|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
17.12.2008 16:27:13   
petarda
Kako pa naj pokukam??? Meni nič ne kaže user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
17.12.2008 16:29:23   
petarda
Ej...kaj se mi je zdaj zgodilo...me je na facebooku kontaktiralo eno dekle iz Srbije...ki ima moje ime...in priimek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......fuuuuuuuul čuuuudnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je pa 4 leta mlajša od mene in me je že povabila na kavico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....aaaaaaaaaaaa.....kolk dobr!user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 777
17.12.2008 17:58:01   
NinaŠ
Kako pa naj pokukam??? Meni nič ne kaže

jaz tudi ne najdem tih fotk user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 778
17.12.2008 17:58:30   
NinaŠ
aja, čakaj čakaj... ...še v RR album prečekiram user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 779
17.12.2008 18:01:07   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ej...kaj se mi je zdaj zgodilo...me je na facebooku kontaktiralo eno dekle iz Srbije...ki ima moje ime...in priimek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......fuuuuuuuul čuuuudnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je pa 4 leta mlajša od mene in me je že povabila na kavico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....aaaaaaaaaaaa.....kolk dobr!user posted image

ql user posted image Jaz se tud že ful dolgo pripravljam, da se vpišem, pa kar ne najdem časa user posted image .. ...pa še sodelavec me skoz priganja... aaaaa... ...saj se bom vpisala, kmalu user posted image , ker me res zanima ta svet user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 780
17.12.2008 18:01:59   
NinaŠ

nič user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 781
17.12.2008 18:07:30   
NinaŠ
No evo, končno je prišla Tinina sobica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdajle jo bo še sestavil user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 782
17.12.2008 18:41:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No evo, končno je prišla Tinina sobica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdajle jo bo še sestavil user posted image

Super user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako pa jo boste vi pripravili, da bo spala notri? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 783
17.12.2008 18:44:36   
petarda
user posted image user posted image user posted image  moji medenjaki so kr neki user posted image user posted image user posted image ...ni mi čisto pravi okus, prvi pladenj je bil pečen tako-tako, drugega sem zažgala, ker sem vmes pomagala lubiju izdelovat novoletna darilca...no, pravzaprav je on pomagal meni, jaz pa sem mu vseeno morala asistirat user posted image user posted image user posted image user posted image ....podaj škarje, podaj lepilo, zmanjšaj slikco user posted image .... me je skor prijelo, da bi mu rekla, da bom raje sama...samo kaj, ko mi je tako lepo, da jih delamo skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 784
17.12.2008 18:50:53   
petarda

nič user posted image

jaz sem celo RR okrog obrnila, pa nič... user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 785
17.12.2008 18:57:22   
NinaŠ
Super user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako pa jo boste vi pripravili, da bo spala notri? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image trenutno je še zelo navdušena, kaj bo pa jutri, ko bo postavljena pred dejstvo, pa poročam user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 786
17.12.2008 18:58:44   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image  moji medenjaki so kr neki user posted image user posted image user posted image ...ni mi čisto pravi okus, 

ni panike, narejeni so iz srca user posted image ...za drugič boš pa vedela drugi recept uporabit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 787
17.12.2008 21:00:38   
petarda

user posted image user posted image user posted image  moji medenjaki so kr neki user posted image user posted image user posted image ...ni mi čisto pravi okus, 

ni panike, narejeni so iz srca user posted image ...za drugič boš pa vedela drugi recept uporabit user posted image

Ja to pa res. user posted image ...saj na koncu mi jih je ratalo mal zakamuflirat user posted image ....ampak, da bi jih pa ravno delila okoli pa ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 788
17.12.2008 21:01:00   
NinaŠ
Tko, Tinina sobica stoji user posted image user posted image user posted image . Zdaj jo moram še prebrisat, seveda posesati, pomiti,... pa en konček stene za posteljo še prebarvati - user posted image sem mislila, da se tam ne bo nič videlo user posted image .... ...jutri pa s Tino preloživa njene oblekce v omaro... ...posteljeva posteljo in ... no pol bomo pa videli user posted image user posted image Pofotkam jutri, ko bo vse bp user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 789
17.12.2008 21:19:06   
petarda
Upam, da bo z veselejem spala notri user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz grem pa zdaj z veseljem v svojo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 790
18.12.2008 6:26:33   
petarda
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ala...pokonci user posted image ...

