdaj user posted image user posted image user posted image  kje se potepate vse user posted image  user posted image user posted image user posted image  Meni že vse pokonci stoji od vseh user posted image , ki sem jih mogla sama spit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 868
23.12.2008 12:34:05   
petarda

Bubi, ampak tvoja Bubika je pa že zdaj pozerka user posted image user posted image

Se strinjam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 869
23.12.2008 12:35:46   
petarda

Pa kaj zdaj user posted image user posted image user posted image  kje se potepate vse user posted image  user posted image user posted image user posted image  Meni že vse pokonci stoji od vseh user posted image , ki sem jih mogla sama spit user posted image user posted image user posted image

Evo mene user posted image .....ugani kaj delam? - Pečem medenjake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....tisti zadnjič niso bili glih 1A pa ponavljam vajo...samo po drugem receptu user posted image

No....včerajšnji čokoladni liker je pa super! user posted image ....samo kaj, ko se ga ne morem usipatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 870
23.12.2008 12:38:15   
petarda

Danes je moja mami ponudila, da bi imela otroka čez Silvestrovo, da bi šla lahko midva mal sama žurat user posted image user posted image . Khm samo je malo prepozna, ker smo že dogovorjeni z dvojimi prijatelji, da skupaj preživimo Silvestra user posted image user posted image user posted image - otroci so tudi po parih iste starosti in se ful dobro razumejo user posted image . Moram potem za drugo leto drugačne plane naredit user posted image

Res fino, ko se tako ponudijo user posted image

A veste, da imajo v Portorožu 1.1. ognjemet....popoldne okrog 18.ure...program je mislim da od 16-18....menda, da je lep ognjemet in se splača it pogledat...sem razmišljala, da bi šli s petarditom, če bomo seveda v formi (beri...če se ga moj ne bo preveč usipal zadnjega user posted image )....a bi še kera šla? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 871
23.12.2008 12:45:56   
NinaŠ
A veste, da imajo v Portorožu 1.1. ognjemet....popoldne okrog 18.ure...program je mislim da od 16-18....menda, da je lep ognjemet in se splača it pogledat...sem razmišljala, da bi šli s petarditom, če bomo seveda v formi (beri...če se ga moj ne bo preveč usipal zadnjega user posted image )....a bi še kera šla? user posted image

veš, da me takole sredi zime čist nič na obalo ne vleče user posted image ... ...raje nekam, kjer je veliiiiiko snega user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 872
23.12.2008 12:48:03   
petarda

veš, da me takole sredi zime čist nič na obalo ne vleče user posted image ... ...raje nekam, kjer je veliiiiiko snega user posted image

Partybrejkrca! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 873
23.12.2008 15:17:43   
*bubi*
Dober dan user posted image

Petarda, ful me je zamikal tale Portorož.... ampak to nam je pa res čisto na drugem koncu. Me prej vleče na Dolenjsko prijateljice obiskat user posted image  
no, do pol poti bomo šli sigurno med prazniki user posted image

Evo, te dni si tudi jaz želim vsaj malo snežink, pa vprašanje, če nam bodo namenjene user posted image

Drugače pa.... vse po starem - imamo se ful lušno, bubika je res prava sreča. Kar malo pozabiš, kako je bilo pred tremi leti, zdaj pa spet vse na novo odkrivamo in se veselimo vsakega nasmeška (kaj nasmeška, pupa se na glas reži user posted image ), pa poskuse prijemanja, čudenja čisto običnim stvarem.... V glavnem user posted image

Bubi pa je tudi priden, se bojim, da se bo zdaj razvadil s sladkarijami in igračami user posted image  Včeraj sva bila v lutkovnem gledališču, seveda je prišel še božiček.

Tak.... moram končat

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 874
23.12.2008 16:02:31   
NinaŠ
Partybrejkrca! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mislim, da je čas, da se malo zamislim user posted image user posted image user posted image   ...zadnje čase mi to nekam pogosto očitaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.