ada2
|
da vam še pojamram kaj se mi je včeraj zgodilo, pa petarda predvsem tebe zdaj opozarjam, da se v kaj takega ne spuščaš no, sva z gledala en film, ki mi je bil super (igra chevy chase) in bi mi bilo žal, da ga ne bi gledala, ampak nikakor se nisem mogla udobno namestit na kavču, pa sem se podlagala in zalagala z blazinami, pa nič , jaz bi na trebuhu ležala .... no, in tako skrčim noge, pokleknem na kavč in si podložim zvito odejo pod trebuh (med stegna in trebuh). rit sem imela med stopali, kolena pa pri joških - upam, da si predstavljate in seveda je bilo udobno..... ampak! od samega udobja sem zaspala in posledično so mi zaspale tudi noge oz. bile vse mravljinčaste... in ko me je zbudil, da grema spat v spalnico sploh nisem mogla vstat, saj če bi vstala bi si verjetno itak gleženj zvila, če pa nog sploh čutila nisem.... potem pa naenkrat taka bolečina v noge, da nisem vedla, naj se jočem ali smejem, so mi solze tekle, pa smejala sem se zraven, pa tulila.... je samo čudno gledal kaj mi je. sploh mu nisem mogla dopovedat, naj mi masira eno nogo, jaz si bom pa drugo, da se čimprej prekrvavi tkivo. ko je bilo tolko boljše, da sem vsaj vstala lahko in šla v posteljo sva se pa še tam skup smejala kak sem se to zložila, ampak krče sem pa občasno še potem celo noč čutila .