Pošiljam vam za zdaj še deževen pozdrav iz NM...pravijo pa, da bo že danes nekaj snega...no....bomo videli.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 791
18.12.2008 7:39:57   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za user posted image

...pravijo pa, da bo že danes nekaj snega...no....bomo videli.user posted image

user posted image user posted image če bo tako toplo kot je zdajle, bo od snega bolj malo user posted image

Danes ima pa naš Dedek Mraz (ali Božiček user posted image ) nakupovalni dan user posted image . Sem si prav fraj vzela zato user posted image . Sam sploh še ne vem kaj bo kupil user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 792
18.12.2008 8:47:56   
ada2
mi pa imamo sneg user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer ga na tleh še nič ni, pa vedno bolj redek in voden pada, ampak je bilo pa vsaj za trenutek lepo pogledat skozi okno. adam pa itak čisto navdušenuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 793
18.12.2008 8:50:00   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Nina, čakamo fotke user posted image  Tini pa želim, da bo zadovoljno spala sama v novi sobici user posted image

Kak ne vidita? user posted image  Naslov albuma je pikec (2 tedna starejši fantek od ene RRjevke) in bubika, sem kar tam zraven dala fotke. Pa sem označila, da lahko vidijo moji prijatelji. Mogoče pa je tu caka user posted image user posted image user posted image

Eh, grem kar nazaj na Medion in bom tam naredila en album za veseli december user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 794
18.12.2008 8:52:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mi pa imamo sneg user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  pri nas lije user posted image

Tako da je današnji vrtčevski pohod na Piramido odpovedan. Smo izdelovali škratove lučke in bi že prejšnjo sredo morali it, pa je deževalo user posted image
No, vsaj včeraj popoldan je zdržalo, ko so imeli božičkovanje. Tak lepo so plesali na trgu, prav prisrčni so ti mali škrati user posted image  Bubiko pa sem v kengurujčka nabasala, da je lahko šla brateca pogledat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 795
18.12.2008 9:14:08   
ada2
konec snegauser posted image user posted image user posted image user posted image

no, vsaj videli smo ga...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
18.12.2008 10:14:21   
ada2
da vam še pojamram kaj se mi je včeraj zgodilo, pa petarda predvsem tebe zdaj opozarjam, da se v kaj takega ne spuščašuser posted image

no, sva z user posted image gledala en film, ki mi je bil super (igra chevy chase) in bi mi bilo žal, da ga ne bi gledala, ampak nikakor se nisem mogla udobno namestit na kavču, pa sem se podlagala in zalagala z blazinami, pa ničuser posted image , jaz bi na trebuhu ležalauser posted image .... no, in tako skrčim noge, pokleknem na kavč in si podložim zvito odejo pod trebuh (med stegna in trebuh). rit sem imela med stopali, kolena pa pri joških - upam, da si predstavljateuser posted image user posted image user posted image in seveda je bilo udobno..... ampak!

od samega udobja sem zaspala in posledično so mi zaspale tudi noge oz. bile vse mravljinčaste... in ko me je user posted image zbudil, da grema spat v spalnico sploh nisem mogla vstat, saj če bi vstala bi si verjetno itak gleženj zvila, če pa nog sploh čutila nisem.... potem pa naenkrat taka bolečina v noge, da nisem vedla, naj se jočem ali smejem, so mi solze tekle, pa smejala sem se zraven, pa tulila....user posted image je samo čudno gledal kaj mi je. sploh mu nisem mogla dopovedat, naj mi masira eno nogo, jaz si bom pa drugo, da se čimprej prekrvavi tkivo. ko je bilo tolko boljše, da sem vsaj vstala lahko in šla v posteljo sva se pa še tam skup smejala kak sem se to zložila, ampak krče sem pa občasno še potem celo noč čutilauser posted image .

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 797
18.12.2008 10:55:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

da vam še pojamram kaj se mi je včeraj zgodilo, pa petarda predvsem tebe zdaj opozarjam, da se v kaj takega ne spuščašuser posted image

no, sva z user posted image gledala en film, ki mi je bil super (igra chevy chase) in bi mi bilo žal, da ga ne bi gledala, ampak nikakor se nisem mogla udobno namestit na kavču, pa sem se podlagala in zalagala z blazinami, pa ničuser posted image , jaz bi na trebuhu ležalauser posted image .... no, in tako skrčim noge, pokleknem na kavč in si podložim zvito odejo pod trebuh (med stegna in trebuh). rit sem imela med stopali, kolena pa pri joških - upam, da si predstavljateuser posted image user posted image user posted image in seveda je bilo udobno..... ampak!

Sploh si ne predstavljam!!! user posted image  Fotko! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 798
18.12.2008 10:58:11   
ada2
a si smešna, da me še 1x zagrabiuser posted image user posted image user posted image sploh pa ne morem se sama naštimat pa slikatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 799
18.12.2008 14:22:04   
petarda
user posted image user posted image user posted image  na 2. strani user posted image user posted image user posted image

Drgač sem pa pravkar od frizerke prišla. Zadovoljna user posted image ...Zdaj se pa še naličim, pa bom za med ljudi user posted image ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.